Canım benim çooook teşekkür ederimKızlar naptınız nasılsınız bayadır yazamadım kaosun içindeyiz 3 yaşında kızım yenidoğan bebem düzeni oturtamadık umarım herkes iyidir
Küçük çocuğu ve bebesi olanlar nasıl bir düzen oturttu? oturttu mu? önerisi olan var mı varsa Allah aşkına yeşillendirin burayı. Kızım kardeşini seviyor ama sabah özellikle sıkıntı çıkarıyor ağlamaya başlıyor. Bebeği özellikle ben sevince bana bakarken yakalıyorum sonra gülüyor ama anlıyorum canı sıkılıyor.
En önemli olay aynı anda kalkınca bebek meme istiyor kızım kahvaltı istiyor siz nasıl hallediyorsunuz
Hayyal şükürler olsun yavrunla kavuşmuşsunuz bol sevmeli sarılmalı geçirin günlerinizi hasret uzun oldu
Spicelover hayırlısı ile doğumun olsun inşallah
Cnm biz 2 günde bir yıkıyoruz. Küçük bir kaseye su koy canım bunla temizle hem daha kolay temizleniyor. Batır elinle sık pamuğu bende önemsemedim şimdi görsen hem ciğer gibi hem böyle kabuk gibi olduCanım ben de hem sabah hem akşam bu olayı yaşadım. Aynı yoğunlukta görüntü de.
Ta burnundan bile geldi sabah, az evvel de aynısı oldu. Sen sütü nasıl veriyorsun? Ağzını kitleyene kadar mı?
Normalde Doruk doyunca ağzını kitler. O rahatlıkla içirdim kustukça geriliyorum.bir de biberon markanız ne acaba?
Ekimcim ıslak mendil kullanmadan kakayı filan nasıl temizleyeceğiz?zaten korkudan aralıklı banyo yaptırıyoruz. Sizler kaç günde bir yıkıyorsunuz?
Annem de üşümekten olabilir dedi. Valla benim oda sıcak nasıl üşüyorlar, üşüyorlarsa da bunun çaresi nedir bilemiyorum artık. Kış bebesi kolay diyenlere selam olsun
İyi diyenler gibi olabilir çok içmiş diyenler de mevcut canım
Bak bu mantıklı geldi, çocuğun kafası terler diye şapkasını çıkarttırdılar bana. Bundan sonra gene takcam.
Bizde onu kullanıyoruz cnm ama sağlık ocaklarıda bedava veriyor bilgin olsun ben 2. Şişeyi sağlık ocağından alıcamkızlar doktor d vitamini olarak youplus verdi oğluma. bugün tesadüfen üstünde 4-10 yaş yazısını gördüm. yarın doktora sorucam ama size hangi d vitaminini verdi doktorunuz
Ben de günaşırıdan yanayım, iyi oldu bunu duyduğum. Ben de bundan alayım bundan sonra. İyi oldu dediğinCnm biz 2 günde bir yıkıyoruz. Küçük bir kaseye su koy canım bunla temizle hem daha kolay temizleniyor. Batır elinle sık pamuğu bende önemsemedim şimdi görsen hem ciğer gibi hem böyle kabuk gibi oldu
Benimki ağzını nadiren kilitliyor, mama ile verirsem. Bunda baya şırıngaya çekerken sabredemedi ağladı, bütün sağdığımı verdim, yine de parmağımı emmeye devam etti ver diye. Ben enjektörle parmağımı emerken veriyorum canım. Kıyamam çok kötü kustu, bi de korktu yavrum yaCanım ben de hem sabah hem akşam bu olayı yaşadım. Aynı yoğunlukta görüntü de.
Ta burnundan bile geldi sabah, az evvel de aynısı oldu. Sen sütü nasıl veriyorsun? Ağzını kitleyene kadar mı?
Normalde Doruk doyunca ağzını kitler. O rahatlıkla içirdim kustukça geriliyorum.bir de biberon markanız ne acaba?
Ekimcim ıslak mendil kullanmadan kakayı filan nasıl temizleyeceğiz?zaten korkudan aralıklı banyo yaptırıyoruz. Sizler kaç günde bir yıkıyorsunuz?
Annem de üşümekten olabilir dedi. Valla benim oda sıcak nasıl üşüyorlar, üşüyorlarsa da bunun çaresi nedir bilemiyorum artık. Kış bebesi kolay diyenlere selam olsun
Bak bu mantıklı geldi, çocuğun kafası terler diye şapkasını çıkarttırdılar bana. Bundan sonra gene takcam.
Sağol cnm benim 19 tl paketi içinde 60 tane var 3 taneyle beline kadar olan kakayı temizliyorum ben ayrıca biberonum dr brown kolik biberonu. Cnm kusmasından korkma onun dilini çözersin 3-5 güne kadar sakın mama vermemezlik yapma kusacak diye doruk için en önemli şey kilo almak nilde büyük ihtimak reflü ama nerdeyse hepsi oluyorBen de günaşırıdan yanayım, iyi oldu bunu duyduğum. Ben de bundan alayım bundan sonra. İyi oldu dediğinçok geçmiş olsun Nil kuşa
Canım ben de hem sabah hem akşam bu olayı yaşadım. Aynı yoğunlukta görüntü de.
Bende öye dedi ama benimkide kustugu için bide sarılık riskimiz bitmiş diye mamayla emzirmeyi bir yapmıyorum. Anne sütünüde kusuyor cocuk mamayla birlikte o yüzden ayrı ayrı veriyorumBenimki ağzını nadiren kilitliyor, mama ile verirsem. Bunda baya şırıngaya çekerken sabredemedi ağladı, bütün sağdığımı verdim, yine de parmağımı emmeye devam etti ver diye. Ben enjektörle parmağımı emerken veriyorum canım. Kıyamam çok kötü kustu, bi de korktu yavrum ya1 saat önce mama vermiştim, ikisi karıştı desem o da değil. Ki doktor sütü ver arkasından mama ver dedi, öyle yapsam kusacak sürekli demek ki. Sen mama veriyor musun? Veriyorsa sütün arkasından mı veriyosun canım?
Sağol cnm benim 19 tl paketi içinde 60 tane var 3 taneyle beline kadar olan kakayı temizliyorum ben ayrıca biberonum dr brown kolik biberonu. Cnm kusmasından korkma onun dilini çözersin 3-5 güne kadar sakın mama vermemezlik yapma kusacak diye doruk için en önemli şey kilo almak nilde büyük ihtimak reflü ama nerdeyse hepsi oluyor
Bide işte herkes farklı bir şey diyor bizde ayağını sıcak kafasını serin tut diye bilirizben sadece bebek arabasınla dolaştırcağımda şapka takıyorum
Sen gel bizim cadıya tak kafasını sallaya sallaya çıkarıyorHastaneye gittiğimde ben hala şu zarf zıbınlar varya onu kullanıyordum bebişe hiç 0-1 aylık zıbın almamıstım ben onunla gidince hemşire giydirme bunları alttan zıbın giydir birde şapkasını tak sürekli diye uyardı. O gün eve gelirkende 0-1 aylık zıbınlar aldım şapkamızda takılı duruyor
Alttan zıbın çok iyi tutuyor canım bu hafta yarım kollularına geçtim ama ben bildiğin çocuğu kalın giydiriyorum bizimki sıcak seviyor ev 22.5 derece ama kadife üst polar yelekle hepHastaneye gittiğimde ben hala şu zarf zıbınlar varya onu kullanıyordum bebişe hiç 0-1 aylık zıbın almamıstım ben onunla gidince hemşire giydirme bunları alttan zıbın giydir birde şapkasını tak sürekli diye uyardı. O gün eve gelirkende 0-1 aylık zıbınlar aldım şapkamızda takılı duruyor
Canım bende de annemle kayınvalidem dönüşümlü kalıyor ve kesinlikle gelmemelerine henüz hazır hissetmiyorum. Yani sadece çocuğu idare ederim belki ama yemek yapmak söz konusu bile değil ve emzirirken günde 3 öğün yemek bizim için çok önemli. Çağır bence de 40 çıkana kadar gelsinlerAnnem ve kayınvalidem gittiler dönüşümlü geliyorlardı dün gece ilk kez tek başımızaydık sağolsun eşim çok yardım ediyor bugünde iki misafir birden geldi çocuğun ağlama saati tuttu Allah hepimize sabır versin kızlar çok zorlu bir süreçten geçiyoruz
Alışmamız için iyi aslında ama ben yalnız hissediyorum ve çok yoruluyorum ev işlerinin devam etmesi gerekiyor 1.5 saatte bir emziriyorum hiç dinlemedim dün çağırsam mı tekrar annemi bilemiyorum oda çok yoruldu
Bende komple bu paketi sıcak suyla ıslıyorum sıkıyorum zeytin yağı döküp ıslak mendil kutusuna koydum doğduğundan beri böyle kullanıyorumBen de günaşırıdan yanayım, iyi oldu bunu duyduğum. Ben de bundan alayım bundan sonra. İyi oldu dediğinçok geçmiş olsun Nil kuşa
Korkma cnm panik olma kontrol amacli git Benimde yuksek cikti dr korkuttu hemen ultrason la baktir dedi dr bakti hersey yolunda dedi korkaack bisey yok dogum oncesi ve sonrasi olabilirMerhabalar. Bende Kasım başı gibi doğum yapacağım nasipse, bugün sağlık ocağındaki tahlillerimde karaciğer enzimlerim çok yüksek Cikti alt ve ast.alt 110 a yükselmiş hemen hastaneye git dedi doktor karaciğerine baktır falan dedi çok korkuyorum böyle bir durum yaşayan var mı acaba tehlikeli mıdır kötü birsey olur mu
Bizim odq 25-27 derece oluyor ama serin geliyor hala bana kuzey cephede kalıyor yatak odası ondan mı acaba. Ben gaz sancısı çekmesin diye emzirirken battaniyesine peteğe seriyorum güzel ısınıyor orda üzerini onunla örtüp 10 dk daha kucakta sıcağımla tutuyorum alttan gazını rahat cıkartıyor. Kış bebesi zormus yaa bu ısı konusundaAlttan zıbın çok iyi tutuyor canım bu hafta yarım kollularına geçtim ama ben bildiğin çocuğu kalın giydiriyorum bizimki sıcak seviyor ev 22.5 derece ama kadife üst polar yelekle hep
Şimdi nasıl bebiş iyi dimiBiz de 9.Gün çıktık tam enfeksiyon bitti kalsiyum değeri düştü kalsiyum veriyorlardı ve d vitamini 6 damla 3 gün beraber kaldık
Amin İnşallah canım sağolasın
Canım yeşil kaka sürekli olmadıkça ara ara normal kabul görüyor yediklerimizle alakalı arada yeşil olabilir dedi doktor. Roka yeşil salata ıspanak vs.Üşüyünce de kusuyorlar mı ya
Benim minik ilk kez bugün ciddi kusmalar yaşadı. Zaten ara ara yeşil kaka mevcut
Ben bu bebeyi daha ne kadar sarmalayacağım bilmiyorum
Askılı zıbın üstüne bi penye takım müslin örtüye kundak üstüne battaniye onu da yarım örtüyorum. Ev 22-23 arası bizim.Yarım kollu zıbın üstüne penye hastane çıkışı giydirip, penye battaniye üstüne örme battaniye seriyorum. Siz daha fazla mı giydiriyorsunuz? Çok panik oldum ya, inşallah üşütmemişimdir. Ev 22 derece bu arada
Bize valens d3 verdi canım.kızlar doktor d vitamini olarak youplus verdi oğluma. bugün tesadüfen üstünde 4-10 yaş yazısını gördüm. yarın doktora sorucam ama size hangi d vitaminini verdi doktorunuz
sancılar ne durumda canımmson 5 :))
Guncel son gobek fotomu da atayim bu aksamdan
hic sancim yok canm.sancılar ne durumda canımm
gecmis olsun canim , opup koklamasin kardesini gecmez heralde bebise diye dusunuyorumKızlarrr oğlum hasta oldu. Gece vc den bana seslendi bi gittim ishal kova istedi bide kustubugün okula yollamıyorum durumuna bakayım olmazsa babası götürsün doktora inşallah bulaşıcı değildir kızı enfeksiyondan korumamız gerek malum yoğun bakımdan çıkarken doktor üstüne basa basa söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?