Olabilir bencede yani çünkü çok araştırdım bu sekilde şeffaf vs gelen olmus gercekten , benimde bu arada 2 gundur gercekten gaz var ve tuvalete rahat çıkıyorum ,bakalım yarin sana ne diyecekler bilgilendir bizleride lutfen ,belki benim doktorum yanilmistirya bana hastane gelme dedi, yarin zaten randevum var. %99 nisan canim benmki cunku hem makata dogru agrim asiriydi dun ve iki gundur hic cikmadigim kadar buyuk tuvaletiem ciktim. resmen bosaldi bagirsaklarim
ay evet bende cok gazliydimOlabilir bencede yani çünkü çok araştırdım bu sekilde şeffaf vs gelen olmus gercekten , benimde bu arada 2 gundur gercekten gaz var ve tuvalete rahat çıkıyorum ,bakalım yarin sana ne diyecekler bilgilendir bizleride lutfen ,belki benim doktorum yanilmistiryada ben inat ediyorumdur gereksiz
Sorma canımm inşallah çok üzülmeden atlatırız bu zamanlarıdaAh nurcum geçer geçer. Sarılık geçer gaz başlar. Gaz bitti sanırsın bi daha başlar. Sonra uyudu sanırsın oysa o uyumamıştir. Acıktı dersin uyanmaz. Doydu dersin meme araya araya ağlamaya devam eder. Huniyi takmak uzereyim bugün
Wee baby canım eczaneden aldık. İç kısmına süt sıkıyorum biraz yayiyorum. İç kısmını kıvırinca meme ucunu içine aliyo ve memeye yapışıyor. Ortasına bir delik daha açtım fazladan çenesi çabuk yorulmasin diye. Şu an iyi gidiyoruz. We baby nin yuvarlak olanini da aldım kız ağzını degdirmedi bile. Bundaki oyuntu sayesinde burnuna falan degmiyo silikon direk memeye temas ediyor. Sanırım o hoşuna gitti.
Ay hadi şifa olsun inşaAllahay evet bende cok gazliydimbugunde akapuntura gdiicem doguma yardimci oluyormus diye randevu almistim onceden
Kesinlikle duygularıma tercüman oldun özürlük bir durum yok. Şu an gözümden uyku akıyor ama ısrarla buralarda geziniyorum mesekaYa okuyorum bebişle ilgili problemleri özür dilerim sizin yaşadığınız şeyler için mutlu olmuykrum ama yanlız olmadığımi bilmek mutlu ediyor beniçünkü okumayinca kendi kendime sadece ben yasiyormusum gibi geliyordu şimdi hepimiz yaşayınca diyorum ki demek ki normali bu yalnız değilsin kendine acimayi bırak . Yani tüm problemlerj aynen yasiyorum ya
Evet bana da büyük gibi geldi. Diğerini aldım ama onu hiç kullanmadi. Bunu alıyor ağzına. Valla ben o oyuntuyu burun hizasına denk getiriyorum. Zaten alttan C şeklinde tuttuğum için çeneye pek değmiyorBen de bunu kullanıyorum hem yumuşak hem yapışkanı iyi ama sanki ucu fazla büyük fzla hava yutuyolar mı acaba oyuntu kısmını ben alta getiriyorum yanlış mı yapıyorum
Rabbim yardımcın olsunTek başımayım maalesef biri olsa bu kadar etkilenmezdim
Benimki de 11 günlük, uyumamasını geç yedi mahalleyi ayağa kaldıracak şiddette ağlıyor. Ağlamasına hiçvir şey fayda etmiyor kafayı yiyeceğim artık sabahtan beri 2 saat uyumuştur en fazla, sürekli kucaktayız yavrum tam uykuya dalacak gibi oluyor sancıyla kendini sıkıp başlıyor haykırmaya12 günlük bebem bugün icinde neredeyse hic uyumadi parcali parcali uyudu cok üzülüyorum. Gazini da cikarmiyor bi uyusa rahatlicam. Damla kullanilir mi bu kadar kucuk bebegepzt doktora gidecegiz kontrole sorup kullanmak en iyisi ama cok caresizim. Yenidoganlar 15 saat uyur diyorlar benimki tüm gün 4 saat uyumustur.
Aynı durumdayım, ayyynı. Hani yenidoğanda gaz sancısı olmuyordu ya çıldırıcamAh nurcum geçer geçer. Sarılık geçer gaz başlar. Gaz bitti sanırsın bi daha başlar. Sonra uyudu sanırsın oysa o uyumamıştir. Acıktı dersin uyanmaz. Doydu dersin meme araya araya ağlamaya devam eder. Huniyi takmak uzereyim bugün
Ocak sondüren damla bugün bizde aldık başladık kullanmaya inş faydalı olurBio gia cnm doktoruna sor veriyoruz biz
Olmaz mı yavrum ya 4 günlük bizim oğlan ama gaz sancısı gelince kıyamet kopuyo evdeBenimki de 11 günlük, uyumamasını geç yedi mahalleyi ayağa kaldıracak şiddette ağlıyor. Ağlamasına hiçvir şey fayda etmiyor kafayı yiyeceğim artık sabahtan beri 2 saat uyumuştur en fazla, sürekli kucaktayız yavrum tam uykuya dalacak gibi oluyor sancıyla kendini sıkıp başlıyor haykırmaya
Aynı durumdayım, ayyynı. Hani yenidoğanda gaz sancısı olmuyordu ya çıldırıcam
Bu sefer ben daha sakinim kızıma gore kolik bebeklerde ne yaparsan yap tamamen geçmiyo sadece sancı hafifliyo ama onun belli bi vakti var o zaman gelince bıçak gibi kesiliyo gaz sancıları geçicek o kadar kendini sıkıpta lohusa psikolojisine girme gececek inşBenimki de 11 günlük, uyumamasını geç yedi mahalleyi ayağa kaldıracak şiddette ağlıyor. Ağlamasına hiçvir şey fayda etmiyor kafayı yiyeceğim artık sabahtan beri 2 saat uyumuştur en fazla, sürekli kucaktayız yavrum tam uykuya dalacak gibi oluyor sancıyla kendini sıkıp başlıyor haykırmaya
Aynı durumdayım, ayyynı. Hani yenidoğanda gaz sancısı olmuyordu
Kuzum hepimiz biraz sarsıldık maalesef. En tecrübelilerimiz bile bu süreçte çok zorlanıyor. En güzel şekilde baktığından şüphe etme.Benimki de aynı şekilde. Uyku uyumamasını geçtim sürekli çığlık kıyamet. Kendimi acayip beceriksiz, yetersiz hissediyorum ben ya. Kaç gündür kakasını yapıyordu ama hep az yapıyordu, bugün kolik masajı yaptık 10 günlük kızıma, kötü kokulu bi kaka yaptı sanırım bağırsağında birikenleri çıkardı, sonra emzirdim uykuya daldı şimdi. Arkadaşlar uyuyan bebekleri kaç saat sonra uyandırıyorsunuz ben 3'e kadar dayandım ama takatim kalmadı uyuyorsa uyusun hiç uyandırmayayım diyorum çünkü emdikten sonra asla uykuya dalmıyor benim kız. 11. günde tükendim, rezene de içemiyormuşuz sakinleşmek için ne yapmam lazım
Ben de senin gibi düşünüyorum canım.canım kimyon sonuçta köfteye vs de konulan bişey. Asgari tüketmeye çalış bence de gene de. Kimyon konusunu bilmiyorum ama baharatlarla alakalı tek bildiğim asgari miktarda tüketmek gerektiği. Nane güya sütü azaltıyormuş mesela, ama bunların hurafe olduğunu düşünüyorum
Hatta gazı asıl arttıran veya azaltan şey yediklerimiz değil, ruh halimizmiş. Biz stresli oldukça bebekler de strese girip ağlıyorlarmış. Biz de daha çok strese giriyormuşuz, bir döngüymüş bu aslında.
Ay minik kuşbir de kendi istekleri varmış. Evet canım makas asla önerilmiyor C yapmak akışı da arttırıyor. Ben sürekli sağdığım için hep C şeklinde tutmaya alıştım mesela.
Ben de eve gelince doruk kuş onun için sonda aldım. Gri uçlu 5 numara sonda olarak geçiyor onların adı.
Ayaklarına çok dikkat et bir de beline. Gerçekten eskilerin dediği gibi 40 gün çok önemli gaz olayında.
Bu arada yavru kuş resmen biberon için ağlamışve istediğini almış. Hemşireye sorarsın canım, hazır yeni memeye döndürmeye başlamışken biberonu ne yaparsa yapsın vermemeliymişsin. Tabii başıma gelmedi bilemiyorum zorluğunu ama olay bundan ibaretmiş. Bebeler aç kaldıkça kan şekerleri düştükçe biberon vermedikçe, memeyi kabul etmek zorunda kalıyorlarmış.
P pohpoh86 ekim bizi Ocak analarına etiketlemişKızlar bizimki bilinçli birkerecik anama güldü daha o level yüklenmedi bizebizden 1 hafta sonra doğan arkadaşı gülmelere çoktan başladı ama o bebe zamanında geldi
Nurse harvey için acaba gaz sancılarımızı arttırdı mı yoksa böyle mi denk geldi de çocuk bu kadar sorun yaşıyor anlamadım . Bi kaç gün hiç kullanmasam mı diye düşünmüyor değilim..Evet canım analar sizi aydınlatmak için biraz uzun yazıcam deneyimli anayım (acemi ana) kızlar bizede bepantol yaramadı şimdi sucoderm e başladım mustela kullandım olmadı bepantol olmadı kısmet artık kaka çıkış yerinde var sadece yani kremler deneme yanılma olcak.
Bugün doktora gittik Nil kuş 4250 gram olmuş şükürler olsun. Ama bazen 1,5 saatte besleniyor bazen 3,5 saat doktor uyanıkken istediğinde ver uyurken uyandırma dedi.
Bizim aşırı gaz sancılarımız var ıkınarak sıkılarak 3 gündür ağlıyordu gaz yüzünden yılan gibi oluyordu kendi doktorumuz bitkisel e bebekte satılan damlayı verdi nurse harveys bizde hiç
işe yaramadı 2 arkadaşımdan duydum bio gia diye başka doktora sordum onu kullan dedi sabah verdim şuana kadar birkere olmadı rahat rahat uyuyor inşallah yarar kolik olan bebekler olcak bu sıkıntıyı yaşayacak arkadaşlar olcak şimdiden notlarınızı alın canlarım gaz çıkarması geğirmesi gaz çıkardı bitti değil bazı bebekler nekadar çıkarırsa çıkarın bünye hemen tekrar yapıyor bilginizeeee
evet canim az once aradim hasteneyi. benmde 3 gundur az az geliyordu yogun akintilar ama bugunku bir baskaydi. hatta resim eklim, bir parcasi yere yapismis
kanama , su akintisi vs evde izle dediler. yarin zaten nst ye gidicem baktiririm alttan bir
Minnoşko valla ben de anlamadım süt sıkıntısı başta hiç yaşamadım ve bebek de maşallah çok kuvvetli emiyordu ama bu Meret yükseliyor maalesef. Sen dirayetli ol bol bol beslemeye devam et. Geçecek inşallahKontrollerimizi yaptırdık bugün dün gece çok rahatsızdım ben 1 kez emzirebildim annem mama vermiş kalan öğünlerde
Bugün herşey iyi çıktı doktor sarılık yükselmiş olabilir dedi yine kan verdik12ye çıkmış daha da yükselirse yine alırım diyor bu meret nasıl geçicek yaa sürekli kaka çiş alıyorum emiyor hıçkırana kadar hatta mama da veriyoruz arada
Tam olarak o zaman ne zmaan oluyorBu sefer ben daha sakinim kızıma gore kolik bebeklerde ne yaparsan yap tamamen geçmiyo sadece sancı hafifliyo ama onun belli bi vakti var o zaman gelince bıçak gibi kesiliyo gaz sancıları geçicek o kadar kendini sıkıpta lohusa psikolojisine girme gececek inş
Teşekkür ederim evet girdim 100 gram daha almış görünüyordu en sonGeçmiş olsun canım, girdi mi kontrole? Nasıl durumlar?
hahaha farkettm farkettm
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel Allah sürecini kolaylaştırsın kuzum
Minnoşko valla ben de anlamadım süt sıkıntısı başta hiç yaşamadım ve bebek de maşallah çok kuvvetli emiyordu ama bu Meret yükseliyor maalesef. Sen dirayetli ol bol bol beslemeye devam et. Geçecek inşallah
Benim kızın yüzündeki sarılık daha birkaç gün önce geçti öyle söyleyeyim
Tam olarak o zaman ne zmaan oluyor
Teşekkür ederim evet girdim 100 gram daha almış görünüyordu en sonpazartesi sabahı doğum var aşırı heyecanlıyım
Canım benim ya. Ah bu çaresizlik. Yavruların konuşma dilini anlayamıyoruz ki. Yavrum benim… inşallah bir an önce alışır memeye biberondan kurtulurEvet öyle ama dün acemiliğe geldik bende üzüldüm o ağladıkca bende ağladım. Verdim sonra. Aslında tutarlı olmamız lazım bu aşamada böyle hemen yenilirsek ilerde de aynısı olur sürekli. Birde bana özellikle gece emzirmesine dikkat et gece prolaktin hormonu en yüksek seviyede olur oda süt üretimini artırır dedi
Öyle hurafeler okudum ki youtube da yazmışlarBen de senin gibi düşünüyorum canım.
Nane olayına da şaşırdımböyle giderse hiçbir şey tüketemeyeceğiz
Hayırlı haberlerle gel canımevet canim az once aradim hasteneyi. benmde 3 gundur az az geliyordu yogun akintilar ama bugunku bir baskaydi. hatta resim eklim, bir parcasi yere yapismis
kanama , su akintisi vs evde izle dediler. yarin zaten nst ye gidicem baktiririm alttan bir
Bizde de öyle ve ne yaparsam yapayım susturamıyorum, memeyi bile istemiyor itiyor sinirleniyorOlmaz mı yavrum ya 4 günlük bizim oğlan ama gaz sancısı gelince kıyamet kopuyo evde
İnşaallah bıçak gibi kesilir ve bir daha asla uğramaz,Bu sefer ben daha sakinim kızıma gore kolik bebeklerde ne yaparsan yap tamamen geçmiyo sadece sancı hafifliyo ama onun belli bi vakti var o zaman gelince bıçak gibi kesiliyo gaz sancıları geçicek o kadar kendini sıkıpta lohusa psikolojisine girme gececek inş
Haklısın canım ama mesela şu an 12 çeyrekte emzirdim, kolik sancılarından anca uykuya dalar gibi oldu ve 1 saat sonra uyandırırsam uykusu iyive bölünür, bugün hiç uyumadım en azından 2 saat uyumak istiyorum yoksa çökeceğimKuzum hepimiz biraz sarsıldık maalesef. En tecrübelilerimiz bile bu süreçte çok zorlanıyor. En güzel şekilde baktığından şüphe etme.
Bebeği beslemek için doktora sormadan 3 saati geçirmemeni öneririm henüz 11 günlük çünkü. Kan şekeri cok düşmesin.
Ben gaz için sadece bitki çayı tüketiyorum bir de Türk kahvem var geri kalan süreçte sadece su içiyorumsakinleşmek bilemediğim bi durum
Ben de senin gibi düşünüyorum canım.
Nane olayına da şaşırdımböyle giderse hiçbir şey tüketemeyeceğiz
P pohpoh86 ekim bizi Ocak analarına etiketlemişkız orada napıyosun heheh
Heh kuzu ben de böyle bi şey bekliyorum kafamda 2-3 haftalık bi süre koydum bu şekildeki fiziksel gelişimi için. Bi tık geriden takip etmesini bekliyordum zaten
Bakalım ilk ciddi gülüş ne zaman gelecek
Nurse harvey için acaba gaz sancılarımızı arttırdı mı yoksa böyle mi denk geldi de çocuk bu kadar sorun yaşıyor anlamadım . Bi kaç gün hiç kullanmasam mı diye düşünmüyor değilim..
Bio gaia ne sıklıkla ne kadar kullanıyorsunuz siz ?
Güneş bugün babasının kucağında bir osurdu. Eşimden çıktı sandım. Yok böyle bi ses. Şok oldukgüneş o sırada sakince tavana bakıyor
Altını açınca da üzerime fışkırtmalı kaka yapınca aynı şekilde tepkisizce tavana bakıp göz temasından kaçınıyor
Napıcaz bilmiyorum gerçekten kolik mi anlamadım ama özellikle memede sancılanınca çığlık çığlığa ağlıyor geceleri cok vuruyor yavruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?