Evde yapilacaklar var. Onlar yetiyor zaten :)) yazliklar kışlıklar ... biri iceri biri disari ... Kıyafetler olacak mi mechul. Ben garipKuzum sen bi yürüyüşe çık bir dolan etrafı eğil kalksenin az kalmıs bence
Yok cnm öyle bariz bi huysuzluk yapmadı biraz az uyudu ilk aşı bir şey yapmıyormuş merak etmekızlar 1aylık aşıya gdenler huysuzluk yaptı mı naptınız nasıl gecti
Canım mastitin kıyısından döndüm 2 kez. İki yöntem var bildiğim: ateş yaptıysa meme, lahanayı soğuk soğuk dolaptan çıkarıp memeye sarmak. Lahana ısınıp memenin ateşini alınca memeyi sağmak.Güzeller güzeli anne sanırım senin olmuştu meme mastiti nasıl geçer?Hayyal
Aminnn inşallah bizimde öyle olurBeeninşallah yine aynısı olur amiinn
Ya sanki vücut hareket etmiş gibi bile hissettim ayak gobek üstünde sandim bir an ama.kafa hala solda anlamadim. Gece yatarken yine ayak sagda idi. Bir de tuvalete çıktım ishal gibi de geldi. Ondan sonra oldu ise de cok olmadi . Rahatladim yanj
iyi cok sukur aman yapmasınYok cnm öyle bariz bi huysuzluk yapmadı biraz az uyudu ilk aşı bir şey yapmıyormuş merak etme
Az kaldı perşembeye gelir inşallah vakti geldi mi 1 sn beklemez diyorlar hep3 4 kere olduk cati muayenesi gelmiyor ki veledbakalim persembeye dayansin da esim ici rahat gitmedi dun geceki halimi gorunce haliyle yaklasti artik diyirum. Yarin 40 hafta oluyor oyle boyle
Gözün Aydın canımKızlar taburcu olduk biz evimizdeyiz rabbimr şükürler olsun. Darısı evladını kollarına almayı bekleyen tüm annelere babalaraenfeksiyon kaynaklı baya bir dikkat şartı ile terhis oldu kızım
Açılmalar başladıysa muhtemelen ondandır geceki ağrılarDun agri aksamdan geceye kadar devam etti aralıklar ile ama kasilma gibi idi. Gece de devam edecek sandim ama devam etmedi. Ama uyuyamadim bjr sure..anca kalktım o da karnim acikti diyenormalde 8 8bucuk gibi kalkiyorum. Sabah bir sure uyuyup da uyuyamayan biriyim. Bugun oldu sukur. Yatakta ama bel sirt boyun sızlıyor artik. Sabit yatiyirum herhalde ondan dolayi
O şanslı annelerdensindir belki canımmerhaba kızlar nasılsınız? bir şey soracağım sizlere. bebeklerinizin uyku halleri nasıl? biz 18 günlük olduk ama kızım çok uykucu. şöyle doğru düzgün gözünü açıp bakmıyor. çok kafama takıyorum neden böyle bir şeyimi var diye. geçen hafta kontrolümüz vardı tüm tahlilleri de iyi çıktı. sizin bebekleriniz nasıl ? böyle olan var mıdır?
Bugun olmadi. Muhtelemen bor şeyler oldu nasipAçılmalar başladıysa muhtemelen ondandır geceki ağrılar
Kızlar ben sanırım depresyona girdim. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum annem gittiğinden beri bir hafta falan oldu onunla konusasim bile gelmiyor . Sürekli midem bulanıyor kabusta gibiyim . Bebeğimi seviyorum ama bakması o kadar zor geliyor ki . Sürekli memede durayım diyor göğüslerim yara bazı geceler hiç uyumuyor sanki anne olmak çok zor ben beceremiyorum . Canım acıyor gülümsemeye çalışıyorum bebeğime bakarken doktorlar strese girer dediği için acaba bilinçaltini kötü etkiliyor muyum diye üzülüyorum . Meme yetmiyor kalk mama hazırla bazen altı saat düzenli uyumadigi oluyor ve hep ayaktayım sakinleştirmek zor oluyor şu an bile ağlayarak yazıyorum ben ne yapacağım kız kardeşim yanımda ama o da genç o gidince ne yapacağım diye daha çok korkuyorum . Oysa ki kendim bakıyorum aslında ama evde birinin olması bile yetiyor .
Canım benim çok teşekkür ederim . Aslında sizlerin yanında bizimki dert bile değil dert demeye utanırım ama ne oldu bilmiyorum bazen çok şükür diyorum kızıyorum kendime sorun mu arıyorsun diye ama sonra başa sariyorum. Senin durumuna da çok sevindim canım inşallah en kısa sürede yavruna kavuşursun. Canım emzirmeden önce muhakkak goguslerini nemlendir olur mu. Ben önceden yapmadığım için çok pişmanım tamamen yarıldı düzelmesi zor oluyor
Son anda yapacak belki. Agrin sancin yoksa aslinda gerek yok bence 39dan sonra anca yaoilsa daha iyi. Vakit çünkü anca geliyorAz kaldı perşembeye gelir inşallah vakti geldi mi 1 sn beklemez diyorlar hepya bi benim doktor hala çatı muayenesi yapmadı bu nasıl iştir
Bana doktor magnezyumu kestirdi. Agrilari engelliyor diye ki yine agri gelmedi gerci de :) o zaman cati muayenesi yaptırmasi lazim belki de anlıyorValla bende her belirti var son 1 aydır hatta erken doğum belirtileriymiş iğne ya da ilaç kullanmadım gelişimi normal doğabilir dediler ama hala doğmuyorbirde ishal magnezyumdanda olabiliyormuş o yüzden ben gün aşırı kullanıyorum magnezyumu artık doktor dedi. Zaten akşam gece ağrı çok oluyor sabaha bişeyimiz yok
Yara falan yok ama bir göğsümün sağ tarafı şiş ve acıyorTecrubeliden cevap almak daha iyi gerci de kitapta yazan bu . Fotografa bakarsjn canim :) kalkan almadin mi o da yarar. Nemli birakmamak gerekiyormus sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?