2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Geçecek insallah canım o ağrıalr. Ben varis corabı kullandım o şişlikelr için 7-8 gün

Ama sen bile bile lades demişsin arkadaşım
kaşındım doğru
Gece uyanıp memeyi açıp kendisi emdiği bi dönem oldu mu hiç
Nolur olmuş olsun
Nolur
tabi ki memeler hep havadar oluyor
Ahanda yaptım gaza geldim nasıl özlemişim. Ama tam yudum aldım prensesim uyandı şuan kucağımda debelenerek içicem azmettim Eki Görüntüle 3157489
ya hu bi benim evim mi savaş alanı gibi nasıl derli toplu bu evler

Kısmen düşündüm diyebiliriz
Hala ayaktaydın ve buraya girebiliyordun
Bak ben lohusalık yaşamadım sandım ama dibine kadar yaşamışım yaklaşık 50 gün sürdü yeni yeni bitti, bitince anladım allahım ne duygu selleri ne fenaydı her şey bambaşka bi psikoloji

O YÜZDEN DAYANIN CANIM KIZLAR
Ya bu hem cok güzel hem de cok eziyetli bi durum.
Maalesef alternatif bi beslenme yöntemimiz olmaması çok kötü.
İlla emzirirken yndan hortumla vermem gerekiyor. Evde halloluyor da dışarıda imkansız gibi bi durum.
Amaaan hiç bakmadım vegan reyonlarına doğru dedin :) bi bakmam lazm. Sen bi bak bakalım alerjik belirti olucakmı çünkü ben oğlumda eser miktarda yazan şeylerin hiçbirini yememiştim
Kuzu güneşin bu akşam kakişten yine kan geldi. Eskisine göre daha büyik bi damla.
yediğim başka bi şey mi alerji yaptı, kakaoya mı alerjim var yoksa çikolatadaki eser miktarda yumurta ve süte Mi duyarlılık geliştirdim bilmiyorum.
Yersen kontrollü ye ben de sadece 3 parça yemiştim.
Serina 2in1 aldım en sonunda. Bazen cok güzel uyuyor mesela su anda. Bazen de durmuyor bazen kahve içecek tuvalete gidecek zaman tanıyor. Hani bebenin duracağı mı vardı da duruyor yoksa denk mi geliyor bilemiyorum
Merhaba kızlar ben de 22 Ekimde dogum yaptım. Anca toparlayabildim kendimi diycem ama hic toparlayamadım. Bir de grip oldum şimdi. Ağzımda maskeyle oturuyorum evde Bebiş 2820 gram 48 cm doğdu
Hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin.
Benim toparlanmam bi 50 günü buldu
kaşındım doğru

Emekleyerek gelsin, içeceğini içsin. yatsın zıbarsın çok mı şey istiyorum memeyi kapamasa da olur

Ev konusunda Yalnız değilsin 10 aydır ev işlerine mecburi ara vermiştim, mutfağı henüz adam edebildim, o da Her gün dağılıyor

olabilir hic aklima gelmemisti .

-Sunshine kuzum benim kizin kuyruk sokumun da da minik bir bosluk var . dr hic bisi demedi. haftaya randevuya gidince sorucam .
Yavrusum Gamze olabilir evet. Çok sıklıkla içeride hiçbir bağlantısı olmuyormuş. Kalça ultrasonunda çıkıyor ortaya ne olduğu.
Minik prenseslerimizin Nazar boncuğu olsun diyorum

yatıp zıbarmak dışında sorun olmuyor
ya haftada bir yardımcı geliyor ama kadın kapıdan çıkmadan yine dağılıyor. delircim

yatıp zıbarmak dışında sorun olmuyor
ya haftada bir yardımcı geliyor ama kadın kapıdan çıkmadan yine dağılıyor. delircim
Tüh. olsun o kadarı da yeter
Ooo bu zamanda hem güvenilir hem de memnun kalınan bi yardımcı bulmak şanslısınız bakıyorum ben bulamadım bi türlü

Tüh. olsun o kadarı da yeter
Ooo bu zamanda hem güvenilir hem de memnun kalınan bi yardımcı bulmak şanslısınız bakıyorum ben bulamadım bi türlü
yok sadece güvenilir o yüzden bırakamıyorum yoksa arkasından sildiğim çok şey oluyor. azaltmaya çalışıyoruz işte napalım

Biz en son hastaneden cikmadan dr geldi , diyorki depresyon fln olabilir cok normal. Cok zor bir dogum gecirdin , eger kendine veya bebege zarar vericekmis gibi hissedersen hemen bize ulas dedi. artik ' yapin su anesteziyi " diye nasil bagirdiysam dogumda adamlarda kotu izlenim birakmisim

Ay ben gamze zaten cok sveerim birer tane yanaklarinda var , bir tanede cenesinde var

Önden hazırlayıp önlem alma işini biraz abartmışlar sanırım Doğum artık nasıl bir an ise insan kendinden geçiyor bence. Ben de en son anestezi verilirken ben çpk konuştum ondan uyutuyorsunuz dimi demişim ve uyumuş kalmışım

Ay ne güzel darısı bana
Şu lanet biberonu hayatımızdan çıkarmak İçin binbir takla atıyorum. Şu an tükenmiş hissediyorum, üzerine ağzındaki Pamukcuk geçmiyor o da meme reddi sebebiymiş.
İnşAllah hemen bırakır annesi biraz daha büyüsün kendi istemez inşAllah

Ya bu hem cok güzel hem de cok eziyetli bi durum.
Maalesef alternatif bi beslenme yöntemimiz olmaması çok kötü.
İlla emzirirken yndan hortumla vermem gerekiyor. Evde halloluyor da dışarıda imkansız gibi bi durum.
Bencede valla uyanıkken ya kucakta ya memede olmak istiyor dümdüz düz uyanık yatmak benim bebeye göre değil o yüzden dışarı çıkıcam diye aklım çıkıyor

yok sadece güvenilir o yüzden bırakamıyorum yoksa arkasından sildiğim çok şey oluyor. azaltmaya çalışıyoruz işte napalım
mecbur işte..

Ayy yerim o yanakları benimki 2 gr alıyor o da vücuda değil yanağa gidiyo. Halbuki 2 gamzesi olsa ona da yakışırdı da İşte size kaptırmışız

Ya bebesi uyanıkken sürekli mızmızlanan kim var bunun sebebi ne gözü açıkken asla yatmıyo ya kucakta gezcek ya ayakta sallıcam şuan tok gazı da yok ama uyumadığı sürece bırakamıyorum
Ben ben ben. Uyanıkken hep ağlama modunda. Bi bakınayım edeyim yok. Ya ağlıyo ya emiyo zaten
kaşındım doğru

Ya çok tatlısın :) oğlum gündüz kreşte olduğundan benimki genelde akşam dağılır bende sabah kahvaltı bile etmeden önce evi toplarım şimdi başak burcuyum dicem yine savaş çıkıcak
Ya cancağzım kakao olabilir ya o da çok alerjenik bir besin. Amaaan sadece inek sütü ve çapraz reaksiyondan dana eti alerjileri olsa nolucak sanki. Ama yok illa çoklu gıda alerjisi olucak illa kakalarla sabaş vericez

Kızlar kızımın kakası parlak sarı renkten biraz yeşilimsi bi renge döndü dün akşamdan beri acaba benim antibiyotik kullanmam ile alakalı olabilir mi? Ya da böyle bi renk farklılığı yaşayan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…