2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Cnm biz 2 günde bir yıkıyoruz. Küçük bir kaseye su koy canım bunla temizle hem daha kolay temizleniyor. Batır elinle sık pamuğu bende önemsemedim şimdi görsen hem ciğer gibi hem böyle kabuk gibi oldu
Ben doğduğu günden beri bu pamukla temizliyorum. Mustela pişik kremi kullanıyorum hiç pişik olmadı. Islak mendilden çok daha iyi gerçekten. Yıkamayı her gün yapıyorum yıkanmayı çok seviyor kızım onun o mutlu haleleri için yıkıyorum yıkandığı odada elektrikli soba yakıyorum

Daha cekecegiz demekki resmen sanci giriyor arada
Suni sancida resmen soka girdim normal sanci ile yapilan dogumum cok daha kolaydi

Kızlar kiraz çekirdekli kemer var karınlarına sıcak kompres yapmak için kullanan var mı ? Gaz sancısı için düşünüyorum ama işe yarar mı sizce ?

Bugün kontrole gittik taburcu olduğumuz hastaneye. Doktoru gören Doruk’un sakinliğini görmeniz lazımdı. 81 gün onlarla kaldı ne de olsa.
200gram almış, 2400 olmuşuz. Kusmalarını sordum, reflü dedi. Bundan sonra beslenmelerini 2ye böleceğiz. 30cc-30cc içecek. Bu arada kilo almasını hızlandırmak ve rahat kaka yapması İçin sağdığın süte 1 çay kaşığı zeytinyağı dönebilirsin dedi. Belki faydalanmak isteyen olursa diye yazmak istedim.

Anladım canım, ama gece eşim de uyumuş oluyor, onu yapamam ki kucağımda çocukla ama soğuk bana da biraz sebep olabilir gbi geldi, acaba garanti olsun diye sıcak su torbası mı koysam uyuduğu yere? Çünkü ben battaniyeye sarıyorum, battaniyesi yatağın üstünde açık duruyor hep

Kızlar 1 numara bezi ne kadar kullandınız? Eşim yine 1 almış, değiştirsem mi? Bantların birbirine değmesi mi gerekiyor kapandığında?

Merhabalar. Aralık ayı annesiyim ama erken doğum riskim var. 35 haftada doğum yapan anne var mı grupta acaba? Ya da yakın haftalarında? Varsa küvözde kaldı mı kaç gün kaldı? Yardımcı olursanız sevinirim

sorun yok dedi

Kızlar 1 numara bezi ne kadar kullandınız? Eşim yine 1 almış, değiştirsem mi? Bantların birbirine değmesi mi gerekiyor kapandığında?
biz 1 hafta kullandık. biraz arttı. Allahtan çok almamışım. evet bantlar birbirine değince tam beden olmuş oluyor

Merhaba. Erken doğum yapmak evet biraz sancılı bir süreç ama bebeğiniz iyi olsun da başka bişey önemli değil. 35. Hafta gayet iyi bir hafta doğum İçin. Eğer kilonuz gelişiminiz yeterli ise, ki inşallah kalmazsınız ama, çok fazla küvez süreciniz olacağını sanmam.

Sadece merak ettiğim için sordum canım, hepimizin süreci farklı. Bebeğin gelişimi önemli olan. Yeter ki kilo alsın gelişsin de, sen kafaya takma bunları. Memeyi tutamama sebebi ne peki, genelde 3 kilo altındaki bebekler memeyi pek tutamıyor zaten. Geliştikçe kasları gelişiyor.
Ne güzel bir destekmiş Helal olsun gerçekten. İnşallah bu yolda azminin karşılığını alacaksın.
Maşallah şifa olsun kızına

Benim ilk doğumum zordu bunda suni aldım üstelik açılma sancı su gelmesi nişan hiç bir yokken ve iki saate oldu doğum demek kişiden kişiye değişiyor keşke ilkinde de suni alsaydım iki saate bitseydi çok acı çektim uzun sürdü Sancılar ilkinde

İnşallah teşekkür ederim. Haftası ile uyumlu diyorlar. İnşallah 2 haftacık daha sabredebiliriz

Valla mecburen
İçmezsem ayakta duramıyorum
Biz de simdi esimle disari ciktik da kahve icmeye, arabaya binince aklima geldi bu soruyu sormak
Laktozsuz ve kafeinsiz icicem bakalim bir sey olmaz herhalde. Uykusu etkilenir ve gaz yapar diye cekindim. Ama aylardir turk kahvesi haric kahve icmiyorum canim cekti artik.

Kızlar kiraz çekirdekli kemer var karınlarına sıcak kompres yapmak için kullanan var mı ? Gaz sancısı için düşünüyorum ama işe yarar mı sizce ?
Amaaan sab simplex işe yaramıştı sizde noldu geçtimi etkisi? Ben kiraz çekirdekli yastığı oğlumda kullanmıştım canım mesele şu sıcaklığı uzun süre tuttuğu için bağırsaklar harekete geçiyor ama ben oğlumda 3-4 aylık gibiydi aldığımda geç kalmıştım sanki ama bizde aman aman bi etki yaratmamıştı diye hatırlıyorum

Ben sütü kaynatıp içine bir dolu çay kaşığı nescafe koyuyorum biraz da süt. Nefsim köreliyor

Kizlar nasilsiniz? Bugun 2 doktora muayene oldum. Ikisi de ayni seyi soyledi. 2 haftadir bebegin kilosu ayni kalmisti. Plesantanin artik omrunu doldurdugunu beklemenin bir anlami olmadigini soylediler. Bu konuda da beklemenin bir anlami bence de yok. Gecikmeden bu hafta dogumu baslatalim dediler. Insallah carsamba gunu doguma gidicem. Ilk suni denicekler bakalim kismetimizde nasil olacaksa gorecegiz. Hem cok heyecanliyim hem de kavusacagim icin mutluyum. Bir yandan da korkuyorum. Rabbim bir avazda dogurmayi nasip etsin insallah. Sizlerle son durumu paylasmak istedim

Maşallah valla canım şanslısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…