2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben kaşık biberonla işkence çektim 1 buçuk saatte ancak veriyordum. Sonra doktor önümde verdi 5 dakikada. En küçük parmağımı bebeğin ağzına sokuyorum emiyor, ben de sağ taraftan enjektörü sokup yavaş yavaş veriyorum mamayı. Youtube da var canım izle, çok rahat oluyor.

sizinlerin kiskanc bebeleri var, benimde siyah kara bocugum dogum yapacagimi hissetti heralde son 3-4 gundur hep totomun dibine girip yatiyor ben her uzandigimda bebek gelince nasil olucak acaba

Eklentiler

• E73DAC48-55E7-4D24-BAB3-5D13B6F0CEC4.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 59
  • 8E7798FA-F41F-4CB4-BBF8-24F52A0FB1D2.webp
    63,6 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar alıntılayamadımda yazanları mama tavsiyeleri vermiştiniz hiç biriniz SMA yazmamışsınız bende doğumdan beri SMA kullanıyorum. Değiştireyim mi mamayı tam olarak farkları nedir ?

Canım hacettepeden nasıl randevu alıyorsun? Ben asla ulaşamıyorum oraya
Canım ben orda doğum yaptım yeni doğana gidiyorum. Sekreterlikten direk kayıt yapıp gidiyoruz. 1 aydan sonra ordan bi hoca bulcam oraya gitcem. Hacettepenin kendi sayfasından alınıyormus sanırım randevular

Lütfen herkes sırasını beklesin biz daha uzun süredir bekliyoruz P pohpoh86

Yaaaaa minikkuşa bak entarisi de pek güzel cıvıl cıvıl kafasında şapka duruyor henüz, ne güzel
Evet şimdilik takabiliyorum şapkayı kafayı sallaya sallaya çıkardada ben kazanıyorum ama şimdilik
Amanda aman kumsal ece ne güzelmiş kıyafetiii eee büyümüş koca kız olmuş bu
teşekkür ederiz

Canim hope2022 cok sagol
Kizlar yarin son muayene gunum persembe doguma gidecegim. Bu arada doktorum dogumuma giremeyecek. Semineri varmis ve bunu son saniye soyluyo bana. Baska bir doktora yonlendirdi. Acikcasi her iste bir hayir vardir diye dusunuyorum. Basindan beri icime sinmeyen bir seyler vardi kendisiyle ilgili. O yuzden hic problem etmedim. Persembe gunu insallah saglikla yavrumuzu kucagimiza almayi Rabbim nasip etsin. 3 kasima gun alan var mi aranizda?

Kızlar kanama durumlarınız nasıl? Benim sezaryen sonrası her gün az az kahverengi şeklinde devam ediyor. Daha ne kadar devam edecek böyle kahverengi gelmesi normal mi sizce?

kızıma fişler prizenı almıştık bunun. çok memnun kalmıştım. sırada oğlan var o kullanacak inşallah
maşallah bzm maalesef süre aşımına uğradı

Sizinkiler de uyurken gözlerini oynatıp şaşı falan yapıyor mu, kah gülüyor, kah ağlıyor rüyada normal di mi kızlar
normal gittikçe azaltıyor hatta
Aşırı öpme sevme nasil oluyir ki. Benim 18 aylik bebiş öpüyor kardeşini de
bnmkide öpüyor, sıkıstırıyor otobüs taksı yapıyor ama aşırı aşırı bır hal içerisnde mi önemli olan oymş. ama 18aylıkta zordur dur desen anlamaz nese gecicek inşallah

Merhaba bende gata ve bilkent şehir hastanesi arasinda kaldim bi fikriniz var mi hanimlar

Kizlr merhaba ben infertilite ye basvurcam tekrar da hastane degistirmek zorunda kaldim gata ve bilkent şehir hastanesi arasinda kaldim yardimci olabilecek var mi

valla cuma dogurmicak olsam , 42 yi gorurdum heralde keyfi yerindeymis icerde , dr oyle soyledi
Valla harika, endişeliydik ama çok çok güzel geldin bu günlere doğumun da en güzelinden olsun inşallah. Cuma kesin değil mi?
Dediğin gibi içine sinmemiş böyle gelişmiş. Vardır bi hayır bence de.
Sağ Salim kolayca kavuşun inşallah :)

Cnm benim sütüm olmadığından biberonla zaten besleniyor ama biz 15 günlükken 45 cc den aşağı içmiyordu nil 2 saatte 1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…