2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
ya bana hastane gelme dedi, yarin zaten randevum var. %99 nisan canim benmki cunku hem makata dogru agrim asiriydi dun ve iki gundur hic cikmadigim kadar buyuk tuvaletiem ciktim. resmen bosaldi bagirsaklarim
Olabilir bencede yani çünkü çok araştırdım bu sekilde şeffaf vs gelen olmus gercekten , benimde bu arada 2 gundur gercekten gaz var ve tuvalete rahat çıkıyorum ,bakalım yarin sana ne diyecekler bilgilendir bizleride lutfen ,belki benim doktorum yanilmistir yada ben inat ediyorumdur gereksiz

ay evet bende cok gazliydim bugunde akapuntura gdiicem doguma yardimci oluyormus diye randevu almistim onceden

Sorma canımm inşallah çok üzülmeden atlatırız bu zamanlarıda

Ben de bunu kullanıyorum hem yumuşak hem yapışkanı iyi ama sanki ucu fazla büyük fzla hava yutuyolar mı acaba oyuntu kısmını ben alta getiriyorum yanlış mı yapıyorum

Kesinlikle duygularıma tercüman oldun özürlük bir durum yok. Şu an gözümden uyku akıyor ama ısrarla buralarda geziniyorum meseka
Ben de bunu kullanıyorum hem yumuşak hem yapışkanı iyi ama sanki ucu fazla büyük fzla hava yutuyolar mı acaba oyuntu kısmını ben alta getiriyorum yanlış mı yapıyorum
Evet bana da büyük gibi geldi. Diğerini aldım ama onu hiç kullanmadi. Bunu alıyor ağzına. Valla ben o oyuntuyu burun hizasına denk getiriyorum. Zaten alttan C şeklinde tuttuğum için çeneye pek değmiyor

Benimki de 11 günlük, uyumamasını geç yedi mahalleyi ayağa kaldıracak şiddette ağlıyor. Ağlamasına hiçvir şey fayda etmiyor kafayı yiyeceğim artık sabahtan beri 2 saat uyumuştur en fazla, sürekli kucaktayız yavrum tam uykuya dalacak gibi oluyor sancıyla kendini sıkıp başlıyor haykırmaya
Aynı durumdayım, ayyynı. Hani yenidoğanda gaz sancısı olmuyordu ya çıldırıcam

Olmaz mı yavrum ya 4 günlük bizim oğlan ama gaz sancısı gelince kıyamet kopuyo evde

Bu sefer ben daha sakinim kızıma gore kolik bebeklerde ne yaparsan yap tamamen geçmiyo sadece sancı hafifliyo ama onun belli bi vakti var o zaman gelince bıçak gibi kesiliyo gaz sancıları geçicek o kadar kendini sıkıpta lohusa psikolojisine girme gececek inş

Kuzum hepimiz biraz sarsıldık maalesef. En tecrübelilerimiz bile bu süreçte çok zorlanıyor. En güzel şekilde baktığından şüphe etme.
Bebeği beslemek için doktora sormadan 3 saati geçirmemeni öneririm henüz 11 günlük çünkü. Kan şekeri cok düşmesin.
Ben gaz için sadece bitki çayı tüketiyorum bir de Türk kahvem var geri kalan süreçte sadece su içiyorum sakinleşmek bilemediğim bi durum
Ben de senin gibi düşünüyorum canım.
Nane olayına da şaşırdım böyle giderse hiçbir şey tüketemeyeceğiz
Kızlar bizimki bilinçli birkerecik anama güldü daha o level yüklenmedi bize bizden 1 hafta sonra doğan arkadaşı gülmelere çoktan başladı ama o bebe zamanında geldi
P pohpoh86 ekim bizi Ocak analarına etiketlemiş kız orada napıyosun heheh

Heh kuzu ben de böyle bi şey bekliyorum kafamda 2-3 haftalık bi süre koydum bu şekildeki fiziksel gelişimi için. Bi tık geriden takip etmesini bekliyordum zaten
Bakalım ilk ciddi gülüş ne zaman gelecek
Nurse harvey için acaba gaz sancılarımızı arttırdı mı yoksa böyle mi denk geldi de çocuk bu kadar sorun yaşıyor anlamadım . Bi kaç gün hiç kullanmasam mı diye düşünmüyor değilim..
Bio gaia ne sıklıkla ne kadar kullanıyorsunuz siz ?
Güneş bugün babasının kucağında bir osurdu. Eşimden çıktı sandım. Yok böyle bi ses. Şok olduk güneş o sırada sakince tavana bakıyor
Altını açınca da üzerime fışkırtmalı kaka yapınca aynı şekilde tepkisizce tavana bakıp göz temasından kaçınıyor

Napıcaz bilmiyorum gerçekten kolik mi anlamadım ama özellikle memede sancılanınca çığlık çığlığa ağlıyor geceleri cok vuruyor yavruma

evet canim az once aradim hasteneyi. benmde 3 gundur az az geliyordu yogun akintilar ama bugunku bir baskaydi. hatta resim eklim, bir parcasi yere yapismis

kanama , su akintisi vs evde izle dediler. yarin zaten nst ye gidicem baktiririm alttan bir

Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel Allah sürecini kolaylaştırsın kuzum
Minnoşko valla ben de anlamadım süt sıkıntısı başta hiç yaşamadım ve bebek de maşallah çok kuvvetli emiyordu ama bu Meret yükseliyor maalesef. Sen dirayetli ol bol bol beslemeye devam et. Geçecek inşallah
Benim kızın yüzündeki sarılık daha birkaç gün önce geçti öyle söyleyeyim
Tam olarak o zaman ne zmaan oluyor

hahaha farkettm farkettm artk kafa nasıl uctuysaellerine corap takıyormusn ben bgn artk cıkarcam dedm cnkü başparmaklarını artık serbest bıraksın diyorum.

Canım benim ya. Ah bu çaresizlik. Yavruların konuşma dilini anlayamıyoruz ki. Yavrum benim… inşallah bir an önce alışır memeye biberondan kurtulur
Ben de senin gibi düşünüyorum canım.
Nane olayına da şaşırdım böyle giderse hiçbir şey tüketemeyeceğiz
Öyle hurafeler okudum ki youtube da yazmışlar bir ara inanır gibi olmadım dersem yalan olur yarın kan testi vereceğim bu arada hiperlaktasyon durumu için. Prolaktin hormonuna filan bakılacak. Bu arada benim tsh hamilelikte 0lanmıştı ilaç kullanıyordum, geçenlerde kan verdim aile hekiminde. Gene 0 olmuş ilacı bırakınca. Tiroid bezinin hızlı çalışması demek bu, o da hiperlaktasyonı tetiklermiş. Gene ilaç kullanacağım sanırım.

Son düzenleme:
evet canim az once aradim hasteneyi. benmde 3 gundur az az geliyordu yogun akintilar ama bugunku bir baskaydi. hatta resim eklim, bir parcasi yere yapismis

kanama , su akintisi vs evde izle dediler. yarin zaten nst ye gidicem baktiririm alttan bir
Hayırlı haberlerle gel canım Galiba birisi gelmek istiyor artık

Olmaz mı yavrum ya 4 günlük bizim oğlan ama gaz sancısı gelince kıyamet kopuyo evde
Bizde de öyle ve ne yaparsam yapayım susturamıyorum, memeyi bile istemiyor itiyor sinirleniyor
İnşaallah bıçak gibi kesilir ve bir daha asla uğramaz,
Haklısın canım ama mesela şu an 12 çeyrekte emzirdim, kolik sancılarından anca uykuya dalar gibi oldu ve 1 saat sonra uyandırırsam uykusu iyive bölünür, bugün hiç uyumadım en azından 2 saat uyumak istiyorum yoksa çökeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…