2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
ay benim bebegimde uyur insallah buyudukce
Kuzum, memede uyukluyor sadece. Sonra yatırayım diyorum hop gözler açılıyor. Yine memeye alıyorum, 2 dakika sonra yine uyuyor. Uyansa da doğru düzgün çekmiyor, tam uyanmıyor çünkü, keyif yapıyor. Bu bir kısır döngü ve kazananı yok Emmedi ama en azından uyudu da diyemiyorum yani

bana gene ayni multivitamini verdi dr um ama ben onu degilde , anne ve bebek icin bir vitamin var onu kullanicam dedim , ok dedi
Ney o canım ne kullanicaksin? Ben regenesis max kullanıyordum birde velbon diye içinde magnezyum, kalsiyum ve d vitamini olan bı vitamin kullanıyordum doktorum bana bunlara 6 ay boyunca emzirme döneminde de devam edeceksin dedi

aa ne demis tepkisi ne olmus peki ??

kendi derdimize dustuk dedikodulari bosladik valla
Arsız alınmamış bile, ayda yılda bir arayan kadın her gün arar oldu, kaç defa kavga etmemize sebep oldu sayamadım ama sonunda biz kazandık tabii.

Ektiği nifak tohumlarını oturup afiyetle yesin şimdi.

gecmiş olsun, odasına soğan kesip koyun içinede karanfil birde zeytınyağının asidini alıp göğsünü ayaklarının altını yağlayın. bu sene cok salgın var bn 2aydr büyüğü ile uğraşıyorum artık bgn dayanamadm devlete götrdüm. bu sene maskelerın cıkmasıyla cok virus var dedi belki 1.2.cocuk getiriyordur

Ney o canım ne kullanicaksin? Ben regenesis max kullanıyordum birde velbon diye içinde magnezyum, kalsiyum ve d vitamini olan bı vitamin kullanıyordum doktorum bana bunlara 6 ay boyunca emzirme döneminde de devam edeceksin dedi
senin minnoşundu dimi tosun paşa olanşuan kilo alımı nasıl.?

Eşin ve çocuğa ne zaman yaptırdınız canım?

Teşekkürler canim doktor birşey demedi kilosu ile ilgili 2850 doğdu 2700 e düştü hastanede 41 gunluktu 4 kilo çıktı ama bir hafta öncesi 3900 du belkide hastalıktan almamış olabilir. Emmesi benim de çok azaldı ona bağladım ben sagip veriyorum arada. Ne yapacagimi şaşırmış durumdayim logusaligim çok zor geçti 3. Sezeryan diye zaten geç iyilestim enfeksiyon kaptı dikislerim üstüne hastalandim tam iyi oldum derken şimdide bebegim böyle.
Kendimi sucladigim kısım çok küçük simdiden iki defa hasta etmem o oksurdukce benim içim gidiyor kendimi çok kötü hissediyorum iki cocuk buyutmeme ragmen ona bakamamaktan korkuyorum burnunu günde iki defa temizliyorum yeterlimi acaba?
Alerji kanda belli olurmu mukus az biraz var gibi ama baya kötü kokuyor bide baya gürültülu yapıyor zaten huzursuz baya gazi da çok fazla. Olmadı yarın tekrar götürelim hastaneye çünkü cigerlerine çabuk indiği söyleniyor korkuyorum o yüzden. Teşekkür ederim cevapların için.

Teşekkürler canim deneyeyim ikisinide insaallah ise yarar inan büyükleri hasta olsa bu kadar üzülmem en azından birşeyler verebiliyorum ama çok küçük ya insanın elinden birşey gelmemesi çok kotu

Şehir neresi canım? Acaba şehire göre fiyat mı oynuyor? Bizden 9000 istemiş allianz. Bir de tek çocuk şansın olsaydı tek çocuk yaptırır mıydın?
İstanbul'dayım ben canım. Bu biraz eş ve çocuğun geçmişiyle de ilgili oluyor kuzum. Benim eşim çok nadir doktora gider. Konulmuş bi tanısı vs de yok sanırım bunlar etkili. Biz de 8000 küsur verdik hatta 9bine yakındı. Eğer çok doktora giden biri değilsen sadece çocuğa yaptırmak mantıklı olabilir. Biz eşimin sırtı son zamanlarda çok ağrıyor ve devlet hastanesinde randevu bulunmuyor diye garanti olsun diye yaptırdık açıkçası. Ama kendin içinse kadın doğum vs randevu bulmak, gitmek çok sorun olmuyorsa yaptırmayabilirsin.

Kızlar bebeği gazdan süt ememeyen var mı? Nasıl bir çözüm buldunuz? Gaz damlası verdim sabah bebeğime uyudu. Daha fazla gazla uyandı sanki hiç süt içemiyor, sürekli emip geri bırakıyor kıvranıyor. Ne yapabilirim? Mama ile desteklesem mi acaba yoksa beklesem mi? Bilemedim. Başıma ağrılar girdi artık. Nasıl bir gazmış bu bitmek bilmiyor. Üstelik henüz bir aylığız bez sayısı da azaldı, beslenemiyor bebeğim belli ki

Canım anamın gitmesine az kaldı çıık kırkıyırıım
aa ne demis tepkisi ne olmus peki ??

kendi derdimize dustuk dedikodulari bosladik valla
Ay sorma yok emmiyordu yok ağrım vardı derkeen uzak kaldık hamilelik zamanımızda daha gün
Kizlar gebelikte kullandiginiz vitaminleri kullanmaya devam ediyor musunuz??
Ben cocugun derdinden hepten unutuyorum ya decavit ve ferritin için bi ilaç vermiştş
Arsız alınmamış bile, ayda yılda bir arayan kadın her gün arar oldu, kaç defa kavga etmemize sebep oldu sayamadım ama sonunda biz kazandık tabii.

Ay insan torunum oldu der yapmaz ne fena kaynanan ya

Cnmm 2300 le 7. Gün küveze girdik 5 kiloyuz küm nederse takma

Bende çok istiyorum hatta randevu aldım bizimkide kuvoze girmişti böyle yazınca kafam karıştı simdi birsey olur mu ya
Canım ben gideceğim yerden değilde ordan çıkıp eve gelirken hasta ederim diye korkuyorum malum ankara sert havası 40 ı çıkana kadar havalar iyice soğur
Ben korse varken bebişi emziremiyorum
Bende yaa hatta oturup kalkarken bile zorlanıyorum altını alamıyorum
Şu sıralar benim kız da böyle kıvranmaktan ememiyor. Ben de sabah ilk sütümü sağıyorum 100cc gibi bişi çıkıyor onu akşam 9-9:30 civarında veriyorum çünkü gün içinde sürekli memeye alabiliyorum öyle böyle az az da olsa emiyor. Ama geceye geçiş tok olsun diye akşam veriyorum o sütü. Dünden beri yapıyorum bunu da

Canim kusura bakma görüntü için ben anlamadigim için ekledim dedim belki sen anlarsın. Altını yeni değiştirmiştim baktım tekrar yapmış tek cis olmuyor hiç hep böyle.

Eklentiler

• 20221109_223239.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 55
Cnmm 2300 le 7. Gün küveze girdik 5 kiloyuz küm nederse takma
Maşallah Nil kuzuyaa büyümez olurlar mı sağlıkla büyüsünler hepsi
Ay hala anlayamadınız kız, kadında insani duygular yok diyorum. Bir kaşık suda boğmalık, ahh.
Pipilin iyi olsun boşver gerilme sen bir daha o kadın için. Hele şu halinle hiç gerilme

Son düzenleme:
benimkide meme de uyuma keyfini kesfetti emzik veriyorum bazen . sut gelmedigini anlauana kadr uyuyor bazen bazen kanmiyor

sizin kazancaginizdan suphem yoktu canim
sen biraz toparlan daha da aktif halde puskurtursun
canim memeni guzel tutuyor mu ? bazen sadece ucunu tutan bebekler cok hava da emdigi icin gaz cok olurmus.
mama vericeksendr kolik bebekler icin biberonlar var onlardan al .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…