2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Biz daha 13 gunluguz alistirmaya calisiyorum sese ama cok irkiliyor sesten uyaniyor. Siz ne kadar zaman sonra supurge yapmaya falan basladiniz?

-Sunshine Nil kuştan herkese selammm
E buda bizden olsun o zaman KUMSAL ECE den Eki Görüntüle 3154664
Ben de size pazar keyfi yapan bi minnoş bırakayım
Huzurunuzda Güneş hanım
Namıdiğer kel prenses
Kaşları henüz yeni yeni çıktı

Çok keyifçi, emerken bile o yumruk yanağa dayanmış vaziyette
Bu da bizdenağlayan prenses Eylül hanımcım Fotoğrafta bile ağlıyoruz

Eklentiler

• 82AD2E70-B831-472C-84B1-7E63FDCC395F.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 75
O zaman bizdeki başka bir şey mi yaa dur bakalım doktor ne diyecek

Biz daha 13 gunluguz alistirmaya calisiyorum sese ama cok irkiliyor sesten uyaniyor. Siz ne kadar zaman sonra supurge yapmaya falan basladiniz?
Uyansın yine dalar ben hep çalıştırıyorum cnm 15. Günden beri çünkü hep tembih ettiler bana baştan nasıl olursa öyle devam eder die aç korkma zaten şuan bile ses olmasa irkilmeleri var sıçramaları alışcaklar bebeğim

Kızlar dün tartıldık, 100 gr almış bebek. Ben artık saat saymıyorum ama yaklaşık 3 saatte bir mama veriyorum. Mama yerine bazen sağdığım sütü veriyorum. 30cc. Ne zamana kadar böyle devam acaba, uyandırmak zorunda mıyız sürekli? Sizin beslenme durumunuz nasıl? Saat ve cc

Sen 36 yı göreceksin dedin beni tutturdun ama olayların böyle gelişeceği hayatta aklıma gelmezdi
Kuzum biz de hep salondayız akşam saatlerinde gürültüde uyuyor ama gece vakitleri ve evde yalnızsam vs tüm tıkırtılara aklı çıkarak sıçrıyor yoksa ben de gürültü ye alışsın istiyorum elbette
Bu da bizdenağlayan prenses Eylül hanımcım Fotoğrafta bile ağlıyoruz
Yaaaa görevini başarıyla icra ederken çekmişsin

Minnoş ölçü veremem ama güneş sarılık olmasına rağmen yaklaşık 20 günlükten itibaren acıkınca 2 maaaksimum 3 saatte bir uyanmaya başlamıştı. Ben yine de başlangıçta 2.5 saate ardından 3-3,5 saate alarm kurdum bi süre ama artık gerek kalmadı kesin uyanıyor.

Lütfen herkes sırasını beklesin biz daha uzun süredir bekliyoruz @pohpoh86

Yaaaaa minikkuşa bak entarisi de pek güzel cıvıl cıvıl kafasında şapka duruyor henüz, ne güzel
İçiim gidiyor içiim
Canım her bebek farklı biz 3 saatte bir yarım saat emzrme peşine 30 cc mama veriyorduk. Geçen emzirme eğitiminde 20 dk emdi beni 10 cc anca emmiş bebek benim sütüm az o yüzden hemşire 90 cc mama yap 30 - 40 dk emzirme arkasına ver dedi ne kadarını içerse dedi seni güzel emip sütün geldiyse az içer sütün az ise cok içer dedi. Doktorundan bilgi al bence benim bebek beklendiği düzeyde kilo almıyor o yüzden arttırdık. Eğer sorun yasıyorsan bence erken git doktora bekleme yani muayane zamanını

Kaç günlük canım? Bizim 3 saatte 1 90 cc

Bizimkide çok sıçrıyor ama aslında alışmış sese geçer belki yakın zamanda şu sıçramaları.şuan omzumda ayaklarının altına destek veriyorum tırmanıyor

Siz özelde mi muayene oluyorsunuz? Ben iki kez gittim şimdi özel sigortayı bekliyorum, muayene ücreti ne kadar canım?

Kaç günlük canım? Bizim 3 saatte 1 90 cc
Kızlar bu mamaları nasıl veriyorsunuz? Ben kaşık biberonla vereyim diyorum ama yarısını diliyle itiyor, kesinlikle hiçbir zaman tamamını içemedi. Enjektörle de aynı şekilde. Ben mi beceremiyorum acaba dicem ama annemler de veremiyor bazen aç olsa bile almıyor kaşık biberonla

Kızlar devlet tarafından bir kerelik verilen bebek parasına başvuruda bulundunuz mu nereden bulundunuz
Tc ile ptt den cekiliyordu sanırım ama basvuru yapılmıyor diye biliyorum
Siz özelde mi muayene oluyorsunuz? Ben iki kez gittim şimdi özel sigortayı bekliyorum, muayene ücreti ne kadar canım?
Kuzum ben hacettepe hastanesine gidiyorum
Ben parmakla beslenme sondadıyla veriyorum bazen biberonla veriyorum. Bey efendinin keyfi yerindeyse beslenme sondasıyla gögüsten veriyorum hem süt emiyor hemde mamayı. Derdim şuan kilo alması. Yavrumun memeyle sorunu yok ki gögsüme ilk koydukları anda emme refleksi kuvvetlice tuttu emdi. Ama benim sütüm sıkıntı. Kilo alsın kendine gelsiin bi derdim o valla

Tc ile ptt den cekiliyordu sanırım ama basvuru yapılmıyor diye biliyorum

Kuzum ben hacettepe hastanesine gidiyorum
Aile.gov.tr de şöyle bir yazı gördüm belki başvuru yapmak isteyenlere yardımcı olur
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlükleri ya da Sosyal Hizmet Merkezlerine yapılır. Her ne statüde olursa olsun (hizmet alımı yoluyla istihdam edilenler dâhil) kamu kurum ve kuruluşlarınca istihdam edilen personel çalıştığı kuruma başvurur. Yurtdışında yaşayanların başvuruları ise Büyükelçilik ve Konsolosluklarca alınır. Yurtdışında yaşayanların Türkiye’de bulunmaları halinde ise herhangi bir Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ya da Sosyal Hizmet Merkezine başvurmaları mümkündür.

Canım hacettepeden nasıl randevu alıyorsun? Ben asla ulaşamıyorum oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…