2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
kuzum tok git . yanina da elma , meyveli yogurt , kuruyemis gbi yagli ve sekerli enerji verebilcek seyler al. epidural dan sonra birsey yoyemiyorsun. su bile yasak .
Epidural dan once enerji versin die meyve vs yersin.

ben daha dogurmadim ama arkadasimin dogumuna girmistim de onunda suni sanci ile 12 saat civari surdu ,epidural dan once sekerli enerji veren seyler ye dediler ordan biliyorum

Teşekkür ederim çok şükür bugün iyiyiz bir daha ateslenmedi. Doktorumuz calpol ve paronax fitil verdi ateşi çıkarsa diye ama hiç ateslenmedi. Yarın tekrar kontrolümüz var burun tikanikligindan başka bir sıkıntımız yok çok şükür. Dün hiç emmemisti o yüzden çiş ve kaka da çok çok azdı bugün normal rutine döndük çok şükür

Kızım şubatta 6 olacak canım ama çok zor şeyler yaşadık geceleri 20 kez uyanırdı kasinmakran ve ben anne olarak hiç bir şey yapamazdim ara sıra kortizon kullandık o rahatlatiyirdu. Mesela ilk ek gıdaya geçince yoğurt verince ağzının kenarı kırmızı oluyordu o zaman bilmiyordum 6 sene önce alarjiyi Dr a dedim bu bariz egzama dediler gazi de prof a gittim oda egzama dedi ama araştıra araştıra egzmannda altında alarji yattığını öğrendim derken gittik alarji testi istedik hiç biri yapmadı bu alarji değil diye ocak denir bizim burda ocaklara bile gittim geçmedi. Özele gidip alarji testi yaptırcaktik Rabbime Şükürler olsun geçti
Çok dua ettim. Dediğim gibi Allah kimseye yaşatmasın şimdi öyle korkuyorum ki küçük kızda da olacak diye hep elim yüreğim de. Ama dediğim gibi ipli kaka var gürültülü gaz kaka var başka öyle sivilce kızarıklık yok.

Güzel hafif dans müzikleri veya seni rahatlatan gevşeten dans müzikleri ile bir liste yapabilirsin telefonunda. Düz yürümekteyse hafif kalça hareketleriyle dans ederek daha çok rahatlarsın bence. Benim vardı listem ama sezeryan olacak.

Kızlar doğumdan sonra mide yanması yaşayan var mı? Bugün 3. gün ve zirve yaptı yanma, çok korkuyorum. Zaten bulantıdan lokma yiyemedim hamilelikte şimdi de bu çıktı (

Canım şuana kadar benim kızım çok sakin uykuya düşkün. Sadece gaz sancısı olduğunda çok ağlıyordu susturamıyordum. Doktor sab simplex damla verdi. Kızım çok rahatladı çok işe yaradı. Sen damla kullanıyor musun

Etkinlik yapılmadıgı içiin bizde kucakta hafif hafif sallanıp duruyoruz konusuyoeruz yarım saat geçince uyusun diye gözünün içine bakıyorum bir şey yapılmıyor cünküü
Atak haftaları varya ondadır belki bebek. Karnına gaz masajı vs yapıyor musun
Allah yardımcın olsun. İnsallah cok kolay geçer. Karnın tok git canım. Bana izin vermediler yeme içmeye insallah sana verirler. Buldugun her fırsatta ayağa kalk ve çömelme hareketleri yap. Bol bol dua et canım benim. Sancı girdikce derin derin hızlı nefes al çok rahatlatıyor. Hurma, incir al yanına izin verirlerse yersin. Suya izin verirlerse bol bol iç canım idrar birikip mesaneyi boşaltmakda açılmaya yardımcı oluyor. Eğer hastanede plates topu vs veriyorlarsa kesinlikle al üzerinde vakit geçir. Ve canım eğer açılma çok güzel ilerliyorsa sıkıntısız sorunsuz bir şekilde 6 dan sonra sabırlı ol ondan sonra hızla ilerliyor herkes öyle söylüyor. Ağrısız sızısız tek nefes tek avazda yavrunu kucağına al. Yarın bize çok güzel bir doğum hikayesi anlatıyor ol insallah
Nedenini ve almanı gerektiğin önlemi biliyorsun canım benim insallah sorunsuz atlatırsınız ya

Ne çektik be valla helal olsun Rabbim yardımcın olsun

Maalesef benim bebemde uyanım olduğu zamanlarda kucakta ya da memede durmak istiyor az önce tek elimle ütü yaptım tek kolumla omzuma yatırdığım bebek adamı tutarak

Merhaba kızlar ben süt sağma makinesi almaya karar verdim de kullanıp memnun kaldığınız varmı? Tavsiye verir misiniz

Merhaba kızlar ben süt sağma makinesi almaya karar verdim de kullanıp memnun kaldığınız varmı? Tavsiye verir misiniz
E bebekte baby momdu sanırım markası ondan aldım ben memnun kaldım. Ama çok sık kullanmıyorum tabi o yüzden pahalı bir şey almadım. Ara ara kullanmak için uygun geldi bana

Kızlar merhabaa biraz okumaya calistim baya birikmis sayfalar .. anladigim kadariyla bir cok arkadas hem emziriyor hem arkasindan mama takviyesi yapiyor.. Acaba kendi fikriniz mi.böyle yapmak? Doktorlariniz mi önerdi? Çok merak ediyorum gercekten.. Ben sadece emziriyorum mama vermiyorum .. genelde 2 saatte bir kendisi acikip agliyor bende o arandigi zamanlar emziriyorum.. günlük bez sayisida iyi.. bu sekilde.. ben mi yanlış yapiyorum hic bi fikrim yok ya insan ne yapsa yanlismis gibi geliyor

maşallah yazmayı ihmal etmeyeyim ben bu yavru kuşa
Çoook geçmiş olsun nurcum o pis hastalığı ben kaç haftadır kademeli yaşıyorum Çocukla çok daha zor olur Allah şifa versin.
Of of
Canım doruk 31 haftalık doğdu ama gelişim geriliği olduğu İçin rapor yazıldı ve ücretsiz aldık o aşıyı. Doktorumuz da çok memnun kalacağımızı söyledi, o akşam bizi perişan etti ama şimdi iyiyiz Allah’a şükür.
Hele hele minnağa bak tepki de veriyor herşeye
dikkat et canım kendine…
Çok geçmiş olsun hiçbir bebek hasta olmasın inşallah.
ah o 40 meselesi. Büyüdükçe sorunlar artıyor diyorlar göreceğiz

Ada çayı, hurma, ilişki sıcak su bele..
Sancı geldikçe hızlı hızlı çömelip kalk canım
O sırada
Summes sebila yessaruhu diye dua var hep onu oku onu okuya okuya
Açılmasz sancısuz hiç bir belirtisz
Suni sancı alarak iki saate doğum yaptım maşallah.
Ama benim ikinci doğumumdu. Ondandır belki.
İlki çok uzundu
Dua bekliyorum

ben de sadece emziriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…