2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bende öyle hastaneden geldik geleli yakıyoruz hasta etmeyelimde çocugu kücükken hasta ettin mi yapısıp kalıyor cocuga valla

Oy maşallah zateb tosuncuk büyür bir anda elinde kalmasın
Anlaşıldı az alacağım

Tırnaklarını ne zaman kestiniz kızlar. Anneme diyorum daha 2 haftası var diyor. Siz ne zaman kestiniz
Aldığın kitapta tırnak meselesinde sorun olmadığını söylüyor istediği zaman kesebilir diyor uzayınca kesilir Çünkü bazı tırnaklar uzun da gelebilir uzadıysa kesilebilir ya annem de göbek bağı daha düşmedi yıkayalım diyor 5 gün oldu daha düşmedi bakalım ne zaman düşecek ah bu anneler

Kantaron yağını yıkamak gerekir mi acaba kızlar biliyor musunuz ?

Tırnaklarını ne zaman kestiniz kızlar. Anneme diyorum daha 2 haftası var diyor. Siz ne zaman kestiniz
3. Ya da 4. Gündü kestim. Çok çabuk uzuyorlar haftada bir kesiyorum
o kadar fikrim yokki sürecin nasıl olduğuna dair. İnşallah bi şey çıkmaz kuzum cok açıklama da yapmamış herhalde
Ayakları birleştirmeme durumu hepimiz için geçerli mi acaba

3-4 güne düşer en geç canım

Hastaneden gelir gelmez törpüledim. 2 haftada tekrar kesilecek olur

Biz 4 günlükken kestik canım çok uzundu doğduğunda çiziyordu her yerini şimdi bidaha kesicez hatta

Ben kesemem daha annem çarşamba tekrar gelecek o kessin o zaman

evet dr. umuz cok ii bir dr. başka dr olsa direk önemsemezdi ama dr. cok dikkatle yaklasıyor. tabi bnm ömründen ömür gdıyor. ne yapalım dedim bişe yapmaya gerek yok ama her bebek ayağı ayrı tutulmalı bna dediki ana kucağı kullanackmısın bn kullanmjcam erkek cocukların testisleri içinde önermiolar kullanırsan ayrı tut yurutec ztn yok. emzirirkn ayakları birleşmicek. kucakta tutarken ayağın biri mesla senin leğen kemigindeyse diğeri baya ayrı tarafta olacak bu bütün bebekler için geçerli.

Ben emzirirken kestiler bebem yoksa bende hiç yanaşamazdım çözebildiniz mi mama olayını ?

Çözemedik ki hala emiyor ondan sonra ağlamaya devam ediyor mama veriyorum içiyor sonra kusuyor. Resmen kısır döngüye girdik. Mamanın doyurma etkisine mi alıstı naptı anlamadım ki

Anakucağı dediği şu otomatikleri de olanlardan bahsediyorıx dimi?
Ben de almayı düşünüyordum
Yürüteçlern kullanılmaması gerektiğini biliyordum
Ama şu bacakları emzirirken bile ayrı tutma konusu şaşırttı

Sağlıklıca vakitlice kavuşun hepimiz evladımıza kavuşmuş gibi sevineceğiz zafer sizin olacak
Amin canım inşallah…
Ne kaldı şunun şurasında o kadar gün bekledin birkaç güncük daha beklersin yolun sonu aydınlık güçlü annemiz

Geç olsun güç olmasın kuzum vardır bir hayır bundada
İnşallah canım… beklediğimiz hiçbişey yok. Bebek 2 kiloyu geçmiş emiyor, neden testlerini bekletiyorlar anlamadım. hayır olsun
Güzel günler çok yakın inşAllah sağlıklıca vakitlice kavuşacaksınız

daha da büyüyor annesi sen buarada güç topla, inşallah güzel olacak. ama muhakak cıkınca epikrizini iste ne işlemler yapılmıs diye.
Öyle canım tek sevindiğim şey bu. Daha da büyüyecek olması… Epikriz aklımda. İnşallah yavrum çıksın hepsini isteyeceğim.
Ah canım Hayyal… Seni anladığımı sanıyordum ama anlamamışım meğer..Allah sana bu sabrının hediyesini versin inşallah
amin canım inşallah… düşüp düşüp kalkmak yorucu.

Öğlen 12den beri 5 cm açılmayla bekliyorum. Ne zaman gelir acaba ya uykum da geliyor stresten uyuyamıyorum nasıl bir gece olacak bakalım...

Çözemedik ki hala emiyor ondan sonra ağlamaya devam ediyor mama veriyorum içiyor sonra kusuyor. Resmen kısır döngüye girdik. Mamanın doyurma etkisine mi alıstı naptı anlamadım ki
Oyy inşallah çözülür ya ancak anlayacağız dillerinden bizimkide sütten sonra mızırdanıyor artık normalde sadece sütle doyuyordu

Bugün doktora gittik malum Nil benden grip kaptı 4250 gram olduk ama doktor 1 ayda 1250’alması normal zaman olsa laf derdim ama şimdi toparlayana kadar böyle devam edin dedi.
Yalnız reflü olan bebekler parça parça yermiş biz genelde 75 cc 45 cc 30 cc 60 cc gibi yiyoruz bu düzelcek en fazla 1 ay sonra 4 saatte bir 150 cc yiyecek dedi. En önemlisi artık nil uyku saattini bilsin oyun saattini bilsin dedi uyku saattinden önce ninni aç dedi her ninni çaldığında uyku saatti olduğunu bilecek dedi. 3 ayda oyun halısı ve dönenceye geçicez dedi sürekli konuşun nille dedi

Grip için ilaç vermiyor günde 10-15 burun temizliği mama sonraları 2-3 çay kaşığı su başka bir şey verilmedi.

Hışırtılı kitap ver eline dedi. Kırmızı rengi görürlermiş siyah beyazdan sonra kırmızı göster dedi. Agulara cevap verin dedi.

Rota aşısı olduk huysuzluk yaptı ishal olabilir dedi olursa ellerini yıka sanada geçer dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…