Ben kullandım bitirdim canım sanırım 10 taneydi taburcu olduktan sonra
22.gündeyim ben hala devam ediyor azar azarKızlar sezaryenden sonra kanamanız ne kadar sürdü? Doktor bana az az 40gün sürecek dedi. 14 gün oldu doğum yapalı benim kanamam bitti. Sizlerin ne kadar sürdü
5-6 gün anca sürdü o da azdı yani. Ama arada birden gelen oluyo günlük pedi dolduruyor. Özellikle merdiven inip çıkınca, banyo sonrası ve karnıma masaj yapincaKızlar sezaryenden sonra kanamanız ne kadar sürdü? Doktor bana az az 40gün sürecek dedi. 14 gün oldu doğum yapalı benim kanamam bitti. Sizlerin ne kadar sürdü
10 günde tam 10 kilo vermiştim ben ama hiç iştahım yoktu hala daha öyle açlık hissetmiyorum hiç doğum yaptığımdan beri sanırım stresten yorgunluktanDoğum kilolarınız ne alemde yaeve geldiğim gün tartılmıs serum yemekten doğuma gittiğim kilodan 1 fazla cıkmıstım. Sonra hiç tartılmadım simdi bi tartılıyım dedim 1 kilo vermişim sadece ben ne doğurdum acaba
75 le hamile kaldım 79 la doğuma girdim. Doğumdan sonra eve gelince 71 dim. Şimdi 70 im öylece kaldım ama güzel yiyorumDoğum kilolarınız ne alemde yaeve geldiğim gün tartılmıs serum yemekten doğuma gittiğim kilodan 1 fazla cıkmıstım. Sonra hiç tartılmadım simdi bi tartılıyım dedim 1 kilo vermişim sadece ben ne doğurdum acaba
Kızlar sezaryenden sonra kanamanız ne kadar sürdü? Doktor bana az az 40gün sürecek dedi. 14 gün oldu doğum yapalı benim kanamam bitti. Sizlerin ne kadar sürdü
Keşke yaa keşke ben de en başında kasmayıp bebeği çoğunlukla anneme bıraksaymışım. Çok iyi yapıyorsun dinlen bolca.Valla ben 3-4 gündür saldım sağolsun annem eve bana bakıyordu bende bebeğe bakıyordum. Şimdi bebeğide hemen hemen ona bıraktım. Sütüm zaten azdı yorgunluktan uykusuzluktan iyice azaldı. Coğu zaman altını bile annem değiştiriyor. Kontrolde tutamıyorum artık uykusuzluk ciddi gerginlik yapmayada başladı cocuk uyanınca niye uyandı diye geriliyordum. Annem en fazla 10 gün daha burda kalır sonucta o sürede bende kendime geliyim ameliyattan sonra bir anda ayaklandık ettik ağrılarımızı kendimi unuttuk. 10 gün sonra hem evin hem bebeğin bakımı bende olacak sonucta. Şimdi yardımcı olan varsa bırakın kızlar yardım etsin bir bardak su bile veren olursa insan mutlu oluyor valla
Yavrum benim aşırı gazlanma durumum 20 gün filan devam etti. İçtiğim normal su bile anında şişiriyordu. Hala daha termosta kaynar su tutuyorum içtiğim her suyu ılıştırıyorum. Şuan biraz daha iyiyim ama dikkat etmezsem ayvayı yerimKızlar sizin gaz durumunuz nasıl yaayağımda patik sırtımda yelek eksik olmuyor. yediklerime dikkat ediyorum ama aşırı bir gaz durumum var. Bebeklerimizin durumundab farkım yok yani
Oh minnoş ya çok endişelendim. Maşallah kuzuna içerisi çok rahat geldi sanırımKızlar yazılanları okuyamadım soranlarınız da olmuş sağolun, çok şükür ben de sonunda doğurdum aranıza katıldım
Dün akşam 9 da doğdu kızım. Sancım falan yoktu zaten doktorda daha fazla bekleyemeyeceğimizi söyledi dün sabah hastaneye yatış yaptık suni sancı verildi akşam da doğum oldu. Zordu ama insan unutuyormuş gerçekten
Allah hepimizin evladına sağlık versin hayırlı evlat etsin. İsteyen herkese de nasip olsun inşallah
Yoğurt tüketmek aslında bi tık daha iyi hem probiyotik açısından hem de laktozu düşük oluyor laktaz enzimi açığa çıktığından dolayı diye biliyorum da. Ürettiğimiz süte etkisini tam bilmiyorum ben de.Benim sırtıma vuruyor gaz ara ara özellikle yağlı şeyler yediysem ameliyat esnasında havayla temas ediyo bağırsaklar sonrasında antibiyotik kullandık floramız iyice bozulmuştur faydalı bakteri tüketmek gerek kefir turşu vs
-Sunshine kuzum bence süt ürünlerindeki laktoz geçiyor bebeğe sindiremiyolar ne yiyeceğimi şaşırdım ben de
Evde Kullandım 8 iğne kadar canımAy resmen bağırsak düzenimiz bozuldu
Sizde kan sulandırıcı iğne kullanıyor musunuz ?
benim hala devam ediyor az az. Kanamanın Gelmediği gün hiç olmadı.Kızlar sezaryenden sonra kanamanız ne kadar sürdü? Doktor bana az az 40gün sürecek dedi. 14 gün oldu doğum yapalı benim kanamam bitti. Sizlerin ne kadar sürdü
şuan kalanım +3 ama bu kilo kalacak sanırım ilerleyen dönemde bu yemeyle üzerine kilo bile alırım gibi geliyorDoğum kilolarınız ne alemde yaeve geldiğim gün tartılmıs serum yemekten doğuma gittiğim kilodan 1 fazla cıkmıstım. Sonra hiç tartılmadım simdi bi tartılıyım dedim 1 kilo vermişim sadece ben ne doğurdum acaba
kuzum ben normal diye biliyorum yA. Özellikle 20 günlükken gayet dediğin gibiydi.kızlar yine bir şey soracağım size. biz 21 günlük olduk ama benim bebeğim hala ışıkta gözlerini çok zor açıyor. günışığında da normal lamba ışığında da. elimle gölge yaptığım anda açıyor gözlerini. bir kere açınca kapamıyor da. internette çok kötü şeyler yazıyor baktım. sizin bebekleriniz de ışığa tepki veriyor mu bu şekilde normal bir şey mi bu?
Kuzu bana pentideki giyilebilir korselerden önerdi doktor ama ben 2 kere giydim. Sadece bel korselerni bilmiyorum ama dikişi olmamasına rağmen acı değil de rahatsızlık verdi biraz. İyi hatırlattın artık giyeyim olmazsaİki gün önce bitti sandım bugün yine çoğaldı değişiyor
Ben de bir şey sorayım korseye başlayan var mı acıtıyor mu
Kuzu bana pentideki giyilebilir korselerden önerdi doktor ama ben 2 kere giydim. Sadece bel korselerni bilmiyorum ama dikişi olmamasına rağmen acı değil de rahatsızlık verdi biraz. İyi hatırlattın artık giyeyim olmazsa
Skinny Pantolon giydim yüksel bel biraz rahatsız etti ama ekstra acı olmadı şükür
Ben birkaç gün önce denedim birkaç saat. Sonra henüz vaktim olduğunu anladım. Biraz rahatsız etti dikiş yerleriniİki gün önce bitti sandım bugün yine çoğaldı değişiyor
Ben de bir şey sorayım korseye başlayan var mı acıtıyor mu
yok yok takma artk nörolojık acıdan artık dokunup tanımalı 1ay bile fazla ama bnde busefer geç kaldım.Sağlıkla gelsin Bebiş
Takıyorum yavrum tırnaklar çabuk uzuyor. Arada açıyorum emzirirken sakinlediyse
Mesela şuanki emzirmede açtım hemen çizmiş suratını. Daha dün kesmiştim
Prolaktini fazlalığını ben de duydum canım
İlaçtan kurtulamadın desene
Ya ben bu hiperlaktasyon ve fışkırma durumuna çeşitli çözümler bulmaya çalıştım ama yok.
genetik oluyor sanırım biraz da annem baba tarafımda böyle olduğunu söyledi
Bir de sütüm bitmiş meme boşalmış olsa bile son kalan kısım fışkırarak çıkıyor ve bitiyoHep ziyan
Ya bu şekildeki akıştan emen bebeklerde de cok gaz oluyormuş. Acaba o yüzden mi bu kadar sorunlu diyorum inşallah sen de sıkıntı yaşamazsın.
Çünkü Emerken defalarca durup gaz çıkarıyorum ağızdan
Yavrum aynı kafa karışıklığını ben de yaşıyorum diye artık o uyutma çalışmalarında memeye alıyorum sık sık.
Ve yorulup memede uyuyakaldığı çok oldu. Doyuyor mu diye kafa karışıklığı yaşamıyorum bu şekilde ne zaman uyanırsa o zaman emzirmeye devam
Kuzum gözünüz Aydın Allah analı babalı büyütsün
Hoşaf ve patik. Ayaklarını belini sıcak tut
Prenses ne kadarlık doğdu bakalım
aynı
Karnından sürekli fısır fısır fokur fokur ses geliyor
Yoğurt çorbası da yapar mı yayla olan
Üstteki soru sana da
Nasıl huzur buluruz bilmiyorum
cnm sende kendımı görüyorum. bnde cok endıseli bır ınsanım sende bnm gbisin ama senden 10gun gun öndeyiz. normal bzm evde spot ıslıkların altına gelınce resmen kaslarını catıyor. dün güncelleme geldi artk bize daha dikkatli bakıyorkızlar yine bir şey soracağım size. biz 21 günlük olduk ama benim bebeğim hala ışıkta gözlerini çok zor açıyor. günışığında da normal lamba ışığında da. elimle gölge yaptığım anda açıyor gözlerini. bir kere açınca kapamıyor da. internette çok kötü şeyler yazıyor baktım. sizin bebekleriniz de ışığa tepki veriyor mu bu şekilde normal bir şey mi bu?
En küçük beden al geç benceBir de sürekli emziriyoruz ne ara giyeceğiz mesela oturunca sıkmaz mı bilemedim ona bir bakayım öleyse bi de göbeğim her gün küçülüyo bedeni büyük gelebilir şuan alsam
diyorsun valla kendini jiletliyo daha da sık tırnak keselim o zaman.yok yok takma artk nörolojık acıdan artık dokunup tanımalı 1ay bile fazla ama bnde busefer geç kaldım.
Ay az önce duş aldırdık bizle bi konuştu sanki bi şeyler dedi kendi kendinecnm sende kendımı görüyorum. bnde cok endıseli bır ınsanım sende bnm gbisin ama senden 10gun gun öndeyiz. normal bzm evde spot ıslıkların altına gelınce resmen kaslarını catıyor. dün güncelleme geldi artk bize daha dikkatli bakıyor
ben hemn 1yaşına gelmk istiyorum hatta 2En küçük beden al geç bence
Dediğin gibi emzirirken zor ya
diyorsun valla kendini jiletliyo daha da sık tırnak keselim o zaman.
Ellere temas etmesi mühim ama uygulamada zormuş valla
Ay az önce duş aldırdık bizle bi konuştu sanki bi şeyler dedi kendi kendineinşallah güneşli günler yakındır gülücük istiyorum artık
Maşallah75 le hamile kaldım 79 la doğuma girdim. Doğumdan sonra eve gelince 71 dim. Şimdi 70 im öylece kaldım ama güzel yiyorum
Kesinlikle görev haline geldi. Bugün kendime cok kızdım resmen saatli emzirdiğimi farkettim cocugumu. Yarım saat bitti mi tamam belki cocuk doymak için değil bende rahatladıgı için orda durmak istiyor. Ama sarılık sınırda emzir en az yarım saat doydugunu bil. Altını aç çişli bezi gör bu bir görev oldu. O gerginlikte stresteyim. Emzirmeyi bile görev haline getirmişimKeşke yaa keşke ben de en başında kasmayıp bebeği çoğunlukla anneme bıraksaymışım. Çok iyi yapıyorsun dinlen bolca.
İlk defa bebekten ayrı odada uyku çektim.
Dediğin gerginlikleri birebir yaşıyorum
Gerginlikten yorgunluktan kendi kızımı sevmeye fırsatım olmadığını farkettim. Sürekli telaş içinde bi göreve dönüşüyordu her şey.
Yavrum benim aşırı gazlanma durumum 20 gün filan devam etti. İçtiğim normal su bile anında şişiriyordu. Hala daha termosta kaynar su tutuyorum içtiğim her suyu ılıştırıyorum. Şuan biraz daha iyiyim ama dikkat etmezsem ayvayı yerim
Ne zamana kadar böyle gidecek bilmiyorum havalar da soğuyor gittikçe
Aldığım gecelikleri keşke almasaymışım diyorum da neyse bunun yaz mevsimi var inşallah
Oh minnoş ya çok endişelendim. Maşallah kuzuna içerisi çok rahat geldi sanırım
Gözünüz Aydın olsun inşallah sağlıkla büyütün.
Çok merak ediyorum kaç kg doğdu 42 haftalık sayılır malum
Yoğurt tüketmek aslında bi tık daha iyi hem probiyotik açısından hem de laktozu düşük oluyor laktaz enzimi açığa çıktığından dolayı diye biliyorum da. Ürettiğimiz süte etkisini tam bilmiyorum ben de.
Bazen çok salıp şöyle bi kurufasulye yiyip mercimek çorbası içesim geliyor
Evde Kullandım 8 iğne kadar canım
benim hala devam ediyor az az. Kanamanın Gelmediği gün hiç olmadı.
P pohpoh86 hanım sizde durumlar nedir?
şuan kalanım +3 ama bu kilo kalacak sanırım ilerleyen dönemde bu yemeyle üzerine kilo bile alırım gibi geliyor
kuzum ben normal diye biliyorum yA. Özellikle 20 günlükken gayet dediğin gibiydi.
Şimdilerde bile yukardan lamba açmıyoruz gözlerini kapıyır hemen. Çok ışık rahatsız ediyor. Dik pozisyonda direkt tavandan ışığa bakmazsa nasıl peki normalleşiyor mu? Henüz cok ufak doğumdan sonra da gözleri gelişimine devam ediyor.
Canım inşallah bir an önce sütün inerMerhaba hanımlar
Emziremiyorum
Bebek tutuyor ama 10 sn sonra bırakıyor
Sağlık ocağındaki hemşire ilk 3 gün mama ver bişi olmaz dedi
Sıcak Bi duş al süt masajı yap Sağıp ver sütünü dedi ama süt çıkmıyor gibi ve çok iştahsızım
3 dikişim de var o çok zorluyor beni
Bebeğim Diliyle sağa sola aranıyor çok üzülüyorum gözümün içine bakıyornapıcam
Maşallah canımBiz de dünyaya geldik teyzeleriçook güzel bir prensesim oldu
Yalnız sancıdan ölüyorum, gazı nasıl çıkarttınız kızlar nolur bi el atın
Çoook doğru kesinlikle dinlenmek>bütün herşeyDinlenmeden süt artmıyoreee
Annemi çağırdım pazartesi geldi yarın götüreceğiz geri.
Kontrolü elden bırakıp bu gece emzirip altını alıp anneme devrettim. Bu gece 4 saat uyumuşum. Sabah da 1 buçuk saat uyudum.
Sonunda süt inmiş. Ne yiyip içersek içelim dinlenme yoksa süt Yapar konusu yalan gerçekten. Deneyimim bu yönde
Ay sonundaKızlar yazılanları okuyamadım soranlarınız da olmuş sağolun, çok şükür ben de sonunda doğurdum aranıza katıldım
Dün akşam 9 da doğdu kızım. Sancım falan yoktu zaten doktorda daha fazla bekleyemeyeceğimizi söyledi dün sabah hastaneye yatış yaptık suni sancı verildi akşam da doğum oldu. Zordu ama insan unutuyormuş gerçekten
Allah hepimizin evladına sağlık versin hayırlı evlat etsin. İsteyen herkese de nasip olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?