evet kuzum , emekliler calismiyorlarBencede gelmişken ne güzel olur. Emekli TR de işleri yoksa ne güzel işte sizinke vakit geçirirler hep
Kuzucum canım papatyam hiç olur mu öyle? Herkesin sıkıntısı kendine büyük, kendine has.Canım benim çok teşekkür ederim . Aslında sizlerin yanında bizimki dert bile değil dert demeye utanırım ama ne oldu bilmiyorum bazen çok şükür diyorum kızıyorum kendime sorun mu arıyorsun diye ama sonra başa sariyorum. Senin durumuna da çok sevindim canım inşallah en kısa sürede yavruna kavuşursun. Canım emzirmeden önce muhakkak goguslerini nemlendir olur mu. Ben önceden yapmadığım için çok pişmanım tamamen yarıldı düzelmesi zor oluyor
CanımSenin onu direk beslemenle arayı kapar doruk merak etme her istediğinde emzircen yetmezse mama vercen topaç olcak. Toparlarsın kafanı ferah tut sen çok güçlüsün ben 3 gün küvez yüzünden sütümden oldum sen baksana 71 günden beri dimdiksin
Uzun meşakkatli süreç inşallah hakkıyla geri dönersiniz canım hopeKuzum 3 saatte bi yarım saat memede tutacaksın sonra 30 cc mamayı ya memeye cok ince serum kablosu mu sonda kablosu mu ne diyorlar tam bilmiyorum gögsüne onu koyup emmeye calısırken ver dedi yada şu serçe parmagına koyup emzirmeyi söyledi. Kesinlikle daha biberon verme dedi bakalım uğrascaz. Şu sarılık riskimiz bi kalksyadı ortada
Spice ımBen bugun perinatologa gittim. 2.500 kg olmusuz :) zaten son 2 haftadir karnim asiri buyudu ve sagli sollu 2 ser catlagim oldu. oncesinde hic yoktu.
Hersey normal dedi
diabetciyle son randevum vardi , doguma kdar takibe devam dedi .
Saka maka 2 haftaya doguruyorum
Benim kızım galiba hacıyatmaz
Hadi inşallah canım son 2Doğuma 2 gün kaldı halen kusuyorum
Doğurduğum gün bulantım geçerse hastaneye kebap getirtip, soğanla yiyeceğim
Sabahına da menemen yerim belkiAllahım hayali bile ne güzel
Kuzucum canım papatyam hiç olur mu öyle? Herkesin sıkıntısı kendine büyük, kendine has.
Elbette şükür edeceksin yavrumun varlığına ve gene evet sinir olacaksın bazı şeylerin yoluna girmediğine ya da geç girdiğine. Lohusalık psikolojisi de kolay değil. Hormonlar alt üst oluyor resmen. Üstüne bu uykusuzluklar bebeğim huysuzlukları filan… inşallah en yakın zamanda minik kızın bir düzene girecek
Canım sen neyle nemlendiriyorsun meme ucunu? Ben kendi sütümü üzerinde kurutup kapatıyorum. Yoksa mantar olabilir ıslak bırakıp kapatırsak. Kremleri silme faslı ile uğraşmamak İçin böyle yöntemler buldum. En iyi ihtimalle zeytinyağı sürüyordum. O çatlaklar doğru emzirdikçe yok olacsk
CanımBiliyorum anne yanında direkt beslenince ilgi alakayla bu minik bıcırıklar hemen büyüyormuş inşallah dediğin gibi hemen kavrarım sen baya deneyimli anne oldun ben şimdi gelince bocalayacağım bir süre
Canım senin sürecini ben yaşasam benim de sütüm bitme noktasına gelirdi hiç yaşadığını azımsama. Senin de doğumun ani oldu, tam alışıyorsun derken Nil’i aldılar 3 gün. İnsan bebeğine kavuşup sonra birden onu vermeye kalkınca etkilenmez mi…
Ben de az ağlaya ağlaya süt sağmadım… 72 gün bugün baktığında ama sorsan haftasonu ağlayarak geçtiaslında sorsan akıllıca az kaldığını söylerim ama kalbe açıp baksan özlüyor işte dayanamıyor. Tuhaf hisler. Mantıksız. Annelik de öyle bişey galiba
Uzun meşakkatli süreç inşallah hakkıyla geri dönersiniz canım hope
Aynen bıçak gibi biberonu hayatımızdan silecekmişiz. Ağlasa da acıyıp pes edip vermeyecekmişiz biberonla. Öyle öyle alışacakmış bıcırıklar
Kalkar kalkar canım sarılık, senin ilgim sevgin sütün hemen iyi edecek yavruyu
Spice ımson ayın içindesin nasipse. Artık kritik değer 2500 u da gördün tamamdır inşallah sağ Salim doğuma doğru gidiyorsun herşey gönlünce ve zamanında olsun inşallah
Dun agri aksamdan geceye kadar devam etti aralıklar ile ama kasilma gibi idi. Gece de devam edecek sandim ama devam etmedi. Ama uyuyamadim bjr sure..anca kalktım o da karnim acikti diyeAynen canım farketmemen mümkün değil. Adet ağrısının şiddetli hali olacak ve beline vuracak. Bir de düzenli ağrı geldiğinde onu da farkediyorsun sinsi bir süreç değil gayet bağıra bağıra gelen bir şey bu doğum
Allah ne etmesin canım ya :) mide bulantisi belirti sanırım doğum oncesi . Yani adet belirtileri de olacak gibi. Benimde bulaniyor ama oyle gelip gecici hafif bir bulantiDoğuma 2 gün kaldı halen kusuyorum
Doğurduğum gün bulantım geçerse hastaneye kebap getirtip, soğanla yiyeceğim
Sabahına da menemen yerim belkiAllahım hayali bile ne güzel
Ya sanki vücut hareket etmiş gibi bile hissettim ayak gobek üstünde sandim bir an ama.kafa hala solda anlamadim. Gece yatarken yine ayak sagda idi. Bir de tuvalete çıktım ishal gibi de geldi. Ondan sonra oldu ise de cok olmadi . Rahatladim yanjBenimde ilk olduğu için nasıl anlayacağım diye doktora sormuştum belki sancımı hafif geçiririm anlayamam diye doktorda günde 5 defadan fazla karnın çok sert olacak demişti ama o sertleşmede bebeğin ayağını elini farkedemeyeceksin dedi ama tabii herkeste değişir sonuçta ben de bilmiyorum
3 4 kere olduk cati muayenesi gelmiyor ki veledÇatı muayenesi doğumu tetikleyebilirmiş evet inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsinnn
Tecrubeliden cevap almak daha iyi gerci de kitapta yazan bu . Fotografa bakarsjn canim :) kalkan almadin mi o da yarar. Nemli birakmamak gerekiyormus sanirimGüzeller güzeli anne sanırım senin olmuştu meme mastiti nasıl geçer?Hayyal
Dun de doguramayan kac kisiyiz acaba(39+6) En azindan bana persembe 40+1 gun verildi
Genelde akşamları esim yardimci oluyor da bir seyler yapilacak filan ise ev isinde yemek bukasik cay vs neyse iste . Cay genelde o getirir o koyardi da bu sefer ben koydum da adam demez mi normal doğum icin cirpiniyorsun herhalde diyor bana.. biraz egil kalk yapiyorum ya guluyor. Sonra zaten kasilmalar da basladiydi
Kızlar ben sanırım depresyona girdim. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum annem gittiğinden beri bir hafta falan oldu onunla konusasim bile gelmiyor . Sürekli midem bulanıyor kabusta gibiyim . Bebeğimi seviyorum ama bakması o kadar zor geliyor ki . Sürekli memede durayım diyor göğüslerim yara bazı geceler hiç uyumuyor sanki anne olmak çok zor ben beceremiyorum . Canım acıyor gülümsemeye çalışıyorum bebeğime bakarken doktorlar strese girer dediği için acaba bilinçaltini kötü etkiliyor muyum diye üzülüyorum . Meme yetmiyor kalk mama hazırla bazen altı saat düzenli uyumadigi oluyor ve hep ayaktayım sakinleştirmek zor oluyor şu an bile ağlayarak yazıyorum ben ne yapacağım kız kardeşim yanımda ama o da genç o gidince ne yapacağım diye daha çok korkuyorum . Oysa ki kendim bakıyorum aslında ama evde birinin olması bile yetiyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?