Sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım beniim haber ver bizlerede Rabbim kolaylaştırsınKontrole gittik canım şimdilik sabahı bekliycez suyu iyi dedi kasilmalarim ve vajina da sancı çok fena sabır diyorumsabah 7 buçuk ta yaticaz nasipse
Ayy benim eşim lohusa şuanda lohusasın sen diyip duruyorumAynen canim belli olmazerken de gelebilir .. kafam rahatladi artik. Eşimin halini merak ediyorum simdi ... heyecanını gorecegim gun geldi
Ben hipp marka kullanıyorum. Söyle canım değiştirmek istiyorum diyeHellöö teyzeler biz bugün taburcu olduk tam süt sağarken hastaneden aradılar değerimiz düşmüş uçarak hastaneye gittik
Evimizdeyiz bugün hemşiremiz sütün iyi ama mama ile destekle bu kan uyuşmazlığı durumu sürekli yükseltebiliyor dedi ne kullanıyorsunuz acaba ?
2 gün sonra yenidoğan kontrol için hastaneye gidecekmişiz bu doktor iyi değilmiş ama başka bir doktor bakabilir mi aynı hastanede biliyor musunuz ?
Kuzum 3 saatte bi yarım saat memede tutacaksın sonra 30 cc mamayı ya memeye cok ince serum kablosu mu sonda kablosu mu ne diyorlar tam bilmiyorum gögsüne onu koyup emmeye calısırken ver dedi yada şu serçe parmagına koyup emzirmeyi söyledi. Kesinlikle daha biberon verme dedi bakalım uğrascaz. Şu sarılık riskimiz bi kalksyadı ortadaPapatyacım daha yarı kırkın yeni çıktı, bu süreç zor süreç, geçecek inşallah. Onun da bir uyku düzeni olacak senin de kendine göre bir düzenin olacak. Yaşadıkların öyle normal ki. Hormonal değişiklikler, yeni bir varlığa alışma süreci, birbirinize alışma süreci… ne diyeceğimi bilemiyorum, yaşamadım dışarıdan ahkam kesmek Kolay ama geçecek herkesin söylediği bu…
Çok geçmiş olsun tatlımYa meme reddinden nasıl dönüyorsan bana da Bilgi ver kuzum fakat biberondan caymak İçin en büyük olay emzirmek. Kan şekeri düşünce bebek illa ki memeye dönüyormuş.
Amin canım sağol inşallah iyi geçer yazarımSağlıkla kucağına almak nasip olsun canım beniim haber ver bizlerede Rabbim kolaylaştırsın
Ayy benim eşim lohusa şuanda lohusasın sen diyip duruyorum
Ben hipp marka kullanıyorum. Söyle canım değiştirmek istiyorum diye
Kuzum 3 saatte bi yarım saat memede tutacaksın sonra 30 cc mamayı ya memeye cok ince serum kablosu mu sonda kablosu mu ne diyorlar tam bilmiyorum gögsüne onu koyup emmeye calısırken ver dedi yada şu serçe parmagına koyup emzirmeyi söyledi. Kesinlikle daha biberon verme dedi bakalım uğrascaz. Şu sarılık riskimiz bi kalksyadı ortada
Bakalim biz ne gorecegiz :) lohusa olacagini sanmiyorum heyecan olurda asil lohusa annem olur gibi geliyor:)Ayy benim eşim lohusa şuanda lohusasın sen diyip duruyorum
Kızlar epeydir girmiyorum çoğunuz kavuşmuş bebişlerine şükürler olsunRabbim sağlıklı uzun ömürler versin size vatana hayırlı evlatlar olarak yetiştirmeyi nasip etsin Bende yarın son kontrole gidiyorum. Küçük beyimiz kilo almıyor malesef biraz minnak bir bey olarak başlayacak hayata allahın izniyle. Fazla aktif olamıyorum ama dualarım ve iyi dileklerim sizlerle. Sizlerde bana yarın için dua ederseniz çok mutlu olurum
Çatı muayenesi doğumu tetikleyebilirmiş evet inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsinnnInsallah bugün bir pembe leke vardi ama nisan mi bilmiyorum . Bugun ama catidan da muayene yapmıştı. Ondan dolayi da olabilir belki
Benimde ilk olduğu için nasıl anlayacağım diye doktora sormuştum belki sancımı hafif geçiririm anlayamam diye doktorda günde 5 defadan fazla karnın çok sert olacak demişti ama o sertleşmede bebeğin ayağını elini farkedemeyeceksin dedi ama tabii herkeste değişir sonuçta ben de bilmiyorumKizlar asil sancilar basladiginda duramayiz demi. Kasilmam var ama dakika tutamiyorum. Hareket de edebiliyor olabilir
Aynen canım farketmemen mümkün değil. Adet ağrısının şiddetli hali olacak ve beline vuracak. Bir de düzenli ağrı geldiğinde onu da farkediyorsun sinsi bir süreç değil gayet bağıra bağıra gelen bir şey bu doğumKizlar asil sancilar basladiginda duramayiz demi. Kasilmam var ama dakika tutamiyorum. Hareket de edebiliyor olabilir
Herkeste farklı ama burada da yazan oldu kontrole diye gidip açılması olan doğuma girenAynen canım farketmemen mümkün değil. Adet ağrısının şiddetli hali olacak ve beline vuracak. Bir de düzenli ağrı geldiğinde onu da farkediyorsun sinsi bir süreç değil gayet bağıra bağıra gelen bir şey bu doğum
BeenHerkeste farklı ama burada da yazan oldu kontrole diye gidip açılması olan doğuma giren
Çevrende sen dısında herkes lohusa olacakBakalim biz ne gorecegiz :) lohusa olacagini sanmiyorum heyecan olurda asil lohusa annem olur gibi geliyor:)
Ayy zaman ne çabuk geçti aslında hiç geçmiyor gibiydi ama bebişlerimizi kucağımıza alınca sanki 9 ayı bizler yaşamamış gibiyiizBen bugun perinatologa gittim. 2.500 kg olmusuz :) zaten son 2 haftadir karnim asiri buyudu ve sagli sollu 2 ser catlagim oldu. oncesinde hic yoktu.
Hersey normal dedi
diabetciyle son randevum vardi , doguma kdar takibe devam dedi .
Saka maka 2 haftaya doguruyorum
evet ya , sanki hamilelik hic bitmeyecekmis gibiydiÇevrende sen dısında herkes lohusa olacak
Ayy zaman ne çabuk geçti aslında hiç geçmiyor gibiydi ama bebişlerimizi kucağımıza alınca sanki 9 ayı bizler yaşamamış gibiyiiz
Aynen öyle baktıgında süresii uzuncanaevet ya , sanki hamilelik hic bitmeyecekmis gibiydisoyle bir dusunce subat ayindan beri hamileyim koskoca bir yil nerdeyse
ay birde bugun mutlu bir haber aldikAynen öyle baktıgında süresii uzuncanaannenlrrin gelmesi çok güzel olmus valla
ay birde bugun mutlu bir haber aldik
2020 de ailelere cekilisle sponsor olma formu doldurmustuk. gecen sene kayinpederime cikmisti ama hastalik vs derken vefat etti. kismet olmadi.
Bugun bizimkiler icin mail geldi, secilmisler
Bakalim dogumdan once basvurmaya calisacagiz , oyle olursa istedikleri kadar kalabilicekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?