2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kontrole gittik canım şimdilik sabahı bekliycez suyu iyi dedi kasilmalarim ve vajina da sancı çok fena sabır diyorum sabah 7 buçuk ta yaticaz nasipse
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım beniim haber ver bizlerede Rabbim kolaylaştırsın
Aynen canim belli olmaz erken de gelebilir .. kafam rahatladi artik. Eşimin halini merak ediyorum simdi ... heyecanını gorecegim gun geldi
Ayy benim eşim lohusa şuanda lohusasın sen diyip duruyorum
Ben hipp marka kullanıyorum. Söyle canım değiştirmek istiyorum diye
Kuzum 3 saatte bi yarım saat memede tutacaksın sonra 30 cc mamayı ya memeye cok ince serum kablosu mu sonda kablosu mu ne diyorlar tam bilmiyorum gögsüne onu koyup emmeye calısırken ver dedi yada şu serçe parmagına koyup emzirmeyi söyledi. Kesinlikle daha biberon verme dedi bakalım uğrascaz. Şu sarılık riskimiz bi kalksyadı ortada

Amin canım sağol inşallah iyi geçer yazarım

K KIR PAPATYASII kuzum yasadigimiz hersey cok normal. Aylarca saglikla bebegimizi kucagimiza alacakmiyiz diye endiseli gunler gecirdik. Daha sonra iyi bakabiliyormuyuz, sutumuz yetiyor mu gibi binlerce korku yerini aldi. Bir durup nefes alip ayna da kendimize bile bakamiyoruz .
Bu duygu birikimi patliyor tabikide. Icinde tutma , bosalt aksin gitsin, rahatlarsin

Kizlar asil sancilar basladiginda duramayiz demi. Kasilmam var ama dakika tutamiyorum. Hareket de edebiliyor olabilir

Doğuma yaklaşırken Sancılar başladığında bebek hareket ediyormu hisseden var mı tekme VS?
Ben şu an gribim belim ağrıyor sırtım ısınmıyor ama bebek hareketli
O bel ağrısı sancı değildir değil mi

Geçmiş olsun canım, girdi mi kontrole? Nasıl durumlar?

Kizlar asil sancilar basladiginda duramayiz demi. Kasilmam var ama dakika tutamiyorum. Hareket de edebiliyor olabilir
Benimde ilk olduğu için nasıl anlayacağım diye doktora sormuştum belki sancımı hafif geçiririm anlayamam diye doktorda günde 5 defadan fazla karnın çok sert olacak demişti ama o sertleşmede bebeğin ayağını elini farkedemeyeceksin dedi ama tabii herkeste değişir sonuçta ben de bilmiyorum

Aynen canım farketmemen mümkün değil. Adet ağrısının şiddetli hali olacak ve beline vuracak. Bir de düzenli ağrı geldiğinde onu da farkediyorsun sinsi bir süreç değil gayet bağıra bağıra gelen bir şey bu doğum

Şuan mesela resmen canım yanıyor ama dayanılmaz değil o yüzden yatıp uyuyacağım rahim ağzını uzun buldu yürüyüşlerim de yetersizmiş pff...

Herkeste farklı ama burada da yazan oldu kontrole diye gidip açılması olan doğuma giren

Bakalim biz ne gorecegiz :) lohusa olacagini sanmiyorum heyecan olurda asil lohusa annem olur gibi geliyor:)
Çevrende sen dısında herkes lohusa olacak
Ayy zaman ne çabuk geçti aslında hiç geçmiyor gibiydi ama bebişlerimizi kucağımıza alınca sanki 9 ayı bizler yaşamamış gibiyiiz

Çevrende sen dısında herkes lohusa olacak

Ayy zaman ne çabuk geçti aslında hiç geçmiyor gibiydi ama bebişlerimizi kucağımıza alınca sanki 9 ayı bizler yaşamamış gibiyiiz
evet ya , sanki hamilelik hic bitmeyecekmis gibiydi soyle bir dusunce subat ayindan beri hamileyimkoskoca bir yil nerdeyse

Aynen öyle baktıgında süresii uzuncana annenlrrin gelmesi çok güzel olmus valla
ay birde bugun mutlu bir haber aldik
2020 de ailelere cekilisle sponsor olma formu doldurmustuk. gecen sene kayinpederime cikmisti ama hastalik vs derken vefat etti. kismet olmadi.
Bugun bizimkiler icin mail geldi, secilmisler
Bakalim dogumdan once basvurmaya calisacagiz , oyle olursa istedikleri kadar kalabilicekler

Bencede gelmişken ne güzel olur. Emekli TR de işleri yoksa ne güzel işte sizinke vakit geçirirler hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…