2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım benim çooook teşekkür ederim Valla oyuncak bebek misali seviyorum çok anlar gibi konuşuyorum onunla hasret giderdik artık bol sarılmalı günlerdeyiz
Kızın da daha ufak, yazık yavrum o da küçük hala. Zamanla alışır inşallah

Cnm biz 2 günde bir yıkıyoruz. Küçük bir kaseye su koy canım bunla temizle hem daha kolay temizleniyor. Batır elinle sık pamuğu bende önemsemedim şimdi görsen hem ciğer gibi hem böyle kabuk gibi oldu

Eklentiler

• 8799A2C1-7997-4997-83BC-953B8D4A843D.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 43
kızlar doktor d vitamini olarak youplus verdi oğluma. bugün tesadüfen üstünde 4-10 yaş yazısını gördüm. yarın doktora sorucam ama size hangi d vitaminini verdi doktorunuz
Bizde onu kullanıyoruz cnm ama sağlık ocaklarıda bedava veriyor bilgin olsun ben 2. Şişeyi sağlık ocağından alıcam

Cnm biz 2 günde bir yıkıyoruz. Küçük bir kaseye su koy canım bunla temizle hem daha kolay temizleniyor. Batır elinle sık pamuğu bende önemsemedim şimdi görsen hem ciğer gibi hem böyle kabuk gibi oldu
Ben de günaşırıdan yanayım, iyi oldu bunu duyduğum. Ben de bundan alayım bundan sonra. İyi oldu dediğin çok geçmiş olsun Nil kuşa

Benimki ağzını nadiren kilitliyor, mama ile verirsem. Bunda baya şırıngaya çekerken sabredemedi ağladı, bütün sağdığımı verdim, yine de parmağımı emmeye devam etti ver diye. Ben enjektörle parmağımı emerken veriyorum canım. Kıyamam çok kötü kustu, bi de korktu yavrum ya 1 saat önce mama vermiştim, ikisi karıştı desem o da değil. Ki doktor sütü ver arkasından mama ver dedi, öyle yapsam kusacak sürekli demek ki. Sen mama veriyor musun? Veriyorsa sütün arkasından mı veriyosun canım?

Ben de günaşırıdan yanayım, iyi oldu bunu duyduğum. Ben de bundan alayım bundan sonra. İyi oldu dediğin çok geçmiş olsun Nil kuşa
Sağol cnm benim 19 tl paketi içinde 60 tane var 3 taneyle beline kadar olan kakayı temizliyorum ben ayrıca biberonum dr brown kolik biberonu. Cnm kusmasından korkma onun dilini çözersin 3-5 güne kadar sakın mama vermemezlik yapma kusacak diye doruk için en önemli şey kilo almak nilde büyük ihtimak reflü ama nerdeyse hepsi oluyor

Bide işte herkes farklı bir şey diyor bizde ayağını sıcak kafasını serin tut diye biliriz ben sadece bebek arabasınla dolaştırcağımda şapka takıyorum

E bebekte kare şeklinde pamuklar var ben ondan aldım. Benimki soğuk diye ıslak mendille silince ağlıyor bende bugün kenara kaynamıs soğutulmus su bıraktım ona batırıp sildim artık. Islak mendili dısarda yada gece anlarında kullanırım artık
Bende öye dedi ama benimkide kustugu için bide sarılık riskimiz bitmiş diye mamayla emzirmeyi bir yapmıyorum. Anne sütünüde kusuyor cocuk mamayla birlikte o yüzden ayrı ayrı veriyorum

Hastaneye gittiğimde ben hala şu zarf zıbınlar varya onu kullanıyordum bebişe hiç 0-1 aylık zıbın almamıstım ben onunla gidince hemşire giydirme bunları alttan zıbın giydir birde şapkasını tak sürekli diye uyardı. O gün eve gelirkende 0-1 aylık zıbınlar aldım şapkamızda takılı duruyor

Sen gel bizim cadıya tak kafasını sallaya sallaya çıkarıyor

Alttan zıbın çok iyi tutuyor canım bu hafta yarım kollularına geçtim ama ben bildiğin çocuğu kalın giydiriyorum bizimki sıcak seviyor ev 22.5 derece ama kadife üst polar yelekle hep

Canım bende de annemle kayınvalidem dönüşümlü kalıyor ve kesinlikle gelmemelerine henüz hazır hissetmiyorum. Yani sadece çocuğu idare ederim belki ama yemek yapmak söz konusu bile değil ve emzirirken günde 3 öğün yemek bizim için çok önemli. Çağır bence de 40 çıkana kadar gelsinler

Bende komple bu paketi sıcak suyla ıslıyorum sıkıyorum zeytin yağı döküp ıslak mendil kutusuna koydum doğduğundan beri böyle kullanıyorum kesinlikle zeytin yağı dökmeni öneririm

Korkma cnm panik olma kontrol amacli git Benimde yuksek cikti dr korkuttu hemen ultrason la baktir dedi dr bakti hersey yolunda dedi korkaack bisey yok dogum oncesi ve sonrasi olabilir

Alttan zıbın çok iyi tutuyor canım bu hafta yarım kollularına geçtim ama ben bildiğin çocuğu kalın giydiriyorum bizimki sıcak seviyor ev 22.5 derece ama kadife üst polar yelekle hep
Bizim odq 25-27 derece oluyor ama serin geliyor hala bana kuzey cephede kalıyor yatak odası ondan mı acaba. Ben gaz sancısı çekmesin diye emzirirken battaniyesine peteğe seriyorum güzel ısınıyor orda üzerini onunla örtüp 10 dk daha kucakta sıcağımla tutuyorum alttan gazını rahat cıkartıyor. Kış bebesi zormus yaa bu ısı konusunda

Ya ne güzel yanınızda kalanlarınız var. Ben cumadan beri yalnızım
Biz de 9.Gün çıktık tam enfeksiyon bitti kalsiyum değeri düştü kalsiyum veriyorlardı ve d vitamini 6 damla 3 gün beraber kaldık

Amin İnşallah canım sağolasın
Şimdi nasıl bebiş iyi dimi
Üşüyünce de kusuyorlar mı ya
Benim minik ilk kez bugün ciddi kusmalar yaşadı. Zaten ara ara yeşil kaka mevcut
Ben bu bebeyi daha ne kadar sarmalayacağım bilmiyorum
Canım yeşil kaka sürekli olmadıkça ara ara normal kabul görüyor yediklerimizle alakalı arada yeşil olabilir dedi doktor. Roka yeşil salata ıspanak vs.
Askılı zıbın üstüne bi penye takım müslin örtüye kundak üstüne battaniye onu da yarım örtüyorum. Ev 22-23 arası bizim.
kızlar doktor d vitamini olarak youplus verdi oğluma. bugün tesadüfen üstünde 4-10 yaş yazısını gördüm. yarın doktora sorucam ama size hangi d vitaminini verdi doktorunuz
Bize valens d3 verdi canım.

Kızlarrr oğlum hasta oldu. Gece vc den bana seslendi bi gittim ishal kova istedi bide kustu bugün okula yollamıyorum durumuna bakayım olmazsa babası götürsün doktora inşallah bulaşıcı değildir kızı enfeksiyondan korumamız gerek malum yoğun bakımdan çıkarken doktor üstüne basa basa söyledi

gecmis olsun canim , opup koklamasin kardesini gecmez heralde bebise diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…