anakucağından kastı hani giyıyorsun ya ondan, kesinlikle birleştrme istemıyorz dedi.alçıda cıktı artk yuz üstü yatırıp emekletmeye başlarım bnAnakucağı dediği şu otomatikleri de olanlardan bahsediyorıx dimi?
Ben de almayı düşünüyordum
Yürüteçlern kullanılmaması gerektiğini biliyordum
Ama şu bacakları emzirirken bile ayrı tutma konusu şaşırttı
Minnoşum geçmiş olsun yeniden. bi an önce toparlar nilcim inşallahBugün doktora gittik malum Nil benden grip kaptı 4250 gram olduk ama doktor 1 ayda 1250’alması normal zaman olsa laf derdim ama şimdi toparlayana kadar böyle devam edin dedi.
Yalnız reflü olan bebekler parça parça yermiş biz genelde 75 cc 45 cc 30 cc 60 cc gibi yiyoruz bu düzelcek en fazla 1 ay sonra 4 saatte bir 150 cc yiyecek dedi. En önemlisi artık nil uyku saattini bilsin oyun saattini bilsin dedi uyku saattinden önce ninni aç dedi her ninni çaldığında uyku saatti olduğunu bilecek dedi. 3 ayda oyun halısı ve dönenceye geçicez dedi sürekli konuşun nille dedi
Grip için ilaç vermiyor günde 10-15 burun temizliği mama sonraları 2-3 çay kaşığı su başka bir şey verilmedi.
Hışırtılı kitap ver eline dedi. Kırmızı rengi görürlermiş siyah beyazdan sonra kırmızı göster dedi. Agulara cevap verin dedi.
Rota aşısı olduk huysuzluk yaptı ishal olabilir dedi olursa ellerini yıka sanada geçer dedi.
He sen kanguruları diyorsunanakucağından kastı hani giyıyorsun ya ondan, kesinlikle birleştrme istemıyorz dedi.alçıda cıktı artk yuz üstü yatırıp emekletmeye başlarım bn
8 günlükken kestim ilk şimdi de uzadıkça hemen bir kesiyorumTırnaklarını ne zaman kestiniz kızlar. Anneme diyorum daha 2 haftası var diyor. Siz ne zaman kestiniz
Ay uyuyabiliyorsann uyu bende kuzum vücudunu dinlendir güce ihtiyacın oalcakÖğlen 12den beri 5 cm açılmayla bekliyorum. Ne zaman gelir acaba yauykum da geliyor stresten uyuyamıyorum nasıl bir gece olacak bakalım...
Maşallah Aslan parçasına bak senBugün 10 günlük olduk teyzeleri
Huzurla sağlıkla büyüsünler inşallah baktıkça içim içime sığmıyor mutluluktan ağlamak istiyorum
Bir tane uslu cicili bir tanede babişe nazlanırken fotomuza bırakayım size
Maşallah yavru aslanaaBugün 10 günlük olduk teyzeleri
Huzurla sağlıkla büyüsünler inşallah baktıkça içim içime sığmıyor mutluluktan ağlamak istiyorum
Bir tane uslu cicili bir tanede babişe nazlanırken fotomuza bırakayım size
Sağol canımMaşallah yavru aslanaaeşin daha sizlerle sanırım göreve geri gidecek mi
Belimden ince ince sızlamalar başladı, kasıklarımda da ağrılar yokluyor 1 saattir...Ay uyuyabiliyorsann uyu bende kuzum vücudunu dinlendir güce ihtiyacın oalcak
Kolayca atlatın inşallah canımBelimden ince ince sızlamalar başladı, kasıklarımda da ağrılar yokluyor 1 saattir...
Kayınvalide geldi az önce gece çıkarsak kızıma o bakacak. Biz de düzenli sancıları bekliyoruz bakalım. Off korkmaya başladım Allahım sen yardım et
Oh cok sükür hamilelikte hasret kaldınız en azından şu lohusalıgı, Mehmet paşanın ilk hallerini kaçırmaz babasıSağol canımDuyumlara göre görevlendirmeler iptal ediliyor zaten 1 ay daha izni var en kötü 1 ay bizimle sonra 2 haftası kalıyor ona giderse gidecek
Tek seferde sağlıkla sıhhatle al kucağına insallahBelimden ince ince sızlamalar başladı, kasıklarımda da ağrılar yokluyor 1 saattir...
Kayınvalide geldi az önce gece çıkarsak kızıma o bakacak. Biz de düzenli sancıları bekliyoruz bakalım. Off korkmaya başladım Allahım sen yardım et
Kızlar ben galiba depresyona girdim
Bebeğim 3 gündür sebepsiz ağlamaya başladı gaz sancısı çekiyor önceden memede uyuyan bebek şimdi bağırarak memeden ayrılıyor ona sarıldığım zaman uykuya dalıyor yatağına bıraktığım gibi uyanıyor. Atak haftası denen bişey varmış sanırım onu yaşıyoruz tahmini kaç gün sürüyor bu ataklar
Ben de aynı durumdayım. Sürekli ağlıyorum çocuğuma bakıp, çünkü o kadar emziriyorum yine de hiç kilo alamamış yavrum, kendimi çok yetersiz hissediyorumKızlar ben galiba depresyona girdim
Bebeğim 3 gündür sebepsiz ağlamaya başladı gaz sancısı çekiyor önceden memede uyuyan bebek şimdi bağırarak memeden ayrılıyor ona sarıldığım zaman uykuya dalıyor yatağına bıraktığım gibi uyanıyor. Atak haftası denen bişey varmış sanırım onu yaşıyoruz tahmini kaç gün sürüyor bu ataklar
Kusma için mamayı değiştirseniz mi acaba. Belki verdiğiniz mama yaramadı olabilirmi?Çözemedik kihala emiyor ondan sonra ağlamaya devam ediyor mama veriyorum içiyor sonra kusuyor. Resmen kısır döngüye girdik. Mamanın doyurma etkisine mi alıstı naptı anlamadım ki
Yaaaa oğlumda 1 sene alerji ile uğraştım çoklu gıda alerjisinden dolayı aylarca katı diyet uyguladım tüm vitaminlerim resmen sıfırlandı. Ve şuan kızımda da şüpheleniyorum çünkü kakadaki koku aynı mukus aynı vücudunda kırmızı benek çıkıyor aynı abisi gibiMinnoşum geçmiş olsun yeniden. bi an önce toparlar nilcim inşallah
1250 gr mı çok mu buldu az mı tam olarak anlayamadım?
Minnoşum agulara başladı mı tamamengülücükler ne alemde
Bizimki bi şeyler söylicek gibi oluyor aguya benzer sesler günde 2-3 kere filan tam toparlanamadı
Geçmiş olsun rota aşısı serüveninizi merakla bekliyorum bilgilendirirsen sevinirim.
Birkaç gün sürüyormuş sanırım
Bu arada normalde kakası nasıl ? Alerji durumlarınız yok değil mi ?
Maşallah ne güzel doktora denk gelmişsiniz bizimki boy kilo tart gönder yapıyordu perşembe yeni bi doktor deneyeceğiz inşallah ilgilidir.
Kakada ishal, mukus, köpük, kötü koku durumlarımız var Muhtemelen alerjisi var diyete başlatabilir gibi hissediyorum
He sen kanguruları diyorsun
Anladım çiçeğim
Oooh gözün Aydın yavrum rahatlamıştır artık
Kendini ileri geri kakıyor güneş de izlemesi keyifli valla büyüyorlar maşallah kafayı kontrolü de çok arttı
Yaa gözün aydıın sağlıkla büyüt insallahMerhabalar, çok şükür bende kavuştum bebeğime. Sizinle paylaşmak istedim
Kusma için mamayı değiştirseniz mi acaba. Belki verdiğiniz mama yaramadı olabilirmi?
Yaaaa oğlumda 1 sene alerji ile uğraştım çoklu gıda alerjisinden dolayı aylarca katı diyet uyguladım tüm vitaminlerim resmen sıfırlandı. Ve şuan kızımda da şüpheleniyorum çünkü kakadaki koku aynı mukus aynı vücudunda kırmızı benek çıkıyor aynı abisi gibidoktora çıtlattım geçen hafta olmadığını ümit ederek ilk 3 ay alerji göstermez kendini ağır alerji ilk ay gösterir haftaya kadar bi bak dedi bende bu sabah itibariyle süt ürünlerini kestim kendim seneme yapıcam bir değişiklik varmı diye bakıcam. Süt ürünleri de öyle bir şey ki mübarek herşeyin içinde var özellikle peynir altı suyunun olmadığı ürün yok gibi ya aslında inanırmısın sen hep fışkırtarak yapıyor kakasını dediğinde alerji belşrtisi varmı dicektim ama kondurmak istemedim çünkü gürültülü kaka fışkırmalı kaka da belirti olarak alınıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?