Mama ver ama azalt ozaman cnm 30 cc veriyorsan 20 ver benceHipp markasını kullanıyorum. Baslarda yoktu kusma emme olayı arttı hem emip hemde mama verince fazla mı geliyor anlamadım. Ama bu sefer emzirdikten sonra mama vermezsem eğer durmuyor sürekli aranıyor ve ağlıyor. Mamayı içince susuyor
Canım acaba miktarımı fazla? Gerçi sen daha iyi bilirsin tabii ki ama. Hipp çok iyi ama Alerji ihtimali yüksek demişlerdi süte en yakın özelliği olan mama o olduğu içinHipp markasını kullanıyorum. Baslarda yoktu kusma emme olayı arttı hem emip hemde mama verince fazla mı geliyor anlamadım. Ama bu sefer emzirdikten sonra mama vermezsem eğer durmuyor sürekli aranıyor ve ağlıyor. Mamayı içince susuyor
Sabah 9 da nişan geldi herhangi bir sancım yoktu o yüzden bekledim gün içinde 1 damla şeklinde 2 kere daha kan geldi yine bekledim akşam 6-7 gibi belimde ağrı vardı ve merak edip dakika ölçtüm 5 dk da bir geliyordu içim rahat etsin diye hastaneye gittim o da doktor baktı eve gönderiyordu aslında nstye bağladı yine de orada sancım 100 çıkıyordu 3 dkda bir. Ben yine eve gitmek istedim ağrım yok diye ama göndermedi sıklaştığı için 9 10du galiba yatışımız yapıldı. Açılmam 2 cmdi yattığımda ve saatlerce 2 cmdi hep. Her muayene de doktor çok beğendi her defasında bebek aşağıdaydı açılma olmadan aşağıya indi hep nasıl oldu bilmiyorum doktor bi anda açılacaksın diyordu hep ben inanmadım sezeryana alacaklar herhalde dedim en son 7 buçuk gibiydi sancılarım arttı 1 dkda bir geldi ve git gide sancısı arttı ondan öncesinde herkes bağırırken ben yürüyordum gelenle gidenle muhabbet ediyordum ama öyle arttıki bende artık ses çıkarmaya başladım. 2 cm de böyleyse ben 10a kadar dayanamam dedim o da muayene ettiler 6 cm dediler resmen rahatladım 5 dk sonra yine muayene edelim dediler 7 cm açılman var dediler o sıra ben altıma ediyorum galiba dedim suyum geliyormuş tekrar elini attı 9cm var dedi o sıra eliyle yine ölçerken dedi 10 cm olmuş doğum başlıyor doktoru çağırın dedi zaten muayenem doğumhanede yapılıyordu odada değil hemen ne olduğunu anlamadım pat diye doktor girdi doğum başladı ben ilk ıkındığımda pes ettim doğuramam asla dedim beni sağolsun sakinleştirdiler o korkuma rağmen bi kaç ıkınmayla doğdu ben uzun sürer zannederken kafasının çıktığını hissettim şaşırdım bu kadar çabuk mu diye ama daha vücudu var diye endişelenirken o da hemen çıktı bebeği temizlerken ben daha plesanta var diye hem sancılara odaklıydım ama o da yine yarım saat beklemediler 5 dk falan sonra o da çıktı çok şükür rabbim ne dert veriyorsa dermanını da veriyor benim hastane sürecim uzun olsada doğum süresi sancı süresi açılmalar çok şükür kısa sürede hızlı ve bi anda oldu. Rabbime çok çok şükrettim. Hastanemdende personellerden de Allah razı olsun gerçekten doğuramam ıkınamam dediğimde sezeryana alsalardı ne olurdu hep dua ediyorum 24 ekim 2022, 8.37de kızım dünyaya geldi. 52 cm 3620 gram doğduYaa gözün aydıın sağlıkla büyüt insallahKavusma hikayeniz nasıl olduu
Ay maşallahBugün 10 günlük olduk teyzeleri
Huzurla sağlıkla büyüsünler inşallah baktıkça içim içime sığmıyor mutluluktan ağlamak istiyorum
Bir tane uslu cicili bir tanede babişe nazlanırken fotomuza bırakayım size
Canim okuyabildigim kadar okumaya calistim grubu. Senin yazdiklarini gorunce ayni biz dedim. Hipp organic combiotic kullaniyoruz. Emiyor emiyor dakikalarca , birakiyorum gazini cikariyorum hoop yine araniyor bazen agliyor aranirken. 60 cc mama veriyorum baska turlu asla doyup uykuya gecmiyor. Ama acayip kusmaya basladi fiskirtarak ben artik refluden supheleniyorum. Burnuda hep tikali cunku bu da belirtileri arasinda diye okumustum. Bugun doktora gidecegiz sirf bu meme mama kusma dongusu icin. Kakasi normal bir mukus ya da kan durumu yok o yuzden alerji oldugunu cok sanmiyorum ama reflu olabilir bence. Ben bugun doktor gorusu aldiktan sonra seni de bilgilendiririm.Çözemedik kihala emiyor ondan sonra ağlamaya devam ediyor mama veriyorum içiyor sonra kusuyor. Resmen kısır döngüye girdik. Mamanın doyurma etkisine mi alıstı naptı anlamadım ki
Bu durum bende de var yaKızlar ya ben sağım yapınca hiç süt gelmiyor ama mesela bebeği emzirirken diğer göğsümden süt akıyor. Böyle bir durumda olan var mı? Sütüm var mı yok mu anlamıyorum böyle olunca
Sabah 9 da nişan geldi herhangi bir sancım yoktu o yüzden bekledim gün içinde 1 damla şeklinde 2 kere daha kan geldi yine bekledim akşam 6-7 gibi belimde ağrı vardı ve merak edip dakika ölçtüm 5 dk da bir geliyordu içim rahat etsin diye hastaneye gittim o da doktor baktı eve gönderiyordu aslında nstye bağladı yine de orada sancım 100 çıkıyordu 3 dkda bir. Ben yine eve gitmek istedim ağrım yok diye ama göndermedi sıklaştığı için 9 10du galiba yatışımız yapıldı. Açılmam 2 cmdi yattığımda ve saatlerce 2 cmdi hep. Her muayene de doktor çok beğendi her defasında bebek aşağıdaydı açılma olmadan aşağıya indi hep nasıl oldu bilmiyorum doktor bi anda açılacaksın diyordu hep ben inanmadım sezeryana alacaklar herhalde dedim en son 7 buçuk gibiydi sancılarım arttı 1 dkda bir geldi ve git gide sancısı arttı ondan öncesinde herkes bağırırken ben yürüyordum gelenle gidenle muhabbet ediyordum ama öyle arttıki bende artık ses çıkarmaya başladım. 2 cm de böyleyse ben 10a kadar dayanamam dedim o da muayene ettiler 6 cm dediler resmen rahatladım 5 dk sonra yine muayene edelim dediler 7 cm açılman var dediler o sıra ben altıma ediyorum galiba dedim suyum geliyormuş tekrar elini attı 9cm var dedi o sıra eliyle yine ölçerken dedi 10 cm olmuş doğum başlıyor doktoru çağırın dedi zaten muayenem doğumhanede yapılıyordu odada değil hemen ne olduğunu anlamadım pat diye doktor girdi doğum başladı ben ilk ıkındığımda pes ettim doğuramam asla dedim beni sağolsun sakinleştirdiler o korkuma rağmen bi kaç ıkınmayla doğdu ben uzun sürer zannederken kafasının çıktığını hissettim şaşırdım bu kadar çabuk mu diye ama daha vücudu var diye endişelenirken o da hemen çıktı bebeği temizlerken ben daha plesanta var diye hem sancılara odaklıydım ama o da yine yarım saat beklemediler 5 dk falan sonra o da çıktı çok şükür rabbim ne dert veriyorsa dermanını da veriyor benim hastane sürecim uzun olsada doğum süresi sancı süresi açılmalar çok şükür kısa sürede hızlı ve bi anda oldu. Rabbime çok çok şükrettim. Hastanemdende personellerden de Allah razı olsun gerçekten doğuramam ıkınamam dediğimde sezeryana alsalardı ne olurdu hep dua ediyorum 24 ekim 2022, 8.37de kızım dünyaya geldi. 52 cm 3620 gram doğdu
Doktora gitcem bakalım ne diyecek kiloda almıyor hatta eve ikk geldiğimizde ki fotoğraflara vs bakıyorum yüzü daha dolgundu simdi daha zayıfMama ver ama azalt ozaman cnm 30 cc veriyorsan 20 ver bence
Doktora gitcem bi sorayım bakayım gruptada konusuldu ya kakası normal mukuslu kanlı vs tarzda değilCanım acaba miktarımı fazla? Gerçi sen daha iyi bilirsin tabii ki ama. Hipp çok iyi ama Alerji ihtimali yüksek demişlerdi süte en yakın özelliği olan mama o olduğu için
Strese giriyorsun demi bende senin gibiyim. Kendimi sakinleştirmeye telkin etmeye çalısıyorum ama beslenme konusunda çok strese girdimKızlar ya ben sağım yapınca hiç süt gelmiyor ama mesela bebeği emzirirken diğer göğsümden süt akıyor. Böyle bir durumda olan var mı? Sütüm var mı yok mu anlamıyorum böyle olunca
Reflü yatağı kullanıyor musun pekii? Bugün eşime aldırcam yoksa cocuk yattıgı yerde kusuyor korkuyorum bu seferde. Bizimkininde kakası normal geliyor dediğin gibi bir durum yok. Burnunda tıkanıklık yok çok şükür bizde doktora gitcez şimdi sorayım bakayım bende sana da yazarım. Ben emzik veriyorum artık cünkü aç değil biliyorum tamam bebek aranma isteğide var onuda biliyorum ama yiyip yiyipte su gibi kusması normal değil. Peynirli kustu mu iyi derler sütün yaradıgını gösteriyormus diye. Ama sulu bildiğin oldugu gibi mamayı cıkarması normal değil. Acaba ısısını mı ayarlayamıyorum soğuk mu oluyor midesi mi ekşiyor diye de termometre aldım onunla yapıyorum gene aynı durum. ÇözemedimCanim okuyabildigim kadar okumaya calistim grubu. Senin yazdiklarini gorunce ayni biz dedim. Hipp organic combiotic kullaniyoruz. Emiyor emiyor dakikalarca , birakiyorum gazini cikariyorum hoop yine araniyor bazen agliyor aranirken. 60 cc mama veriyorum baska turlu asla doyup uykuya gecmiyor. Ama acayip kusmaya basladi fiskirtarak ben artik refluden supheleniyorum. Burnuda hep tikali cunku bu da belirtileri arasinda diye okumustum. Bugun doktora gidecegiz sirf bu meme mama kusma dongusu icin. Kakasi normal bir mukus ya da kan durumu yok o yuzden alerji oldugunu cok sanmiyorum ama reflu olabilir bence. Ben bugun doktor gorusu aldiktan sonra seni de bilgilendiririm.
Bazı kızlar bugün ilk uçağına binecekmiş teyzeler inşallah sorunsuz geçiririz
Allahım tatlı kıs çok şirinnnBazı kızlar bugün ilk uçağına binecekmiş teyzeler inşallah sorunsuz geçiririz
sanırım çok geç kaldık yarım kundak için
Heh öyle bizde de kafa hep açık sürekli battaniyelerden yarım örtü yapıyorum kafasına gözüm sürekli üstündeasıl kış beni de düşündürüyor
Bebem memede çığlıklar, yardım çığlıkları atıyor. İştahla emerken hem de.
Zor çabalarla uyutmuştum 1 saat sonra uyandı ve devam
Memem boşaldı artık dinlenemiyorum dıye. Sıkınca süt var yutkunuyor da ama doymuyor mu diye düşünüp dhaa önce yediği mamadan vereyim dedim.
Mamayı Asla ağzına almıyor i, damlaları tükürerek atıyor. Biberondan öğürüyor ki önceden sütümü de bu şekilde vermiştim
Başlarda yaptığım gibi Parmak emdirerek enjektörle vereyim dedim aynı, istemiyor.
Emzik zaten tutmuyor.
Geceleri çok çaresiz hissediyorum.
Ben de aldım senden görüp dünMüthiş bi şey onlar ya giyilebilir yorgan resmen
Ben önceki gün denedim sıcak sıcak yatıyordu çok beğendim
Bedenleri 3-6 aydan başlayınca bebe sumo güreşçisine benzedi içinde
Maşallah tatlı kızımaBazı kızlar bugün ilk uçağına binecekmiş teyzeler inşallah sorunsuz geçiririz
Kullaniyorum canim ilk gunden beri. Ona ragmen kusuyor. Gazini cikarmadan asla yatirmiyorum hatta gazi olmasa bile yedikleri mideye iyice gitsin sindirilsin diye bile bir sure gaz cikarma pozisyonunda dik tutuyorum. Ama 2 emme-mama da bir kusuyor neredeyse. Peynir gibi kustugunda yine normal karsiliyorum ama dedigin gibi emiyor ya da mama yiyiyor sonra aynen sut formunda kusuyor agiz dolusu. Arandiginda emzik vermeyi bende deniyorum ama max 5 dk tutuyor sonra sut gelmedigini anlayinca atiyorDoktora gitcem bakalım ne diyecek kiloda almıyor hatta eve ikk geldiğimizde ki fotoğraflara vs bakıyorum yüzü daha dolgundu simdi daha zayıf
Doktora gitcem bi sorayım bakayım gruptada konusuldu ya kakası normal mukuslu kanlı vs tarzda değil
Strese giriyorsun demi bende senin gibiyim. Kendimi sakinleştirmeye telkin etmeye çalısıyorum ama beslenme konusunda çok strese girdim
Reflü yatağı kullanıyor musun pekii? Bugün eşime aldırcam yoksa cocuk yattıgı yerde kusuyor korkuyorum bu seferde. Bizimkininde kakası normal geliyor dediğin gibi bir durum yok. Burnunda tıkanıklık yok çok şükür bizde doktora gitcez şimdi sorayım bakayım bende sana da yazarım. Ben emzik veriyorum artık cünkü aç değil biliyorum tamam bebek aranma isteğide var onuda biliyorum ama yiyip yiyipte su gibi kusması normal değil. Peynirli kustu mu iyi derler sütün yaradıgını gösteriyormus diye. Ama sulu bildiğin oldugu gibi mamayı cıkarması normal değil. Acaba ısısını mı ayarlayamıyorum soğuk mu oluyor midesi mi ekşiyor diye de termometre aldım onunla yapıyorum gene aynı durum. Çözemedim
Ayy hadi insallah canim, dualarim sizinleŞükür Doruk’un sonuçları çıkmışfena değil gibi duruyor değerler.
Saat 1 emzirmesine çağırdılar şimdi emme kontrolü için
Ay çok heyecanlandımelimize verip yollarlar mı acaba
Benim bebeğim her emmeden sonra istisnasız kusuyor. Doktor kilo alımı normalse yapacak bir şey yok dedi. Ağız burun her yerden fışkırıyor bizim de malesef. Üst değişmekten bi hal oldukKızlar bugün kızım yarım saat emdi. Yarım saat sonra monovit verdim. İki üç dakika sonra acayip kustu. Hem ağzından hem burnundan. Öyle korktumki. Burnundan gelen sanki serum fizyolojik etkisi yaptı. Baloncuk oldu minicik de sümük geldi sanki. Kendimi çok kötü hissettim
Senin heyecanını paylaşan onlarca insandan biri de benŞükür Doruk’un sonuçları çıkmışfena değil gibi duruyor değerler.
Saat 1 emzirmesine çağırdılar şimdi emme kontrolü için
Ay çok heyecanlandımelimize verip yollarlar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?