2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

ya cok tesekkurler sanki benim doktorumun soylediklerini yazmissin. Ayni doktora mi gidiyoruz acaba diye dusunmeye basladim bugun yine kontrolum var. Konusmasina gore baska doktora da gidicem. Cok tesekkur ederim. 41+6 oldukca uzun bir bekleyis bravo iyi dayanmissin. Dogum oncesi ve sonrasi tabiki insanin fikirleri degisiyordur. Onemli olan bebegin ve benim sagligim insallah bir avazda gelir.

anurkoc canımm korseyi taktım aman yarabbi zor sığdım alttan göbek pörtledi meğer önce alttan takmaya başlamak gerek sanırım. Bir kıvrılma olmadı fakat kızı emzirirken oturamadm zorlandım çıkardım emzirip takmak lazım emzirme öncesi tekrar cıkarmak lazım yada azcık daha kilo verip takmam lazım :) ben tombik olduğumdan rahat edememiş olabilirm :)

Bebek alışıyor ağlamıyor bi süre sonra. Güneşin ağladığı çok nadir rahatlıyor çocuk
Kuzum bizim ev 24-25 derece hep amakuzey cephesi olması çok farkediyor.
Dün gece body, kalın külotlu çorap, alt üst takım, yelek ve patik üzerine 2.5 tog uyku tulumu giydirdim ve terlemedi. Belden aşağı battaniye de örttüm
Gece 2 kere acıkınca uyandı ve hiç ağlamadı üşüdüğünü ağlama krizi sırasında dön makinesiyle sıcak verince sakinlemesinden anladık
Pamuk ve su termosumda hep kaynar su var sıcak sıcak sulu sulu siliyorum popişi

Kuzum yeşil kaka çok sulu ishal oluyor güneşte, bu Da alerji ile ilgili gözlemlediğim kadarıyla
Ama normal kıvamdaki yeşil kaka için dediğin doğru
Kuzu bizim ev de dediğin gibi. Ev komple kuzey hepten serin. Ben polar battaniyeyle bebeyi paket yapıyorum o da iyi oluyor
son 5 :))
Guncel son gobek fotomu da atayim bu aksamdan
Maşallah güzellik
Geçmiş olsun minnoş
El temizliğinize çok dikkat edin :/

Bizde onu kullanıyoruz cnm ama sağlık ocaklarıda bedava veriyor bilgin olsun ben 2. Şişeyi sağlık ocağından alıcam
bedava verdiklerini biliyorum hatta kızımda kullanmıştım ama doktor bu daha iyi dedi. ama 4-10 yaş çocuklar için yazması kafamı karıştırdı

Bende tombiğim bebeğim
Biraz daha kullan bakalım alttan takmak gerekiyor bunları evet
Durum güncellemesi bekliyorum

Geçmiş olsun canım dikkat edin özellikle ellerini yıkasın oğlun bol bol insallah hemen toparlanır
hic sancim yok canm.
arada asagiya baski yapinca , makata dogru bir agri oluyor ama oda gunde bir kac kere . nst de 28 in ustunu hic gormedm zaten . keyfi yerinde benimkinin
Ayy zaten az kaldıı vaktine
Geceleri 2 dakikadan fazla emmiyor ki çok aç oluyor. Mamaya mı alıştı acaba meme reddi böyle bir şey mi kızlar? Bırakıp oynuyor memeyle
Meme reddi o değil canım ya benim bildiğim memeye gelince cığlık cığlıga ağlıyor vs diyor tutmak istemiyormus memeyi. Uykucu oldukları için 2-3 emip uyuyup kalıyorlar sen sürekli uyandırıp emmesini sağlayacaksın cenesine dokun süreklii

Üşüyünce de kusuyorlar mı ya
Benim minik ilk kez bugün ciddi kusmalar yaşadı. Zaten ara ara yeşil kaka mevcut
Ben bu bebeyi daha ne kadar sarmalayacağım bilmiyorum
Bizde de ara ara oluyor yeşil kaka ve kesik kusma her zaman üşüttüğüne işaret değil ama dikkat etmekte fayda var
Bir de hırıltı var ciğerlerinden mi geliyor anlamadım burnunu açamadım mı acaba..nefes alırken hırıldıyor mu sizinkiler de?
Meme emmek istemiyorsa burnu tam açılmamış olabilir ciğerlerinden geliyorsa bir doktora götür istersen canım
Ben uzun kollu zıbın üstüne uzun kollu tulum ya da uzun kollu üst muhakkak giydiriyorum bir de hep battaniyeye sarılı bizim evde sıcak değil ortalama belki 25 derece
Iyi canım şükür
Çok geçmiş olsun inşallah bulaşıcı değildir dediğin gibi

Kızlar ben doğumdan sonra ara ara kasıklarıma ağrı giyiyordu bayağı. Düzgün yürüyemiyordum ki hala yürüyemiyorum. kontrolde normal dediler, bebek iri olduğu için oluyormuş. Rahimde kan ve parça varmış dil altı ilacı verdiler bir günde şiddetli kanama oldu biriken kanı attım daha iyiyim ama hala eskisi gibi hissetmiyorum var mı benim gibi olan hisseden?
Bir de basur oldum iki gün önce doğumdan sonra oluyormuş Allah ödüm patladı dötümden ameliyat edilmişim gibi bir his fitil kullanmaya başladım ınşallah geçer

Geceleri 2 dakikadan fazla emmiyor ki çok aç oluyor. Mamaya mı alıştı acaba meme reddi böyle bir şey mi kızlar? Bırakıp oynuyor memeyle
meme reddinde adı üstünde memeyi
almak istemiyor canım. bağırıp çağırıyor. 5. ay civarı oluyor genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…