Alttan muayne etti her şey normal dedi mesajdada olabilir her kadının farklı kanaması dediinsan iste belli olmuyor o an da ne yapacagiBu sefer pesinen soyle sen
Bende en son agridan kivaranirken Turkce soylenmeye baslamistim anlamasinlar die
gecmis olsun kuzum . neden bu kadar uuzn surdu ki adetin ? dr biis dedi mi ?
sagol canim
Benimde öyleydi canım al şimdi adet oldum 16 gündür sürüyorKizlar selam benim kanamam 10.gundem beri nerdeyse bitti cok az lekelenme olursa oluyor normal mi? Ilk gunler cok yogundu ama 10.gunden sonra resmen kesildk gibi
Anlamadım bende ilk adette böyle olabilir normal dedi ondanda çok kafama takmak istemiyorum 18 gün önce hem alttan hem ultrasonla baktı simir testi yapıldı hatta korun bir yumurtan kurtarmış kendini hamile kalırsın dedi tabi biz ilişkiye giremiyoruzki benim kanamam yüzündenAy inşallah kesilir bi an önce canım
Durduk yere kan kaybı
Canim ben kendi durumunu anlatayım ben emziği bir kaf gündür yeni verdim . Önceden saatlerce emerdi şimdi onbeş dk da doyuyor . Emzik tutmayı bazen sevmiyor bazen araninca emziriyorum ağlıyor sonra emzik verince susuyor . Kustigunda emzirmiyorum bazı öğünler daha çok emiyor bazı öğünler daha az . Önceden çok telaslaniyordum az mı emdi çok mu emdi . Şimdi saldım kendi ne zaman isterse o zaman emiyor . Dün mesela sekiz saat uyumadı . Küçücük bebeksin yaniBenimki de öyleydi bu gece. 8 buçukta başlayan uyuma maceramız memede 1 buçukta biter gibi oldu. Sağdıpım sütten verdim, kustu. Yürüdüm, gezdim, pozisyon değiştirdim mümkün değil uyumadı hep ağladı. Emmek istedi açtım mememi hadi em dedim sürekli boğazında kalıyor şapşalın emzirme pozisyonumda mı bir sorun var anlamadım. Hele 1 buçukta bi çılgınlık yapıp uyudu, 2 saat sonra kalktığında göğsüm de iyice dolduğu için 10 dakika bir memede tuttum, o kadar hızlı hırsla içiyor ve yutkunuyor ki defalarca boğazında kaldı çocuğun, 10 dakikanın sonunda da uyudu, yatırdım ağzına emzik verip. Şimdi de 10 dakika kaldı acaba aç mı emziği de ilk kez nasıl tuttu, diye düşünceler sardı. Bir şeyleri yanlış mı yapıyorum, bebiş mi tutamıyor daha öğrenecek bilemiyorum. Bugün annem de yoktu, tükendim galiba ya aşırı yorgunumSanırım ben hâlâ lohusa depresyonundayım
Ben kullanıyorum memnunum elektrikli cihaz gibi sağım yapmıyordur bence ama kullanışlıKızlar aranızda mochi kullanan var mı. Elimde lansinohun makinesi var emzirme sonrası günde üç kez sağım yapıyorum ama beni prize bağımlı yaptığı için pratik bulmuyorum. Mochi sipariş ettim ama inşallah işe yarıyordur
Kız bu bebe anında uyuduKızlar ben benim kıza ufak ufak uyku eğitimine başladım . Şöyle bizim kız sürekli kucakta uyuyordu . Yatağa koyunca ağlıyordu . Babannem geldi birgün bize büyük sözü bazen dinlemek lazımmışkoy çocuğu yatağa elleme biraz dedi baktım çocuk iki söyleniyor ağlıyor (ama katılarak değil az ağlıyorsa ) elleme uyusun dedi valla kendi kendine uyudu ben şok . Bende guvenli baglanma sebebiyle sürekli kucağıma aliyordum . Hem doktorum hem hemsirem dedi ki kucakta uyutma yanlış yapıyormusim . Ve kendi kendine uyuyunca gerçekten daha çok uyuyor. Gece uyurken de emzik veriyorum zor uykuya dalıyor . İlk bir hafta bir saati buldu uyumasi simdi sabahları bazen yine dayanamayıp kucakta uyutuyorum . Dün gece ilk defa emzirip altını değiştirip yatağına koydum hemen uykuya daldı . Mutluluktan uyuyamayacaktim . Gerçekten kucaktan inmiyordu . Elimi açıp kapatamiyordum eklemlerimin ağrısından . Yatağa koyunca çığlık çığlığa bağırıyordu . İlk başta yatakta meme verip poposuna pis pis diye vurarak uyuttum . Sonra emzikle sırayla azaltiyorum. Belki tecrübem bir annenin işine yarar ,
Benimki de bazen tutuyor emziği bazen tutmuyor canım çok değişiyor. Mesela az önce memede uykuya daldı gibi oldu gazını çıkarayım diye omzuna aldım orada uyudu, yatağına koyunca uyandı annem emziği tıktı ağzına bi yandan pışpışladı, bi 5 dakika sonra uykuya daldı şu an. Doyup doymadığı hep muamma evet mesela diğer memeyi emmedi zaten diye yatağında ağlayınca direkt kucağa alırdım ben. Hep meme istiyor ve çok oyalanıyor günlerini orada geçirebilir, ama yutkunma sesi ve aktif emme 10 üzerinden 1 :) neredeyse 1 aylık oldu bu emme olayını ne zaman öğrenip güçlü emmeye geçiyorlar acabaCanim ben kendi durumunu anlatayım ben emziği bir kaf gündür yeni verdim . Önceden saatlerce emerdi şimdi onbeş dk da doyuyor . Emzik tutmayı bazen sevmiyor bazen araninca emziriyorum ağlıyor sonra emzik verince susuyor . Kustigunda emzirmiyorum bazı öğünler daha çok emiyor bazı öğünler daha az . Önceden çok telaslaniyordum az mı emdi çok mu emdi . Şimdi saldım kendi ne zaman isterse o zaman emiyor . Dün mesela sekiz saat uyumadı . Küçücük bebeksin yanigaz sancisi varmış . Bende yeni yeni telaşı bıraktım . Ac olduklarında emiyorlar emin ol sen tekrar tekrar teklif et bir süre sonra düzeni oturtacak
Canım mochi beni hayata döndürmğş olabilir, benim göğsüm çok akıyor eğer bebek uyur da 2 saat falan emmeden durursa birini emzirirken diğerinden 10-20 cc süt çıkıyor. Onları da biriktirip arada veriyorum. Beklentin ne bilmiyorum ama ben çok faydalandım açıkçası. Sağım yapma gibi düşünme ama akan sütü topluyor.Kızlar aranızda mochi kullanan var mı. Elimde lansinohun makinesi var emzirme sonrası günde üç kez sağım yapıyorum ama beni prize bağımlı yaptığı için pratik bulmuyorum. Mochi sipariş ettim ama inşallah işe yarıyordur
anladm cnm , insallah kisa zamanda gecerAlttan muayne etti her şey normal dedi mesajdada olabilir her kadının farklı kanaması dedi
bil bakalım her gün ne yiyorum? Domates-Sunshine canım domates bile çok alerjenik kaka değişmedikçe birşeyleri çıkarıyorum delircem yakında. Cuma günü kontrol var sorucam doktora laktoz intoleransı olabilirmi diye ona göre relaktaz yada laktazim başlıcam en azından deneriz. Ama ciltteki kırmızılıklar azaldı bizim ya kesin alerji de işte kendi kendime bişeyler üretmeye çalışıyorum
Doktor varis corabi giymemi istedi. 1 hafta kalmaliymis. Geceleri cikariyorum. Benim de ayaklarim sismisti Bilmiyorum faydasi olmus mudur. Pihti atmasin diye giydiriyorlaroo daha yazin bikinilibve ustsuz pozlar gelicek
amin kuzum
ay zaten herkes oyke diyor. boyke soyleyenler 2.-3. kesin doguruyor dieama evet bu dogru , ikincilerin dogumu genelde daha rahatmis
dun babam anneme soruyor , sizde uyusturma varmiydi diye, annem dedikib, bize samciyi takip odadan gidiyorlardi artik ne zamn dogurursan . dedim keske dogurmadaydin bizi
cok gecmis olsun
amin kuzum
ay bende once uyandirma cabasii sonra emzir sonra mama ve uyut sirasinda yasiyorukm
iyim canim, agrilarim var tabi hala , uyusturucunun etkiside gecti . 6 saatte bir 6 tane agri kesici kullaniyorum. bir kac gun sonra azalticam .
zaten oturup kalksam rahatca bir skntim kalmicak.
bende en son esimin terliklerini giydim 46 numara
hayirli olsun canimallah saglikli anali babali bir omur nasip etsin
pihti atmasin diye bana bir ikinci gun bacaktan , ucuncu gun gobekten igne yaptilar .Doktor varis corabi giymemi istedi. 1 hafta kalmaliymis. Geceleri cikariyorum. Benim de ayaklarim sismisti Bilmiyorum faydasi olmus mudur. Pihti atmasin diye giydiriyorlar
Tatlı krizi tek bende yok yani
Ihlamuru ne için verdin canım ben kaçırmışım öncesiniSana bunun olayını anlatıyım 1 gün öncesi doktor bize demeden bi tanıdığımın çocuğu bizden 1 hafta büyük ıhlamur verdim dedi annem eşim ben dedikki yok artık baksana kaç günlük çocuğa ıhlamur vermiş ertesi gün doktor bize ıhlamur içirin dedicnm veriyor 3 ayrı doktora sorduk merak etme bak hazırladım şimdi yine vericem annemler anason çayları az içirmemiş bize rezeneler ıhlamur neki
Canım annem bana bulgur pilavı ve soğan yedirmişti sütüme faydası oldu. Bşde ben bir kase dut kurusu ve 6-7 tane kuru inciri kaynattum iyice çektim içtim. Onunda faydası oldu sütümün inmesi ve artmasında.. bide bol bol emzir emzirdikçe de çoğalıyor inşAllah.Çok teşekkür ederim belki de pes etmek üzülmek için fazla erkendir en az 40 güne kadar sabretmeye çalışacağım insan kendi bebeğini doyuramayınca çok üzülüyor
Kesin çifter çifter atlıyor.Abişe günler Çifter Çifter atlıyorsa demekvalla süper süper az daha büyüsün siz bebeğe bakmaya yardım eder o yükünü hafifletir
Sen de mi 20 günde gönderdin beinşallah dinlenmişsindir geçen günlerde Allah kolaylık versin kuzucum
Kızlar aranızda mochi kullanan var mı. Elimde lansinohun makinesi var emzirme sonrası günde üç kez sağım yapıyorum ama beni prize bağımlı yaptığı için pratik bulmuyorum. Mochi sipariş ettim ama inşallah işe yarıyordur
Canim çocuklar gerçekten alışıyor bence düzene ben kundak yapamıyorum çünkü ellerini içeri koyarsam çok kızıyor . İlk önce biraz sersemlestiriyotrum yatağına koyuyorum bende ilk başta direndi ama alıştı bir haftada bak on dk dur yatakta kıpır kıpır uyuyacak biraz uyuyop kalkıyor şimdi yavaş yavas dalmaya başladı böyle sersemlesinceye kadar tutuyorum ben yatağa yaturup üstünü ortuyorum genelde uyanıyor ama sonra kendisi uykuya dalıyorKız bu bebe anında uyudu
Ahaah şoktayım Eşref saati miydi acaba
Kolumda emiyor uykuya dalıyor ardından kıpırdanıyırdu. Reflü yatağına bıraktım yalandan meme verir gibi yaptım almadı. Çıktım odadan 2 dk inde gözler kapandı
Şuan uykuda ama kollar kıpırdıyor
Yarım kundak yapıyor musunuz siz?
Üstünü örtmeye korkuyorum su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?