2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bu konu benimde kafama çok takılıyor, mama daha çok vermek zorunda kalıyorum da, bilgi edinirseniz banada yazar mısınız
Canım kimi az bişi veriyormuş kimi vermiyor suyu..Mama olarak Aptamil,bebelac gold ve hiip combiotic önerdiler

Hayyal o aşı cok güzel bir aşı. biz 32 haftalık diye yapmadılar ama grıbe karşı cok güzel koruyor yaptran arkadaşlarım cok memnun kaldılar. kızlar birde dr. a gdınce kafa capını muhakak ölctürün kilodan bile önemli. bıngıldağın çapı faln. inşallah sorunsuz gecer gder. rota aşısı kesınlıkle yaptrcam ilk oğlumda yaptrdım cok sukur sorun yaşamadık menenjit aşısıda dr. a ozmn aşı karşıtlarını sormustm oan bna demişti ki sen hiç menenjit gecıren cocuk gördün mü diye aşıları yaptrcm inşallah. buara bzmki sese cok duyarlastı eskıden makıne açıyordm yanında şimdi ise sesten hemn irkilıo uyanıyor öksürmeye korkuyoruz.

Sağol canım sanada geçmiş olsun

buarada 2.bebeği olanlar ben bgn oğlumu psikiyatriye götrdm dr. a dedimki insanın elı ayağı ağrıyınca ilaç içio geciyor ama ruhunda derın yara olmasını istemıyorum. cok sukur iyi dedi bşr daha gelmeyın dedibna bukdr kaygı iyi değil dedi kıskanclık olmazsa olmaz dedi bu insani bir duygu yaşaması lazım dedi nezmn tehlıkeli vurunca, siddet gösterince ya da aşırı öpme aşırı sevme gibi hallerde. cok sukur ıkısıde yok.aklknızda olsn

Bir haftadır hametanı kullanıyorum canım hiç işe yaramadı. Bu hafta süt ürünlerini tüketmeyi bırakıp deneyeyim birde. Haftaya kontrolümüz var tekrar doktorla görüşürüm.
Ama şu kafama takıldı süt alerjisi olan bebekler çok ağlarmış durmazmış uyumazmış. Benim kız çok sakin sürekli uyuyor. Sende durum nasıl

-Sunshine bunlardan alıcam snr onu piyano gibi çalıyorlar. ama fiyatları fena artmış hangisi nerde uygundr bilmiyorum. araştralım bakalım

Eklentiler

• Screenshot_20221101_141537_trendyol.com.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 52
canım kızımın yüzü mahvolmuştu. üstelik kaşındığı için kanatıyordu kaşıyıp sonra toza alerjisi olduğunu fark ettik tesadüfen. robot süpürge almıştık. hergün süpürüyordu evi.geçmişti. boşuna bi sürü hormonlu krem kullanmıştık. iyi gözlemleyip varsa alerjisi olma ihtimali olan şeyi bulmanız sorunu çözer

Aşırı öpme sevme nasil oluyir ki. Benim 18 aylik bebiş öpüyor kardeşini de

Kizlar bugün sütüm azaldı. Bir de meme reddi yaşıyoruz bugün mamayı erkenden verdim. Benzer şeyler yaşayan oldu mu bı dönemde

Benim kızım aşırı seviyor ve aşırı öpüyor hastayken bile kaç kez uyardım kızım bak hastasın öpme kardeşini diye güzel güzel yoj yine öptü acaba bizimki tehlikeli olan boyuttami bende şimdi üzüldüm

Kızlar nasılsınız? Biz bugün 32 günlük olduk ve kızım 4 , 5 gündür sürekli ağlıyor.
Dün sabah 10 dan gece 1 e kadar gün içinde uyku uyumadı. Uyanık olduğu her an ya ağlıyor ya vızıklıyor. Gazı olmadığında da böyle. Bugün aylık kontrolüne götürdük doktor bir şeyi yok diyor ama bazen sanki çok canı yanıyormuşcasına çığlık ata ata ağlıyor. Dün gece öyle bir ağladı ki herkesi ayaklandırdı herkesin eli ayağına dolaştı ne ne yapacağımızı da bilemiyoruz.
Böyle olması normal mi? Çok üzülüyoruz.

Canım günlerimiz yakın sanırım benimki de bugünlerde bı değişik. Hiç düzen yok aç mı tok mu belli değil uyku 5 dk akşam ağlamaları falan

Canım günlerimiz yakın sanırım benimki de bugünlerde bı değişik. Hiç düzen yok aç mı tok mu belli değil uyku 5 dk akşam ağlamaları falan
evet canım benimki de birden böyle oldu yemesi falan da çok güzeldi bu ağlamaları başlayınca yemesi de bozuldu bi 90 cc içiyor bi 30 cc içiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…