2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ay kahkaha attırdın bana

O hiç durmama hemen başlamaz canım ya 4-5 haftadan sonra başlıyor hatta en geneli 2-3 ay
Sizinkiler de uyurken gözlerini oynatıp şaşı falan yapıyor mu, kah gülüyor, kah ağlıyor rüyada normal di mi kızlar
Normal normal canım merak etme hepsi yapıyor:)

Bebeğim ateşi olmadı alından ölçme aletiyle en fazla 36.7 çıktı anlarsın cnm korkma bütün gün omzunda ben hep alnından öptüğüm için :) 1 saatte 1 düzenli ölçtüm ben gece yatınca ölçmedim ama :)

Cnm kabız yaptı mama ama fitil alma doktor mamasının işine zeytinyağı diyor bir çay kaşığı 5 gün yapmazsa kabız deniliyormuş

Ben de size pazar keyfi yapan bi minnoş bırakayım
Huzurunuzda Güneş hanım
Namıdiğer kel prenses
Kaşları henüz yeni yeni çıktı

Çok keyifçi, emerken bile o yumruk yanağa dayanmış vaziyette

Eklentiler

• FB14A132-001C-410C-B465-1AF5E2AF0991.webp
    43 KB · Görüntüleme: 90

Yaaa kızlar aynısı bizde de var suratında minik minik sivilceler var kızımın, süt alerjisi mi şimdi bu yani yarın doktora gideceğiz, herhalde söyler
Annem ve kayınvalidem dönüşümlü gelmeseydi ben bu 22 günü nasıl geçirirdim bilmiyorum Hele dün ıslak ve çıplak bir biçimde kendimr kıyafet ararken yaşasın yıkanmış bunlar demek çok büyük bir lükstü benim için
Evet canım ne yazık ki bir yanda anne sütü bir yanda meme reddi kıyası olunca dedim ki tutsun da silikonlar milikonla tutup sütü içsin yeter ki
Canım ıslaklıkla ilgili yeni keşfimi paylaşayım, belki sizlerin de işine yarar. Alt açma örtüsünün su geçirmeyen tarafını çocuğa gelecek şekilde gövdeme seriyorum. Sıkıştırıyorum sutyenin lastik kısmına, sorun çözülmüş oluyor. Sadece biraz hışırtılı ve bir miktar rahatsız edici bir yönü var.

Bebeler için de o kadar haklısın ki burada bebişlerlr ilgili hastalıkları veya hastalık ihtimsllerini okudukça ağlayasım geliyor benim de yarın doktora gideceğiz inşallah bir şeyi yoktur kuzumun. Sabah bir süre aktı, şimdi kesildi burnunun akıntısı. Normaldir inşallah

Allahım güzellik kocaman olmuş uzun boylu değil mi ?

Güneş hanımı 3 saattir zor uyutttum. Az önce tabak tıkırtısına aklı çıktı uyandı. Suan içeri girmeye korkuyorum
46,5 cm doğdu şuan 54,5 cm doktor erken doğdu ama yakaladı dedi babası halası 1.90 onlara benzedi sanırım:) girme tam uyumuşken dinlen

Yok yavrum gece gündüz uyku yok bizde, çok huzursuz.
Bakalım bizimkinin altından ne çıkacak, kremi aldık bir denemek istiyorum yine de yavrum, çok üzülüyorum bu haline, belki faydası olur zaten 5 gün kullanılacakmış.

46,5 cm doğdu şuan 54,5 cm doktor erken doğdu ama yakaladı dedi babası halası 1.90 onlara benzedi sanırım:) girme tam uyumuşken dinlen
Maşallah maşallah şükür be ekimcim. Hey gidi ne günlerdi

Ah kıpırdamaya korkuyorum
20 dk oldu ama 20 dkdır sürekli mıkır mıkır hareket halınde. Evde yürümeye korkuyorum

Aynen canım baya yorucu zorlu bi süreçti teşekkür ederim cnm

Aynen canım süreç baya yorucuydu çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için

Sizinkiler de uyurken gözlerini oynatıp şaşı falan yapıyor mu, kah gülüyor, kah ağlıyor rüyada normal di mi kızlar
Melekler gülmeyi ve ağlamayı öğretiyor diyorlar ona normal yani bütün bebeklerde oluyor. Bazen kucağımda severken gülüyor ama bana gülmüyor tabii -Sunshine deyimiiyle ben gerçek gülücük istiyorum artıık diye öpesiim geliyor sıpayıı

Lütfen herkes sırasını beklesin biz daha uzun süredir bekliyoruz P pohpoh86
E buda bizden olsun o zaman KUMSAL ECE den Eki Görüntüle 3154664
Yaaaaa minikkuşa bak entarisi de pek güzel cıvıl cıvıl kafasında şapka duruyor henüz, ne güzel

Maşallah maşallah şükür be ekimcim. Hey gidi ne günlerdi

Ah kıpırdamaya korkuyorum
20 dk oldu ama 20 dkdır sürekli mıkır mıkır hareket halınde. Evde yürümeye korkuyorum
Hey gidi günler sana telkinler verirken ben doğurdum ya cnm tvnin yanında bizim beşik telefon seslerini kapamadık nil sese duyarlı büyüdü 40 uçurmada 10 kadın başında bağırarak konuşurken uyuyordu ben süpürüyorum evi o uyurken sana nacizane tavsiyem bütün işlerini yap eğer sessizliğe alışırsa sen yanarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…