Koş oğlum namus elden gidiyehh.oo daha yazin bikinilibve ustsuz pozlar gelicek
Geçecek insallah canım o ağrıalr. Ben varis corabı kullandım o şişlikelr için 7-8 günoo daha yazin bikinilibve ustsuz pozlar gelicek
amin kuzum
ay zaten herkes oyke diyor. boyke soyleyenler 2.-3. kesin doguruyor dieama evet bu dogru , ikincilerin dogumu genelde daha rahatmis
dun babam anneme soruyor , sizde uyusturma varmiydi diye, annem dedikib, bize samciyi takip odadan gidiyorlardi artik ne zamn dogurursan . dedim keske dogurmadaydin bizi
cok gecmis olsun
amin kuzum
ay bende once uyandirma cabasii sonra emzir sonra mama ve uyut sirasinda yasiyorukm
iyim canim, agrilarim var tabi hala , uyusturucunun etkiside gecti . 6 saatte bir 6 tane agri kesici kullaniyorum. bir kac gun sonra azalticam .
zaten oturup kalksam rahatca bir skntim kalmicak.
bende en son esimin terliklerini giydim 46 numara
hayirli olsun canimallah saglikli anali babali bir omur nasip etsin
kaşındım doğruAma sen bile bile lades demişsin arkadaşım
tabi ki memeler hep havadar oluyorGece uyanıp memeyi açıp kendisi emdiği bi dönem oldu mu hiç
Nolur olmuş olsun
Nolur
ya hu bi benim evim mi savaş alanı gibi nasıl derli toplu bu evlerAhanda yaptım gaza geldimnasıl özlemişim. Ama tam yudum aldım prensesim uyandı şuan kucağımda debelenerek içicem azmettim Eki Görüntüle 3157489
olabilir hic aklima gelmemisti .Geçecek insallah canım o ağrıalr. Ben varis corabı kullandım o şişlikelr için 7-8 gün
Kısmen düşündüm diyebilirizAhahahahaha 23 gün icinde buraya attigim ağlak mesajlarını okuyunca da böyle düşündüm mu dürüst ol ahahahahahayeni hayata adaptasyon sürecim maraton sonrasi kalp ritminden hallice inişli çıkışlı
Ya bu hem cok güzel hem de cok eziyetli bi durum.Doğduğu günden beri bebeye ne biberon ne emzik kabul ettirebiliyorum sütümü sağdığım zaman biberonla birkaç kez denedim kabul etmedi anamın memesi dedi başka bir şey kabul etmedihatta geçen sabah 6 oldu dayanamadım uykusuzluğa daha fazla sağdım eşime bıraktım çocuğu kucağına aldı bırak oğlum ananın memesinden fayda yok gel ben emziriyim dedi emzirme pozisyonunda biberonu vermeye çalıştı ama kabul etmedi yine anasına kaldı
Kuzu güneşin bu akşam kakişten yine kan geldi. Eskisine göre daha büyik bi damla.Amaaan hiç bakmadım vegan reyonlarına doğru dedin :) bi bakmam lazm. Sen bi bak bakalım alerjik belirti olucakmı çünkü ben oğlumda eser miktarda yazan şeylerin hiçbirini yememiştim
Serina 2in1 aldım en sonunda. Bazen cok güzel uyuyor mesela su anda. Bazen de durmuyorBirbasak çiçeğim ben kız erkek ayrımının doğru bir dayanağı olduğunu sanmam bi tane yeter arkadaşımın dediği gibi
Artık o otomatik sallanan ana kucağı mı alsam diyorum ama onda da durmazsa bi ton masraf evde slingle gezmeye ramak kaldı
Hayırlı uğurlu olsunMerhaba kızlar ben de 22 Ekimde dogum yaptım. Anca toparlayabildim kendimi diycem ama hic toparlayamadım. Bir de grip oldum şimdi. Ağzımda maskeyle oturuyorum evdeBebiş 2820 gram 48 cm doğdu
Emekleyerek gelsin, içeceğini içsin. yatsın zıbarsın çok mı şey istiyorumkaşındım doğru
tabi ki memeler hep havadar oluyor
ya hu bi benim evim mi savaş alanı gibi nasıl derli toplu bu evler
Yavrusum Gamze olabilir evet. Çok sıklıkla içeride hiçbir bağlantısı olmuyormuş. Kalça ultrasonunda çıkıyor ortaya ne olduğu.olabilir hic aklima gelmemisti .
-Sunshine kuzum benim kizin kuyruk sokumun da da minik bir bosluk var . dr hic bisi demedi. haftaya randevuya gidince sorucam .
yatıp zıbarmak dışında sorun olmuyorEmekleyerek gelsin, içeceğini içsin. yatsın zıbarsın çok mı şey istiyorummemeyi kapamasa da olur
Ev konusunda Yalnız değilsin 10 aydır ev işlerine mecburi ara vermiştim, mutfağı henüz adam edebildim, o da Her gün dağılıyor
Tüh.yatıp zıbarmak dışında sorun olmuyor
ya haftada bir yardımcı geliyor ama kadın kapıdan çıkmadan yine dağılıyor. delircim
yok sadece güvenilir o yüzden bırakamıyorumTüh.olsun o kadarı da yeter
Ooo bu zamanda hem güvenilir hem de memnun kalınan bi yardımcı bulmakşanslısınız bakıyorum ben bulamadım bi türlü
Uykusuz :) sukur genel anlamda sorun yok ama aksamlari bir garip oluyor derdi aglamak oluyor meme verip duruyorum bakalım bunxan sonra uyuyacak miYorgunummsen nasılsıın
Ay uyandirma isi gece sorun ya . Simdi emiyor mesala 2emiyor uyuyor.AZ Once bitti diye yatirdim. Yine yaygara koptuay bende once uyandirma cabasii sonra emzir sonra mama ve uyut sirasinda yasiyorukm
Biz en son hastaneden cikmadan dr geldi , diyorki depresyon fln olabilir cok normal. Cok zor bir dogum gecirdin , eger kendine veya bebege zarar vericekmis gibi hissedersen hemen bize ulas dedi.Kısmen düşündüm diyebiliriz
Hala ayaktaydın ve buraya girebiliyordun
Bak ben lohusalık yaşamadım sandım ama dibine kadar yaşamışımyaklaşık 50 gün sürdü yeni yeni bitti, bitince anladım allahım ne duygu selleri ne fenaydı her şey bambaşka bi psikoloji
O YÜZDEN DAYANIN CANIM KIZLAR
Yavrusum Gamze olabilir evet. Çok sıklıkla içeride hiçbir bağlantısı olmuyormuş. Kalça ultrasonunda çıkıyor ortaya ne olduğu.
Minik prenseslerimizin Nazar boncuğu olsun diyorum
Önden hazırlayıp önlem alma işini biraz abartmışlar sanırımBiz en son hastaneden cikmadan dr geldi , diyorki depresyon fln olabilir cok normal. Cok zor bir dogum gecirdin , eger kendine veya bebege zarar vericekmis gibi hissedersen hemen bize ulas dedi.artik ' yapin su anesteziyi " diye nasil bagirdiysam dogumda adamlarda kotu izlenim birakmisim
Ay ben gamze zaten cok sveerimbirer tane yanaklarinda var , bir tanede cenesinde var
İnşAllah hemen bırakır annesi biraz daha büyüsün kendi istemez inşAllahAy ne güzel darısı bana
Şu lanet biberonu hayatımızdan çıkarmak İçin binbir takla atıyorum. Şu an tükenmiş hissediyorum, üzerine ağzındaki Pamukcuk geçmiyoro da meme reddi sebebiymiş.
Bencede valla uyanıkken ya kucakta ya memede olmak istiyor dümdüz düz uyanık yatmak benim bebeye göre değil o yüzden dışarı çıkıcam diye aklım çıkıyorYa bu hem cok güzel hem de cok eziyetli bi durum.
Maalesef alternatif bi beslenme yöntemimiz olmaması çok kötü.
İlla emzirirken yndan hortumla vermem gerekiyor. Evde halloluyor da dışarıda imkansız gibi bi durum.
yok sadece güvenilir o yüzden bırakamıyorumyoksa arkasından sildiğim çok şey oluyor. azaltmaya çalışıyoruz işte napalım
Biz en son hastaneden cikmadan dr geldi , diyorki depresyon fln olabilir cok normal. Cok zor bir dogum gecirdin , eger kendine veya bebege zarar vericekmis gibi hissedersen hemen bize ulas dedi.artik ' yapin su anesteziyi " diye nasil bagirdiysam dogumda adamlarda kotu izlenim birakmisim
Ay ben gamze zaten cok sveerimbirer tane yanaklarinda var , bir tanede cenesinde var
Delirecek gibi oluyorum yeminleZombiye dönüşmeye ramak kaldı
Ben ben ben. Uyanıkken hep ağlama modunda. Bi bakınayım edeyim yok. Ya ağlıyo ya emiyo zatenYa bebesi uyanıkken sürekli mızmızlanan kim var bunun sebebi ne gözü açıkken asla yatmıyo ya kucakta gezcek ya ayakta sallıcam şuan tok gazı da yok ama uyumadığı sürece bırakamıyorum
Ya çok tatlısın :) oğlum gündüz kreşte olduğundan benimki genelde akşam dağılır bende sabah kahvaltı bile etmeden önce evi toplarım şimdi başak burcuyum dicem yine savaş çıkıcakkaşındım doğru
tabi ki memeler hep havadar oluyor
ya hu bi benim evim mi savaş alanı gibi nasıl derli toplu bu evler
Ya cancağzım kakao olabilir ya o da çok alerjenik bir besin. Amaaan sadece inek sütü ve çapraz reaksiyondan dana eti alerjileri olsa nolucak sanki. Ama yok illa çoklu gıda alerjisi olucak illa kakalarla sabaş vericezKısmen düşündüm diyebiliriz
Hala ayaktaydın ve buraya girebiliyordun
Bak ben lohusalık yaşamadım sandım ama dibine kadar yaşamışımyaklaşık 50 gün sürdü yeni yeni bitti, bitince anladım allahım ne duygu selleri ne fenaydı her şey bambaşka bi psikoloji
O YÜZDEN DAYANIN CANIM KIZLAR
Ya bu hem cok güzel hem de cok eziyetli bi durum.
Maalesef alternatif bi beslenme yöntemimiz olmaması çok kötü.
İlla emzirirken yndan hortumla vermem gerekiyor. Evde halloluyor da dışarıda imkansız gibi bi durum.
Kuzu güneşin bu akşam kakişten yine kan geldi. Eskisine göre daha büyik bi damla.
yediğim başka bi şey mi alerji yaptı, kakaoya mı alerjim var yoksa çikolatadaki eser miktarda yumurta ve süte Mi duyarlılık geliştirdim bilmiyorum.
Yersen kontrollü ye ben de sadece 3 parça yemiştim.
Serina 2in1 aldım en sonunda. Bazen cok güzel uyuyor mesela su anda. Bazen de durmuyorbazen kahve içecek tuvalete gidecek zaman tanıyor. Hani bebenin duracağı mı vardı da duruyor yoksa denk mi geliyor bilemiyorum
Hayırlı uğurlu olsunAllah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin.
Benim toparlanmam bi 50 günü buldu
Emekleyerek gelsin, içeceğini içsin. yatsın zıbarsın çok mı şey istiyorummemeyi kapamasa da olur
Ev konusunda Yalnız değilsin 10 aydır ev işlerine mecburi ara vermiştim, mutfağı henüz adam edebildim, o da Her gün dağılıyor
Yavrusum Gamze olabilir evet. Çok sıklıkla içeride hiçbir bağlantısı olmuyormuş. Kalça ultrasonunda çıkıyor ortaya ne olduğu.
Minik prenseslerimizin Nazar boncuğu olsun diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?