KalamıyorumHer gün farklı farklı huyları çıkıyor, değişiyor canım. Sen sakin kal
Bende ayırt edemiyorum memeyi emerken sonlara doğru huysuzlanmaya başlıyor vurmaya başlıyor göğüslerime gazı mı oluyor uykusu gelince mi huysuzlaşıyor anlamıyorum. 2 gündür rezene veriyorum 1 kaşık daha iyi gibiyiz gaz damlası işe yaramıyor çünkü.Ben de aynı durumdayım. Sürekli ağlıyorum çocuğuma bakıp, çünkü o kadar emziriyorum yine de hiç kilo alamamış yavrum, kendimi çok yetersiz hissediyorumAğlamalarını ayırt edemiyorum, hele emzirmek göğüs yaralarımdan ötürü zulüm gibi geliyor... Bugünler de geçecek yine avutmaya çalışıyorum kendimi Allah hepimize yardım etsin, çok zor.
Güzel haberlerinizi bekliyoruuz canımŞükür Doruk’un sonuçları çıkmışfena değil gibi duruyor değerler.
Saat 1 emzirmesine çağırdılar şimdi emme kontrolü için
Ay çok heyecanlandımelimize verip yollarlar mı acaba
Biz cıktık canım doktordan. 80 gr almısız. Kusmaya gazını tam cıkaramıyor olabilirsin dedi gazını tam cıkarmada yatırma dedi. Cıkartıyorum aslında ama biraz daha dikkat etcem. Mamayı 35 cc cıkar dedi kusmasıı gazla alakalıdır dedi cuma tekrar gitcez bakalım kontroleKullaniyorum canim ilk gunden beri. Ona ragmen kusuyor. Gazini cikarmadan asla yatirmiyorum hatta gazi olmasa bile yedikleri mideye iyice gitsin sindirilsin diye bile bir sure gaz cikarma pozisyonunda dik tutuyorum. Ama 2 emme-mama da bir kusuyor neredeyse. Peynir gibi kustugunda yine normal karsiliyorum ama dedigin gibi emiyor ya da mama yiyiyor sonra aynen sut formunda kusuyor agiz dolusu. Arandiginda emzik vermeyi bende deniyorum ama max 5 dk tutuyor sonra sut gelmedigini anlayinca atiyor
Çok sağol kuzumm benimCanım benim hayırlı olsun çok sevindimmm
Maşallah metehanaBiz cıktık canım doktordan. 80 gr almısız. Kusmaya gazını tam cıkaramıyor olabilirsin dedi gazını tam cıkarmada yatırma dedi. Cıkartıyorum aslında ama biraz daha dikkat etcem. Mamayı 35 cc cıkar dedi kusmasıı gazla alakalıdır dedi cuma tekrar gitcez bakalım kontrole
Damadım sonunda terhis oluyoooorrrDoruk’u rop muayenesine indirdiler şimdi, herşey inşallah yolunda giderse oğluşum yarın taburcu dedi doktorumuz.
Abimiz özellijle biri gelince iyice kuduruyor.. sürekli kucağına alıp gezdirmek istiyor yatağından almak istiyor uyuyan çocuğuHer bebek farklı illa ki ama tek meme emsin diyorlar zaten diğer emmede öbür memeyi verin
Çok şükürEş kişisini boşver abimiz ne diyor onları anlat sen bize enerjimiz yerine gelsinn
Canım hayırlı haberlerle gel İnŞAllah hadi bakalımDoruk’u rop muayenesine indirdiler şimdi, herşey inşallah yolunda giderse oğluşum yarın taburcu dedi doktorumuz.
Yav sen nerdesin bebeyi buldun bizi unuttunAbimiz özellijle biri gelince iyice kuduruyor.. sürekli kucağına alıp gezdirmek istiyor yatağından almak istiyor uyuyan çocuğubeni abi yoruyor şuan ağlayınca da kulaklarını kapatıyor.. birşey desem sen benim kardeşimi sevmeme engel oluyorsun diyor.. sıpişko diyor çocuğa koala gibi yapışmış diyor.. diyorda diyor
Canım hayırlı haberlerle gel İnŞAllah hadi bakalım
EvetDamadım sonunda terhis oluyoooorrr
İnşallah canımCanım hayırlı haberlerle gel İnŞAllah hadi bakalım
Gözün aydın canım beniim sağlıkla büyüt
Çaktırma bende maksat birbirimizi telkin etmekKalamıyorum
Bool savaşlı gidiyor emerken beni gögüsten almıyor ısrarla sondayı. Parmagımdayken istiyor. Gögsüme koyuyoruz emmeye baslıyor tabi sütüm tayzikli gelmediği için bir anda sondadan gelince istemiyor kendini uzaklastırıyor alıscaz artıkMaşallah metehanaCanım eds sistemi nasıl gidiyor?
Ya sıpa alısacak oda annesi işteAbimiz özellijle biri gelince iyice kuduruyor.. sürekli kucağına alıp gezdirmek istiyor yatağından almak istiyor uyuyan çocuğubeni abi yoruyor şuan ağlayınca da kulaklarını kapatıyor.. birşey desem sen benim kardeşimi sevmeme engel oluyorsun diyor.. sıpişko diyor çocuğa koala gibi yapışmış diyor.. diyorda diyor
Canım hayırlı haberlerle gel İnŞAllah hadi bakalım
Abimiz özellijle biri gelince iyice kuduruyor.. sürekli kucağına alıp gezdirmek istiyor yatağından almak istiyor uyuyan çocuğubeni abi yoruyor şuan ağlayınca da kulaklarını kapatıyor.. birşey desem sen benim kardeşimi sevmeme engel oluyorsun diyor.. sıpişko diyor çocuğa koala gibi yapışmış diyor.. diyorda diyor
Bool savaşlı gidiyor emerken beni gögüsten almıyor ısrarla sondayı. Parmagımdayken istiyor. Gögsüme koyuyoruz emmeye baslıyor tabi sütüm tayzikli gelmediği için bir anda sondadan gelince istemiyor kendini uzaklastırıyor alıscaz artık
Yav sen nerdesin bebeyi buldun bizi unuttunbebe nasıl
Abiyle başka hikayeler vardır bizi güncelle arada
Ah kuzum forum sağolsun doğurmadan önce en çok korktuğum şeylerden biriydi.Kusma için mamayı değiştirseniz mi acaba. Belki verdiğiniz mama yaramadı olabilirmi?
Yaaaa oğlumda 1 sene alerji ile uğraştım çoklu gıda alerjisinden dolayı aylarca katı diyet uyguladım tüm vitaminlerim resmen sıfırlandı. Ve şuan kızımda da şüpheleniyorum çünkü kakadaki koku aynı mukus aynı vücudunda kırmızı benek çıkıyor aynı abisi gibidoktora çıtlattım geçen hafta olmadığını ümit ederek ilk 3 ay alerji göstermez kendini ağır alerji ilk ay gösterir haftaya kadar bi bak dedi bende bu sabah itibariyle süt ürünlerini kestim kendim seneme yapıcam bir değişiklik varmı diye bakıcam. Süt ürünleri de öyle bir şey ki mübarek herşeyin içinde var özellikle peynir altı suyunun olmadığı ürün yok gibi ya aslında inanırmısın sen hep fışkırtarak yapıyor kakasını dediğinde alerji belşrtisi varmı dicektim ama kondurmak istemedim çünkü gürültülü kaka fışkırmalı kaka da belirti olarak alınıyor
Toparlar inşallaj bi şeyi kalmamıştır ya-Sunshine cnm doktor 1250 gramı çok buldu 700-800 gram ayda alması lazım dedi ama küçük doğduğu için şuan önemsemiyorum dedi
Agulara başladı rota virüsten sonra iyice coştu bebeğim mahvoldum bu gece çok huzursuzdu karnımı ağrıyor anlamadım daha ishal yok ama inşallah sizde olmaz bizde çok huzursuzluk yaptı
Cnm en yakın arkadaşımın kızı süt alerjisiydi ama kakada kanlı mukus olması lazım bazen bizimde kokulu oluyordu sarı ishal değil ama cıvık oluyor
Gözünüz Aydın olsunMerhabalar, çok şükür bende kavuştum bebeğime. Sizinle paylaşmak istedim
Minnoş benim de öyle süt gelmiyor bırakıyorum bebe emerken aynı memeden akmaya başlıyor. Süt süreklilik halinde üretiliyor yarım saat hiç yok gibi düşünmeKızlar ya ben sağım yapınca hiç süt gelmiyor ama mesela bebeği emzirirken diğer göğsümden süt akıyor. Böyle bir durumda olan var mı? Sütüm var mı yok mu anlamıyorum böyle olunca
Oy güzelliğe bakBazı kızlar bugün ilk uçağına binecekmiş teyzeler inşallah sorunsuz geçiririz
Doruğum da eve geliyor güzel güzle giymek nasip olsun inşallahhhbu bebeler hep alıştıkları düzeni istiyor
ah güneş kız
Ben de aldım senden görüp dün
Maşallah tatlı kızımaiyi yolculuklar
Canım gözün Aydın olsun sağlıkla kolaylıkla büyütün inşallah
Çok hızlı kapanıyor o fark bol bol foto çekin Ve anın tadını çıkar inşallahEvetKüçük Hüsamettin sahalara hızlı bir giriş yapacak aradaki farkı kapatmamız lazım
İnşallah canım
Her zaman dediğim gibi…Giremiyorum inanki.. boşluk bulduğum an yatıyorumbebenin gazı b.ku çişi derken gün nasıl bitiyor anlamıyorum üstüme yapılan çişin haddi hesabı yok buna en çok eğlenen de abimiz tabiki benim mesai tam olarak akşam 8.30dan sonra başlıyor ayak üstü durduruyor valla gündüz banyo yaptıysak iyi akşam 8.30 dönüm noktamız ama öyle böyle 11.gündeyiz ama çok şükür.. bazen içime sokasım geliyor böyle çocuğu
Abimiz gelen hediyelere de takmış durumdabuna kaç tane didi alınır, kaç tane dondurma alınır diyor.. dün eşimin bir arkadaşı geldi onlara da diyorki oo bedavadan altınımız oldu
Gel teskere gel teskere bitsin bu hasretDoruk’u rop muayenesine indirdiler şimdi, herşey inşallah yolunda giderse oğluşum yarın taburcu dedi doktorumuz.
Ben de birkaç kere denedim 30 CC anca çıktı o da her seferinde değil. Deniyorum, çıkmayınca moralim bozuluyor. Bir de bebek kilo almamış, acaba yetmiyor mu diyorumBu durum bende de var yagerci 2 saat hic emzirmeden bekledigim pek olmuyor o yuzden mi tam cikan sutu goremiyorum ama iki meme 40 cc ancak cikiyor. Moral bozmamak gerek biliyorum ama insan ister istemez geriliyor. Bir de genelde aadece emdiginde doymuyor Ela mutlaka arkadan mama vermek zorunda kaliyorum ozellikle geceleri yoksa asla uyuyamiyor aranmaktan.
Ben de çok stresliyim besleme konusunda, benimki de kilo almamış.Doktora gitcem bakalım ne diyecek kiloda almıyor hatta eve ikk geldiğimizde ki fotoğraflara vs bakıyorum yüzü daha dolgundu simdi daha zayıf
Doktora gitcem bi sorayım bakayım gruptada konusuldu ya kakası normal mukuslu kanlı vs tarzda değil
Strese giriyorsun demi bende senin gibiyim. Kendimi sakinleştirmeye telkin etmeye çalısıyorum ama beslenme konusunda çok strese girdim
Reflü yatağı kullanıyor musun pekii? Bugün eşime aldırcam yoksa cocuk yattıgı yerde kusuyor korkuyorum bu seferde. Bizimkininde kakası normal geliyor dediğin gibi bir durum yok. Burnunda tıkanıklık yok çok şükür bizde doktora gitcez şimdi sorayım bakayım bende sana da yazarım. Ben emzik veriyorum artık cünkü aç değil biliyorum tamam bebek aranma isteğide var onuda biliyorum ama yiyip yiyipte su gibi kusması normal değil. Peynirli kustu mu iyi derler sütün yaradıgını gösteriyormus diye. Ama sulu bildiğin oldugu gibi mamayı cıkarması normal değil. Acaba ısısını mı ayarlayamıyorum soğuk mu oluyor midesi mi ekşiyor diye de termometre aldım onunla yapıyorum gene aynı durum. Çözemedim
Rezeneyi ben kendim içiyorum canım, bebeklere verilmesi uygun olmayabiliyor diye okumuştum çünkü. Gaz sancısı çok fena ya hele güzel güzel emen bebişler aniden bacaklarını çekip yüzünü ekşitip haykırarak ağlamaya başlayınca çok çaresiz kalıyor insan. Benim de ağlayasım geliyorBende ayırt edemiyorum memeyi emerken sonlara doğru huysuzlanmaya başlıyor vurmaya başlıyor göğüslerime gazı mı oluyor uykusu gelince mi huysuzlaşıyor anlamıyorum. 2 gündür rezene veriyorum 1 kaşık daha iyi gibiyiz gaz damlası işe yaramıyor çünkü.
Aslında bekleyip süt biriksin demek pek doğru değilmiş, süt bebek çektikçe akıyormuş belki de o yüzdendir canım. Ama sağsak da bir köşede kalsa elimizin altında ne kadar güven verici olurduAh kuzum forum sağolsun doğurmadan önce en çok korktuğum şeylerden biriydi.
ilk mukus gördüğüm anda dedim eyvah..
şuanda sadece gaz problemi ve kakada problem var. Vücudunda başka bi belirti kızarıklık yok. Her bezi detaylı inceliyorum nokta kadar bile olsa kan var mı diye şükür o da yok henüz.
Bakalım perşembe ne olacak
Dediğin gibi süt ürünleri konusu çok kötü ne yiyeceğim diye Kara kara düşünüyorum
Toparlar inşallaj bi şeyi kalmamıştır ya
Bizim normal gecemiz çok kötü geçti, aşılar çok korkutuyor beni
Cıvık normal diye biliyorum kuzum
Bizimkinin pütür pütür yapısı iyice azaldı son günlerde
Bir tek kan görmemek mutlu ediyor beni
Gözünüz Aydın olsun
Minnoş benim de öyle süt gelmiyor bırakıyorum bebe emerken aynı memeden akmaya başlıyor. Süt süreklilik halinde üretiliyor yarım saat hiç yok gibi düşünme
Bi de vücut mekanizmamız çok ilginç kurduğumuz duygusal bağ da etkiliyor herhalde
Oy güzelliğe bak
Allah kolaylık versin sakince geçer inşallah
Biz de 2 şer saat araba yolculuğu yaptık karın doyur alt değiştir uyut bindir seklinde yola çıkınca sorun olmadısadece yola çıkması uzun sürüyor
Doruğum da eve geliyor güzel güzle giymek nasip olsun inşallahhh
Canım gözün Aydın olsun sağlıkla kolaylıkla büyütün inşallah
Kilosu da harika sezaryen de toparlarsın inşallah En kısa sürede. Başta zor olsa da Neyseki hepsi geçiyor
Doğum dün mü gerçekleşti kuzum ?
Çok hızlı kapanıyor o fark bol bol foto çekin Ve anın tadını çıkar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?