2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Annem beni ben annemi bırakmıyoruz artık bilmiyorum herkesin farklı ama bana arkadaslarım anneni çağırma strese sokuyorlar eşinle hallet dediler. Tam tersi eşim strese sokuyor annem rahatlatıyor. O sanırım adapte olamadı daha evin benim bütün herseyine yardım eden ilgilenen adam gitti resmen. Alısacak sanırım oda artık
Kalıyor kuzum annem yanımda. Kadın 20 gündür cok yoruldu. Bir yanım kıyamıyor bir yanım bırakamıyor
Ay güzel annelerim işitme testine gidiyoruz ilk teste sağ kulak geçti sol kulak kaldı o yüzden tekrarını istediler dua edin bize de geçelim bitsin gitsin
Biter insallah kuzum güzel sonuclar alırsın bize de haber ver
Hala doğurdugum kilodayım hatta bazı günler 1-2 fazlası cıkıyorum annem benimle kalıyor ya kadın 20 günde 3 kilo verdi bende tık yok
Kimse güneş aşkımızı sorgulamasın -Sunshine
Gözümüzün önünde aşk yaşıyorlar Doruk abi kardeslerine gönül yapma sanatını öğretiyor

-Sunshine Güneş kızdan da gelmez mi bi Doruklara sevdalandım cevap
Kızlar ateş basması yaşayan bir tek ben miyim? Gece nefes alamıyordum uyandığımda. Eşim de şehir dışına çıktı yalnızım artık. Böyle yanarsam diye korkuyorum niye böyle ateş basıyor
Gögüslerinde sorun yoksa canım lohusalıkta ateş basması oluyor ama. Hatta lohusanın ateşi 40 gün sönmez derler ya
Selam kızlar bir sorum var mamadan sonra bebişe su veriyor musunuz ? Birde önerdiğiniz beğendiğiniz mama var mı?
Su verilmez ya sanırım daha aylık bile değiller. Ağızda kalanlar için kaynamış sogutulmus suyla mendil ıslatıp siliyorım. Hipp combiotik var eczacı onu önerdi ona basladım

Ağız mendilleri can oluyor. Güneşin de yakası hep ıslanıyor, kendimi saymıyorum zaten. Üst değiştirsem uyanacak uyumayacak. Geceleri Kıyafetinin altından ağız mendillerini sokuyorum vücuduna değmesin diye
Her şey mevcut gerçekten. bana da bu his geceleri geliyor özellikle. ama en mükemmel anneliği yaptığından şüphe etme lütfen
Ben 1+1 saat uyudum cok iyi geldi bugün de uykuyu 4 saate tamamladık cok şükür
O aşı neymiş ilk kez duydum:)
Aşı huzursuzluğu da cok başka ya. geçti mi peki uzun sürer miymiş ?
Gaitada gizli kan ve lökosit, eritrosit ve bolca amip görülmüş canım
Biraz tadım kaçtı. Araştırmalarıma göre tedavi ile bile geçmeyebilirmiş. İnşallah geçer eşim yarın işten önce doktora uğrayıp ilaç yazdıracak
Yavrum peki ateşi olduğunu elinle hissediyor musun ? Alından ölçümde kaç derece çıkıyor? Bi şey olur da anlamam endişesi çöktü bana:))
Bana da 3 aşıyı aynı anda yapıyoruz dediler ben de cok endişeliyim:)
Oy kurban olurum ya cevaplar vermeye başladı demek. E bize topiğimizin 2 numarasından fotoğraf yok mu
Güncellemeler gelsin de yeter ki artık gecikmesine razıyım
Hmm hmmmm
Kakasında kötü koku var mıydı peki canım?
Amipli dizanteri bulgularına bakınca güneşte Ateş hariç hepsi var.
Of bir de Çok ağrılı bağırsak hareketleri mevcut nerdeyse gözünden yaş geliyor
Cildinde vs hiçbir değişiklik yok
Eşim yarın doktora uğrayacak, doktor ilaç yazacakmış sanırım. Ben şimdi diyete de girdim, arada adaptasyon sorunundan kaçaklar oldu ama süreci gözlemleyeceğim bakalım ne olacak.

Sizin alerji dönemi neyseki kısa sürmüş
Süreçler çok yıpratıcı oluyor
Ay güzel annelerim işitme testine gidiyoruz ilk teste sağ kulak geçti sol kulak kaldı o yüzden tekrarını istediler dua edin bize de geçelim bitsin gitsin
Geçmişsiniz gözünüz Aydın :)
Kimse güneş aşkımızı sorgulamasın -Sunshine
Heeyt yakışıklı damadım benim

İçim darlanıyor bebelerimizle ilgili endişelerimizi gördükçe, yaşadıkça
Olabilir mi acaba burunda tıkanıklık hırıltı olması ve hatta hapşırık vs hep normal deniyor ama akıntıyı bilemedim

Çok direndim ama reflü yatağı alacağım bugün kusmalardan illallah ettim sürekli kıyafet değişiyoruz :/
Al canım bende aldım resmen kendi uyku kalitem bile arttı 1-2 kez kusmuğundan dolayı nefes alamayacak duruma gelince sürekli basında nöbet tutuyordum resmen uyuyorsam kalkıp kalkıp kontrol ediyordum şimdi reflü yastıgında gene kusma oluyor ama bide yan yatırınca direk çıkıyor ağzından

Güneş hanımla bi dirlik sağlayabilirsek neden olmasın şuanda kendisinin Bir eli yakamda 7 sülaleme sövmekle meşgul sanırım

Hayyal cim bugün başlangıcı yapmışken kasımın ilk gününde bi bebeli foto şov yapmaz mıyız kızlar

Teşekkürler canım

Teşekkürler

Bizimde aynıı süt alerjisi olabilir mi dedim doktora 1 ay gözlemleyin şimdi teşhis koymak için çok erken demişti ama geçmiyor

aynen suan bu msjı göğsümün tammortasında yatan bır koala ile yazıyorum. kesinlkle yavastan oyun halısı alalım. çnkü 1aya kadar yere kalın bişe üstüne de minnoşlar. ben altı piyanolu olanlar var ondan alıcam baya ayaklarıyla calıolar snr o alt kısmı cıkıp kullanıolarda

Kızlarr çok dikkat edin salgın varmışş hastane dolu dün dışarı çıkmıştık nereden bulaştı bilmiyorum sabaha kadar ishal kusma çocuğumada bakamadım Dayanamayınca hastaneye geldik serum ve iğne verdi doktor sağolsun aman sizler dikkat edin bittim dünden beri

3 bucuk hafta kadar önce ben de yaşadım. Dışarıda yemek yedik geldik bir kaç saat içinde fenalaştım. Tek başıma atlattım 2-3 gün ölüm gibiydi.
Benim kıza da benden mi bulaştı acaba sabahtan beri düşünüyorum
Herkes kendisine dikkat etsin
Geçmiş olsun nurcum

Aldıklarını linklersin
Koalanı öp benim için benimki de memenin dibinde uyumakta bıraksam uyanacak

Geçtik işitmeden şükür
Canım dün demiştim ya aynısı oğlumda var ishal kusma zencefilli limonlu ıhlamur demledim. Yemek öncesinde de midesi ferahlasın diye nane limon kaynattım içirdim muz leblebi gibi ishali kesicek şeyler verdim. Bu sabah daha iyiydi okula gitmek istedi. Sende ıhlamur limon zencefil demle istersen ya çok geçmiş olsun dikkat et

Yaaa benimde sütüm çok çok az hala 22 gün oldu stresten aşırı kilo vermişim ben 48 kiloyla hamile kalmıştım en son 68 kiloydum doğuma girmeden önce şimdi 55 kiloya düşmüşüm mama kullanımı kabızlık yaptı mı sizde ? 3 gündür kakasını yapamadı bebeğim,birazdan gidip fitil alacağım çok yoruldum artık valla ya

Şampuanıda denerim canım. Doktora foto attım hametan krem verdi sür geçmezse cildiyeye gitmeniz gerekir dedi. Basit bir tahriş gibi düşünmüştük ama sanırım öyle değil

Bizimki de aynısı bana kızıp bebeğe vuruyor
Benim kız gece 1,2 yi buluyor uyuması sürekli beni istiyor
Evet Allah korusun bence kardeşlerin ideal yaşı yok kıskançlık illaki oluyor
Aynıyiz kızım da 7 ekim doğumlu 25günlük. Bez sizinkiyle aynı sayılır fazla bile olabilir ama kafama takılan akşamdan beri meme den ayrılmamasina ragmn niye biberonla 60, cc içti acaba bilemiyorum
Annem bana senin sütün sulu gazlı ondan doymuyor bebek diyor mama verince uyuyordu hele ki başlarda ben yoğun bakıma bağladım belki alışkanlıktır diye şimdi kendi sütümlede uykuya rahat dalıyor ne kadar emerse emsin mama verincede 30cc muhakkak içiriyor.
Sizinkini uyku düzeni nasıl bizimki gibi mi eve geldikten sonra çok uyuyordu doktora sordum o burada eğitildi ondandır demişti
Bizimkinin yüzü öyle doktor yağlı kızartma yeme dedi kaka da kan görmedim deterjan hacışakir sabun matik kullan dedi cildi hassas dedi ama ilk çocuğumda da oldu geçti
Selam kızlar bir sorum var mamadan sonra bebişe su veriyor musunuz ? Birde önerdiğiniz beğendiğiniz mama var mı?
Hipp anne sütüne eb yakın mama deniyor onu kullanıyoruz su vermiyoruz ama mamaya birkaç damla badem yağı koyuluyor bağırsak hareketleri için ben koyuyorum

Kızlar Yenidoğana Serum fizyolojik nasıl kullaıyorsunuz? Eşim Damla şeklinde olanı almış.Sizler nasıl temizliyorsunuz burunları?

Şampuanıda denerim canım. Doktora foto attım hametan krem verdi sür geçmezse cildiyeye gitmeniz gerekir dedi. Basit bir tahriş gibi düşünmüştük ama sanırım öyle değil
Anladım bebeğim, bize de Locoderm diye bir krem varmış onu alın dedi, kullanmak istemiyordum ama inanılmaz çoğaldı, bugün alacağız bakalım.

Sen hametanı denedikten sonra durumu benimle de paylaş olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…