Boğazım bayagi ağrıyor evdeki herkes hasta oldu ya 18 aylik bebiste hasta. Minigime bulaşmasın diyorum ama yapacak tek.sey emzirmek antikorlari veriyoruz emzirerek. Bol sivi tuket ilik caylar corbalar c vitamini baska yaoacak bir caremiz yok. Çok gevmis olsun.Kızlar çok hasta oldum ya sesim gitti, boğazım pert, her yerim ağrıyor mahvoldum resmenbebeğe geçmesinden korkuyorum var mı böyle bişey yaşayan
Yetersiz sıvı anlamına geliyor ya da anneden geçer demişti doktor hormonal akıntı vs olabilir demişti. Bol bol emzir. Sağlıkla alâkalı bisi değil canım üzülme hic.Kızlar idrar yerine kan renginde kristalin akması sarılığın bitmediği anlamına mı gelir?
Sana 3-6 ay beden Lcw ve sanırım 2.5 tog olan uyku tulumuyla bi foto bırakıyorum
Buyurun bir sumo güreşçisiiçinde emzirmek biraz zor yarısından fazlası boş
40 ına kadar bile düşmeyen var canım bizimde 10. Günde düştü küvezdeykenBugün eşim izni bitti, kızlar okulda ve iki bebekle ilk günüm tek başıma. Allah yardimcim olsun. 9 günlük olduk ama gobegimiz düşmedi. Ilk kez bir çocuğum bu kadar gece kaldı. Göbeği de dışa çıkık gibi ben mi pimpiriklendim yoksa normal mi kızlar?
Loresima8989 tahmin edersin ki bunu sana yazmıştım giyilebilir yorgan
Cumartesi Bursa’ya gidince giydirdim sımsıcak uyudu bebem
Dün gece döndük lokasyon Kocaeli. bizim ev çok soğuk oluyor
Uzun kollu zıbın altına ince pijama, üstüne alt üst takım ya da tulum onun da üstüne yelek giydiriyorum. Ekstra bi kat çorap +patik var.
Bir de 2 kat battaniyemiz var, 4 kat müslin ve polar.
Bebe anca sıcak oluyor
Anam ne giydiriyormuşum be. Yoksa gazımız felaket anasına babasına çok güzel çekmiş yavrum
Bugün eşim izni bitti, kızlar okulda ve iki bebekle ilk günüm tek başıma. Allah yardimcim olsun. 9 günlük olduk ama gobegimiz düşmedi. Ilk kez bir çocuğum bu kadar gece kaldı. Göbeği de dışa çıkık gibi ben mi pimpiriklendim yoksa normal mi kızlar?
Kuzunun orda yatmasına az kaldııalt değiştirme yerinde de ne güzel işeyip , fışkırtmalı kakalar yapar
İnşallah canım hala kan değerleri görünmüyor e nabızdankuzum insallah gelicek bugun evine
Oo sulama alanı müthiş, küçük adam ve pipisi bunu beğenecek.
Canım inşallahAyy kuzum benim inşallah evine annesine kavuşacak minik paşa çok duygulandım
Bizimki 13. Gününde düştü canımBugün eşim izni bitti, kızlar okulda ve iki bebekle ilk günüm tek başıma. Allah yardimcim olsun. 9 günlük olduk ama gobegimiz düşmedi. Ilk kez bir çocuğum bu kadar gece kaldı. Göbeği de dışa çıkık gibi ben mi pimpiriklendim yoksa normal mi kızlar?
Kız okurken bana sıcak bastııLoresima8989 tahmin edersin ki bunu sana yazmıştım giyilebilir yorgan
Cumartesi Bursa’ya gidince giydirdim sımsıcak uyudu bebem
Dün gece döndük lokasyon Kocaeli. bizim ev çok soğuk oluyor
Uzun kollu zıbın altına ince pijama, üstüne alt üst takım ya da tulum onun da üstüne yelek giydiriyorum. Ekstra bi kat çorap +patik var.
Bir de 2 kat battaniyemiz var, 4 kat müslin ve polar.
Bebe anca sıcak oluyor
Anam ne giydiriyormuşum be. Yoksa gazımız felaket anasına babasına çok güzel çekmiş yavrum
deneyimim yok ama benim cocugumunda 8-9. Günde düştüBugün eşim izni bitti, kızlar okulda ve iki bebekle ilk günüm tek başıma. Allah yardimcim olsun. 9 günlük olduk ama gobegimiz düşmedi. Ilk kez bir çocuğum bu kadar gece kaldı. Göbeği de dışa çıkık gibi ben mi pimpiriklendim yoksa normal mi kızlar?
Üşütmüş olabilir o zaman ya doktor kontrolünüz ne zamandıKızlar bebeği oksüren var mı günde 3 4 kere oksürüyo ve buda benim moralimi bozmaya yetiyo üşüttü mü ne yaptı çocuğu başta kaynanam lahana gibi kat kat örttü bişey desen alınıyo isilik yaptı çocuğu şimdide ev çok sıczk bu kadar örtmeyin diyo amz çocuk sıcağa alıştı üstünü ince tutunca hıçkırık hapşırık başlıyo
Ay hayırlı güzel haberler al insallah canım arkadaşıımoy oy oy
İnşallah canım hala kan değerleri görünmüyor e nabızdansaat 2 olsa da doktoru arasam diye bakıp duruyorum telefona
küçük pipi ortalığı dağıtmaya hazırlanıyor
Canım inşallahherkes 7 24 doruk ha doruk diyor pabucumuz dama atıldı şimdiden
Ben çok oksurdum esimin de boğazları şişmişti . Korkma canımsenin sütünde gereken antikor üretilir . Bebeğe birşey olmadı . Olabildugince nefesini uzak tut öpme birşey olmaz inşallah.Kızlar çok hasta oldum ya sesim gitti, boğazım pert, her yerim ağrıyor mahvoldum resmenbebeğe geçmesinden korkuyorum var mı böyle bişey yaşayan
Canım ilk annen gidince zor geliyor ama emin ol alışıyorsun.Kizlar bu nasil bir maratonmus ya. Siz nasil gectiniz bu gunlerden hic gecmezmis gibi geliyor bana. Bugun annem gitti gece bebekle yalniz kalicaz o kadar korkuyorum ki napicaz nasil olacak diye. Bebegin bir duzeni olsa ornegin 3 saat uyudu 1 saat uyanik durdu 3 saat uyudu gibi bir rutin olsa kafaya takmiycam ama suan oyle bir durum da yok gozum korkuyor acikcasi.
Bebek de ememiyor yani memeyi verip iki uc kere cekince uykuya geciyor zayiflamis gibi gorunuyor gozume yarin doktora goturucez insallah bir sorun cikmaz
Kizlar bu nasil bir maratonmus ya. Siz nasil gectiniz bu gunlerden hic gecmezmis gibi geliyor bana. Bugun annem gitti gece bebekle yalniz kalicaz o kadar korkuyorum ki napicaz nasil olacak diye. Bebegin bir duzeni olsa ornegin 3 saat uyudu 1 saat uyanik durdu 3 saat uyudu gibi bir rutin olsa kafaya takmiycam ama suan oyle bir durum da yok gozum korkuyor acikcasi.
Bebek de ememiyor yani memeyi verip iki uc kere cekince uykuya geciyor zayiflamis gibi gorunuyor gozume yarin doktora goturucez insallah bir sorun cikmaz
Ben de o ikisini okumustum. Cok okumamak lazimmis devreler yandiKeşke benimki de gece uyusa
Seninle kakalı hallerimi yarıştırabilirdim o kadar söylüyorum hahaha
Bu bebeler bez açınca yapmayı ayrı seviyo ah su havalar güzel olsa totoyu açıp tuvaletini yaptırırdım da
Kuzum atak haftalarını takip ediyor musun? Doğuma göre hesaplayınca suan 8. Atak haftasında olmalısınız var mı eskiye göre değişiklik
Yok çiçeğim prematüre
Ama primanın prematüresinin üzerinde <3 kg yazıyor güneş 3800 ü geçtive ufak da gelmiyor aşırı sık alt açmıyorum ama onca çişi kakayı tutuyor kakayı yapmadıysa masajlarla yaptırıp alt açıyoruz genelde
Amin hepimizin yavruları inşallah nurummballar baall
Amin kuzum sizlerden de foto bekliyorum
Allah yardımcınız olsun kolayca atlatın sağ Salim kavuşun inşallah :)
Bizde de başta yarım saat olmadı
Hatta şimdilerde bile olmuyordu, olursa da memede Sefa sürerse oluyor
Maşallah kuzuma kiloları güzel olsun da yeter ki
Şu mamaya düşme konusunda cok kararsızlaşıyorum bu saatlerde. Uyumuyormemede süt varken vermek istemiyorum ama anlamıyorum bebeler Tüm gün iyyken gece niye cosuyırlar
yaaa çok erken henüz5-6 yaşa kadar hayal kurmuştum
Kuzum bi kısmı yeni düzleşti
Ne zaman tamamen gömülmeli bilmiyorum açıkçası hala biraz bi kısmı çıkık duruyor
İnşallah kuzum inşallah siz de sağ Salim kavuşun
Iva natura organik, yerli ve vegan
Losyon ve pişik kremi memnunum
Köpük şampuanı olsa onu da alırdım
Incia köpük şampuan kullanıyorum gayet güzel
Heh bak atak haftası şimdi size de güncelleme gelirCnm bizde geçen haftadan beri var atak haftalarını takip ediyim 5-6 saat canımıza okuyor altı temiz tok hep bi ağlamaklar numaradan
Dün geldik ev buz 45 derece sabaha kadar yandı şimdi yine 39 dereceKız okurken bana sıcak bastıı
deneyimim yok ama benim cocugumunda 8-9. Günde düştü
Üşütmüş olabilir o zaman ya doktor kontrolünüz ne zamandı
Ay hayırlı güzel haberler al insallah canım arkadaşıım
Canım benim doktor bir arkadaşım var hapşırma ve öksürüğün onlar için iyi olduğunu söyledi boğazda ve burunda biriken partikülleti atıyorlarmışKızlar bebeği oksüren var mı günde 3 4 kere oksürüyo ve buda benim moralimi bozmaya yetiyo üşüttü mü ne yaptı çocuğu başta kaynanam lahana gibi kat kat örttü bişey desen alınıyo isilik yaptı çocuğu şimdide ev çok sıczk bu kadar örtmeyin diyo amz çocuk sıcağa alıştı üstünü ince tutunca hıçkırık hapşırık başlıyo
Çok sağol canım içimi rahatlattınCanım benim doktor bir arkadaşım var hapşırma ve öksürüğün onlar için iyi olduğunu söyledi boğazda ve burunda biriken partikülleti atıyorlarmış
Önümüzdeki pazartesi gidecektik sarılığınu tekrar kontrol edecekKız okurken bana sıcak bastıı
deneyimim yok ama benim cocugumunda 8-9. Günde düştü
Üşütmüş olabilir o zaman ya doktor kontrolünüz ne zamandı
Ay hayırlı güzel haberler al insallah canım arkadaşıım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?