2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
canım benim kızın 5 6 gündür burnu tıkalı sürekli temizliyoruz ayrıyetten gün içinde öksürüp hapşırıyor ara ara. biz de korktuk sağlık ocağına götürdük. doktor baktı ciğerlerinde bi şey yok burnu tıkalı olduğu için öyle oluyor dedi. olduğu odayı havalandırın bir de kalorifer üstüne su koyun dedi. odayı da çok sıcak yapmamak lazım.

Uyuyor uyanmıyor genelde çok zorlanıyorum, 10 dakika anca emiyordur kucağımda
dun arkadasim bir aylik bebegi ile yemege geldiler bize. esim diyorki “ ne guze hep uyuyor “ bende dedim “ bu ilk ay ondan sen bir ay sonra gor bakalim uyuyacak mi ” inanamadi saniyor ki cocuk dogar dogmaz soz dinliyor ya
Vay canına uyuyan bir bebek ha

Kızlar çok mutsuzum, ve bebişin kilo takibine gittik bugün 14. Günde, çok az kilo almış kızım moralim çok bozuldu sürekli emziriyorum, sütüm de bol ama meme tutmada sorun oluyor bazen onunla mı alakalı bilemiyorum, halbuki günde 7 bez değiştiriyoruz

Sağlıklıca vakitlice kavuşun hepimiz evladımıza kavuşmuş gibi sevineceğiz zafer sizin olacak

Geç olsun güç olmasın kuzum vardır bir hayır bundada

Güzel günler çok yakın inşAllah sağlıklıca vakitlice kavuşacaksınız

Bizimde göbek çıkık normal diyorlar ilk iki ay için
Ama geçmezse göbek fıtığına doğru ilerliyor Allah korusun çok ağlarsa artıyormuş ağlatmamakta çalışıyorum ben

Kizlar uyumadan bir yazayim dedim uyanica cevap veririm. Bebek bezi sleepynin haznesi az . Ben bir bez daha aldim ne oldugunu hatirlamiyirum esim aldi. Hastanede yetmedi 10 tane çünkü. Bir gun kuvezde mama yedi malum ondan dolayi. Slepy 2 mi alsam 3 mu. 3 daha mantikli da yine tecrubelilere sormak istedim. Benim abrek'imin kilos 4 biraz tombik 1 de oluyir suan gerci ama hazne bakimdan kucuk. Bir de ne kadar alayim 150 mi 200 ustu mu fazla gelmez demi .. malum.buyuypr

2 numara geçiş numarası kuzum coğu kişi 2 kullanmadan 3 geçiş yapıyor. Numara konusunda deneyimim yok ama stok işi riskli ya sıpaların büyüme atak dönemleri oluyor bir bakmıssın büyümüş bir anda

Ay bende de daha açılmadık 3 tane 40 lı molfix 1 numara var elimde patlıcak diye korkuyorum bol bol bez değiştiricem bakalım çünkü iz yapmaya başladığı gibi bir üst numaraya geçiyorum ben. Kızı sıkmaktansa kalsın napiim. Oğlumda da koca bir paket prima kalmıştı doğum yapacak bir akrabamıza bermiştim. Şimdi doğurcak kimse de yok

2 numara geçiş numarası kuzum coğu kişi 2 kullanmadan 3 geçiş yapıyor. Numara konusunda deneyimim yok ama stok işi riskli ya sıpaların büyüme atak dönemleri oluyor bir bakmıssın büyümüş bir

50 tane falan alayım o zaman o bize fazla mı bilmiyorum da önceden bir tane almak istiyorum paket hastaneden çıktı çıkalı 200 gram almış kaç günde 5 günde

Bende öyle hastaneden geldik geleli yakıyoruz hasta etmeyelimde çocugu kücükken hasta ettin mi yapısıp kalıyor cocuga valla
50 tane falan alayım o zaman o bize fazla mı bilmiyorum da önceden bir tane almak istiyorum paket hastaneden çıktı çıkalı 200 gram almış kaç günde 5 günde
Oy maşallah zateb tosuncuk büyür bir anda elinde kalmasın

daha da büyüyor annesi sen buarada güç topla, inşallah güzel olacak. ama muhakak cıkınca epikrizini iste ne işlemler yapılmıs diye.

canlar bgn kalca usgsi cekildi açılarımız iyi dedi. sdece sağ taraf daha güçlense dedi acaba alcılıydı hic kaldırıp indiremedi ondan mı bilmiyorum. alçımızda cıktı cok sükür. 3ay snr tekrar görecem dedi ayakları sakın kapatmayın dedi emzirirken birlestrme dedi. inşallah bişe çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…