2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bende ayırt edemiyorum memeyi emerken sonlara doğru huysuzlanmaya başlıyor vurmaya başlıyor göğüslerime gazı mı oluyor uykusu gelince mi huysuzlaşıyor anlamıyorum. 2 gündür rezene veriyorum 1 kaşık daha iyi gibiyiz gaz damlası işe yaramıyor çünkü.

Şükür Doruk’un sonuçları çıkmış fena değil gibi duruyor değerler.
Saat 1 emzirmesine çağırdılar şimdi emme kontrolü için
Ay çok heyecanlandım elimize verip yollarlar mı acaba
Güzel haberlerinizi bekliyoruuz canım gögsünle savaş verirse üzülme annesi alısacak minik kuş
Biz cıktık canım doktordan. 80 gr almısız. Kusmaya gazını tam cıkaramıyor olabilirsin dedi gazını tam cıkarmada yatırma dedi. Cıkartıyorum aslında ama biraz daha dikkat etcem. Mamayı 35 cc cıkar dedi kusmasıı gazla alakalıdır dedi cuma tekrar gitcez bakalım kontrole

Maşallah metehana Canım eds sistemi nasıl gidiyor?

Her bebek farklı illa ki ama tek meme emsin diyorlar zaten diğer emmede öbür memeyi verin

Çok şükür Eş kişisini boşver abimiz ne diyor onları anlat sen bize enerjimiz yerine gelsinn
Abimiz özellijle biri gelince iyice kuduruyor.. sürekli kucağına alıp gezdirmek istiyor yatağından almak istiyor uyuyan çocuğu beni abi yoruyor şuan ağlayınca da kulaklarını kapatıyor.. birşey desem sen benim kardeşimi sevmeme engel oluyorsun diyor.. sıpişko diyor çocuğa koala gibi yapışmış diyor.. diyorda diyor
Doruk’u rop muayenesine indirdiler şimdi, herşey inşallah yolunda giderse oğluşum yarın taburcu dedi doktorumuz.
Canım hayırlı haberlerle gel İnŞAllah hadi bakalım

Yav sen nerdesin bebeyi buldun bizi unuttun bebe nasıl
Abiyle başka hikayeler vardır bizi güncelle arada

Gözün aydın canım beniim sağlıkla büyüt
Çaktırma bende maksat birbirimizi telkin etmek
Maşallah metehana Canım eds sistemi nasıl gidiyor?
Bool savaşlı gidiyor emerken beni gögüsten almıyor ısrarla sondayı. Parmagımdayken istiyor. Gögsüme koyuyoruz emmeye baslıyor tabi sütüm tayzikli gelmediği için bir anda sondadan gelince istemiyor kendini uzaklastırıyor alıscaz artık
Ya sıpa alısacak oda annesi işte

ah bu kıskançlık halleri. Hele abisine gülücükler atsın, nasıl bağlanacaklar

inatçı keçi. 1 hafta 10 günde bu sisteme alıştıkları söyleniyor. Yavaş yavaş alışacak inşallah

Yav sen nerdesin bebeyi buldun bizi unuttun bebe nasıl
Abiyle başka hikayeler vardır bizi güncelle arada

Giremiyorum inanki.. boşluk bulduğum an yatıyorum bebenin gazı b.ku çişi derken gün nasıl bitiyor anlamıyorum üstüme yapılan çişin haddi hesabı yok buna en çok eğlenen de abimiz tabiki benim mesai tam olarak akşam 8.30dan sonra başlıyor ayak üstü durduruyor valla gündüz banyo yaptıysak iyi akşam 8.30 dönüm noktamız ama öyle böyle 11.gündeyiz ama çok şükür.. bazen içime sokasım geliyor böyle çocuğu

Abimiz gelen hediyelere de takmış durumda buna kaç tane didi alınır, kaç tane dondurma alınır diyor.. dün eşimin bir arkadaşı geldi onlara da diyorki oo bedavadan altınımız oldu

Ah kuzum forum sağolsun doğurmadan önce en çok korktuğum şeylerden biriydi.
ilk mukus gördüğüm anda dedim eyvah..
şuanda sadece gaz problemi ve kakada problem var. Vücudunda başka bi belirti kızarıklık yok. Her bezi detaylı inceliyorum nokta kadar bile olsa kan var mı diye şükür o da yok henüz.
Bakalım perşembe ne olacak
Dediğin gibi süt ürünleri konusu çok kötü ne yiyeceğim diye Kara kara düşünüyorum
Toparlar inşallaj bi şeyi kalmamıştır ya
Bizim normal gecemiz çok kötü geçti, aşılar çok korkutuyor beni
Cıvık normal diye biliyorum kuzum
Bizimkinin pütür pütür yapısı iyice azaldı son günlerde
Bir tek kan görmemek mutlu ediyor beni
Merhabalar, çok şükür bende kavuştum bebeğime. Sizinle paylaşmak istedim
Gözünüz Aydın olsun
Kızlar ya ben sağım yapınca hiç süt gelmiyor ama mesela bebeği emzirirken diğer göğsümden süt akıyor. Böyle bir durumda olan var mı? Sütüm var mı yok mu anlamıyorum böyle olunca
Minnoş benim de öyle süt gelmiyor bırakıyorum bebe emerken aynı memeden akmaya başlıyor. Süt süreklilik halinde üretiliyor yarım saat hiç yok gibi düşünme
Bi de vücut mekanizmamız çok ilginç kurduğumuz duygusal bağ da etkiliyor herhalde
Bazı kızlar bugün ilk uçağına binecekmiş teyzeler inşallah sorunsuz geçiririz
Oy güzelliğe bak
Allah kolaylık versin sakince geçer inşallah
Biz de 2 şer saat araba yolculuğu yaptık karın doyur alt değiştir uyut bindir seklinde yola çıkınca sorun olmadı sadece yola çıkması uzun sürüyor
bu bebeler hep alıştıkları düzeni istiyor

ah güneş kız

Ben de aldım senden görüp dün

Maşallah tatlı kızıma iyi yolculuklar
Doruğum da eve geliyor güzel güzle giymek nasip olsun inşallahhh
Canım gözün Aydın olsun sağlıkla kolaylıkla büyütün inşallah
Kilosu da harika sezaryen de toparlarsın inşallah En kısa sürede. Başta zor olsa da Neyseki hepsi geçiyor
Doğum dün mü gerçekleşti kuzum ?
Evet Küçük Hüsamettin sahalara hızlı bir giriş yapacak aradaki farkı kapatmamız lazım

İnşallah canım
Çok hızlı kapanıyor o fark bol bol foto çekin Ve anın tadını çıkar inşallah

Her zaman dediğim gibi…
Harika bi oğluş hayranım kendisine favori adamım…
eşimin yetiştireceğiz erkek evlat aynen böyle olurdu, bedavadan altınımız oldu

Senin yanına gelenler oldu değil mi yalnız değilsin diye hatırlıyorum?
Evde tahmini lohusa olan kişi sayısı kaç şu anda ?

Şu tek başına banyo yaptırma olayına alışmam lazım her gün yıkasam anca sakinleyecek yavrum

Ben de birkaç kere denedim 30 CC anca çıktı o da her seferinde değil. Deniyorum, çıkmayınca moralim bozuluyor. Bir de bebek kilo almamış, acaba yetmiyor mu diyorum
Ben de çok stresliyim besleme konusunda, benimki de kilo almamış. O kadar üzüldüm ki, sürekli emziriyorum halbuki anlayamıyorum neden böyle oluyor
Rezeneyi ben kendim içiyorum canım, bebeklere verilmesi uygun olmayabiliyor diye okumuştum çünkü. Gaz sancısı çok fena ya hele güzel güzel emen bebişler aniden bacaklarını çekip yüzünü ekşitip haykırarak ağlamaya başlayınca çok çaresiz kalıyor insan. Benim de ağlayasım geliyor
Aslında bekleyip süt biriksin demek pek doğru değilmiş, süt bebek çektikçe akıyormuş belki de o yüzdendir canım. Ama sağsak da bir köşede kalsa elimizin altında ne kadar güven verici olurdu

Kızlar size bir sorum var özellikle iş hayatına dönecek olanlara.

Malesef ki ben dönmek durumundayım.
Şu aşamada süt olduğu İçin ben fazla geleni muhafaza etmeye başladım.

Dolaba koyuyorum ama mochi ile sağıyorum damlayarak ne kadar çıkarsa, elektrikli pompa kullanmıyorum şuan için.

Katıldığım eğitimde eğer bebeğinizin yanında olacaksanız gece gündüz sağlığınız sütleri birleştirip verebilirsiniz ama eğer olmayacaksanız ( işe dönecekseniz ve sütü başkası verecekse) Sağlığınız saate göre vermeniz gerek diyordu. E öyle olunca da az az bir sürü süt olacak nasıl saklayacağım şimdiden baya yer işgal ediyor.

Şimdi benim dolapta epey süt oldu bile. Hiç denemedim belki de bebek dönüp çözülen sütü almayacak, almayanlar oluyormuş ama;

1- bu kadar önceden depolamaya gerek var mı? Depolamasam boşa gidecek yarın öbür gün süt sıkıntısı çekmeyeceğimin garantisi yok. Depolasam şimdiden bile epey yer kapladı ve gece gündüze dikkat etmekle birlikte saat hesabına girmemiştim şu zamana kadar 3-4 saat içinde saydıklarımı tek kapta birleştirip koyuyordum.

2-mochiyi nasıl dezenfekte ediyorsunuz?

3-iş hayatına dönecek var mı gelsin sarılalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…