Ben Koç burcuyum da noluyor, ev toplanmadan alda kahvaltı edemiyorum ben de. Sanırjm gizli bir başaklık var bendeYa çok tatlısın :) oğlum gündüz kreşte olduğundan benimki genelde akşam dağılır bende sabah kahvaltı bile etmeden önce evi toplarım şimdi başak burcuyum dicem yine savaş çıkıcak
Benimki de öyleydi bu gece. 8 buçukta başlayan uyuma maceramız memede 1 buçukta biter gibi oldu. Sağdıpım sütten verdim, kustu. Yürüdüm, gezdim, pozisyon değiştirdim mümkün değil uyumadı hep ağladı. Emmek istedi açtım mememi hadi em dedim sürekli boğazında kalıyor şapşalın emzirme pozisyonumda mı bir sorun var anlamadım. Hele 1 buçukta bi çılgınlık yapıp uyudu, 2 saat sonra kalktığında göğsüm de iyice dolduğu için 10 dakika bir memede tuttum, o kadar hızlı hırsla içiyor ve yutkunuyor ki defalarca boğazında kaldı çocuğun, 10 dakikanın sonunda da uyudu, yatırdım ağzına emzik verip. Şimdi de 10 dakika kaldı acaba aç mı emziği de ilk kez nasıl tuttu, diye düşünceler sardı. Bir şeyleri yanlış mı yapıyorum, bebiş mi tutamıyor daha öğrenecek bilemiyorum. Bugün annem de yoktu, tükendim galiba ya aşırı yorgunumUyumuyordumemeden yatağa 38. bırakışım, nasıl cin gibi açılıyor o gözler
Bende 2 gün önce 2 defa bez değiştirince gördüm. İnternette demir fazlalılıgı diyor birde anne üşütünce olur diyen de var. Sonra geçti ama baska denk gelmedim. Bende antibiyotik kullandım en son kalanı akşam içtim bilmiyorum yapar mıKızlar kızımın kakası parlak sarı renkten biraz yeşilimsi bi renge döndü dün akşamdan beri acaba benim antibiyotik kullanmam ile alakalı olabilir mi? Ya da böyle bi renk farklılığı yaşayan oldu mu?
Tek kalınca bocalıyor insan canım sakin kal geçecek. Bide daha yenisin lohusalık bitmedi kiBenimki de öyleydi bu gece. 8 buçukta başlayan uyuma maceramız memede 1 buçukta biter gibi oldu. Sağdıpım sütten verdim, kustu. Yürüdüm, gezdim, pozisyon değiştirdim mümkün değil uyumadı hep ağladı. Emmek istedi açtım mememi hadi em dedim sürekli boğazında kalıyor şapşalın emzirme pozisyonumda mı bir sorun var anlamadım. Hele 1 buçukta bi çılgınlık yapıp uyudu, 2 saat sonra kalktığında göğsüm de iyice dolduğu için 10 dakika bir memede tuttum, o kadar hızlı hırsla içiyor ve yutkunuyor ki defalarca boğazında kaldı çocuğun, 10 dakikanın sonunda da uyudu, yatırdım ağzına emzik verip. Şimdi de 10 dakika kaldı acaba aç mı emziği de ilk kez nasıl tuttu, diye düşünceler sardı. Bir şeyleri yanlış mı yapıyorum, bebiş mi tutamıyor daha öğrenecek bilemiyorum. Bugün annem de yoktu, tükendim galiba ya aşırı yorgunumSanırım ben hâlâ lohusa depresyonundayım
AhahahahaBen Koç burcuyum da noluyor, ev toplanmadan alda kahvaltı edemiyorum ben de. Sanırjm gizli bir başaklık var bende
Benim kız da çok tıkanıyor yatarak emziriyorum o zaman sorun olmuyor canım dene istersenBenimki de öyleydi bu gece. 8 buçukta başlayan uyuma maceramız memede 1 buçukta biter gibi oldu. Sağdıpım sütten verdim, kustu. Yürüdüm, gezdim, pozisyon değiştirdim mümkün değil uyumadı hep ağladı. Emmek istedi açtım mememi hadi em dedim sürekli boğazında kalıyor şapşalın emzirme pozisyonumda mı bir sorun var anlamadım. Hele 1 buçukta bi çılgınlık yapıp uyudu, 2 saat sonra kalktığında göğsüm de iyice dolduğu için 10 dakika bir memede tuttum, o kadar hızlı hırsla içiyor ve yutkunuyor ki defalarca boğazında kaldı çocuğun, 10 dakikanın sonunda da uyudu, yatırdım ağzına emzik verip. Şimdi de 10 dakika kaldı acaba aç mı emziği de ilk kez nasıl tuttu, diye düşünceler sardı. Bir şeyleri yanlış mı yapıyorum, bebiş mi tutamıyor daha öğrenecek bilemiyorum. Bugün annem de yoktu, tükendim galiba ya aşırı yorgunumSanırım ben hâlâ lohusa depresyonundayım
Canım belki sütün çoktur, şu yazıyı paylaşmak istedim seninle.Benimki de öyleydi bu gece. 8 buçukta başlayan uyuma maceramız memede 1 buçukta biter gibi oldu. Sağdıpım sütten verdim, kustu. Yürüdüm, gezdim, pozisyon değiştirdim mümkün değil uyumadı hep ağladı. Emmek istedi açtım mememi hadi em dedim sürekli boğazında kalıyor şapşalın emzirme pozisyonumda mı bir sorun var anlamadım. Hele 1 buçukta bi çılgınlık yapıp uyudu, 2 saat sonra kalktığında göğsüm de iyice dolduğu için 10 dakika bir memede tuttum, o kadar hızlı hırsla içiyor ve yutkunuyor ki defalarca boğazında kaldı çocuğun, 10 dakikanın sonunda da uyudu, yatırdım ağzına emzik verip. Şimdi de 10 dakika kaldı acaba aç mı emziği de ilk kez nasıl tuttu, diye düşünceler sardı. Bir şeyleri yanlış mı yapıyorum, bebiş mi tutamıyor daha öğrenecek bilemiyorum. Bugün annem de yoktu, tükendim galiba ya aşırı yorgunumSanırım ben hâlâ lohusa depresyonundayım
İnşallah kuzum. Bu süreci yaşayan analar nasıl ikinci çocuğu düşünüyor, insan bugünleri ancak bir kez yaşayabilir gibime geliyorBende 2 gün önce 2 defa bez değiştirince gördüm. İnternette demir fazlalılıgı diyor birde anne üşütünce olur diyen de var. Sonra geçti ama baska denk gelmedim. Bende antibiyotik kullandım en son kalanı akşam içtim bilmiyorum yapar mı
Tek kalınca bocalıyor insan canım sakin kal geçecek. Bide daha yenisin lohusalık bitmedi ki
Canım doktor bana yatarak kesinlikle emzirme dedi, niye bilmiyorum. Ben de yatakta yan olarak emziriyordum ilk zamanlarda ama memeyi almakta güçlük çekiyordu o zamanAhahahahabence huyumuz kurusun arkadaşım
Benim kız da çok tıkanıyor yatarak emziriyorum o zaman sorun olmuyor canım dene istersen
Kuzum, ben anlamadım ki sütüm az mı çok mu. Sürekli memede olmasına rağmen ekstra süt istiyor aç gibi ağlıyor, biraz bekleyince de böyle oluyor hiç anlamadım. Mochi'yle ben de biraz sağıyorum 2 saat uyursa önden.Canım belki sütün çoktur, şu yazıyı paylaşmak istedim seninle.
Ben de doğurunca doktora yorduysam üzdüysem özür dilerim diyordum ne anestezi ne sezaryen sancı hezeyanı benimki deBiz en son hastaneden cikmadan dr geldi , diyorki depresyon fln olabilir cok normal. Cok zor bir dogum gecirdin , eger kendine veya bebege zarar vericekmis gibi hissedersen hemen bize ulas dedi.artik ' yapin su anesteziyi " diye nasil bagirdiysam dogumda adamlarda kotu izlenim birakmisim
Ay ben gamze zaten cok sveerimbirer tane yanaklarinda var , bir tanede cenesinde var
Kızlar kızımın kakası parlak sarı renkten biraz yeşilimsi bi renge döndü dün akşamdan beri acaba benim antibiyotik kullanmam ile alakalı olabilir mi? Ya da böyle bi renk farklılığı yaşayan oldu mu?
Canim zinco yi düzenli kullanınca etki etti gibi bilgin olsun dün sormuştunŞişlikler 1 haftada geçmişti kuzum benimde ayaklarım davul gibi olmuştu hamilelikte bile öyle değildiSpicelover
aynen öylemecbur işte
ben de başağım düşün çektiğim acıyıYa çok tatlısın :) oğlum gündüz kreşte olduğundan benimki genelde akşam dağılır bende sabah kahvaltı bile etmeden önce evi toplarım şimdi başak burcuyum dicem yine savaş çıkıcak
Kızlar kızımın kakası parlak sarı renkten biraz yeşilimsi bi renge döndü dün akşamdan beri acaba benim antibiyotik kullanmam ile alakalı olabilir mi? Ya da böyle bi renk farklılığı yaşayan oldu mu?
Aaaaaa benim kız da aynı. Eşim diyo ki sen abartıyosun gidiyorum geliyorum uyuyo kız diyo. Ama o aralarda hep ağladığına ikna edemiyorumBu çocuk eşimin izin günü bir melek benim.evde iki bebekle tek kaldığım gün bildiğiniz Çaki
Yetişemiyorum bir de aralarında anlaşmışlar galiba abla kardeş, birimiz uyuyunca diğeriniz uyansın tamam mi? Kakalari aynı anda yapalım gibiSabır diyorum birlikte büyüyüp oyun oynayacaklar az kaldı
Gitti 24 gün
biz güzel olan neyi yiyebileceğizBen ben ben. Uyanıkken hep ağlama modunda. Bi bakınayım edeyim yok. Ya ağlıyo ya emiyo zaten
Ya çok tatlısın :) oğlum gündüz kreşte olduğundan benimki genelde akşam dağılır bende sabah kahvaltı bile etmeden önce evi toplarım şimdi başak burcuyum dicem yine savaş çıkıcak
Ya cancağzım kakao olabilir ya o da çok alerjenik bir besin. Amaaan sadece inek sütü ve çapraz reaksiyondan dana eti alerjileri olsa nolucak sanki. Ama yok illa çoklu gıda alerjisi olucak illa kakalarla sabaş vericez
Fazla önsüt alımı, yeşil renkli beslenme filan da olabilir. Uzun süre devam ediyor mu bak bakalımKızlar kızımın kakası parlak sarı renkten biraz yeşilimsi bi renge döndü dün akşamdan beri acaba benim antibiyotik kullanmam ile alakalı olabilir mi? Ya da böyle bi renk farklılığı yaşayan oldu mu?
Kuzum ilaç durdurmadı mı yaBu gece anama geldik kızlar benim geçmeyen mide sırt ağrım var sonra düşündümde 16 gündür aşırı kanamalı adetim neden diye aramaktan vazgeçtim bukadar kanamaya normal herhalde
Bu çocuk eşimin izin günü bir melek benim.evde iki bebekle tek kaldığım gün bildiğiniz Çaki
Yetişemiyorum bir de aralarında anlaşmışlar galiba abla kardeş, birimiz uyuyunca diğeriniz uyansın tamam mi? Kakalari aynı anda yapalım gibiSabır diyorum birlikte büyüyüp oyun oynayacaklar az kaldı
Gitti 24 gün
Aaaaaa benim kız da aynı. Eşim diyo ki sen abartıyosun gidiyorum geliyorum uyuyo kız diyo. Ama o aralarda hep ağladığına ikna edemiyorum
Yalniz degilsin arkadasim ben de yataktan kalkislarimi sayamiyorum olmustur o kadar. Dikis yerlerim acıyor cogu zamanUyumuyordumemeden yatağa 38. bırakışım, nasıl cin gibi açılıyor o gözler
insan iste belli olmuyor o an da ne yapacagiBen de doğurunca doktora yorduysam üzdüysem özür dilerim diyordum ne anestezi ne sezaryen sancı hezeyanı benimki deeşim dedi niye özür diliyorsun doktordan diyor ne biliyim dedim. Doktorum en iyi doğuran hastansın diyir 4. Doğumumolacak o kadar doğumlarımın 3 tanesini onunla doğurdum. Ama yine de doğum anında ne düşündüysem artık o şartlarda düşünebilmiş olmam da şüpheli ama
gecmis olsun kuzum . neden bu kadar uuzn surdu ki adetin ? dr biis dedi mi ?Bu gece anama geldik kızlar benim geçmeyen mide sırt ağrım var sonra düşündümde 16 gündür aşırı kanamalı adetim neden diye aramaktan vazgeçtim bukadar kanamaya normal herhalde
sagol canimCanim zinco yi düzenli kullanınca etki etti gibi bilgin olsun dün sormuştun
Doktor normal dedi 3 gün önce sorduğumda muayene oldum simir testi temiz internettede okudum 20 gün 30 gün olanlar varbiz güzel olan neyi yiyebileceğiz
Çoklu gıda alerjisi ne kötü bi şeymiş. Şu bebenin huzursuzlukları diyetle son bulur inşallah
Fazla önsüt alımı, yeşil renkli beslenme filan da olabilir. Uzun süre devam ediyor mu bak bakalım
Kuzum ilaç durdurmadı mı yaneden olmuş böyle ki
dils3 bu bizde de öyle yaa
Kız çocuğu tam bir babacı
Adam daha kapıdan çıkıyor benim imtihanım başlıyor
Ay inşallah kesilir bi an önce canımDoktor normal dedi 3 gün önce sorduğumda muayene oldum simir testi temiz internettede okudum 20 gün 30 gün olanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?