2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bnm tüm kaslarım ağrıyor
Bugün akşam kundak yapmıştım Bi baktım teni çok sıcak Bi ölçtüm 37.4 filan
Sonra hemen soydum
Çok panik oldum ya ve gece uyuyamadım
1 damla kolostrum geldi sağma makinesi ile... Elle sağma yapcam İnş önümüzdeki saatlerde
Sağlık ocağındaki hemşire gel ölçelim kilosunu, VS dedi ama bebeğim gece inliyor gibi ııı ıııı diyor ya pazartesi çocuk doktoru görecek yine de gitsem mi sağlık ocağına

Ayni gercekten tam dalacak gibi oluyor 5 ya da 10 dk sessizce gozlerini kapatiyor sonra da aglamaya basliyor hep memede hep. Kucakta bile durmuyor neredeyse. Insallah bugun boyle olmaz gecicidir

Biz de dünyaya geldik teyzeleri çook güzel bir prensesim oldu
Yalnız sancıdan ölüyorum, gazı nasıl çıkarttınız kızlar nolur bi el atın
Gözün aydın Allah analı babalı, sağlıkla büyütmeni nasip etsin canım benim şu ilk 2 günü ve ilk ayaklanmayı atlatırsan en zorlu kısmı geçmiş olacaksın diye tahmin ediyorum insallah bir an önce toparlarsın canım benim

Evin sicakligi kac derece cok olmasin dikkat et. Gunduz en fazla 23 24 diyorlar. Kolostrum cok yavas geliyor koyu kivamli hic bozma moralini. Ben sicak su torbasi koyup elimle masaj yapip az az sagdim distan ortaya dogru, kanallarin yavas yavas aciliyor

Sağlıkla büyüt annesi gözün aydıın. Ayaklarını sıcak tut kalın çorap giy üzerine 2 kat örtü al. Sırtını kalın bir şey giy. Sıcaklık en rahatlatıcı çözümü. Ve kim olursa olsun odanda gelince tutma. Bağırsaklar için önemli gazı uzun süre cıkaramamak sıkıntı.

Tebriklerrr Arkadasim kayısılı form cay önerdi cok iyi geldi bana. Kayisi kompostosu da ictim tabi krakerle birlikte. Gaz ve gaita bu sekilde geldi anca

Aaay, canımsın
Bende şimdi googleladım elle sağma daha kolay kolostrum için yazıyor gün içinde deneyeceğim
Kaç günde geldi seninki?
Bnmki 37+3 te doğdu o yüzden mi ememiyo acaba
Bende tutamıyorum oturamıyorum çünkü alttan 3 dikiş
2 gündür 3 çiş 3 kaka nasıl
Mama verdik zaten zordayım
Annemde tutturmuş sarı tülbent ört
Ya batıl inanmış diyorum
İyi diyor sarılık olsun da hastane köşelerinde bekle diyor töbe töbeee
2 gündür 3 çiş 3 kaka bez aldım az mı sence

Ayni gercekten tam dalacak gibi oluyor 5 ya da 10 dk sessizce gozlerini kapatiyor sonra da aglamaya basliyor hep memede hep. Kucakta bile durmuyor neredeyse. Insallah bugun boyle olmaz gecicidir
Ben de öyle umuyorum umarım bu gaz sancıları geçicidir. Bugün doktordan randevu aldım damla yazsın diye götürücem inşallah verdiği damla etki eder de bebeğim uyur. Yenidoğan 2 saatte bir emip uyur sürekli diyorlar benimki toplasan 3 saat anca uyuyor günde
Canım İlk günlerde çocuğun gün sayısına göreymiş bez miktarı. Yani 1. Gün 1 bez 2. Gün 2 bez bile yeterliymiş. Bence sorun yok bez sayısında .
Çişini kontrol et, bezde kiremit rengi leke, kristal tarzı bi şey varsa varsa susuz kalmış demektir beslenemiyordur. Öyle kırmızımsı bi leke falan yoksa hiç dert etme yetiyordur.

Kızlar bebem genelde tek memeyi verdiğimde yarım saat kadar onu emiyor, uyuyakalıyor sonra. Diğer memeyi vermesem yarım saat tek meme yeterli olur mu sizce? Gece uyandırıp tek meme emzirip öyle geri yatırdım hazır uyuyorken

Aynı gazlar bizdede var patır patır durumu:) bio giaya yeni başladım günde 5 damla başka verilmiyor canım ya benim kıza benden grip bulaştı hasta bebeğim ya kız ocak şeyine yanlışlıkla girmişim bide yazmışım silemedimde

Makulu zaten iki saatte bir dönüşümlü olarak emzirmek. Yarım saat bence güzel bir süre

Bu gece gazgirl o kadar sancı çekti ki bi baktım ayakları vurmaktan alt pijamayı çıkarmış bazen balık gibi kucağımdan kayıp gdiyo döt ata ata bi siniri var yolcak beni.. yiyip içtiğimiz çok etkili dün yoğurt yemiştim bi daha asla :/

Aaa yoğurt gaz yapar mı? Bende dün ayran içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…