Bence yapıyor nette de gaz yapan gıdalar lahana fasulye süt soğan vs geçiyor süt ürünleri yedğim gün fenayız
Benim de erken oldu 38.haftada.. ilk gun geldi ama damla damla, ikinci gün üçüncü gun cay kasigiyla verdigimi hatirliyorum oyle cok gelmemisti, ilerleyen gunlerde kivami da seyreklesiyor daha rahat geliyor sen sag ve olumlu düşünAaay, canımsın
Bende şimdi googleladım elle sağma daha kolay kolostrum için yazıyor gün içinde deneyeceğim
Kaç günde geldi seninki?
Bnmki 37+3 te doğdu o yüzden mi ememiyo acaba
Bende tutamıyorum oturamıyorum çünkü alttan 3 dikiş
2 gündür 3 çiş 3 kaka nasıl
Mama verdik zaten zordayım
Annemde tutturmuş sarı tülbent ört
Ya batıl inanmış diyorum
İyi diyor sarılık olsun da hastane köşelerinde bekle diyor töbe töbeee
2 gündür 3 çiş 3 kaka bez aldım az mı sence
Her bebek farklı illa ki ama tek meme emsin diyorlar zaten diğer emmede öbür memeyi verinKızlar bebem genelde tek memeyi verdiğimde yarım saat kadar onu emiyor, uyuyakalıyor sonra. Diğer memeyi vermesem yarım saat tek meme yeterli olur mu sizce? Gece uyandırıp tek meme emzirip öyle geri yatırdım hazır uyuyorken
Çok şükürDün gibi bugün gibi bugün 6. günümüz elhamdülillah bizim debir bağırması var herkeslere duyuruyor çığlığını mübarek ama en güzeli benim kucağıma gelince durması❤ çok şükür yaa çok şükür.. dün kimliği geldi ayy nasıl mutlu oldum
Herşeyi ayrı bir güzel Rabbime sonsuz şükürler olsun.. ıykusuzluk yorgunluk tabi oluyor ama geçiyor..
Uyumak kesinlikle sütün artmasını sağlıyor gündüz bebekle beraber 10dk bile kestirsem kendime geliyorum hem ona hem kendime iyi geliyorum açıkcası..
Şimdi paşamı uyandırcam artık emme saatimiz geldi
Bu arada eşim gelip gidip aranız iyi bakıyorumda diyorkıskanma dedim bende
Çok tşk ederim bugün daha moralliyim buradaki arkadaşlar sayesinde...Benim de erken oldu 38.haftada.. ilk gun geldi ama damla damla, ikinci gün üçüncü gun cay kasigiyla verdigimi hatirliyorum oyle cok gelmemisti, ilerleyen gunlerde kivami da seyreklesiyor daha rahat geliyor sen sag ve olumlu düşünyavas yavaş alisir bebis. Bence cisli kakali bez cok ideal ben sormustum doktora. Icin rahat olsun bu bez durumjna gore bebegin alacağını aliyor senden
Sağlıkla gelsin BebişTeşekkür ederim evet girdim 100 gram daha almış görünüyordu en sonpazartesi sabahı doğum var aşırı heyecanlıyım
Takıyorum yavrum tırnaklar çabuk uzuyor. Arada açıyorum emzirirken sakinlediysehahaha farkettm farkettmartk kafa nasıl uctuysa ellerine corap takıyormusn ben bgn artk cıkarcam dedm cnkü başparmaklarını artık serbest bıraksın diyorum.
Prolaktini fazlalığını ben de duydum canımCanım benim ya. Ah bu çaresizlik. Yavruların konuşma dilini anlayamıyoruz ki. Yavrum benim… inşallah bir an önce alışır memeye biberondan kurtulur
Öyle hurafeler okudum ki youtube da yazmışlarbir ara inanır gibi olmadım dersem yalan olur yarın kan testi vereceğim bu arada hiperlaktasyon durumu için. Prolaktin hormonuna filan bakılacak. Bu arada benim tsh hamilelikte 0lanmıştı ilaç kullanıyordum, geçenlerde kan verdim aile hekiminde. Gene 0 olmuş ilacı bırakınca. Tiroid bezinin hızlı çalışması demek bu, o da hiperlaktasyonı tetiklermiş. Gene ilaç kullanacağım sanırım.
Yavrum aynı kafa karışıklığını ben de yaşıyorum diye artık o uyutma çalışmalarında memeye alıyorum sık sık.Bizde de öyle ve ne yaparsam yapayım susturamıyorum, memeyi bile istemiyor itiyor sinirleniyor
İnşaallah bıçak gibi kesilir ve bir daha asla uğramaz,
Haklısın canım ama mesela şu an 12 çeyrekte emzirdim, kolik sancılarından anca uykuya dalar gibi oldu ve 1 saat sonra uyandırırsam uykusu iyive bölünür, bugün hiç uyumadım en azından 2 saat uyumak istiyorum yoksa çökeceğim
Kuzum gözünüz Aydın Allah analı babalı büyütsünBiz de dünyaya geldik teyzeleriçook güzel bir prensesim oldu
Yalnız sancıdan ölüyorum, gazı nasıl çıkarttınız kızlar nolur bi el atın
bu günlerde herkesin ortak sorunu gazyavrum ya emerken duyuyorum karnı gurulduyor sürekli bir huysuzluk ıkınma hali
Yoğurt çorbası da yapar mı yayla olanBu gece gazgirl o kadar sancı çekti ki bi baktım ayakları vurmaktan alt pijamayı çıkarmış bazen balık gibi kucağımdan kayıp gdiyo döt ata ata bi siniri var yolcak beni.. yiyip içtiğimiz çok etkili dün yoğurt yemiştim bi daha asla :/
Üstteki soru sana daAaa yoğurt gaz yapar mı? Bende dün ayran içtim
Dün gibi bugün gibi bugün 6. günümüz elhamdülillah bizim debir bağırması var herkeslere duyuruyor çığlığını mübarek ama en güzeli benim kucağıma gelince durması❤ çok şükür yaa çok şükür.. dün kimliği geldi ayy nasıl mutlu oldum
Herşeyi ayrı bir güzel Rabbime sonsuz şükürler olsun.. ıykusuzluk yorgunluk tabi oluyor ama geçiyor..
Uyumak kesinlikle sütün artmasını sağlıyor gündüz bebekle beraber 10dk bile kestirsem kendime geliyorum hem ona hem kendime iyi geliyorum açıkcası..
Şimdi paşamı uyandırcam artık emme saatimiz geldi
Bu arada eşim gelip gidip aranız iyi bakıyorumda diyorkıskanma dedim bende
Nasıl huzur buluruz bilmiyorumKolik sendromunun duygusal sebebi "huzursuz anne" imiş kızlar. Bebişler ağlarken nasıl huzurlu olucaz, 10 günlük veletler karşımızda sancı çekiyorlar, bas bas bağırıyorlarDün gece acile gitmemize ramak kalmıştı saatlerce durmadan ağladı ve nefes alamadı bi ara ağlamaktan kurban olduğum
Ben 27 eylülde normal doğumla oğluma kavuştum canım 24 günlük olduk bugün buraya girip yazmayı unutmuşum evde 3 çocuk olunca@ekimannesimrv
BRBM
@AryAres
@inciitanesi
@karanfil24
@Hhmmtt
@Zecka
@Es1a1
@GozdeGozde45
@monurol
@Moiraine
@Cansunil
@melinya
@Papatyaa123
@Mavilikelebek
@Zeyzey1014
@lalee54
Hanımlar doğumlar yapıldı mı ne durumdasınız
@Hlm28 canım durumunda bi değişiklik var mı nasılsın?
Hayırlı olsunBen 27 eylülde normal doğumla oğluma kavuştum canım 24 günlük olduk bugün buraya girip yazmayı unutmuşum evde 3 çocuk oluncahafif sarılık olmuştu bebiş bol bol emzirdim evde geçti çok şükür ama abileri grip oluyor sürekli okuldan kapıp getiriyorlar sürekli de öpmek istiyorlar bebişi uzaklaştıramıyorum o yüzden bebişe de bulaştırdılar burun hep tıkalı temizliyorum ama yine de tıkanıyor hemencecik arada da kusmamız var özellikle gazını bazen çıkartamadığımızda uyuyakalıp uykuda kusuyor
Dinlenmeden süt artmıyoreee
Annemi çağırdım pazartesi geldi yarın götüreceğiz geri.
Kontrolü elden bırakıp bu gece emzirip altını alıp anneme devrettim. Bu gece 4 saat uyumuşum. Sabah da 1 buçuk saat uyudum.
Sonunda süt inmiş. Ne yiyip içersek içelim dinlenme yoksa süt Yapar konusu yalan gerçekten. Deneyimim bu yönde
Gözün aydıın sağlıkla büyüt bebişini. Havalar cok dengesiz tam hastalık havası dikkat etmek lazımBen 27 eylülde normal doğumla oğluma kavuştum canım 24 günlük olduk bugün buraya girip yazmayı unutmuşum evde 3 çocuk oluncahafif sarılık olmuştu bebiş bol bol emzirdim evde geçti çok şükür ama abileri grip oluyor sürekli okuldan kapıp getiriyorlar sürekli de öpmek istiyorlar bebişi uzaklaştıramıyorum o yüzden bebişe de bulaştırdılar burun hep tıkalı temizliyorum ama yine de tıkanıyor hemencecik arada da kusmamız var özellikle gazını bazen çıkartamadığımızda uyuyakalıp uykuda kusuyor
Kızlar yazılanları okuyamadım soranlarınız da olmuş sağolun, çok şükür ben de sonunda doğurdum aranıza katıldım
Dün akşam 9 da doğdu kızım. Sancım falan yoktu zaten doktorda daha fazla bekleyemeyeceğimizi söyledi dün sabah hastaneye yatış yaptık suni sancı verildi akşam da doğum oldu. Zordu ama insan unutuyormuş gerçekten
Allah hepimizin evladına sağlık versin hayırlı evlat etsin. İsteyen herkese de nasip olsun inşallah
Kızlar sizin gaz durumunuz nasıl yaayağımda patik sırtımda yelek eksik olmuyor. yediklerime dikkat ediyorum ama aşırı bir gaz durumum var. Bebeklerimizin durumundab farkım yok yani
Benim sırtıma vuruyor gaz ara ara özellikle yağlı şeyler yediysem ameliyat esnasında havayla temas ediyo bağırsaklar sonrasında antibiyotik kullandık floramız iyice bozulmuştur faydalı bakteri tüketmek gerek kefir turşu vs
-Sunshine kuzum bence süt ürünlerindeki laktoz geçiyor bebeğe sindiremiyolar ne yiyeceğimi şaşırdım ben de
Ben kullandım bitirdim canım sanırım 10 taneydi taburcu olduktan sonraAy resmen bağırsak düzenimiz bozuldu
Sizde kan sulandırıcı iğne kullanıyor musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?