Kuzum hepimiz biraz sarsıldık maalesef. En tecrübelilerimiz bile bu süreçte çok zorlanıyor. En güzel şekilde baktığından şüphe etme.
Bebeği beslemek için doktora sormadan 3 saati geçirmemeni öneririm henüz 11 günlük çünkü. Kan şekeri cok düşmesin.
Ben gaz için sadece bitki çayı tüketiyorum bir de Türk kahvem var geri kalan süreçte sadece su içiyorum
sakinleşmek bilemediğim bi durum
Ben de senin gibi düşünüyorum canım.
Nane olayına da şaşırdım
böyle giderse hiçbir şey tüketemeyeceğiz
@pohpoh86 ekim bizi Ocak analarına etiketlemiş
kız orada napıyosun heheh
Heh kuzu ben de böyle bi şey bekliyorum kafamda 2-3 haftalık bi süre koydum bu şekildeki fiziksel gelişimi için. Bi tık geriden takip etmesini bekliyordum zaten
Bakalım ilk ciddi gülüş ne zaman gelecek
Nurse harvey için acaba gaz sancılarımızı arttırdı mı yoksa böyle mi denk geldi de çocuk bu kadar sorun yaşıyor anlamadım . Bi kaç gün hiç kullanmasam mı diye düşünmüyor değilim..
Bio gaia ne sıklıkla ne kadar kullanıyorsunuz siz ?
Güneş bugün babasının kucağında bir osurdu. Eşimden çıktı sandım. Yok böyle bi ses. Şok olduk
güneş o sırada sakince tavana bakıyor
Altını açınca da üzerime fışkırtmalı kaka yapınca aynı şekilde tepkisizce tavana bakıp göz temasından kaçınıyor
Napıcaz bilmiyorum gerçekten kolik mi anlamadım ama özellikle memede sancılanınca çığlık çığlığa ağlıyor geceleri cok vuruyor yavruma