Üşüyüncede yapıyorlar sanırım bizim ev çok sıcak soba açmıyorduk bugün babannesinde kaldık sobalı mışıl mışıl uyuduKizlar saat 8den beri emziriyorum birakiyorum agliyor tekrar emziriyorum tekrar birakinca agliyor, en fazla 10dk uykuda kaliyor baya aci aci agliyor sadece memede susuyor 2 gun oncede boyleydik normal mi bu kdr olmasi
Kıyamam ya iyi yönü enfeksiyon yokmuş her gün yeni birşeyler ekleniyor gibi canım ben çıldıracak duruma geldiğimde bebeğimin hastanede kaldığı günleri düşünüyorum neyseki yanımda herşeye razıyım diyorum 40 çıksın daha iyi olacak herşey inşallah rezene içiyor musun süt için bir dene2 gündür kesi yerimde ağrı vardı akşama doğru kanama oldu. Çok şükür enfeksiyon yokmuş şimdilik ama antibiyotik verdiler önlem için. Ay isyan etmek istemiyorum enerjimi her daim yüksek tutmak istiyorum çocugum çok şükür sağlıklıAma ne zaman yoluna gircek bir şeyler emzirme sorunu, süt azlığı sarılıkla uğrastık şimdide kilo alamıyoruz bide bu dikiş ağrısı eklenince kendimimi toparlıyım bebeği mi toparlıyım kendimi o kadar yetersiz hissediyorum ki bu cıkmazdan cıkamıyorum cocuga baktıkca ağlayasım geliyor ben sana düzgün bakamıyorum diye süreç gececek biliyorum ama sanki hiç gecmeyecek gibi geliyor
Ben emzirme danışmanı ile bu süreçte ilerledim. Biz 24 günlüğüz şuan tek öğünde 60 cc yeteceğini söyledi. Günde 5 dışkı 4 idrar gibi oluyor bezlerimiz. Bugüne kadar 2 saatte bir emzirdim. Artık gündüz 2 saatte bir gece 3 saatte bir emzirmem gerektiğini söyledi.Kızlar bebeğimin bezi olması gerektiği gibi sütüm hiç bir zaman aşırı olmadı ama yettiğini düşünüyordum.
Mochi ve elle tüm gün sagdm emdikten sonra veya bebek emerken 60 cc kadar süt topladım
Kızım gece uyumadı aç diye düşündüm sütü ısıtıp verdim bir çırpıda içmedi oyalandi oyalandi sonra içti ama yine uyumadı sütten sonra 1 saat sonra kadar uyudu şimdi bebeğim doymuyormu acaba moralim bozuk ikinci çocuk ama insan herseyi unutuyormus. Sutumizin olduğunu/yettiğini nasıl anlarız
Gün içerisinde genelde meme veya kucakta. Ama kaka ve çiş sayısı yeterli hatta kaka sayısı fazla bile diye düşünüyorum. Kilo alımı 7.sinde aşı var o zaman belli olur
Aynıyiz kızım da 7 ekim doğumlu 25günlük. Bez sizinkiyle aynı sayılır fazla bile olabilir ama kafama takılan akşamdan beri meme den ayrılmamasina ragmn niye biberonla 60, cc içti acaba bilemiyorumBen emzirme danışmanı ile bu süreçte ilerledim. Biz 24 günlüğüz şuan tek öğünde 60 cc yeteceğini söyledi. Günde 5 dışkı 4 idrar gibi oluyor bezlerimiz. Bugüne kadar 2 saatte bir emzirdim. Artık gündüz 2 saatte bir gece 3 saatte bir emzirmem gerektiğini söyledi.
Güneşin saatlerce yüzüstü yatabileceği tek yer göğsümün tam ortasıbizm ev buaralar cok gelenli gdenli okdr konusuyoruzki çocukta haklı napsın. walla ağlasa da sızlasa da en guzel iyilik yuz ustu yatrmak hem gaz için hemde boyun, sırt kasları gelişiyor. yaz olsaydı kuvetlerini doldurur yuzdururduk oda olacak inşallah. tabi daha cıngırak gbi şeler için erken ama artk tutma adımları başladı, tanımada başladı sanki ben öyle hissediyorum. bazen yuzume ole bır bakıyorki sanki bni bı yerden tanıyormusta cıkartamıyormuş gbi gbi
Hastaneye ve saglik ocagina sadecekızlar dışarı çıkıyor musunuz
nerelere gidiyorsunuz
hava biraz soğuk 2 defa parka çıkardım
ama üşümesin diye çok sardım sanırım bağırmaya başladı bi süre sonra
Canım selamlarOğlum ilk dogdunda aynısı olmuştu hatta kakasinda kan bile çıkmıştı.. çocuk doktoru amip deyip antibiyotiği dayamisti çocuğuma tabi geçti mi geçmedi daha sonra yüzünde sivilce gibi taneler çıktı çokça cildiyeye götürdük ordaki doktor direk AA bu bebeğin süte alerjisi var hemen çocuk doktorunuzu değiştirin demişti de öyle anlatmıştık. Ben süt ürünlerini yemeyi kestim ve 2 güne bütün belirtiler geçti yaklaşık bir 3 ay kadar sütlü hiç birşey tuketmedim..sonra yavaş yavaş başladım ve alerjiniz geçmişti çok şükür. Büyük bir ihtimal süt alerjisidir.
Koğuş önce uyusaydı da kalksaydı keşke.Koğuş kalk
Canım lütfen sakin kalmaya çalış, seni o kadar iyi anlıyorum ki benim de sezaryen yerim yavaş yavaş ağrımaya başladı, çocuk kucağımdayken zorlanmaya başladım ben de. Ama bugünler gerçekten geçici. En geç 2 ayı bitirdikleri de rahat edeceğiz bence. Emzirme bende de dert, memeyi tutamıyor hâlâ, hele uykudan bahsetmek bile istemiyorum, uyumuyor, uyuyunca uyanmıyor, aç mı tok mu bilinmiyor, çok zor bir süreç gerçekten. Ama geçecek, yeter ki sağlıkları yerinde olsun.2 gündür kesi yerimde ağrı vardı akşama doğru kanama oldu. Çok şükür enfeksiyon yokmuş şimdilik ama antibiyotik verdiler önlem için. Ay isyan etmek istemiyorum enerjimi her daim yüksek tutmak istiyorum çocugum çok şükür sağlıklıAma ne zaman yoluna gircek bir şeyler emzirme sorunu, süt azlığı sarılıkla uğrastık şimdide kilo alamıyoruz bide bu dikiş ağrısı eklenince kendimimi toparlıyım bebeği mi toparlıyım kendimi o kadar yetersiz hissediyorum ki bu cıkmazdan cıkamıyorum cocuga baktıkca ağlayasım geliyor ben sana düzgün bakamıyorum diye süreç gececek biliyorum ama sanki hiç gecmeyecek gibi geliyor
Uyumadık kiKoğuş kalk
Aaa bunu duymamıştım. İnşallah öyledir kuzum yaCanım benim aynı durumlar bende de var. Bebek minnak, meme büyük ucu büyük. Fakat deniyor ki büyük olması ucunun bebek için daha iyiymiş. Büyük meme ucunu daha kolay emermiş. Sadece şu an kavramakta zorlanıyor olabilir.
Benim minnağım da ucunu yakalamaya çalışıyor her seferinde ayırıp düzeltiyorum.
Ne güzel seninki duruyor maşallah, bizimki 1 dakika durmuyor bezsizİnşallah canım. Bende biraz önce poposunu açık bıraktım 2 saat kadar bezini baglamadan yatırdım üzerini örttüm sanki biraz iyi oldu gibi birde kuzum rahat etti galiba çok güzel uyudu
Yine bir takım yalanlara inanmışızCanım lütfen sakin kalmaya çalış, seni o kadar iyi anlıyorum ki benim de sezaryen yerim yavaş yavaş ağrımaya başladı, çocuk kucağımdayken zorlanmaya başladım ben de. Ama bugünler gerçekten geçici. En geç 2 ayı bitirdikleri de rahat edeceğiz bence. Emzirme bende de dert, memeyi tutamıyor hâlâ, hele uykudan bahsetmek bile istemiyorum, uyumuyor, uyuyunca uyanmıyor, aç mı tok mu bilinmiyor, çok zor bir süreç gerçekten. Ama geçecek, yeter ki sağlıkları yerinde olsun.
Uyumadık kiarkadaşlar yenidoğanlar 16 saat uyur falan gibi bilgiler okuduk hep hamileyken, öyle bir yenidoğan var mı gerçekten ben hayretler içindeyim 16 saat bizim uyanıklık süremiz olabilir
Geri uyumak yok, anlaştık mıKalktık komutanım
Alt alındı emzirildi gaz çıkartıldı reflü yatağına kondu ve pış pışlanıyor, bi 2 saat daha uyusak ne iyi olurYine bir takım yalanlara inanmışız
Geri uyumak yok, anlaştık mı
Canım selamlar
Doktor Tahlil sonucunda mı amip demişti ?
Biz güneş için gaita tahlili vermiştik, gizli kan ve amip görülmüş şimdi gördüm sonucu.
Baya canım sıkıldı şimdi
Çok geçmiş olsun.. evet tahlil sonucu demişti sizin gibi gizli kan ve amip pozitifti. Ama amip değilmiş başka bir doktora daha gidin bence. Boşa antibiyotik kullanmasın yavrucakCanım selamlar
Doktor Tahlil sonucunda mı amip demişti ?
Biz güneş için gaita tahlili vermiştik, gizli kan ve amip görülmüş şimdi gördüm sonucu.
Baya canım sıkıldı şimdi
Oh maşallahAlt alındı emzirildi gaz çıkartıldı reflü yatağına kondu ve pış pışlanıyor, bi 2 saat daha uyusak ne iyi olur
Gel gör ki zannetmem
Sağol canım Ama kafama takılan şeyler var. Sizde amip olmadığı teşhisi neye göre konuldu ? Valla olabilir gibi de geliyoÇok geçmiş olsun.. evet tahlil sonucu demişti sizin gibi gizli kan ve amip pozitifti. Ama amip değilmiş başka bir doktora daha gidin bence. Boşa antibiyotik kullanmasın yavrucak
Bu yalanlara ihtiyacımız vardı ,Yine bir takım yalanlara inanmışız
Geri uyumak yok, anlaştık mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?