2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Aynısı..Apartmanı ayağa kaldırıyor, memeyi kavrayana kadar 3 kilo terliyorum, sonra ağzında meme uyuyor. Ağam bizimle eğleniyo. Ben sonra mamaya geçiyorum canım, sen emmeye zorluyor musun sonuna kadar?

Cnm bende ince müsline sarıp battaniye örtüyorum beline kadar
Ne giydiriyorsun bunların altına canım? Ben yarım kollu zıbın, üstüne penye hastane çıkışı takımı. Müslinle sarıp, üstüne battaniye örtüyorum. Giydirdiklerimden emin değilim hepsi ince oluyor genelde.

Benim de öyle, şaşırdım okuyunca. Hatta göğsümü sıkınca 2 damla zorla çıkıyor, bebeğe tattırıyorum memeyi göstermek için.

Canım daha dün senin yaşadığını yaşadım. Çok ağladım, sınırda olduğu için eve yolladılar. Mamaya yüklendik, 3 saatte bir emmese bile veriyorum. Bugün 150 gr almış. Korkma mamayla hemen geçiyor. Sarılık değerleri de düzelmiş. Bugün tekrar bakacaklar. Senin de yarın kilo aldı diye haberi gelir verirler kucağına yavrunu. Ah çok iyi anlıyorum seni, ama etrafımda çok kişi yaşamış meğer, ben hastalanacak diye mahvolmuştum.

Canım aynı fikirdeyim, sarılığı düzelse bile mama vereceğim. Ama ölçüsü ne olmalı bilemedim. Ne zamana kadar vereceksin sen? Bir de halen 3 saatte bir 30 cc mi veriyorsun?

Kızlar idrar yerine kan renginde kristalin akması sarılığın bitmediği anlamına mı gelir?
Bizde de gelmişti canım
Yetersiz beslenme yA da anneden hormonal geçişten dolayı demişlerdi
Sen beslemeye devam et çiçeğim
Bizde de takviyeye rağmen 2-3 bezde görüldü ama bitiyor sarılık ile alakası yok

Cnm bizde geçen haftadan beri var atak haftalarını takip ediyim 5-6 saat canımıza okuyor altı temiz tok hep bi ağlamaklar numaradan

Benimde öyle canım ama ya müslinle kucağıma alıyorum yada yataktan aldığımda yelek giydiriyorum

Aynen benim sıkınca gelmiyo sadece duştan sonra akıyo ben de heralde benim sütüm yok dedim sağınca güzel çıktı günde bi kere 60 cc yapıyorum onu da bitirmiyo gece veriyorum uzun uyusun diye biraz dinleniyorum

Canım aynı fikirdeyim, sarılığı düzelse bile mama vereceğim. Ama ölçüsü ne olmalı bilemedim. Ne zamana kadar vereceksin sen? Bir de halen 3 saatte bir 30 cc mi veriyorsun?
Canım benim anne sütüm kesildi benimki hep mama çocuğu ama sarılık döneminde her emdikten sonra 10 cc şırıngayla mama veriyordum ardından

Takipte kal bakalım canım tansiyonun ne durumda
Beklemedeyiz kendi sancılarımla 3 cm oldu açıklık biraz yavaş ilerliyoruz
Rabbim kolaylastırsın insallah canımm
Kızlar çok hasta oldum ya sesim gitti, boğazım pert, her yerim ağrıyor mahvoldum resmen bebeğe geçmesinden korkuyorum var mı böyle bişey yaşayan
Bende de burun akıntısı basladı eşim gripti geçmesin diye ayrı yattık hatta ama geçmiş aynı evin içinde olunca. Sıcak limonlu su içiyorum şimdilik ama senin boğaza vurduysa bi doktora git canım
Aynısı..Apartmanı ayağa kaldırıyor, memeyi kavrayana kadar 3 kilo terliyorum, sonra ağzında meme uyuyor. Ağam bizimle eğleniyo. Ben sonra mamaya geçiyorum canım, sen emmeye zorluyor musun sonuna kadar?
Evet canım ben zorluyorum. Bazen yarım saati dolduruyoruz bazen 15 dk zor emiyor. Ama anne sütünü bir süre almadan mama vermiyorum direk. Kiloda alamıyoruz ama daha yarın doktor randevumuz var sorcaz artık
Kızlar idrar yerine kan renginde kristalin akması sarılığın bitmediği anlamına mı gelir?
Benim gözlemim sadece mama verdiğimde o şekilde oluyordu anne sütüyle gittiğimizde rengi kendine geliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…