2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Dün gibi bugün gibi bugün 6. günümüz elhamdülillah bizim de bir bağırması var herkeslere duyuruyor çığlığını mübarek ama en güzeli benim kucağıma gelince durması❤ çok şükür yaa çok şükür.. dün kimliği geldi ayy nasıl mutlu oldum
Herşeyi ayrı bir güzel Rabbime sonsuz şükürler olsun.. ıykusuzluk yorgunluk tabi oluyor ama geçiyor..
Uyumak kesinlikle sütün artmasını sağlıyor gündüz bebekle beraber 10dk bile kestirsem kendime geliyorum hem ona hem kendime iyi geliyorum açıkcası..
Şimdi paşamı uyandırcam artık emme saatimiz geldi
Bu arada eşim gelip gidip aranız iyi bakıyorumda diyor kıskanma dedim bende

Benim de erken oldu 38.haftada.. ilk gun geldi ama damla damla, ikinci gün üçüncü gun cay kasigiyla verdigimi hatirliyorum oyle cok gelmemisti, ilerleyen gunlerde kivami da seyreklesiyor daha rahat geliyor sen sag ve olumlu düşün yavas yavaş alisir bebis. Bence cisli kakali bez cok ideal ben sormustum doktora. Icin rahat olsun bu bez durumjna gore bebegin alacağını aliyor senden

Günaydın beybiler, görüyorum ki herkes gaz nöbetindeymiş bu gece, biz de öyleydik, gerçi ben öyleydim.

Eşim, fışkırtmalı kaka operasyonundan sonra pes edip yattı.

Gazman ile bir başıma kaldım.

Ama ne öğrendim? Bu oğlanın dötünde de fıskiyesi var.

Kolik sendromunun duygusal sebebi "huzursuz anne" imiş kızlar. Bebişler ağlarken nasıl huzurlu olucaz, 10 günlük veletler karşımızda sancı çekiyorlar, bas bas bağırıyorlar Dün gece acile gitmemize ramak kalmıştı saatlerce durmadan ağladı ve nefes alamadı bi ara ağlamaktan kurban olduğum

Her bebek farklı illa ki ama tek meme emsin diyorlar zaten diğer emmede öbür memeyi verin
Çok şükür Eş kişisini boşver abimiz ne diyor onları anlat sen bize enerjimiz yerine gelsinn

Çok tşk ederim bugün daha moralliyim buradaki arkadaşlar sayesinde...
İlk süt ü nasıl sağdınız peki

Teşekkür ederim evet girdim 100 gram daha almış görünüyordu en son pazartesi sabahı doğum var aşırı heyecanlıyım
Sağlıkla gelsin Bebiş
hahaha farkettm farkettm artk kafa nasıl uctuysaellerine corap takıyormusn ben bgn artk cıkarcam dedm cnkü başparmaklarını artık serbest bıraksın diyorum.
Takıyorum yavrum tırnaklar çabuk uzuyor. Arada açıyorum emzirirken sakinlediyse
Mesela şuanki emzirmede açtım hemen çizmiş suratını. Daha dün kesmiştim
Prolaktini fazlalığını ben de duydum canım
İlaçtan kurtulamadın desene
Ya ben bu hiperlaktasyon ve fışkırma durumuna çeşitli çözümler bulmaya çalıştım ama yok.
genetik oluyor sanırım biraz da annem baba tarafımda böyle olduğunu söyledi
Bir de sütüm bitmiş meme boşalmış olsa bile son kalan kısım fışkırarak çıkıyor ve bitiyo Hep ziyan
Ya bu şekildeki akıştan emen bebeklerde de cok gaz oluyormuş. Acaba o yüzden mi bu kadar sorunlu diyorum inşallah sen de sıkıntı yaşamazsın.
Çünkü Emerken defalarca durup gaz çıkarıyorum ağızdan
Yavrum aynı kafa karışıklığını ben de yaşıyorum diye artık o uyutma çalışmalarında memeye alıyorum sık sık.
Ve yorulup memede uyuyakaldığı çok oldu. Doyuyor mu diye kafa karışıklığı yaşamıyorum bu şekilde ne zaman uyanırsa o zaman emzirmeye devam
Biz de dünyaya geldik teyzeleri çook güzel bir prensesim oldu
Yalnız sancıdan ölüyorum, gazı nasıl çıkarttınız kızlar nolur bi el atın
Kuzum gözünüz Aydın Allah analı babalı büyütsün
Hoşaf ve patik. Ayaklarını belini sıcak tut
Prenses ne kadarlık doğdu bakalım
bu günlerde herkesin ortak sorunu gaz yavrum ya emerken duyuyorum karnı gurulduyor sürekli bir huysuzluk ıkınma hali
aynı
Karnından sürekli fısır fısır fokur fokur ses geliyor
Yoğurt çorbası da yapar mı yayla olan
Aaa yoğurt gaz yapar mı? Bende dün ayran içtim
Üstteki soru sana da

Nasıl huzur buluruz bilmiyorum

Dinlenmeden süt artmıyoreee
Annemi çağırdım pazartesi geldi yarın götüreceğiz geri.
Kontrolü elden bırakıp bu gece emzirip altını alıp anneme devrettim. Bu gece 4 saat uyumuşum. Sabah da 1 buçuk saat uyudum.
Sonunda süt inmiş. Ne yiyip içersek içelim dinlenme yoksa süt Yapar konusu yalan gerçekten. Deneyimim bu yönde

Ben 27 eylülde normal doğumla oğluma kavuştum canım 24 günlük olduk bugün buraya girip yazmayı unutmuşum evde 3 çocuk olunca hafif sarılık olmuştu bebiş bol bol emzirdim evde geçti çok şükür ama abileri grip oluyor sürekli okuldan kapıp getiriyorlar sürekli de öpmek istiyorlar bebişi uzaklaştıramıyorum o yüzden bebişe de bulaştırdılar burun hep tıkalı temizliyorum ama yine de tıkanıyor hemencecik arada da kusmamız var özellikle gazını bazen çıkartamadığımızda uyuyakalıp uykuda kusuyor

Hayırlı olsun
Doğum hikayeni müsait olduğunda bekleriz. Henüz doğurmayanlarımız mevcut
Canım bizde grip yok ama burun tıkanıklığı cok var her gece ciddi temizliyoruz ama hep tıkanıyor maalesef çocuklarda da salgın var sanırım çok geçmiş olsun cok duyuyorum çevremden de.
Peki bebiş kaç kg boy da doğdu tabloya ekleyeyim boş kalmasın

Valla ben 3-4 gündür saldım sağolsun annem eve bana bakıyordu bende bebeğe bakıyordum. Şimdi bebeğide hemen hemen ona bıraktım. Sütüm zaten azdı yorgunluktan uykusuzluktan iyice azaldı. Coğu zaman altını bile annem değiştiriyor. Kontrolde tutamıyorum artık uykusuzluk ciddi gerginlik yapmayada başladı cocuk uyanınca niye uyandı diye geriliyordum. Annem en fazla 10 gün daha burda kalır sonucta o sürede bende kendime geliyim ameliyattan sonra bir anda ayaklandık ettik ağrılarımızı kendimi unuttuk. 10 gün sonra hem evin hem bebeğin bakımı bende olacak sonucta. Şimdi yardımcı olan varsa bırakın kızlar yardım etsin bir bardak su bile veren olursa insan mutlu oluyor valla

Gözün aydıın sağlıkla büyüt bebişini. Havalar cok dengesiz tam hastalık havası dikkat etmek lazım

Kızlar yazılanları okuyamadım soranlarınız da olmuş sağolun, çok şükür ben de sonunda doğurdum aranıza katıldım
Dün akşam 9 da doğdu kızım. Sancım falan yoktu zaten doktorda daha fazla bekleyemeyeceğimizi söyledi dün sabah hastaneye yatış yaptık suni sancı verildi akşam da doğum oldu. Zordu ama insan unutuyormuş gerçekten
Allah hepimizin evladına sağlık versin hayırlı evlat etsin. İsteyen herkese de nasip olsun inşallah

Gözün aydın canımm merak ettik valla senii sağlıkla büyüt bebeğini insallah

Kızlar sizin gaz durumunuz nasıl ya ayağımda patik sırtımda yelek eksik olmuyor. yediklerime dikkat ediyorum ama aşırı bir gaz durumum var. Bebeklerimizin durumundab farkım yok yani

Benim sırtıma vuruyor gaz ara ara özellikle yağlı şeyler yediysem ameliyat esnasında havayla temas ediyo bağırsaklar sonrasında antibiyotik kullandık floramız iyice bozulmuştur faydalı bakteri tüketmek gerek kefir turşu vs

-Sunshine kuzum bence süt ürünlerindeki laktoz geçiyor bebeğe sindiremiyolar ne yiyeceğimi şaşırdım ben de

Ay resmen bağırsak düzenimiz bozuldu
Sizde kan sulandırıcı iğne kullanıyor musunuz ?

Kızlar sezaryenden sonra kanamanız ne kadar sürdü? Doktor bana az az 40gün sürecek dedi. 14 gün oldu doğum yapalı benim kanamam bitti. Sizlerin ne kadar sürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…