- 5 Mayıs 2015
- 5.019
- 6.613
- 398
Kaymakamlıktan başvuruluyor diye biliyorum canım. Ben daha başvurmadım. 300 liraymış.Kızlar devlet tarafından bir kerelik verilen bebek parasına başvuruda bulundunuz mu nereden bulundunuz
Ben kaşık biberonla işkence çektimKızlar bu mamaları nasıl veriyorsunuz? Ben kaşık biberonla vereyim diyorum ama yarısını diliyle itiyor, kesinlikle hiçbir zaman tamamını içemedi. Enjektörle de aynı şekilde. Ben mi beceremiyorum acaba dicem ama annemler de veremiyorbazen aç olsa bile almıyor kaşık biberonla
Oyyyyy ne güzel besizinlerin kiskanc bebeleri var, benimde siyah kara bocugumdogum yapacagimi hissetti heralde son 3-4 gundur hep totomun dibine girip yatiyor ben her uzandigimda bebek gelince nasil olucak acaba
valla cuma dogurmicak olsam , 42 yi gorurdum heraldeOyyyyy ne güzel be
Bebeğim kasıma kaptırdık seni be
Canım ben orda doğum yaptım yeni doğana gidiyorum. Sekreterlikten direk kayıt yapıp gidiyoruz. 1 aydan sonra ordan bi hoca bulcam oraya gitcem. Hacettepenin kendi sayfasından alınıyormus sanırım randevularCanım hacettepeden nasıl randevu alıyorsun? Ben asla ulaşamıyorum oraya
Evet şimdilik takabiliyorum şapkayı kafayı sallaya sallaya çıkardada ben kazanıyorum ama şimdilik
Amanda aman kumsal ece ne güzelmiş kıyafetiii eee büyümüş koca kız olmuş bu
walla senınki 11aylık oldu herhalde bzmkiler yuruyorvalla cuma dogurmicak olsam , 42 yi gorurdum heraldekeyfi yerindeymis icerde , dr oyle soyledi
maşallah bzm maalesef süre aşımına uğradıkızıma fişler prizenı almıştık bunun. çok memnun kalmıştım. sırada oğlan var o kullanacak inşallah
normal gittikçe azaltıyor hattaSizinkiler de uyurken gözlerini oynatıp şaşı falan yapıyor mu, kah gülüyor, kah ağlıyor rüyada normal di mi kızlar
bnmkide öpüyor, sıkıstırıyor otobüs taksı yapıyor ama aşırı aşırı bır hal içerisnde mi önemli olan oymş. ama 18aylıkta zordur dur desen anlamaz nese gecicek inşallahAşırı öpme sevme nasil oluyir ki. Benim 18 aylik bebiş öpüyor kardeşini de
Merhaba bende gata ve bilkent şehir hastanesi arasinda kaldim bi fikriniz var mi hanimlarAllah yardımcınız olsun ne diyeceğini bilemedim. Her iki hastanede iyi diyebilirim. Ben Bilkent şehir hastanesi tüp bebeğe gittim. Pgt tüp bebek bölümü ve laboratuvarında yapılıyorsa Dr. Şebnem Özyer ve Zehra Kurdoğlu
30.haftada yine kanama olmuştu o zaman 2 doz şeklinde yapılmıştı. 35 de tekrar yapılmasına gerek görmedi doktorumuzPeki ciğer geliştirici yapılmış mıydı acaba
walla senınki 11aylık oldu herhalde bzmkiler yuruyor
boşa gitmesin diye yeni çocuk yaptım hemenmaşallah bzm maalesef süre aşımına uğradı
Valla harika, endişeliydik ama çok çok güzel geldin bu günlerevalla cuma dogurmicak olsam , 42 yi gorurdum heraldekeyfi yerindeymis icerde , dr oyle soyledi
Dediğin gibi içine sinmemiş böyle gelişmiş. Vardır bi hayır bence de.Canimhope2022 cok sagol
Kizlar yarin son muayene gunum persembe doguma gidecegim. Bu arada doktorum dogumuma giremeyecek. Semineri varmis ve bunu son saniye soyluyo bana. Baska bir doktora yonlendirdi. Acikcasi her iste bir hayir vardir diye dusunuyorum. Basindan beri icime sinmeyen bir seyler vardi kendisiyle ilgili. O yuzden hic problem etmedim. Persembe gunu insallah saglikla yavrumuzu kucagimiza almayi Rabbim nasip etsin. 3 kasima gun alan var mi aranizda?
Cnm benim sütüm olmadığından biberonla zaten besleniyor ama biz 15 günlükken 45 cc den aşağı içmiyordu nil 2 saatte 1Kızlar bu mamaları nasıl veriyorsunuz? Ben kaşık biberonla vereyim diyorum ama yarısını diliyle itiyor, kesinlikle hiçbir zaman tamamını içemedi. Enjektörle de aynı şekilde. Ben mi beceremiyorum acaba dicem ama annemler de veremiyorbazen aç olsa bile almıyor kaşık biberonla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?