2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benimki memede uyumuyor bazen, bazen saatlerce orada dursam durur, ama ağlamaya başlıyor yavrum
Kızlar sizin gaz durumunuz nasıl ya ayağımda patik sırtımda yelek eksik olmuyor. yediklerime dikkat ediyorum ama aşırı bir gaz durumum var. Bebeklerimizin durumundab farkım yok yani
Bende de var o gaz durumu. Hatta annenin gazı psikolojik olarak da bebeğe geçer diyorlar, belki bu da etkiliyor bebelerimizi
Kızlar sezaryenden sonra kanamanız ne kadar sürdü? Doktor bana az az 40gün sürecek dedi. 14 gün oldu doğum yapalı benim kanamam bitti. Sizlerin ne kadar sürdü
Ben 12. Günümdeyim benim neredeyse bitti kanamam.
İki gün önce bitti sandım bugün yine çoğaldı değişiyor

Ben de bir şey sorayım korseye başlayan var mı acıtıyor mu
Ben takıyorum ara sıra ama emzirmek çok zor oluyor. Zaten yataktan çıkmıyorum neredeyse, oturmak da neyse de yatakta ayaklar uzun pozisyonda hiç emziremiyorum, yarım saat falan takıp çıkarıyorum mecbur

Kızlar gaz yüzünden az önce doktora gittik ve resmen hiçbir şey demedi. Bio gaia verdi sadecd. Bebem 2900 doğmuştu, sonraki haftalık randevusunda 2910 olmuştu, kontrolünü yapan doktor gayet iyi demişti. Şimdi bugün 12. günde 2980 olmuş, başka bir doktordan almıştım randevuyu, 'süper diyemem' dedi, günde 20-30 Gr almasını bekleriz dedi. Çocuğum bazen emzirme seanslarında 40 dakika emiyor, günde 6-7 bez çıkarıyor ben daha ne edem bu çocuğa

Bir de bir şey soracağım, sağ mememdeki yaradan ötürü silikon göğüs ucu aldım ama sanki süt gelmiyor gibi hissettim. Kullanan var mı işe yarıyor mu acaba? Zaten kocaman bir ucu var çocuğum kavramakta bile zorlandı

notdefteri2_ hayırlı olsun canım doğurmuşsun sağlıkla büyüsün inşallahh

Bende korse önerilerinize açığım kızlar doktor takabilirsin dedi evde eskilerden vardı dikişe baskı yaptı sanırım kan ve su sızıntı olmaya başladı bacağıma akacak kadar

Gaz ve tuvalet için kendim rezene çayı ve duphalac kullanıyorum

Gözün aydın canımm merak ettik valla senii sağlıkla büyüt bebeğini insallah

Teşekkür ederim canım. Çarşamba da girememiştim siteye hazırlık falan perşembe de giremedim anca haber vermiş oldum

Aynen rahati yerindeydi zor cikarttik
Amin canim tesekkur ederim. Ben de sizlere soylemeyi istedim ama hic firsat olmadi valla.
3300 gr 51 cm dogdu canim zaten kucuk bir bebek demisti doktor.

Sagol canim cok tesekkur ederimm. Bekledik bekledik ama finali guzel oldu Doruk abi nasil

Dün yazmıştım ben kullanıyorum ama benim kız ilk haftasında ağzına alamadı direk reddetti. Biraz kendini toplayıp çenesi güçlendikçe cup diye aldı..zamanla oluyor biseyler

Dün yazmıştım ben kullanıyorum ama benim kız ilk haftasında ağzına alamadı direk reddetti. Biraz kendini toplayıp çenesi güçlendikçe cup diye aldı..zamanla oluyor biseyler
Canım bana biraz büyük geldi ama sanırım standart boy değil mi onlar? Bilemiyorum biraz zorlandı alırken meme reddi olacak diye korkuyorum ama yara o kadar feci ki emzirmekten komple soğuyacağım iyileşene kadar

Canım bana biraz büyük geldi ama sanırım standart boy değil mi onlar? Bilemiyorum biraz zorlandı alırken meme reddi olacak diye korkuyorum ama yara o kadar feci ki emzirmekten komple soğuyacağım iyileşene kadar
We baby nin çevresi yuvarlak olanindan da aldım onun ucu daha küçük aslında meme ucu içine tam giriyor ve boşluk falan kalmıyor. Ama benim kız ona ağzını sürmedi kullanmadım.

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-21-19-16-35-374_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar nişan beyaz/sarı renklerde olur mu, illa kanlı mı olacak bilgisi olan var mıdır acaba

We baby nin çevresi yuvarlak olanindan da aldım onun ucu daha küçük aslında meme ucu içine tam giriyor ve boşluk falan kalmıyor. Ama benim kız ona ağzını sürmedi kullanmadım.
Ben de bundan aldım canım ama bana büyük geldi biraz, aslında göğüs ucum da çok küçük değil ama sanırım bebek kavrayamaz diye düşündüğüm için böyle hissettim. Denedim şimdi aç olduğunda alıyor da uykudayken alamadı

Diğerinin ucu daha büyük aslında ama daha yumuşak bu biraz daha sert sanki. Galiba onu biberon ucuna benzetiyor bilmiyorum. Bu veletler çok zeki yav. Aradaki farkı hemen anlıyorlar valla. Canları nasıl isterse.

Yarım saat memede emiyor peşine 30 cc mama yiyor hala aranıp ağlıyor gene veriyorum memeyi emiyor. Hani diyorlar ya yutkunma sesi gelecek diye o seste geliyor. Sonra gene ağlıyor. Aç mı kalıyor napıyor anlayamıyorum ki. Ağladıkca geriliyorum

Benim durum gibi olmuş canım
Ama bnm 37+3 te oldu doğum ve 2 cm açıklık vardı sancı olmasa da...
Yatışım yapıldı sabah 8 gibi suni sancı verildi ve akşam 16 da doğum epidural normal doğum oldu (3 dikiş)

Ay hanımlar moralim bozuk
Doğum belgesinin arkasında Bi reçete varmış eşim görmemiş
Bende o halde bakmamıştım
3.günüm ve sadece dikişe tentürdüyot sür dedi Dr onu yaptım
3 tane daha ağızdan ilaç vermiş ya söylemediler
Eşime kızmalı mıyım belgeyi alırken görmemiş
Zaten emmiyor 3 fırt alıp bırakıyor
Bir de bebek için bişi Olcak mı
Her yenidoğan a D vit veriliyor mu

maalesef sanırım ilaçlardan kurtulamayacağım. Sağlık olsun ne yapalım, Allah büyük dert vermesin ama tiroid annemin de vardı bana miras kaldı sanırım hamilelikle beraber. Canım hiperlaktasyonun çözümü yok bence, zamanla azalmasını diliyorum ikimiz için.
Sen gene ailede kalıtsal olan tarafı bulmuşum. Ben kime sorsam sanki bu sülalede sadece ben doğum yapmışım gibi bakıyorlar Annem zaten herşeyi unutmuş, güya çocuğa bakmaya yardım edecek emzirmeyle alakalı herşeyi de unutmuş bilmiyorum diyor. halama soruyorum o da hatırlamıyor. Birine çekmişim ama kime acaba
Aynen rahati yerindeydi zor cikarttik
Amin canim tesekkur ederim. Ben de sizlere soylemeyi istedim ama hic firsat olmadi valla.
3300 gr 51 cm dogdu canim zaten kucuk bir bebek demisti doktor.
abi
maşallah kilosu boyu süper
Sagol canim cok tesekkur ederimm. Bekledik bekledik ama finali guzel oldu Doruk abi nasil
maşallah canım Allah sağlık sıhhat versin doruk abi bugün nirvanaydı kilo almaya devam ediyor, haftaya inşallah taburcuyuz

Ne aç bir bebe bu Metehan
Maşallah
Ben de bugün meme reddini yaşadım sonunda. Sinir oldu memeyle kavga etti durdu biberon istiyor sanırım. İki fırt çekiyor sinirli sinirli, atıyor sonra ağlıyor ağlıyor
Sondayla besleme nasıl gidiyor canım?

Tekrar vermeyi dene yiyorsa doymuyodur toksa diliyle itiyo gazsa ayaklarını çekerek ağlıyor benimki öyle anlıyorum

Sana antibiyotik gaz ilacı ağrı kesici verecekti onlardır bebeğe sağlık ocağı veriyor vitamini

gözlerini açana kadar canım açtıktan sonra bi daha ışığa falan bakıyor zorlanmıyor acaba uyku halinden falan mı oluyor bilmiyorum aylık kontrolde soracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…