- 27 Nisan 2022
- 606
- 1.013
- 63
Hey gidi günler sana telkinler verirken ben doğurdum yacnm tvnin yanında bizim beşik telefon seslerini kapamadık nil sese duyarlı büyüdü 40 uçurmada 10 kadın başında bağırarak konuşurken uyuyordu ben süpürüyorum evi o uyurken sana nacizane tavsiyem bütün işlerini yap eğer sessizliğe alışırsa sen yanarsın
E buda bizden olsun o zaman KUMSAL ECE denEki Görüntüle 3154664
Bu da bizdenBen de size pazar keyfi yapan bi minnoş bırakayım
Huzurunuzda Güneş hanım
Namıdiğer kel prenses
Kaşları henüz yeni yeni çıktı
Çok keyifçi, emerken bile o yumruk yanağa dayanmış vaziyette
inşallah dönemsel bi durumdur da geçer vallahi psikolojim bozuldu her an ağlayacak diye tetikteyimBir yerde okudum bir ayın sonunda 5. Haftalarda olabiliyormuş atak döneminde
O zaman bizdeki başka bir şey mi yaaYok yavrum gece gündüz uyku yok bizde, çok huzursuz.
Bakalım bizimkinin altından ne çıkacak, kremi aldık bir denemek istiyorum yine de yavrum, çok üzülüyorum bu haline, belki faydası olur zaten 5 gün kullanılacakmış.
Uyansın yine dalar ben hep çalıştırıyorum cnm 15. Günden beri çünkü hep tembih ettiler bana baştan nasıl olursa öyle devam eder die aç korkma zaten şuan bile ses olmasa irkilmeleri var sıçramaları alışcaklar bebeğimBiz daha 13 gunluguz alistirmaya calisiyorum sese ama cok irkiliyor sesten uyaniyor. Siz ne kadar zaman sonra supurge yapmaya falan basladiniz?
Sen 36 yı göreceksin dedin beni tutturdun ama olayların böyle gelişeceği hayatta aklıma gelmezdiHey gidi günler sana telkinler verirken ben doğurdum yacnm tvnin yanında bizim beşik telefon seslerini kapamadık nil sese duyarlı büyüdü 40 uçurmada 10 kadın başında bağırarak konuşurken uyuyordu ben süpürüyorum evi o uyurken sana nacizane tavsiyem bütün işlerini yap eğer sessizliğe alışırsa sen yanarsın
Yaaaa görevini başarıyla icra ederken çekmişsinBu da bizdenağlayan prenses Eylül hanımcım Fotoğrafta bile ağlıyoruz
Minnoş ölçü veremem ama güneş sarılık olmasına rağmen yaklaşık 20 günlükten itibaren acıkınca 2 maaaksimum 3 saatte bir uyanmaya başlamıştı. Ben yine de başlangıçta 2.5 saate ardından 3-3,5 saate alarm kurdum bi süre ama artık gerek kalmadı kesin uyanıyor.Kızlar dün tartıldık, 100 gr almış bebek. Ben artık saat saymıyorum ama yaklaşık 3 saatte bir mama veriyorum. Mama yerine bazen sağdığım sütü veriyorum. 30cc. Ne zamana kadar böyle devam acaba, uyandırmak zorunda mıyız sürekli? Sizin beslenme durumunuz nasıl? Saat ve cc
İçiim gidiyor içiimLütfen herkes sırasını beklesinbiz daha uzun süredir bekliyoruz @pohpoh86
Yaaaaa minikkuşa bak entarisi de pek güzel cıvıl cıvılkafasında şapka duruyor henüz, ne güzel
Canım her bebek farklı biz 3 saatte bir yarım saat emzrme peşine 30 cc mama veriyorduk. Geçen emzirme eğitiminde 20 dk emdi beni 10 cc anca emmiş bebek benim sütüm az o yüzden hemşire 90 cc mama yap 30 - 40 dk emzirme arkasına ver dedi ne kadarını içerse dedi seni güzel emip sütün geldiyse az içer sütün az ise cok içer dedi. Doktorundan bilgi al bence benim bebek beklendiği düzeyde kilo almıyor o yüzden arttırdık. Eğer sorun yasıyorsan bence erken git doktora bekleme yani muayane zamanınıKızlar dün tartıldık, 100 gr almış bebek. Ben artık saat saymıyorum ama yaklaşık 3 saatte bir mama veriyorum. Mama yerine bazen sağdığım sütü veriyorum. 30cc. Ne zamana kadar böyle devam acaba, uyandırmak zorunda mıyız sürekli? Sizin beslenme durumunuz nasıl? Saat ve cc
Kaç günlük canım? Bizim 3 saatte 1 90 ccKızlar dün tartıldık, 100 gr almış bebek. Ben artık saat saymıyorum ama yaklaşık 3 saatte bir mama veriyorum. Mama yerine bazen sağdığım sütü veriyorum. 30cc. Ne zamana kadar böyle devam acaba, uyandırmak zorunda mıyız sürekli? Sizin beslenme durumunuz nasıl? Saat ve cc
Bizimkide çok sıçrıyor ama aslında alışmış sese geçer belki yakın zamanda şu sıçramaları.şuan omzumda ayaklarının altına destek veriyorum tırmanıyorSen 36 yı göreceksin dedin beni tutturdun ama olayların böyle gelişeceği hayatta aklıma gelmezdi
Kuzum biz de hep salondayız akşam saatlerinde gürültüde uyuyor ama gece vakitleri ve evde yalnızsam vs tüm tıkırtılara aklı çıkarak sıçrıyoryoksa ben de gürültü ye alışsın istiyorum elbette
Yaaaa görevini başarıyla icra ederken çekmişsin
Pençelerini de batırıyor mu boynunaBizimkide çok sıçrıyor ama aslında alışmış sese geçer belki yakın zamanda şu sıçramaları.şuan omzumda ayaklarının altına destek veriyorum tırmanıyor
11 günlük canım, normal mi 30? Aslında doktorum biri 60cc verebilirsin dedi ama öncesinde biraz da emziryorum. O yüzden 30 cc mama veriyorum. Kafam çok karışıkKaç günlük canım? Bizim 3 saatte 1 90 cc
Siz özelde mi muayene oluyorsunuz? Ben iki kez gittim şimdi özel sigortayı bekliyorum, muayene ücreti ne kadar canım?İçiim gidiyor içiim
Canım her bebek farklı biz 3 saatte bir yarım saat emzrme peşine 30 cc mama veriyorduk. Geçen emzirme eğitiminde 20 dk emdi beni 10 cc anca emmiş bebek benim sütüm az o yüzden hemşire 90 cc mama yap 30 - 40 dk emzirme arkasına ver dedi ne kadarını içerse dedi seni güzel emip sütün geldiyse az içer sütün az ise cok içer dedi. Doktorundan bilgi al bence benim bebek beklendiği düzeyde kilo almıyor o yüzden arttırdık. Eğer sorun yasıyorsan bence erken git doktora bekleme yani muayane zamanını
İçiim gidiyor içiim
Canım her bebek farklı biz 3 saatte bir yarım saat emzrme peşine 30 cc mama veriyorduk. Geçen emzirme eğitiminde 20 dk emdi beni 10 cc anca emmiş bebek benim sütüm az o yüzden hemşire 90 cc mama yap 30 - 40 dk emzirme arkasına ver dedi ne kadarını içerse dedi seni güzel emip sütün geldiyse az içer sütün az ise cok içer dedi. Doktorundan bilgi al bence benim bebek beklendiği düzeyde kilo almıyor o yüzden arttırdık. Eğer sorun yasıyorsan bence erken git doktora bekleme yani muayane zamanını
Kızlar bu mamaları nasıl veriyorsunuz? Ben kaşık biberonla vereyim diyorum ama yarısını diliyle itiyor, kesinlikle hiçbir zaman tamamını içemedi. Enjektörle de aynı şekilde. Ben mi beceremiyorum acaba dicem ama annemler de veremiyorKaç günlük canım? Bizim 3 saatte 1 90 cc
Tc ile ptt den cekiliyordu sanırım ama basvuru yapılmıyor diye biliyorumKızlar devlet tarafından bir kerelik verilen bebek parasına başvuruda bulundunuz mu nereden bulundunuz
Kuzum ben hacettepe hastanesine gidiyorumSiz özelde mi muayene oluyorsunuz? Ben iki kez gittim şimdi özel sigortayı bekliyorum, muayene ücreti ne kadar canım?
Ben parmakla beslenme sondadıyla veriyorum bazen biberonla veriyorum. Bey efendinin keyfi yerindeyse beslenme sondasıyla gögüsten veriyorum hem süt emiyor hemde mamayı. Derdim şuan kilo alması. Yavrumun memeyle sorunu yok ki gögsüme ilk koydukları anda emme refleksi kuvvetlice tuttu emdi. Ama benim sütüm sıkıntı. Kilo alsın kendine gelsiin bi derdim o vallaKızlar bu mamaları nasıl veriyorsunuz? Ben kaşık biberonla vereyim diyorum ama yarısını diliyle itiyor, kesinlikle hiçbir zaman tamamını içemedi. Enjektörle de aynı şekilde. Ben mi beceremiyorum acaba dicem ama annemler de veremiyorbazen aç olsa bile almıyor kaşık biberonla
Aile.gov.tr de şöyle bir yazı gördüm belki başvuru yapmak isteyenlere yardımcı olurTc ile ptt den cekiliyordu sanırım ama basvuru yapılmıyor diye biliyorum
Kuzum ben hacettepe hastanesine gidiyorum
ben ikinci aldim.-Sunshine bunlardan alıcam snr onu piyano gibi çalıyorlar. ama fiyatları fena artmış hangisi nerde uygundr bilmiyorum. araştralım bakalım
Tc ile ptt den cekiliyordu sanırım ama basvuru yapılmıyor diye biliyorum
Kuzum ben hacettepe hastanesine gidiyorum
Ben parmakla beslenme sondadıyla veriyorum bazen biberonla veriyorum. Bey efendinin keyfi yerindeyse beslenme sondasıyla gögüsten veriyorum hem süt emiyor hemde mamayı. Derdim şuan kilo alması. Yavrumun memeyle sorunu yok ki gögsüme ilk koydukları anda emme refleksi kuvvetlice tuttu emdi. Ama benim sütüm sıkıntı. Kilo alsın kendine gelsiin bi derdim o valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?