- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.304
- 658
Pamukla düzelince pişik elinde kaldıysa mustelayı tekrar dene canım. Kendimde denedim inanamadım bir kaç saate geçirdi.Cnm mustela sucoderm işe yaramadı doktor hamazic verdi oda işe yaramadı şimdi exoderil kullanıyoruz geçmiyor prima kullandık ıslak mendilden patladık
Ben baştan beri pamukla siliyorum ama bi kısımda pişik ciğer gibi oldu kaldı ne sürsem geçmiyorCnm mustela sucoderm işe yaramadı doktor hamazic verdi oda işe yaramadı şimdi exoderil kullanıyoruz geçmiyor prima kullandık ıslak mendilden patladık
kızım başlarda çok iyidi ama resmen sapıttıKafayı yicem ben ama bebekten ötürü değil oğlanın huyu suyu değişti agresif oldu söz dinlemez oldu kıskançlığını anlıyorum da diş fırçalamaya gittim bi döndüm parmağı kızın göz kapağındarefleksle bağırdım bi daha yapmıcam diye ağlamaya başladı napcamı şaşırdım
bizden de öyle, malesef birde bu sene okdr uzun bir grip yaşadı ki hiç böyle olmamıstı.ev aktar gibi oldu. kim ne dese yapıyoruz ayağının altına zeytınyağı dediler yaptık, tereyağ pekmez içirin dediler yapıyoruz, kozalak surubu, indu yağı,vitaminler, ayva çayı, kac dr. a götrdüm yok burun akıntısı ara ara öksürük gitmiyor 40gundr. yazık artk öksürük gelince odadan cıkıp öksürüyor ama oda cocuk gecen bir baktım burun burun yapıyor psikolojisi bozulmasın diye bişey de diyemıyoruz. tek dediğimz oda hasta olursa bnm hunı takıcağım. hoş diğerininde burnundan ses geliyor ama dr. normal burun kanalları gelısıyor dedi inşallah bu seneyı hayırlısı ile atlatsak. telefon tablette veremiyorum göz nezlesi olmustu ışık rahatsız edıyordu bi yandan emzirip bi yandan oyunlar oynuyoruz.1.cocukta acaba yoruldum diyormudumYa benm oğlumda anaokuluna gidiyor güzelce hasta olduğunu kardeşine geçerse onun daha kötü olucağını odasında oynamasını söyledim. İçeri gelirse de kızı yatak odasına götürücem. Normalde tablet pek vermem ama bugün verdim oyun oynuyor. Sende anlatmaya çalış istersen yada küçüğü yatak odasında yatır ki aynı odada durmazlarsa sürekli dokunmaz. Valla ikisine de kıyamıyorum napcaz böyle
yok yazmıyor artık@Dilos6342 diloşum nasılsın nerelerdesin
kızım başlarda çok iyidi ama resmen sapıttı
beze döndük
gece 12 den önce uyumuyor
her şeye ağlıyor
aşırı agresif beni deli ediyor
sürekli vicdan azabı çekiyorum yetemiyorum diye
henüz 3 yaşında bile değil
evet kesin, yoksa devrılırımKizlar emzirirken kahve iciyor musunuz?
Ben sütsüz içiyorum kuzum. filtre kahve ve Türk kahvesi. Günde 2 doz. Valla evde gazı da artık görmezden geliyorum. kahveden ödün veremem.Biz de simdi esimle disari ciktik da kahve icmeye, arabaya binince aklima geldi bu soruyu sormak
Laktozsuz ve kafeinsiz icicem bakalim bir sey olmaz herhalde. Uykusu etkilenir ve gaz yapar diye cekindim. Ama aylardir turk kahvesi haric kahve icmiyorum canim cekti artik.
Kuzum hakkınızda hayırlısı olsun kolayca hızlıca ilerler ve sağ Salim kavuşursunuz inşallahKizlar nasilsiniz? Bugun 2 doktora muayene oldum. Ikisi de ayni seyi soyledi. 2 haftadir bebegin kilosu ayni kalmisti. Plesantanin artik omrunu doldurdugunu beklemenin bir anlami olmadigini soylediler. Bu konuda da beklemenin bir anlami bence de yok. Gecikmeden bu hafta dogumu baslatalim dediler. Insallah carsamba gunu doguma gidicem. Ilk suni denicekler bakalim kismetimizde nasil olacaksa gorecegiz. Hem cok heyecanliyim hem de kavusacagim icin mutluyum. Bir yandan da korkuyorum. Rabbim bir avazda dogurmayi nasip etsin insallah. Sizlerle son durumu paylasmak istedim
D e m eAyyy saati hep aynıysa kolik bebek canım ya. Felaket haberi vermek istemem ama. Oğlumda 22:00-02:00 arası 4 saat ağlardı her akşam. Bunda daha saatimiz yok uyanık olması yetiyor ağlamak için
Veremi bugün yapmamışlar demek. Aynı günde 3 aşıyı da yapmaya kalkıyorlar yaaaa2 ay 2 günden selamNil kuş 4500 gram oldu. Bugün 2. Ay aşısı oldu sizi korkutmak istemem ama gözünden ilk defa yaş geldi geldiğimizden beri eve gögsümde uyuyor çığlık atarak ağlıyor o yüzden sizi şimdiden uyarıyorum temas çok önemli aşılardan sonra eşimi koltuğa gönderiyorum bizim yatak odasında yatağı ortalıyorum sağa sola destekler yapıp gögsümde uyutuyorum her aşıyı öyle geçirdik ilk ay aşısı rota bugünde karma ve zatüre verem olcaz daha
cnm bu önemli bir konu ver ya da verme diyemem ama her konuda düşünmen lazım. zor bir durumKızlar akşam bir komşumuzun gelini geldi kapıya. Ben kızı emziriyordum eşim açtı. Demişti anne sütünüz var mı. Bi yakınları kaza geçirmiş anne yoğun bakimdaymis bebeği için. O komşuyu öyle tanımam. Kapıda falan gördükçe selamlasiriz sadece. Neyse eşimde -biz de mama takviyesi yapıyoruz çok sütü yok. Tek seferlik mi demiş o da hık mık etmiş muhtemelen tek seferlik değil. Eşim de sütü az ama eşime söyleyim demiş.
Çok kötü oldum. Kızı emziriyordum o sırada kız bıraktı sağma makinesine koştum hemen ne çıkarsa vereyim diye 30 CC çıkmadı bile. Şu an bile mama yediriyor annanesi. Hiçbir şey yapamadim yani. Ama içime de birşey oturdu aklım takıldı kaldı. Bir de gribim de tam iyileşmedi o da var bir taraftan.
Sonuçta onlar da mama verebilirler. Benim başıma gelse birinden süt isteyebilir mıydım bilmiyorum. Demek ki zor durumda kaldılar. Ufff içime ateş koydular yaaa
Tükenddim ben çıtırevet kesin, yoksa devrılırım
bzm bebeler anne ya da baba demeden gaz derse şaşırmamŞöyle kallavi bi gaz yapan yiyecekler listesi olan var mı? Diyetisyene filan giden oldu mu?
Favori mesajlarımda vardı ama uzun uzun taramam lazım bulursam paylaşırım
Canavara dönüşüyor bu arabzm bebeler anne ya da baba demeden gaz derse şaşırmam
aynen ama o elleriyle elinin üstüne koyuyor ya o an eriyorum. sen daha miniciksin ne biliyorsun diyorum. birde tırnakları gerçekten cok ciziyor fena. bzmki baya uyanık artık hep konusmamjzı istiyor avızelere taktı onlarla konusuyorCanavara dönüşüyor bu ara
Kız yakama yapışıyor beni sarsıyor ciddi söylüyorummememe tırnakları geçiriyor allahtan kesmişim, kesmesem kanatacak.
bi şeylere uzanıp kavramaya başladı mı? Güneşte yok henüz eline değdirirsem refleks gibi tutuyor sıkıştırıyor. Bilinçli Yakama yapışma 2 gündür var zaten. Bana değil ama bugün birkaç kez Sesli ve uzun güldü.aynen ama o elleriyle elinin üstüne koyuyor ya o an eriyorum. sen daha miniciksin ne biliyorsun diyorum. birde tırnakları gerçekten cok ciziyor fena. bzmki baya uyanık artık hep konusmamjzı istiyor avızelere taktı onlarla konusuyoryuz ustu yatmayı hic sevmiyor ama yatırıyorum
bizm ev buaralar cok gelenli gdenli okdr konusuyoruzki çocukta haklı napsın. walla ağlasa da sızlasa da en guzel iyilik yuz ustu yatrmak hem gaz için hemde boyun, sırt kasları gelişiyor. yaz olsaydı kuvetlerini doldurur yuzdururduk oda olacak inşallah. tabi daha cıngırak gbi şeler için erken ama artk tutma adımları başladı, tanımada başladı sanki ben öyle hissediyorum. bazen yuzume ole bır bakıyorki sanki bni bı yerden tanıyormusta cıkartamıyormuş gbi gbibi şeylere uzanıp kavramaya başladı mı? Güneşte yok henüz eline değdirirsem refleks gibi tutuyor sıkıştırıyor. Bilinçli Yakama yapışma 2 gündür var zaten. Bana değil ama bugün birkaç kez Sesli ve uzun güldü.
Güneş pek konuşmuyor arada bi kaç bi şey diyor ama nadiren daha cok belirsiz kısa sesler çıkarıyor.
Bizde de Yüzüstü muallak bazen cok seviyor bazen yoruluyor kafa düşüyor burnu kapanıyor ardından tiz bir çığlık ve kaldırışöf nerdesin ya buluşalım da bebeleri birbirine kırdıralım
Canım benim aynı durumlar bende de var. Bebek minnak, meme büyük ucu büyük. Fakat deniyor ki büyük olması ucunun bebek için daha iyiymiş. Büyük meme ucunu daha kolay emermiş. Sadece şu an kavramakta zorlanıyor olabilir.Canım benim göğsüm büyük, kahverengi kısmı da oldukça büyük. Bebişin ağzı da şu an çok minik, sadece ucunu alıyor memenin. Kahverengi kısmın da birazını alması lazım yoksa süt gelmiyor bebeğe. Bu yüzden tutamadı bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?