2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kizlar saat 8den beri emziriyorum birakiyorum agliyor tekrar emziriyorum tekrar birakinca agliyor, en fazla 10dk uykuda kaliyor baya aci aci agliyor sadece memede susuyor 2 gun oncede boyleydik normal mi bu kdr olmasi

Cnm mustela sucoderm işe yaramadı doktor hamazic verdi oda işe yaramadı şimdi exoderil kullanıyoruz geçmiyor prima kullandık ıslak mendilden patladık
Pamukla düzelince pişik elinde kaldıysa mustelayı tekrar dene canım. Kendimde denedim inanamadım bir kaç saate geçirdi.

Kafayı yicem ben ama bebekten ötürü değil oğlanın huyu suyu değişti agresif oldu söz dinlemez oldu kıskançlığını anlıyorum da diş fırçalamaya gittim bi döndüm parmağı kızın göz kapağında refleksle bağırdım bi daha yapmıcam diye ağlamaya başladı napcamı şaşırdım

Cnm mustela sucoderm işe yaramadı doktor hamazic verdi oda işe yaramadı şimdi exoderil kullanıyoruz geçmiyor prima kullandık ıslak mendilden patladık
Ben baştan beri pamukla siliyorum ama bi kısımda pişik ciğer gibi oldu kaldı ne sürsem geçmiyor

kızım başlarda çok iyidi ama resmen sapıttı
beze döndük
gece 12 den önce uyumuyor
her şeye ağlıyor
aşırı agresif beni deli ediyor
sürekli vicdan azabı çekiyorum yetemiyorum diye
henüz 3 yaşında bile değil

bizden de öyle, malesef birde bu sene okdr uzun bir grip yaşadı ki hiç böyle olmamıstı.ev aktar gibi oldu. kim ne dese yapıyoruz ayağının altına zeytınyağı dediler yaptık, tereyağ pekmez içirin dediler yapıyoruz, kozalak surubu, indu yağı,vitaminler, ayva çayı, kac dr. a götrdüm yok burun akıntısı ara ara öksürük gitmiyor 40gundr. yazık artk öksürük gelince odadan cıkıp öksürüyor ama oda cocuk gecen bir baktım burun burun yapıyor psikolojisi bozulmasın diye bişey de diyemıyoruz. tek dediğimz oda hasta olursa bnm hunı takıcağım. hoş diğerininde burnundan ses geliyor ama dr. normal burun kanalları gelısıyor dedi inşallah bu seneyı hayırlısı ile atlatsak. telefon tablette veremiyorum göz nezlesi olmustu ışık rahatsız edıyordu bi yandan emzirip bi yandan oyunlar oynuyoruz.1.cocukta acaba yoruldum diyormudum

Ben de 5 yaş diye iyi olur sanıyodum melek gibi çocuktu sözümden çıkmazdı bu kardeş kıskançlığının yaşı yok anladığım kadarıyla aklı kesmezken yapmak lazımmış.. Allah yardımcımız olsun ne diyim yalnız bırakmamak lzım ikisini

Ben sütsüz içiyorum kuzum. filtre kahve ve Türk kahvesi. Günde 2 doz. Valla evde gazı da artık görmezden geliyorum. kahveden ödün veremem.
Ama dışarıda laktozsuz ve kafeinsiz mantıklı ben de öyle yapardım
Kuzum hakkınızda hayırlısı olsun kolayca hızlıca ilerler ve sağ Salim kavuşursunuz inşallah lütfen doğuma kadar uyu olur mu
Nolursun uyu
Ayyy saati hep aynıysa kolik bebek canım ya. Felaket haberi vermek istemem ama. Oğlumda 22:00-02:00 arası 4 saat ağlardı her akşam. Bunda daha saatimiz yok uyanık olması yetiyor ağlamak için
D e m e
S ö y l e m e
Biz kolik olduk sanırım. Her akşam 10 civarı başlayan ve 1 e kadar süren ağlama çığlık katılma, meme isteme ama memeyi çıkartmalar, bildiğin yakama yapışıyor bi yandan memeyi avcunun içine alıp resmen beni silkeliyor canımı yakıyor. Çok canım sıkkın eşimle de tartışıyorum Allah sonumuzu hayır etsin 12:30 da zorla uyumuştu şimdi uyandı yeniden bakalım neler olacak
Veremi bugün yapmamışlar demek. Aynı günde 3 aşıyı da yapmaya kalkıyorlar yaaaa
Ateş yaptı mı calpol filan verdin mi?
Ben 2. Ay aşılarından cok korkuyorum ya
Nilcim cok güzel ilerliyor maşallah.
2. Ay güncellemelerinin hepsi geldi mi size
Güneş Şöyle bi gözlerimin içine bakıp kocaman gülmedi henüz ama beni baya takip ediyor

cnm bu önemli bir konu ver ya da verme diyemem ama her konuda düşünmen lazım. zor bir durum

Şöyle kallavi bi gaz yapan yiyecekler listesi olan var mı? Diyetisyene filan giden oldu mu?
Favori mesajlarımda vardı ama uzun uzun taramam lazım bulursam paylaşırım

Canavara dönüşüyor bu ara
Kız yakama yapışıyor beni sarsıyor ciddi söylüyorum mememe tırnakları geçiriyor allahtan kesmişim, kesmesem kanatacak.
aynen ama o elleriyle elinin üstüne koyuyor ya o an eriyorum. sen daha miniciksin ne biliyorsun diyorum. birde tırnakları gerçekten cok ciziyor fena. bzmki baya uyanık artık hep konusmamjzı istiyor avızelere taktı onlarla konusuyoryuz ustu yatmayı hic sevmiyor ama yatırıyorum

bi şeylere uzanıp kavramaya başladı mı? Güneşte yok henüz eline değdirirsem refleks gibi tutuyor sıkıştırıyor. Bilinçli Yakama yapışma 2 gündür var zaten. Bana değil ama bugün birkaç kez Sesli ve uzun güldü.
Güneş pek konuşmuyor arada bi kaç bi şey diyor ama nadiren daha cok belirsiz kısa sesler çıkarıyor.
Bizde de Yüzüstü muallak bazen cok seviyor bazen yoruluyor kafa düşüyor burnu kapanıyor ardından tiz bir çığlık ve kaldırış öf nerdesin ya buluşalım da bebeleri birbirine kırdıralım

bizm ev buaralar cok gelenli gdenli okdr konusuyoruzki çocukta haklı napsın. walla ağlasa da sızlasa da en guzel iyilik yuz ustu yatrmak hem gaz için hemde boyun, sırt kasları gelişiyor. yaz olsaydı kuvetlerini doldurur yuzdururduk oda olacak inşallah. tabi daha cıngırak gbi şeler için erken ama artk tutma adımları başladı, tanımada başladı sanki ben öyle hissediyorum. bazen yuzume ole bır bakıyorki sanki bni bı yerden tanıyormusta cıkartamıyormuş gbi gbi

Canım benim aynı durumlar bende de var. Bebek minnak, meme büyük ucu büyük. Fakat deniyor ki büyük olması ucunun bebek için daha iyiymiş. Büyük meme ucunu daha kolay emermiş. Sadece şu an kavramakta zorlanıyor olabilir.
Benim minnağım da ucunu yakalamaya çalışıyor her seferinde ayırıp düzeltiyorum.

Kızlar bebeğimin bezi olması gerektiği gibi sütüm hiç bir zaman aşırı olmadı ama yettiğini düşünüyordum.
Mochi ve elle tüm gün sagdm emdikten sonra veya bebek emerken 60 cc kadar süt topladım
Kızım gece uyumadı aç diye düşündüm sütü ısıtıp verdim bir çırpıda içmedi oyalandi oyalandi sonra içti ama yine uyumadı sütten sonra 1 saat sonra kadar uyudu şimdi bebeğim doymuyormu acaba moralim bozuk ikinci çocuk ama insan herseyi unutuyormus. Sutumizin olduğunu/yettiğini nasıl anlarız
Gün içerisinde genelde meme veya kucakta. Ama kaka ve çiş sayısı yeterli hatta kaka sayısı fazla bile diye düşünüyorum. Kilo alımı 7.sinde aşı var o zaman belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…