Ay kahkaha attırdın banaAnnem beni ben annemi bırakmıyoruz artıkbilmiyorum herkesin farklı ama bana arkadaslarım anneni çağırma strese sokuyorlar eşinle hallet dediler. Tam tersi eşim strese sokuyor annem rahatlatıyor. O sanırım adapte olamadı daha evin benim bütün herseyine yardım eden ilgilenen adam gitti resmen. Alısacak sanırım oda artık
Kalıyor kuzum annem yanımda. Kadın 20 gündür cok yoruldu. Bir yanım kıyamıyor bir yanım bırakamıyor
Biter insallah kuzum güzel sonuclar alırsın bize de haber ver
Hala doğurdugum kilodayım hatta bazı günler 1-2 fazlası cıkıyorumannem benimle kalıyor ya kadın 20 günde 3 kilo verdi bende tık yok
Gözümüzün önünde aşk yaşıyorlarDoruk abi kardeslerine gönül yapma sanatını öğretiyor
-Sunshine Güneş kızdan da gelmez mi bi Doruklara sevdalandım cevap
Gögüslerinde sorun yoksa canım lohusalıkta ateş basması oluyor ama. Hatta lohusanın ateşi 40 gün sönmez derler ya
Su verilmez ya sanırım daha aylık bile değiller. Ağızda kalanlar için kaynamış sogutulmus suyla mendil ıslatıp siliyorım. Hipp combiotik var eczacı onu önerdi ona basladım
O hiç durmama hemen başlamaz canım ya 4-5 haftadan sonra başlıyor hatta en geneli 2-3 ayBir haftadır hametanı kullanıyorum canım hiç işe yaramadı. Bu hafta süt ürünlerini tüketmeyi bırakıp deneyeyim birde. Haftaya kontrolümüz var tekrar doktorla görüşürüm.
Ama şu kafama takıldı süt alerjisi olan bebekler çok ağlarmış durmazmış uyumazmış. Benim kız çok sakin sürekli uyuyor. Sende durum nasıl
Normal normal canım merak etme hepsi yapıyor:)Sizinkiler de uyurken gözlerini oynatıp şaşı falan yapıyor mu, kah gülüyor, kah ağlıyor rüyada normal di mi kızlar
Cnm oluyor atak dönemi olmasada oluyor bizim 800 cc günde içen kız 600 e düşürdü ama 250 gram almış ona rağmen çocuğa sadece mama kilo yapmaz uykuda yaparBir yerde okudum bir ayın sonunda 5. Haftalarda olabiliyormuş atak döneminde
Bebeğim ateşi olmadı alından ölçme aletiyle en fazla 36.7 çıktı anlarsın cnm korkma bütün gün omzunda ben hep alnından öptüğüm için :) 1 saatte 1 düzenli ölçtüm ben gece yatınca ölçmedim ama :)Ağız mendilleri can oluyor. Güneşin de yakası hep ıslanıyor, kendimi saymıyorum zaten. Üst değiştirsem uyanacak uyumayacak. Geceleri Kıyafetinin altından ağız mendillerini sokuyorum vücuduna değmesin diye
Her şey mevcut gerçekten. bana da bu his geceleri geliyor özellikle.ama en mükemmel anneliği yaptığından şüphe etme lütfen
Ben 1+1 saat uyudum cok iyi geldibugün de uykuyu 4 saate tamamladık cok şükür
O aşı neymiş ilk kez duydum:)
Aşı huzursuzluğu da cok başka ya.geçti mi peki uzun sürer miymiş ?
Gaitada gizli kan ve lökosit, eritrosit ve bolca amip görülmüş canım
Biraz tadım kaçtı. Araştırmalarıma göre tedavi ile bile geçmeyebilirmiş. İnşallah geçereşim yarın işten önce doktora uğrayıp ilaç yazdıracak
Yavrum peki ateşi olduğunu elinle hissediyor musun ? Alından ölçümde kaç derece çıkıyor? Bi şey olur da anlamam endişesi çöktü bana:))
Bana da 3 aşıyı aynı anda yapıyoruz dediler ben de cok endişeliyim:)
Oy kurban olurum ya cevaplar vermeye başladı demek. E bize topiğimizin 2 numarasından fotoğraf yok mu
Güncellemeler gelsin de yeter ki artık gecikmesine razıyım
Hmm hmmmm
Kakasında kötü koku var mıydı peki canım?
Amipli dizanteri bulgularına bakınca güneşte Ateş hariç hepsi var.
Of bir de Çok ağrılı bağırsak hareketleri mevcut nerdeyse gözünden yaş geliyor
Cildinde vs hiçbir değişiklik yok
Eşim yarın doktora uğrayacak, doktor ilaç yazacakmış sanırım. Ben şimdi diyete de girdim, arada adaptasyon sorunundan kaçaklar oldu ama süreci gözlemleyeceğim bakalım ne olacak.
Sizin alerji dönemi neyseki kısa sürmüş
Süreçler çok yıpratıcı oluyor
Geçmişsiniz gözünüz Aydın :)
Heeytyakışıklı damadım benim
İçim darlanıyor bebelerimizle ilgili endişelerimizi gördükçe, yaşadıkça
Olabilir mi acaba burunda tıkanıklık hırıltı olması ve hatta hapşırık vs hep normal deniyor ama akıntıyı bilemedim
Cnm kabız yaptı mama ama fitil alma doktor mamasının işine zeytinyağı diyor bir çay kaşığı 5 gün yapmazsa kabız deniliyormuşYaaa benimde sütüm çok çok az hala 22 gün oldu stresten aşırı kilo vermişim ben48 kiloyla hamile kalmıştım en son 68 kiloydum doğuma girmeden önce şimdi 55 kiloya düşmüşüm mama kullanımı kabızlık yaptı mı sizde ? 3 gündür kakasını yapamadı bebeğim,birazdan gidip fitil alacağım çok yoruldum artık valla ya
Allahım güzellik kocaman olmuş
Benim oğlumun da yüzü aynı şekilde, süt ve süt ürünlerine ara veriyoruz dedi doktorum, yalnız bir şey soracağım: Kafasında da var mıydı bu kırmızı leke ve sivilcelerden?
Oğlumun yüzü gibi kafa derisi de tarlaya döndü resmen, kahroluyorum baktıkça.
Bez sayısı böyle iyiyse takılma bence bez sayısından anlayacakmışız doyup doymadığını.
Ayyy inanmıyorum benim kızımda da var yüzünde o kırmızı lekelerden bir türlü geçmedi ben giysileri tahriş etti falan sandım. Sen deyince baktım kafasında da var saç derisinde. Süt alerjisi mi bu
Yaaa kızlar aynısı bizde de var suratında minik minik sivilceler var kızımın, süt alerjisi mi şimdi bu yaniHem kıpkırmızı hem her yeri sivilce kaplı bebeğim.Şampuanından dolayı da olabilir, biz kullanmayı bırakmamıza rağmen daha da artınca süt alerjisi dedi. Umarım değildir yavrum sen bir foto at doktorunuza istersen.
Annem ve kayınvalidem dönüşümlü gelmeseydi ben bu 22 günü nasıl geçirirdim bilmiyorumAnnem beni ben annemi bırakmıyoruz artıkbilmiyorum herkesin farklı ama bana arkadaslarım anneni çağırma strese sokuyorlar eşinle hallet dediler. Tam tersi eşim strese sokuyor annem rahatlatıyor. O sanırım adapte olamadı daha evin benim bütün herseyine yardım eden ilgilenen adam gitti resmen. Alısacak sanırım oda artık
Kalıyor kuzum annem yanımda. Kadın 20 gündür cok yoruldu. Bir yanım kıyamıyor bir yanım bırakamıyor
Biter insallah kuzum güzel sonuclar alırsın bize de haber ver
Hala doğurdugum kilodayım hatta bazı günler 1-2 fazlası cıkıyorumannem benimle kalıyor ya kadın 20 günde 3 kilo verdi bende tık yok
Gözümüzün önünde aşk yaşıyorlarDoruk abi kardeslerine gönül yapma sanatını öğretiyor
-Sunshine Güneş kızdan da gelmez mi bi Doruklara sevdalandım cevap
Gögüslerinde sorun yoksa canım lohusalıkta ateş basması oluyor ama. Hatta lohusanın ateşi 40 gün sönmez derler ya
Su verilmez ya sanırım daha aylık bile değiller. Ağızda kalanlar için kaynamış sogutulmus suyla mendil ıslatıp siliyorım. Hipp combiotik var eczacı onu önerdi ona basladım
Evet canım ne yazık kiKötü olmuş ama mecburiyetler işteMakine ile ucunu uyarıp versen belki öyle daha kolay tutar memeyi.
Canımya değil mi hep şükrediyorum varlığına dün kontrole gittik, oradan kalça usg ve doktorumuzun tavsiyesi ile kalp İçin doktora geldik. Her gören ay çok küçük diyor. Oysaki benim için kocaman bir bebek o 820 gram hallerini gördüm. Şu an resmen koca bir bebek gibi geliyor İnşallah canım, cümlemizin bebişleriyle ellerimiz hiç ayrılmasın
Canım ıslaklıkla ilgili yeni keşfimi paylaşayım, belki sizlerin de işine yarar. Alt açma örtüsünün su geçirmeyen tarafını çocuğa gelecek şekilde gövdeme seriyorum. Sıkıştırıyorum sutyenin lastik kısmına, sorun çözülmüş oluyor. Sadece biraz hışırtılı ve bir miktar rahatsız edici bir yönü var.Ağız mendilleri can oluyor. Güneşin de yakası hep ıslanıyor, kendimi saymıyorum zaten. Üst değiştirsem uyanacak uyumayacak. Geceleri Kıyafetinin altından ağız mendillerini sokuyorum vücuduna değmesin diye
Her şey mevcut gerçekten. bana da bu his geceleri geliyor özellikle.ama en mükemmel anneliği yaptığından şüphe etme lütfen
Ben 1+1 saat uyudum cok iyi geldibugün de uykuyu 4 saate tamamladık cok şükür
O aşı neymiş ilk kez duydum:)
Aşı huzursuzluğu da cok başka ya.geçti mi peki uzun sürer miymiş ?
Gaitada gizli kan ve lökosit, eritrosit ve bolca amip görülmüş canım
Biraz tadım kaçtı. Araştırmalarıma göre tedavi ile bile geçmeyebilirmiş. İnşallah geçereşim yarın işten önce doktora uğrayıp ilaç yazdıracak
Yavrum peki ateşi olduğunu elinle hissediyor musun ? Alından ölçümde kaç derece çıkıyor? Bi şey olur da anlamam endişesi çöktü bana:))
Bana da 3 aşıyı aynı anda yapıyoruz dediler ben de cok endişeliyim:)
Oy kurban olurum ya cevaplar vermeye başladı demek. E bize topiğimizin 2 numarasından fotoğraf yok mu
Güncellemeler gelsin de yeter ki artık gecikmesine razıyım
Hmm hmmmm
Kakasında kötü koku var mıydı peki canım?
Amipli dizanteri bulgularına bakınca güneşte Ateş hariç hepsi var.
Of bir de Çok ağrılı bağırsak hareketleri mevcut nerdeyse gözünden yaş geliyor
Cildinde vs hiçbir değişiklik yok
Eşim yarın doktora uğrayacak, doktor ilaç yazacakmış sanırım. Ben şimdi diyete de girdim, arada adaptasyon sorunundan kaçaklar oldu ama süreci gözlemleyeceğim bakalım ne olacak.
Sizin alerji dönemi neyseki kısa sürmüş
Süreçler çok yıpratıcı oluyor
Geçmişsiniz gözünüz Aydın :)
Heeytyakışıklı damadım benim
İçim darlanıyor bebelerimizle ilgili endişelerimizi gördükçe, yaşadıkça
Olabilir mi acaba burunda tıkanıklık hırıltı olması ve hatta hapşırık vs hep normal deniyor ama akıntıyı bilemedim
46,5 cm doğdu şuan 54,5 cm doktor erken doğdu ama yakaladı dedi babası halası 1.90 onlara benzedi sanırım:) girme tam uyumuşken dinlenAllahım güzellik kocaman olmuşuzun boylu değil mi ?
Güneş hanımı 3 saattir zor uyutttum. Az önce tabak tıkırtısına aklı çıktı uyandı. Suan içeri girmeye korkuyorum
Ay güneşimiz prensesimiz o yumru eli yerim bemBen de size pazar keyfi yapan bi minnoş bırakayım
Huzurunuzda Güneş hanım
Namıdiğer kel prenses
Kaşları henüz yeni yeni çıktı
Çok keyifçi, emerken bile o yumruk yanağa dayanmış vaziyette
Yok yavrum gece gündüz uyku yok bizde, çok huzursuz.Bir haftadır hametanı kullanıyorum canım hiç işe yaramadı. Bu hafta süt ürünlerini tüketmeyi bırakıp deneyeyim birde. Haftaya kontrolümüz var tekrar doktorla görüşürüm.
Ama şu kafama takıldı süt alerjisi olan bebekler çok ağlarmış durmazmış uyumazmış. Benim kız çok sakin sürekli uyuyor. Sende durum nasıl
Bakalım bizimkinin altından ne çıkacak, kremi aldık bir denemek istiyorum yine de yavrum, çok üzülüyorum bu haline, belki faydası olur zaten 5 gün kullanılacakmış.canım kızımın yüzü mahvolmuştu. üstelik kaşındığı için kanatıyordu kaşıyıp sonra toza alerjisi olduğunu fark ettik tesadüfen. robot süpürge almıştık. hergün süpürüyordu evi.geçmişti. boşuna bi sürü hormonlu krem kullanmıştık. iyi gözlemleyip varsa alerjisi olma ihtimali olan şeyi bulmanız sorunu çözer
Maşallah maşallah46,5 cm doğdu şuan 54,5 cm doktor erken doğdu ama yakaladı dedi babası halası 1.90 onlara benzedi sanırım:) girme tam uyumuşken dinlen
Aynen canım baya yorucu zorlu bi süreçti teşekkür ederim cnmBen 1 gün bekledim öyle yıkadım
O ikinci kez ısıtma olayında bilgim yok ama ziyan etme kuzum ya sütü iki parçaya böl gerekirse bence olmazsa doymadıgını anlarsan tekrar verirsin
Ay yorucu olmus birazdık süreç. Emziği tutmayan cocuk tutmuyor tutanda ilk verişte alıyor direk sanırım. Sağlıkla büyüt insallah Kuzey Aras beyii
Aynen canım süreç baya yorucuydu çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin içinBizde de durumlar o şekil
HAyırlı olsun doğum yapmışsınız
Anlatırsanız Doğum hikayenizi dinleriz
Süreç biraz zor olmuş geçmiş olsun.
Ama sağlıcakla gelmiş kuzey Arasgüle güle büyütün inşallah bahtı güzel olsun
Melekler gülmeyi ve ağlamayı öğretiyor diyorlar onaSizinkiler de uyurken gözlerini oynatıp şaşı falan yapıyor mu, kah gülüyor, kah ağlıyor rüyada normal di mi kızlar
Lütfen herkes sırasını beklesinMelekler gülmeyi ve ağlamayı öğretiyor diyorlar onanormal yani bütün bebeklerde oluyor. Bazen kucağımda severken gülüyor ama bana gülmüyor tabii -Sunshine deyimiiyle ben gerçek gülücük istiyorum artıık diye öpesiim geliyor sıpayıı
Yaaaaa minikkuşa bak entarisi de pek güzel cıvıl cıvılE buda bizden olsun o zaman KUMSAL ECE denEki Görüntüle 3154664
Hey gidi günler sana telkinler verirken ben doğurdum yaMaşallah maşallahşükür be ekimcim. Hey gidi ne günlerdi
Ah kıpırdamaya korkuyorum
20 dk oldu ama 20 dkdır sürekli mıkır mıkır hareket halınde. Evde yürümeye korkuyorum
Amanda aman kumsal ece ne güzelmiş kıyafetiii eee büyümüş koca kız olmuş buE buda bizden olsun o zaman KUMSAL ECE denEki Görüntüle 3154664
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?