2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kuzucum canım papatyam hiç olur mu öyle? Herkesin sıkıntısı kendine büyük, kendine has.
Elbette şükür edeceksin yavrumun varlığına ve gene evet sinir olacaksın bazı şeylerin yoluna girmediğine ya da geç girdiğine. Lohusalık psikolojisi de kolay değil. Hormonlar alt üst oluyor resmen. Üstüne bu uykusuzluklar bebeğim huysuzlukları filan… inşallah en yakın zamanda minik kızın bir düzene girecek
Canım sen neyle nemlendiriyorsun meme ucunu? Ben kendi sütümü üzerinde kurutup kapatıyorum. Yoksa mantar olabilir ıslak bırakıp kapatırsak. Kremleri silme faslı ile uğraşmamak İçin böyle yöntemler buldum. En iyi ihtimalle zeytinyağı sürüyordum. O çatlaklar doğru emzirdikçe yok olacsk
Canım Biliyorum anne yanında direkt beslenince ilgi alakayla bu minik bıcırıklar hemen büyüyormuş inşallah dediğin gibi hemen kavrarım sen baya deneyimli anne oldun ben şimdi gelince bocalayacağım bir süre
Canım senin sürecini ben yaşasam benim de sütüm bitme noktasına gelirdi hiç yaşadığını azımsama. Senin de doğumun ani oldu, tam alışıyorsun derken Nil’i aldılar 3 gün. İnsan bebeğine kavuşup sonra birden onu vermeye kalkınca etkilenmez mi…
Ben de az ağlaya ağlaya süt sağmadım… 72 gün bugün baktığında ama sorsan haftasonu ağlayarak geçti aslında sorsan akıllıca az kaldığını söylerim ama kalbe açıp baksan özlüyor işte dayanamıyor. Tuhaf hisler. Mantıksız. Annelik de öyle bişey galiba
Uzun meşakkatli süreç inşallah hakkıyla geri dönersiniz canım hope
Aynen bıçak gibi biberonu hayatımızdan silecekmişiz. Ağlasa da acıyıp pes edip vermeyecekmişiz biberonla. Öyle öyle alışacakmış bıcırıklar
Kalkar kalkar canım sarılık, senin ilgim sevgin sütün hemen iyi edecek yavruyu
Spice ım son ayın içindesin nasipse. Artık kritik değer 2500 u da gördün tamamdır inşallah sağ Salim doğuma doğru gidiyorsun herşey gönlünce ve zamanında olsun inşallah

İnsallah kuzum Rabbim onlara sağlık sıhhat nasip etsinde her şey bir güzel yol alacak

Dun agri aksamdan geceye kadar devam etti aralıklar ile ama kasilma gibi idi. Gece de devam edecek sandim ama devam etmedi. Ama uyuyamadim bjr sure..anca kalktım o da karnim acikti diye normalde 8 8bucuk gibi kalkiyorum. Sabah bir sure uyuyup da uyuyamayan biriyim. Bugun oldu sukur. Yatakta ama bel sirt boyun sızlıyor artik. Sabit yatiyirum herhalde ondan dolayi

Doğuma 2 gün kaldı halen kusuyorum
Doğurduğum gün bulantım geçerse hastaneye kebap getirtip, soğanla yiyeceğim
Sabahına da menemen yerim belki Allahım hayali bile ne güzel
Allah ne etmesin canım ya :) mide bulantisi belirti sanırım doğum oncesi . Yani adet belirtileri de olacak gibi. Benimde bulaniyor ama oyle gelip gecici hafif bir bulanti

Ya sanki vücut hareket etmiş gibi bile hissettim ayak gobek üstünde sandim bir an ama.kafa hala solda anlamadim. Gece yatarken yine ayak sagda idi. Bir de tuvalete çıktım ishal gibi de geldi. Ondan sonra oldu ise de cok olmadi . Rahatladim yanj

Çatı muayenesi doğumu tetikleyebilirmiş evet inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsinnn
3 4 kere olduk cati muayenesi gelmiyor ki veled bakalim persembeye dayansin da esim ici rahat gitmedi dun geceki halimi gorunce haliyle yaklasti artik diyirum. Yarin 40 hafta oluyor oyle boyle

Genelde akşamları esim yardimci oluyor da bir seyler yapilacak filan ise ev isinde yemek bukasik cay vs neyse iste . Cay genelde o getirir o koyardi da bu sefer ben koydum da adam demez mi normal doğum icin cirpiniyorsun herhalde diyor bana.. biraz egil kalk yapiyorum ya guluyor. Sonra zaten kasilmalar da basladiydi

Dun de doguramayan kac kisiyiz acaba (39+6) En azindan bana persembe 40+1 gun verildi

Kuzum sen bi yürüyüşe çık bir dolan etrafı eğil kalk senin az kalmıs bence

Herkesten farklı bir şey söylemeyeceğim ama Gece uykuluyken ağlayınca kızıyorum ben de içimden bebeğe :) o kadar doğal ki insanız her duyguyu yaşayabiliriz kendine şefkat göster hepimiz aynıyız bu bizi kötü anne yapmaz ağlaman gerekiyosa ağla sadece bil ki hayatın hep böyle sürmeyecek en fazla birkaç ay sonra rayına oturacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…