2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
anakucağından kastı hani giyıyorsun ya ondan, kesinlikle birleştrme istemıyorz dedi.alçıda cıktı artk yuz üstü yatırıp emekletmeye başlarım bn

Minnoşum geçmiş olsun yeniden. bi an önce toparlar nilcim inşallah
1250 gr mı çok mu buldu az mı tam olarak anlayamadım?

Minnoşum agulara başladı mı tamamen gülücükler ne alemde
Bizimki bi şeyler söylicek gibi oluyor aguya benzer sesler günde 2-3 kere filan tam toparlanamadı

Geçmiş olsun rota aşısı serüveninizi merakla bekliyorum bilgilendirirsen sevinirim.
Birkaç gün sürüyormuş sanırım

Bu arada normalde kakası nasıl ? Alerji durumlarınız yok değil mi ?
Maşallah ne güzel doktora denk gelmişsiniz bizimki boy kilo tart gönder yapıyordu perşembe yeni bi doktor deneyeceğiz inşallah ilgilidir.
Kakada ishal, mukus, köpük, kötü koku durumlarımız var Muhtemelen alerjisi var diyete başlatabilir gibi hissediyorum
anakucağından kastı hani giyıyorsun ya ondan, kesinlikle birleştrme istemıyorz dedi.alçıda cıktı artk yuz üstü yatırıp emekletmeye başlarım bn
He sen kanguruları diyorsun
Anladım çiçeğim
Oooh gözün Aydın yavrum rahatlamıştır artık
Kendini ileri geri kakıyor güneş de izlemesi keyifli valla büyüyorlar maşallah kafayı kontrolü de çok arttı

Bugün 10 günlük olduk teyzeleri
Huzurla sağlıkla büyüsünler inşallah baktıkça içim içime sığmıyor mutluluktan ağlamak istiyorum
Bir tane uslu cicili bir tanede babişe nazlanırken fotomuza bırakayım size

Eklentiler

• 5C5E7828-E43B-4191-9A0C-6E8E4F5CA90F.webp
    57,5 KB · Görüntüleme: 116
  • C58726DE-4464-494D-8F7B-DDB4CBD07C0B.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 108
Maşallah Aslan parçasına bak sen Allah nazarlardan saklasın bahtı güzel olsun

Maşallah yavru aslanaa eşin daha sizlerle sanırım göreve geri gidecek mi

Ay uyuyabiliyorsann uyu bende kuzum vücudunu dinlendir güce ihtiyacın oalcak
Belimden ince ince sızlamalar başladı, kasıklarımda da ağrılar yokluyor 1 saattir...
Kayınvalide geldi az önce gece çıkarsak kızıma o bakacak. Biz de düzenli sancıları bekliyoruz bakalım. Off korkmaya başladım Allahım sen yardım et

Kolayca atlatın inşallah canım
bol bol dua et

Kızlar ben galiba depresyona girdim
Bebeğim 3 gündür sebepsiz ağlamaya başladı gaz sancısı çekiyor önceden memede uyuyan bebek şimdi bağırarak memeden ayrılıyor ona sarıldığım zaman uykuya dalıyor yatağına bıraktığım gibi uyanıyor. Atak haftası denen bişey varmış sanırım onu yaşıyoruz tahmini kaç gün sürüyor bu ataklar

Sağol canım Duyumlara göre görevlendirmeler iptal ediliyor zaten 1 ay daha izni var en kötü 1 ay bizimle sonra 2 haftası kalıyor ona giderse gidecek
Oh cok sükür hamilelikte hasret kaldınız en azından şu lohusalıgı, Mehmet paşanın ilk hallerini kaçırmaz babası
Tek seferde sağlıkla sıhhatle al kucağına insallah

Her gün farklı farklı huyları çıkıyor, değişiyor canım. Sen sakin kal

Ben de aynı durumdayım. Sürekli ağlıyorum çocuğuma bakıp, çünkü o kadar emziriyorum yine de hiç kilo alamamış yavrum, kendimi çok yetersiz hissediyorum Ağlamalarını ayırt edemiyorum, hele emzirmek göğüs yaralarımdan ötürü zulüm gibi geliyor... Bugünler de geçecek yine avutmaya çalışıyorum kendimi Allah hepimize yardım etsin, çok zor.

Çözemedik ki hala emiyor ondan sonra ağlamaya devam ediyor mama veriyorum içiyor sonra kusuyor. Resmen kısır döngüye girdik. Mamanın doyurma etkisine mi alıstı naptı anlamadım ki
Kusma için mamayı değiştirseniz mi acaba. Belki verdiğiniz mama yaramadı olabilirmi?
Yaaaa oğlumda 1 sene alerji ile uğraştım çoklu gıda alerjisinden dolayı aylarca katı diyet uyguladım tüm vitaminlerim resmen sıfırlandı. Ve şuan kızımda da şüpheleniyorum çünkü kakadaki koku aynı mukus aynı vücudunda kırmızı benek çıkıyor aynı abisi gibi doktora çıtlattım geçen hafta olmadığını ümit ederek ilk 3 ay alerji göstermez kendini ağır alerji ilk ay gösterir haftaya kadar bi bak dedi bende bu sabah itibariyle süt ürünlerini kestim kendim seneme yapıcam bir değişiklik varmı diye bakıcam. Süt ürünleri de öyle bir şey ki mübarek herşeyin içinde var özellikle peynir altı suyunun olmadığı ürün yok gibi ya aslında inanırmısın sen hep fışkırtarak yapıyor kakasını dediğinde alerji belşrtisi varmı dicektim ama kondurmak istemedim çünkü gürültülü kaka fışkırmalı kaka da belirti olarak alınıyor

-Sunshine cnm doktor 1250 gramı çok buldu 700-800 gram ayda alması lazım dedi ama küçük doğduğu için şuan önemsemiyorum dedi

Agulara başladı rota virüsten sonra iyice coştu bebeğim mahvoldum bu gece çok huzursuzdu karnımı ağrıyor anlamadım daha ishal yok ama inşallah sizde olmaz bizde çok huzursuzluk yaptı

Cnm en yakın arkadaşımın kızı süt alerjisiydi ama kakada kanlı mukus olması lazım bazen bizimde kokulu oluyordu sarı ishal değil ama cıvık oluyor

Hipp markasını kullanıyorum. Baslarda yoktu kusma emme olayı arttı hem emip hemde mama verince fazla mı geliyor anlamadım. Ama bu sefer emzirdikten sonra mama vermezsem eğer durmuyor sürekli aranıyor ve ağlıyor. Mamayı içince susuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…