2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bizde aynı durumdayız oğlum hep burnu tıkalı hafif hasta oluyor kresten dolayı. Bebeği öpme diyorum nefesini verme diyorum ama dinlemiyor güzelce söylüyorum en sonunda biraz kızarak söyleyince duruyor ama ağlıyor bu seferde ben üzülüyorum. Hatta şimdi bebek biraz burunu akiyor hasta olacak diye çok korkuyorum tek çocuk hiç çocuk gerçekten.

kuzum bak ben kanada dayim burda yaz kis fark etmiyor. yeni dogan buyuk kucuk farketmeksizin hergun cocuklari disari cikariyorlar. yeni dogan ile 15-20 dk yuruyus yapin diyor dr lar. hem bebek daha sakin oluyormus , hem de yurumek kan dolasimini hizlandirdigi icin sut icinde faydaliymis.

zaten yuvaya okula giden cocuklar son 1-1.5 saat hergun disarda yaur kar dinlemeksizin.

Canım şehir olarak neredesin.? Onu yazarsan belki burda ben dahil yardımcı olmak isteyen arkadaşlar olur.. Allah şifa versin o bebeğin anneciğine

Ayy boyle deyince ozeniyorum gaza geliyorum bebek sicaga alissin hic istemiyorum. Cok narin buyumesin. Insallah yapabilirim gunasiri banyo yaptirip yikamadigim gun cikabiliriz mesela.

Bugün kantaron yağına başladım, o kadar da dikkat ettim, prima kullanıyorum, pişik kremi sürdüm her gün umarım faydası olur

Canım benim göğsüm büyük, kahverengi kısmı da oldukça büyük. Bebişin ağzı da şu an çok minik, sadece ucunu alıyor memenin. Kahverengi kısmın da birazını alması lazım yoksa süt gelmiyor bebeğe. Bu yüzden tutamadı bir türlü

Ayy boyle deyince ozeniyorum gaza geliyorum bebek sicaga alissin hic istemiyorum. Cok narin buyumesin. Insallah yapabilirim gunasiri banyo yaptirip yikamadigim gun cikabiliriz mesela.
aksamlari banyo yaptir. dr aksam uykusuna alismasi icin 40 gunden sonra rutin olustur dedi. banyo, emzirme ,gaz cikarma, masaj ,sonra uyku gibisinden .
Gecen annem gordu hastanede 8 aylik bir bebek , sadece sifir kol bir zibinla annemin ici gitti, giydirsinler su bebegi diye diye

Cnm ben doğduğundan beri yapmadığıma bin pişmanım en güzelini yapmışsın benimkide çok seviyor suyu ama ben sıcak ortam yapmıyorum ev gündüz güzel oluyor bende genelde 13.00 gibi yıkıyorum
Evde hep pamukla temizleyelim canım bence bebeklerin derileri çok hassas. Dışarıda ıslak mendil kullanıyorum ben. Birde ben 24 gündür ped kullanmaktan pişik oldum bebişin mustela pişik kremini kullandım hemen geçirdi kendi üzerimde denemiş oldum Akşam 8 gibi yıkıyorum ben mecbur elektrikli soba açıyorum. Ne güzel suyu seven bebişlerimiz var şanslıyız

35+6 haftalıkken kanama sebebiyle sezeryan oldum. Çok şükür bir sıkıntı yaşamadık.

kızlar dışarı çıkıyor musunuz
nerelere gidiyorsunuz
hava biraz soğuk 2 defa parka çıkardım
ama üşümesin diye çok sardım sanırım bağırmaya başladı bi süre sonra

bebek durmadıysa son çare bunu düşünmüş olabilirler. ah yavrum Allah anneciğini ona bağışlasın

mustela kullan canım. başka bir şey geçirmiyor

Canım şehir olarak neredesin.? Onu yazarsan belki burda ben dahil yardımcı olmak isteyen arkadaşlar olur.. Allah şifa versin o bebeğin anneciğine
Ankara'dayim canım. Konusabilirsem detayları öğrenir yapılabilecek birşey olursa yazarım buraya teşekkür ederim

Bugün kantaron yağına başladım, o kadar da dikkat ettim, prima kullanıyorum, pişik kremi sürdüm her gün umarım faydası olur
İnşallah canım. Bende biraz önce poposunu açık bıraktım 2 saat kadar bezini baglamadan yatırdım üzerini örttüm sanki biraz iyi oldu gibi birde kuzum rahat etti galiba çok güzel uyudu

Ben de aynı dertten muzdaribim oğlum anaokuluna gidiyor ve sürekli burnu akıyor. Kardeşine yaklaşmak istiyor ama bebeğe hastalık bulaşacak diye çok korkuyorum benim de iki gündür boğazım acıyor. Süt korur umarım diyorum. Minikleri nasıl koruyacağız bilmiyorum hiç…

Gaz sorunu var çıkarmaya çalışıyoruz, abisi kıskanıyor tabi kreşe gittiği için gündüzleri iyi oluyor akşamları da babannesi bakıyor bende ilgilenmeye çalışıyorum öyle şimdilik

Cnm mustela sucoderm işe yaramadı doktor hamazic verdi oda işe yaramadı şimdi exoderil kullanıyoruz geçmiyor prima kullandık ıslak mendilden patladık

kızlar dışarı çıkıyor musunuz
nerelere gidiyorsunuz
hava biraz soğuk 2 defa parka çıkardım
ama üşümesin diye çok sardım sanırım bağırmaya başladı bi süre sonra
Ben hergün çıkarıyorum sahilde rüzgar bile olsa sadece üstüne polarlı hırkasını giydirdim tulumların şapkası bide örtü açıkçası çok soğuk olana kadar çıkarıcam hep deniz kenarında yürüyoruz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…