38+4 canimHaftan kaç canımm
Zamanı gelmiş artıık. takipte kal bakalım inşallah çok kolay doğumun olur z38+4 canim
40 gün kanamam sürdü müKızlar vay be doğum yaptım ve ilk reglim geldi zaman çok çabuk geçiyormuş
Amin inşaAllah doğum yapacak olan tüm kardeslerimindeZamanı gelmiş artıık. takipte kal bakalım inşallah çok kolay doğumun olur z
Onu bilmiyorum da bende perine masajı yapıyordum ama günlük pede yatarken zeytin yağı sürüp sabaha kadar öyle beklemek daha mantıklı geldi ki işe yaradı herhalde ki dün doktorum suni sancı versem kolay açılırsın bugün doğurursun ama bekleyelim bi dedi işteRabbim kolayca bir avazda doğurmanı nasip etsiinSıcak suya oturma olayını araştır istersen canım bide acılmayı kolaylastırıyormus evde küvet filan varsa işine yarar
hahahha dün gece hiç uyumadık inanırmısn emdi yaptı kustu bu döngüden cıkamadık, bgn dedim kahvaltınızı kendınız yapın eşime dedim sen içerde uyu ben bebekle yatıcam. ahhh ahh daha öyle guzel günlere var olsun tünelin sonunda ışık var
Canım iki gün kaldık 2 gün bebek anne uyumu için kaldım süt şükürler olsun ilk baştan geldi sağlığı yerinde... ilk gecemizi geçirdik evdede. Emmek istemedi ahladi. Pompa da işime yaşamamıştı hava aliyordu manuel. Ama dun emmedi diye uzuldum bayagi. Sinirden bor 30 cc cikardim 1 saati gecti . Onu verdik. Sabah da sol memeyi aldi ama emmedi niye emmedi bilmiyorum. Değerini de de denemeden az 5 dk yatırdım tekrar kaldirdim bu sefer solu emdirdim biraz 2saati buluyor vermem istemiyir sut cunku. O da yetiyor mu bilmiyorum. Gece sorun suanlik uykudan alamıyorum emerken hemen uyuyor. Hergun yeni bir sey ogreniyorum yusuf abrekleBu aradaNeris ne yapti haberiniz var mi merak ettim onu da
Yok cnm sürmedi bi zamandan sonra hatırlamıyorum sanırım 15 gün sonra bitmişti. 40 kontrolüme gittiğimde bir yumurtam kendini kurtarmıştı doktor sordu oldun mu die hatta dikkat et hamile kalırsın kurtarmış dedi40 gün kanamam sürdü mü
Canım mochinin pompası var emzirirken diğerine onu takıyorsun çok güzel topluyor
Nacizane tavsiyem git emzir kuzum çağırdıklarında. Yanında hemşire vs duruyordur seni yönlendirir evde tek başına daha zorlanır ve üzülürsün hastanede işinin ehli birilerinden öğrensen evde rahat edersin bence. Üzülme annesi yavru kuş biberonla beslendi alışması çok doğal ama senin kokunu evde rahat rahat hissetsin emin ol aşacaksınız bu durumuda
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsiin
Mochilerin amacı buymus bi gögsünü emzirirken diğerine onu koydugunda sütü topluyormus. İnternetten araştır istersen. Yazık ziyan olmasın sütün
O zaman ilk iş bir mochi almak. Umarım emzirirken onu kullanmak çok zor olmaz, hepinize teşekkür ederim kızlarMochi kullanıyorum ben de, çok memnunum.
Çok haklısın canım, görev gibi görüyorum gerçekten. Dakika dakika yazıyorum her şeyi kaç dakika emdi, kaç bez çıkardı vs hepsini not ediyorum resmen ve çocuğu sevemediğimi fark ettim. Akışa bırakmak çok zor geliyor. Yanımda annemle kayınvalidem var dçnüşümlü olarak kalıyorlar ama daha şimdiden diyorum ki kimse olmayınca ben bu çocuğa nasıl bakacağım, onun stresi sarıyor resmen saçma bi şekilde. Umarım bunlar normaldirDepresyon gibi düşünme kuzumm bence depresyon böyle olmuyor. Biz sadece görev gibi görmeye başladık o çok yoruyor. Biraz sakin kalmalıyıız yanında destek kim var bilmiyorum ama bebeğini emzir uyut ver onlara 3 saar sana kimse dokunmadan cocuksuz baska odada uyu. Dün ben yaptıım bebeğin oldugu odada uyudugumdan daha verimli uykumu aldıım. Psikolojik sürekli aklım onda oldugu için dalamıyordum. Hepimiz elimizden geleni yapıyoruz karqmsarlıgq düşmeyeliim biz ne kadar gerginsek onlarda o kadar huysuz ve gergin oluyor
Canım benim arkadaşın bebeğinde 17'ydi sarılık değeri almadılar yoğuna bakıma. Allah acil şifalar versin, geçecek inşallahKızlar bir şey yazın nolur, sarılık olmuş bebeğim, tam taburcu oluyorduk, kilo kaybı normalin üstünde çıkmış. Kan sonuçlarına göre yoğun bakıma yaptırılabilirmiş. 11,1 sarılık yüzde 9 kilo kaybı. Delircem
Canım sakin biz 15,40 ile yattık yoğun bakıma kilo kaybıda aynı şekildeydi şırıngayla bol bol mama ver kaşık biberonla ver biz 3 gün küvezde kaldık şuanki aklım olsa direk biberonla bile verirdim o hastane sürecine girmemek için çünkü benim sütüm az geldiğinden beslenemiyorduKızlar bir şey yazın nolur, sarılık olmuş bebeğim, tam taburcu oluyorduk, kilo kaybı normalin üstünde çıkmış. Kan sonuçlarına göre yoğun bakıma yaptırılabilirmiş. 11,1 sarılık yüzde 9 kilo kaybı. Delircem
Besle canım. Yapacağın tek şey bu. Benim sütüm vardı meme içim vardı. Ama meme reddi yüzünden bebek beslenemedi. Sağolsun çocuk doktoru da inat etti mama verdirmedi. Kilosu düştü. Sıvı kaybından Sodyumu yükseldi. En sonunda mama verdik sık sık iki günde toparladı bebek. Besle canım gerekirse biberon ver mama ver. çok geçmiş olsunKızlar bir şey yazın nolur, sarılık olmuş bebeğim, tam taburcu oluyorduk, kilo kaybı normalin üstünde çıkmış. Kan sonuçlarına göre yoğun bakıma yaptırılabilirmiş. 11,1 sarılık yüzde 9 kilo kaybı. Delircem
Aman kolay olsun da insallah önemli olan oOnu bilmiyorum da bende perine masajı yapıyordum ama günlük pede yatarken zeytin yağı sürüp sabaha kadar öyle beklemek daha mantıklı geldi ki işe yaradı herhalde ki dün doktorum suni sancı versem kolay açılırsın bugün doğurursun ama bekleyelim bi dedi işte
Bizim değerimizde öyle canım. Öncelikle sakin kalıyorsun sen strese girersen sütün azalır. Bu sarılığın tek çözümğ bol bol emzirmek. emzirdikce düşecek insallah. Doktor bana ayaklarını takip et diz kapağına inerse beklemeden geliyorsun dedi. Cok sükür inmedi. Emzir bol bol sarılık idrarla atılıyormus. Emzirdikce çişli bez sayısı artıyor sende farkedersin. 2 gün önce aksam iki gögsümde de süt yoktu mama verdim hep sabaha cocuk biraz çiş yapmıs ama çişi gör bildiğin biz uzun süre su içmeyizde kop koyu olur ua öyle azıcık işemiş. Ama güzel emdiği günler açık sarı güzel çişi oluyorKızlar bir şey yazın nolur, sarılık olmuş bebeğim, tam taburcu oluyorduk, kilo kaybı normalin üstünde çıkmış. Kan sonuçlarına göre yoğun bakıma yaptırılabilirmiş. 11,1 sarılık yüzde 9 kilo kaybı. Delircem
Aman dikkat ediyoruuzYok cnm sürmedi bi zamandan sonra hatırlamıyorum sanırım 15 gün sonra bitmişti. 40 kontrolüme gittiğimde bir yumurtam kendini kurtarmıştı doktor sordu oldun mu die hatta dikkat et hamile kalırsın kurtarmış dedi
Haftan güzel sağlıkla gelsiinKizlar doktordan ciktim
Nst de sancilar vrdi anladim ilerleme oldugunu
60 70 lerde vardi
Alttan muayene etti 2,75 cm acilma var dedi dinlenmeye gec bol su ic.her anda olabilir 1 haftada surebilir ama bu da erken gelecek gibi dedi(ilk cocugum 38+1de geldi )
Evham yapti. Biraz sizce hemen gelir mi
Yusuf bey maşallah evine kavuşmuşCanım iki gün kaldık 2 gün bebek anne uyumu için kaldım süt şükürler olsun ilk baştan geldi sağlığı yerinde... ilk gecemizi geçirdik evdede. Emmek istemedi ahladi. Pompa da işime yaşamamıştı hava aliyordu manuel. Ama dun emmedi diye uzuldum bayagi. Sinirden bor 30 cc cikardim 1 saati gecti . Onu verdik. Sabah da sol memeyi aldi ama emmedi niye emmedi bilmiyorum. Değerini de de denemeden az 5 dk yatırdım tekrar kaldirdim bu sefer solu emdirdim biraz 2saati buluyor vermem istemiyir sut cunku. O da yetiyor mu bilmiyorum. Gece sorun suanlik uykudan alamıyorum emerken hemen uyuyor. Hergun yeni bir sey ogreniyorum yusuf abreklecozeriz herhalde pazartesi kontrol var bakalim. Bende iyiyim sukur belime vurdu sanirim spinal dicem ama normal oturmada bel agrimiyor. Cocuklq ve evde ortaligi toplarken bel gidiyor. Eskiye hemen doncem saniyorum zannedersem vakumlu pompa varmis kuzende onu alacagim o daha pratik gibi. Bir onu halledersem rahat edecegim. Bir de su bacaktakiler neden olmus olabilir bu arada ilk fotograf gelmis oldi
Bu arada diger mesaji es gec yaislikla gönderildi. Bebekle ilgilenirken
O zaman ilk iş bir mochi almak. Umarım emzirirken onu kullanmak çok zor olmaz, hepinize teşekkür ederim kızlar
Çok haklısın canım, görev gibi görüyorum gerçekten. Dakika dakika yazıyorum her şeyi kaç dakika emdi, kaç bez çıkardı vs hepsini not ediyorum resmen ve çocuğu sevemediğimi fark ettim. Akışa bırakmak çok zor geliyor. Yanımda annemle kayınvalidem var dçnüşümlü olarak kalıyorlar ama daha şimdiden diyorum ki kimse olmayınca ben bu çocuğa nasıl bakacağım, onun stresi sarıyor resmen saçma bi şekilde. Umarım bunlar normaldir
Az önce emzirdim Bir meme 35 dakika sürdü ne kadar aldı bilemiyorum diğer memeyi yenmedi bugün tek memeye indi ilk başta iki memeyi toplam en az 40 dakika ile en fazla 60 dakika arası sürüyordu demek ki sütüm az geliyordu yetmiyordu şimdi bir meme yetiyor herhalde 2 saatte bir emiyor onu bir buçuk saate indireceğim şimdi ya da bir saate En azından daha az emer Kuzenimde vakumlu pompa varmış onu da Ayrıyetten alacağım Geceleri Uyku halindeyken beni emmezse artık şırınga ile içer günlük daha doğrusu içtiği zaman ne kadar milim içmesi gerekiyor günlük bir limit var mı...Yusuf bey maşallah evine kavuşmuşinşallah bir an önce memeye adapte olur küçük kuşun
Coupcum bugün çiçek exporta gittik giderken aklımdan geçtin, acaba doğum yaptı mı diye. Şimdi sen yazınca tam oldubizde kavuştuk kızımla 20 Ekim de 3.140 kg 47 cm doğdubebişi doğanlara topluca hayırlı ve geçmiş olsun doğacak olanlara ise kolay bir doğum nasip olsun inşallah
Canım bugün normalde görüş günü değil zaten çağırdıklarında muhakkak gidiyorum emzirmeye, kendiliğinden teklif edecektim ama dün cesaretim kırıldı. Onlar sürekli biberonu, emziği dayarken çocuğun memeyi reddetmesi çok normal maalesef. Evdeki ret durumu için sondayı aldım bekliyorum gelmesini kuzumun.Nacizane tavsiyem git emzir kuzum çağırdıklarında. Yanında hemşire vs duruyordur seni yönlendirir evde tek başına daha zorlanır ve üzülürsün hastanede işinin ehli birilerinden öğrensen evde rahat edersin bence. Üzülme annesi yavru kuş biberonla beslendi alışması çok doğal ama senin kokunu evde rahat rahat hissetsin emin ol aşacaksınız bu durumuda
canım kendimce güzelleme yapıyorum salı günü taburcu olacak diye
Bi şey söyleyeyim mi içten içe kesinlikle buna çabalıyorlarzaten babam diyormuş gelsin burda kalsın 1 ay
pışşşııııkkkgocamdan ayırıp yaşayamadığım lohusa depresyonuna yeniden sokacaklar beni
Yok cnm sürmedi bi zamandan sonra hatırlamıyorum sanırım 15 gün sonra bitmişti. 40 kontrolüme gittiğimde bir yumurtam kendini kurtarmıştı doktor sordu oldun mu die hatta dikkat et hamile kalırsın kurtarmış dedi
memeyi tamamen beslenme aracı olarak düşünme, güven stres atma aracı olarak da kullanıyor bebek. Seni hissetmek için. Annesini keşif için. 1 günde birden o denli süt artacağını düşünmüyorum ben. Ne kadar içti diye hiç hesap yapma derim bunu asla bilemeyiz. Huzurlu olsun, karnı şiş olsun doyduğunu gör, düzenli kilo alsın yeterli. Ben daha 4. Emzirmemi yaptım dün. Biberona alıştığı İçin itti beni önce, sonrasında aç kalınca emdi hızlı hızlı. Emmesi bitince şiş karnını görünce şok oldumAz önce emzirdim Bir meme 35 dakika sürdü ne kadar aldı bilemiyorum diğer memeyi yenmedi bugün tek memeye indi ilk başta iki memeyi toplam en az 40 dakika ile en fazla 60 dakika arası sürüyordu demek ki sütüm az geliyordu yetmiyordu şimdi bir meme yetiyor herhalde 2 saatte bir emiyor onu bir buçuk saate indireceğim şimdi ya da bir saate En azından daha az emer Kuzenimde vakumlu pompa varmış onu da Ayrıyetten alacağım Geceleri Uyku halindeyken beni emmezse artık şırınga ile içer günlük daha doğrusu içtiği zaman ne kadar milim içmesi gerekiyor günlük bir limit var mı...senin durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?