- 8 Ocak 2022
- 4.845
- 7.013
- 88
Annem beni ben annemi bırakmıyoruz artıkKuzum, sürecin kendisi zor zaten bir de üstüne evet, zorluyor tabii insan kendini. Bak bu gece emzirmekte zorlandım, silikon göğüs uçlarından sonra meme almamaya direniyor, uyutmakta dolandım, her tarafım ıslandı, sabaha karşı artık yatağına koydum annemi başına diktim iki dakika, gidip sutyen aradım kendime. Allah'tan annem yıkamış, hiçbir ev işine bakamıyorum mesela. Annemler olmasa napardım diye ağlıyorum ara sıra. Gerçekten çok zor bir süreç, 2-3 aya düzene giriyor diyorlar umarım doğrudur, tek dayanağım bu şu an.
Kalıyor kuzum annem yanımda. Kadın 20 gündür cok yoruldu. Bir yanım kıyamıyor bir yanım bırakamıyoray kuzum güneş akıllı bıdık
Canım bebişin sağlıklı, yardım edenin de varsa bundan daha büyük nimet yok. İsyan değil de insanın çaresiz kaldığı dönemler oluyor hayatta. Gayet normal şeyler yaşıyorsun hissediyorsun. Bir de tuhaf şekilde bütün anneler çocuklarının bebekliğini özlüyorbana en büyük güç veren düşünce bu inan ki.
O ten tene temasın tarifi yoktarifsiz bir huzur içinde oluyorlar. Maşallah kuzuma ya
Gerçekten bu forum olmasaydı ben de çok şeyi idrak etmekte zorlanırdım.
koğuş bugün uykusuz doktorumuz bir aşı önerdi, synagis. Prematurelere özellikle öneriliyormuş. Yavrum çok ağladı yapılırken, gece de bizi mahvetti o yavru O ne huzursuzluktu P pohpoh86 canım sen yaptırmış mıydın bunu?
hayaller başağım olacak olacak
Emzirme danışmanım söyledi. Bu dezavantaj değil, avantaj diye.bakalım o avantaja hakkıyla erişebilcez mi
aslında yanyana iken yavrum her gün farklı bir modda. Bakalım o rutin denen şeye ne zaman erişcez…
Canım tahlil sonucu tam olarak nedir?
Canım önce kendini düşüneceksin, sen iyi olmazsan bebek de iyi olmuyormuş. Mümkün olduğu kadar akışa bırakmak lazım, ne kadar olursa artık… hala yanında birileri kalıyor mu?
Canım o silikon uçlar tamamen meme reddine davetiye. Yara filan mı olduğu için almıştın?
Biter insallah kuzum güzel sonuclar alırsın bize de haber verAy güzel annelerim işitme testine gidiyoruz ilk teste sağ kulak geçti sol kulak kaldı o yüzden tekrarını istediler dua edin bize de geçelim bitsin gitsin
Hala doğurdugum kilodayım hatta bazı günler 1-2 fazlası cıkıyorumKızlar acelecimi davranıyorum bilmiyorum ama yemiyorumdq hiçbir şey 55 le hamile kaldım 69 ile doğuma gittim 60 da çakılı kaldım 2 ay oldu o 5 kilo gitmiyor biliyorsunuz emzirmiyorumda kuş kadar yiyorum uykusuz geceler anlamadım ya
Gözümüzün önünde aşk yaşıyorlar
Gögüslerinde sorun yoksa canım lohusalıkta ateş basması oluyor ama. Hatta lohusanın ateşi 40 gün sönmez derler yaKızlar ateş basması yaşayan bir tek ben miyim? Gece nefes alamıyordum uyandığımda. Eşim de şehir dışına çıktı yalnızım artık. Böyle yanarsam diye korkuyorum niye böyle ateş basıyor
Su verilmez ya sanırım daha aylık bile değiller. Ağızda kalanlar için kaynamış sogutulmus suyla mendil ıslatıp siliyorım. Hipp combiotik var eczacı onu önerdi ona basladımSelam kızlar bir sorum var mamadan sonra bebişe su veriyor musunuz ? Birde önerdiğiniz beğendiğiniz mama var mı?