2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
insan iste belli olmuyor o an da ne yapacagi Bu sefer pesinen soyle sen
Bende en son agridan kivaranirken Turkce soylenmeye baslamistim anlamasinlar die

gecmis olsun kuzum . neden bu kadar uuzn surdu ki adetin ? dr biis dedi mi ?

sagol canim
Alttan muayne etti her şey normal dedi mesajdada olabilir her kadının farklı kanaması dedi

Ay inşallah kesilir bi an önce canım
Durduk yere kan kaybı
Anlamadım bende ilk adette böyle olabilir normal dedi ondanda çok kafama takmak istemiyorum 18 gün önce hem alttan hem ultrasonla baktı simir testi yapıldı hatta korun bir yumurtan kurtarmış kendini hamile kalırsın dedi tabi biz ilişkiye giremiyoruzki benim kanamam yüzünden

-Sunshine canım domates bile çok alerjenik kaka değişmedikçe birşeyleri çıkarıyorum delircem yakında. Cuma günü kontrol var sorucam doktora laktoz intoleransı olabilirmi diye ona göre relaktaz yada laktazim başlıcam en azından deneriz. Ama ciltteki kırmızılıklar azaldı bizim ya kesin alerji de işte kendi kendime bişeyler üretmeye çalışıyorum

Canim ben kendi durumunu anlatayım ben emziği bir kaf gündür yeni verdim . Önceden saatlerce emerdi şimdi onbeş dk da doyuyor . Emzik tutmayı bazen sevmiyor bazen araninca emziriyorum ağlıyor sonra emzik verince susuyor . Kustigunda emzirmiyorum bazı öğünler daha çok emiyor bazı öğünler daha az . Önceden çok telaslaniyordum az mı emdi çok mu emdi . Şimdi saldım kendi ne zaman isterse o zaman emiyor . Dün mesela sekiz saat uyumadı . Küçücük bebeksin yani gaz sancisi varmış . Bende yeni yeni telaşı bıraktım . Ac olduklarında emiyorlar emin ol sen tekrar tekrar teklif et bir süre sonra düzeni oturtacak

Kızlar ben benim kıza ufak ufak uyku eğitimine başladım . Şöyle bizim kız sürekli kucakta uyuyordu . Yatağa koyunca ağlıyordu . Babannem geldi birgün bize büyük sözü bazen dinlemek lazımmış koy çocuğu yatağa elleme biraz dedi baktım çocuk iki söyleniyor ağlıyor (ama katılarak değil az ağlıyorsa ) elleme uyusun dedi valla kendi kendine uyudu ben şok . Bende guvenli baglanma sebebiyle sürekli kucağıma aliyordum . Hem doktorum hem hemsirem dedi ki kucakta uyutma yanlış yapıyormusim . Ve kendi kendine uyuyunca gerçekten daha çok uyuyor. Gece uyurken de emzik veriyorum zor uykuya dalıyor . İlk bir hafta bir saati buldu uyumasi simdi sabahları bazen yine dayanamayıp kucakta uyutuyorum . Dün gece ilk defa emzirip altını değiştirip yatağına koydum hemen uykuya daldı . Mutluluktan uyuyamayacaktim . Gerçekten kucaktan inmiyordu . Elimi açıp kapatamiyordum eklemlerimin ağrısından . Yatağa koyunca çığlık çığlığa bağırıyordu . İlk başta yatakta meme verip poposuna pis pis diye vurarak uyuttum . Sonra emzikle sırayla azaltiyorum. Belki tecrübem bir annenin işine yarar ,

Kızlar aranızda mochi kullanan var mı. Elimde lansinohun makinesi var emzirme sonrası günde üç kez sağım yapıyorum ama beni prize bağımlı yaptığı için pratik bulmuyorum. Mochi sipariş ettim ama inşallah işe yarıyordur

Ben kullanıyorum memnunum elektrikli cihaz gibi sağım yapmıyordur bence ama kullanışlı

Kız bu bebe anında uyudu
Ahaah şoktayım Eşref saati miydi acaba
Kolumda emiyor uykuya dalıyor ardından kıpırdanıyırdu. Reflü yatağına bıraktım yalandan meme verir gibi yaptım almadı. Çıktım odadan 2 dk inde gözler kapandı
Şuan uykuda ama kollar kıpırdıyor
Yarım kundak yapıyor musunuz siz?
Üstünü örtmeye korkuyorum su an

Benimki de bazen tutuyor emziği bazen tutmuyor canım çok değişiyor. Mesela az önce memede uykuya daldı gibi oldu gazını çıkarayım diye omzuna aldım orada uyudu, yatağına koyunca uyandı annem emziği tıktı ağzına bi yandan pışpışladı, bi 5 dakika sonra uykuya daldı şu an. Doyup doymadığı hep muamma evet mesela diğer memeyi emmedi zaten diye yatağında ağlayınca direkt kucağa alırdım ben. Hep meme istiyor ve çok oyalanıyor günlerini orada geçirebilir, ama yutkunma sesi ve aktif emme 10 üzerinden 1 :) neredeyse 1 aylık oldu bu emme olayını ne zaman öğrenip güçlü emmeye geçiyorlar acaba
Canım mochi beni hayata döndürmğş olabilir, benim göğsüm çok akıyor eğer bebek uyur da 2 saat falan emmeden durursa birini emzirirken diğerinden 10-20 cc süt çıkıyor. Onları da biriktirip arada veriyorum. Beklentin ne bilmiyorum ama ben çok faydalandım açıkçası. Sağım yapma gibi düşünme ama akan sütü topluyor.

bil bakalım her gün ne yiyorum? Domates hem çiğ hem pişmiş
İnşallah sizin laktoz intoleransıdır sadece

Doktor varis corabi giymemi istedi. 1 hafta kalmaliymis. Geceleri cikariyorum. Benim de ayaklarim sismisti Bilmiyorum faydasi olmus mudur. Pihti atmasin diye giydiriyorlar

papatyaozu Ben ve tatlı krizlerim öpüyoruz seni minnoş.
Tatlı krizi tek bende yok yani kuru üzüm yiyorum bende kanımda düşük olunca keşke yapan olsa
Ihlamuru ne için verdin canım ben kaçırmışım öncesini
Çok teşekkür ederim belki de pes etmek üzülmek için fazla erkendir en az 40 güne kadar sabretmeye çalışacağım insan kendi bebeğini doyuramayınca çok üzülüyor
Canım annem bana bulgur pilavı ve soğan yedirmişti sütüme faydası oldu. Bşde ben bir kase dut kurusu ve 6-7 tane kuru inciri kaynattum iyice çektim içtim. Onunda faydası oldu sütümün inmesi ve artmasında.. bide bol bol emzir emzirdikçe de çoğalıyor inşAllah.
Kesin çifter çifter atlıyor. ara tatil geliyor okul varken iyiydi uyuyan çocuğu uyandırıyor ya gidip gelip

Mochinin amacı bence sağım yapmak değil canım ya. Emzirirken yada bir işle uğrasırken süt toplamak. Yada ben sağım yapmayı beceremedim. Manuelde şu e bebekte topu mavili olan varmıs bir kaç arkadasım bana onu tavsiye etti markasını unuttum sorup yazayım

Canim çocuklar gerçekten alışıyor bence düzene ben kundak yapamıyorum çünkü ellerini içeri koyarsam çok kızıyor . İlk önce biraz sersemlestiriyotrum yatağına koyuyorum bende ilk başta direndi ama alıştı bir haftada bak on dk dur yatakta kıpır kıpır uyuyacak biraz uyuyop kalkıyor şimdi yavaş yavas dalmaya başladı böyle sersemlesinceye kadar tutuyorum ben yatağa yaturup üstünü ortuyorum genelde uyanıyor ama sonra kendisi uykuya dalıyor

-Sunshine tam 3 haftalık olduğumuz gün gönderdik canım annemi. 2 aydır burdaydı işte. 22.günümüzde yalnız kaldık. Gelinimiz abla aralık gibi geri gelmeyi düşünüyor annen dedi nasip bakalım eşiminde 4 günlük şehir dışına çıkması lazım aralıkta belki o zaman geri gelir. Bakalım nasip..
Ya benim oğlan çok asık suratli kaşlar hep çatık babası kılıklı diyorum eşim kabul etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…