2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar çok hasta oldum ya sesim gitti, boğazım pert, her yerim ağrıyor mahvoldum resmen bebeğe geçmesinden korkuyorum var mı böyle bişey yaşayan
Boğazım bayagi ağrıyor evdeki herkes hasta oldu ya 18 aylik bebiste hasta. Minigime bulaşmasın diyorum ama yapacak tek.sey emzirmek antikorlari veriyoruz emzirerek. Bol sivi tuket ilik caylar corbalar c vitamini baska yaoacak bir caremiz yok. Çok gevmis olsun.
Kızlar idrar yerine kan renginde kristalin akması sarılığın bitmediği anlamına mı gelir?
Yetersiz sıvı anlamına geliyor ya da anneden geçer demişti doktor hormonal akıntı vs olabilir demişti. Bol bol emzir. Sağlıkla alâkalı bisi değil canım üzülme hic.

Sana 3-6 ay beden Lcw ve sanırım 2.5 tog olan uyku tulumuyla bi foto bırakıyorum
Buyurun bir sumo güreşçisi içinde emzirmek biraz zor yarısından fazlası boş
Loresima8989 tahmin edersin ki bunu sana yazmıştım giyilebilir yorgan
Cumartesi Bursa’ya gidince giydirdim sımsıcak uyudu bebem
Dün gece döndük lokasyon Kocaeli. bizim ev çok soğuk oluyor
Uzun kollu zıbın altına ince pijama, üstüne alt üst takım ya da tulum onun da üstüne yelek giydiriyorum. Ekstra bi kat çorap +patik var.
Bir de 2 kat battaniyemiz var, 4 kat müslin ve polar.
Bebe anca sıcak oluyor
Anam ne giydiriyormuşum be. Yoksa gazımız felaket anasına babasına çok güzel çekmiş yavrum

Bugün eşim izni bitti, kızlar okulda ve iki bebekle ilk günüm tek başıma. Allah yardimcim olsun. 9 günlük olduk ama gobegimiz düşmedi. Ilk kez bir çocuğum bu kadar gece kaldı. Göbeği de dışa çıkık gibi ben mi pimpiriklendim yoksa normal mi kızlar?

40 ına kadar bile düşmeyen var canım bizimde 10. Günde düştü küvezdeyken

Tulum çok sıcak tutar bilirim lakin bizimki taş çatlasa 3400 olmuştur çok büyük gelebilir lcwda da 3 aydan başlıyo beden

Bizim 8 günde düştü normal bence içinde uzun müddet siyah şey vardı ve ara sıra kan sızdı ama şuan temizlendi kapandı

Kızlar bebeği oksüren var mı günde 3 4 kere oksürüyo ve buda benim moralimi bozmaya yetiyo üşüttü mü ne yaptı çocuğu başta kaynanam lahana gibi kat kat örttü bişey desen alınıyo isilik yaptı çocuğu şimdide ev çok sıczk bu kadar örtmeyin diyo amz çocuk sıcağa alıştı üstünü ince tutunca hıçkırık hapşırık başlıyo

Kuzunun orda yatmasına az kaldıı alt değiştirme yerinde de ne güzel işeyip , fışkırtmalı kakalar yapar
oy oy oy
kuzum insallah gelicek bugun evine
İnşallah canım hala kan değerleri görünmüyor e nabızdan saat 2 olsa da doktoru arasam diye bakıp duruyorum telefona
Oo sulama alanı müthiş, küçük adam ve pipisi bunu beğenecek.
küçük pipi ortalığı dağıtmaya hazırlanıyor
Ayy kuzum benim inşallah evine annesine kavuşacak minik paşa çok duygulandım
Canım inşallah herkes 7 24 doruk ha doruk diyor pabucumuz dama atıldı şimdiden

Bizimki 13. Gününde düştü canım

Kizlar bu nasil bir maratonmus ya. Siz nasil gectiniz bu gunlerden hic gecmezmis gibi geliyor bana. Bugun annem gitti gece bebekle yalniz kalicaz o kadar korkuyorum ki napicaz nasil olacak diye. Bebegin bir duzeni olsa ornegin 3 saat uyudu 1 saat uyanik durdu 3 saat uyudu gibi bir rutin olsa kafaya takmiycam ama suan oyle bir durum da yok gozum korkuyor acikcasi.
Bebek de ememiyor yani memeyi verip iki uc kere cekince uykuya geciyor zayiflamis gibi gorunuyor gozume yarin doktora goturucez insallah bir sorun cikmaz

Kız okurken bana sıcak bastıı
deneyimim yok ama benim cocugumunda 8-9. Günde düştü
Üşütmüş olabilir o zaman ya doktor kontrolünüz ne zamandı
Ay hayırlı güzel haberler al insallah canım arkadaşıım

Kızlar çok hasta oldum ya sesim gitti, boğazım pert, her yerim ağrıyor mahvoldum resmen bebeğe geçmesinden korkuyorum var mı böyle bişey yaşayan
Ben çok oksurdum esimin de boğazları şişmişti . Korkma canımsenin sütünde gereken antikor üretilir . Bebeğe birşey olmadı . Olabildugince nefesini uzak tut öpme birşey olmaz inşallah.

Canım ilk annen gidince zor geliyor ama emin ol alışıyorsun.

Uyumasına fırsat vermemek lazım sürekli çenesine ayaklarına kollarına dokunmak lazıım. Rabbim yardımcın olsun insallah bende dün gece annemi eve yolladım azıcık dinlensin diye kadın benden cok yoruldu. Sağolsun tek kalmıyım diye kardesim yanımda kaldı ama annem cocuk ıh dedim mi yanımızdaydı kardesim uyanamadı haliyle gece tek başıma ilgilendim birsz tedirginlik vardı haliyle. Alışcaz insallah söyle bi ele avuca gelseler azıcık daha benim gözlemlediğim 3 kilo bile olamadı sanırım annem daha güzel kucaklıyor ben daha acemiyimm

Ben de o ikisini okumustum. Cok okumamak lazimmis devreler yandi

Sagolun kızlar gobegimiz düşse de rahatlasak o da ben de. Alt açarken korkuyorum 4. Çocukta olsa bir alışamadım göbek bağına
Ilk günümüz bayagi zorluyor zaten erken uyanıyorbebis, ablasi da emzirirken eli hep kafasında yüzünde ahhhh ben nasıl alisicam bu hallere 18 aylik laftan anlamıyor kıskançlık olmasın diye aşırı hassasiz zaten ah böyle olacağını tahmin ediyordum ama yaşamak çok zor

Cnm bizde geçen haftadan beri var atak haftalarını takip ediyim 5-6 saat canımıza okuyor altı temiz tok hep bi ağlamaklar numaradan
Heh bak atak haftası şimdi size de güncelleme gelir
Benimki de cok zorladı gündüzler biraz daha toparladı çığlıklar kesildi en azından ama geceler hafif zorluklarla devam ediyor
Dün geldik ev buz 45 derece sabaha kadar yandı şimdi yine 39 derece 2 haftayı geçti yakıyoruz soğukkkk

Canım benim doktor bir arkadaşım var hapşırma ve öksürüğün onlar için iyi olduğunu söyledi boğazda ve burunda biriken partikülleti atıyorlarmış

Önümüzdeki pazartesi gidecektik sarılığınu tekrar kontrol edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…