Kuzum, memede uyukluyor sadece. Sonra yatırayım diyorum hop gözler açılıyor. Yine memeye alıyorum, 2 dakika sonra yine uyuyor. Uyansa da doğru düzgün çekmiyor, tam uyanmıyor çünkü, keyif yapıyor. Bu bir kısır döngü ve kazananı yokay benim bebegimde uyur insallah buyudukce
Ney o canım ne kullanicaksin? Ben regenesis max kullanıyordum birde velbon diye içinde magnezyum, kalsiyum ve d vitamini olan bı vitamin kullanıyordum doktorum bana bunlara 6 ay boyunca emzirme döneminde de devam edeceksin dedibana gene ayni multivitamini verdi dr um ama ben onu degilde , anne ve bebek icin bir vitamin var onu kullanicam dedim , ok dedi
aa ne demis tepkisi ne olmus peki ??
kendi derdimize dustuk dedikodulari bosladik valla
gecmiş olsun, odasına soğan kesip koyun içinede karanfil birde zeytınyağının asidini alıp göğsünü ayaklarının altını yağlayın. bu sene cok salgın var bn 2aydr büyüğü ile uğraşıyorum artık bgn dayanamadm devlete götrdüm. bu sene maskelerın cıkmasıyla cok virus var dedi belki 1.2.cocuk getiriyordurKızlar iyi günler nasılsınız? Biz pek iyi değiliz bebeğim suan 43 gunluk 33 gunluk ken hastalandı götürdük bronsit olabilir dedi doktor merkeze götürdük 2 gece yatırdık ondan sonra eve geldik 1 haftada antibiyotik kullandık çok üzüldüm açıkçası bu kadar erken antibiyotikle tanismasina
2 gün önce antibiyotik bitti gecikmeli aşısını yaptık bugün tekrar hirilti oksuruk başladı ne yapacağımı şaşırmış durumdayım bana bir akıl verin çok üzgünüm.
Bide sunshine insaallah doğru yazmisimdir sanki senin bebeginde alerji çıkmıştı benim bebegimde alerji olabilir.mi aydinlatin beni olanlar.
Sesli kaka yapma kokulu bide yüzünde ozellikle sivilce gibi var bazen fazla kızarım bazen az istahsizlik ve bide son bir haftada 120 gram almıştı olabilir mi nasıl anladınız ne yardimci olun bana.
Bide anlamadigim eğer alerji varsa hastalanmasina sebep olabilir mi neden böyle hasta oluyor anlam veremiyorum evim sıcak kundak yapıyorum nerde hata yapıyorum anlamıyorum 3. Çocuk bakamiyorum diyr kendime kızıyorum artikeskisi gibi emmiyorda az az emiyor özellikle geceleri bugün mamada aldım hemsire az almış ver dedi. Günlük ne kadar veriyorsunz siz çok soru sordum hakkınızi helal edin kafam çok karisik cok uzgunum
senin minnoşundu dimi tosun paşa olanNey o canım ne kullanicaksin? Ben regenesis max kullanıyordum birde velbon diye içinde magnezyum, kalsiyum ve d vitamini olan bı vitamin kullanıyordum doktorum bana bunlara 6 ay boyunca emzirme döneminde de devam edeceksin dedi
Bana demir verdi doktorum onu kullanıyorum feramatKizlar gebelikte kullandiginiz vitaminleri kullanmaya devam ediyor musunuz??
Eşin ve çocuğa ne zaman yaptırdınız canım?Ben spinal oldum bende de his oldu demek ki hep olan bi şey bu. Dedim ki hissediyorum kesikleri biraz hatta nabzım falan yükseldi o dıt dıt seslrrinden korktumsonra hocam biraz daha bekleyelim dediler zaten o kadar hızlı oldu ki benim sezaryen, annemler odayı süslemek için balon şişiriyormuş o ara bebeği getirmişler, şok olmuşlar hıza
Canım eşim ve çocuk için 8bin gibi bi şey verdik. 10 muayene eşime 10 çocuğa. Allianz sigortadan yaptık. Benim kendimde Anadolu sigortam vardı zaten Ağustostwn yapmıştım. Fiyatlsr böyle ne yazık ki ama memursan mutemete gidip vergi indirimi alıyorsun unutma.
Teşekkürler canim doktor birşey demedi kilosu ile ilgili 2850 doğdu 2700 e düştü hastanede 41 gunluktu 4 kilo çıktı ama bir hafta öncesi 3900 du belkide hastalıktan almamış olabilir. Emmesi benim de çok azaldı ona bağladım ben sagip veriyorum arada. Ne yapacagimi şaşırmış durumdayim logusaligim çok zor geçti 3. Sezeryan diye zaten geç iyilestim enfeksiyon kaptı dikislerim üstüne hastalandim tam iyi oldum derken şimdide bebegim böyle.Kuzum düştüğü kiloyu hangi gün tartmıştınız. O günden bu güne kaç kilo almış ve kaç günde almış ona bak. Günlük 25 gr sınırını aşması önemli diye hatırlıyorum. Kaça düştünüz hatırlamıyorum ama Anladığım kadarıyla 35 gr üzerinde sizin. Maşallah diyelim
Şimdi birtanem öncelikle cok geçmiş olsun. Güneş de antibiyotik kullanıyor bi miktar sarstı bizimkini de.
Alerjinin hastalığa olan etkisini bilmiyorum ama emilim bozuklukları ve ishal durumlarından dolayı kilo alımını düşürebiliyor.
Ama sizin Bebiş hasta olduğu için de kilo alımı azalmış olabilir. Doktorunuz bir şey demedi mi?
Alerjik bebişlere özel mamalar var onlardan kullanmak gerekiyor. Benim de evde mama var ama veremiyorum su Anda.
Kakada köpük, ishal, mukus var mı? İlerledikçe kan da görülebiliyor ama cok noktasal gözden kaçabiliyor. Bunlar alerji belirtileri olabiliyor ama kilosu iyiyse kan yoksa ciltte belirtisi yoksa diyet verilmeyebilir anneye. O yüzden süreci bir doktor kontrolünde yönetmeniz cok daha iyi. Gaita tahlili vermiştik, kan çıkmıştı bizde. Kilo alımı da azalmıştı. Ve eskisi kadar verimli emmiyordu. Hala aynı ve gaz da eklendi buna.
Evin zaten sıcak ise sıkı kundak yapma lütfen Belki sıcaktan ciltte kızarıklıklar oluşuyordur.
Kendini kötü hissedip suçlama lütfen, bebişlerimizin tek yapabildiği şey ağlamak. Ve bundan tüm dertlerini çözmeye çalışıyoruz.
Burnu tıkalı ise serum fizyolojik ile burnunu temizleyebilirsin canım.
Çok geçmiş olsun yeniden Bebişle uğraşmaktan alelacele böyle cevap verebildim
İlk yapacağın şey boş anında hemen meyveleri yıkayıp ortaya bi tabağa almak. Kapalı bi kaseye fındık ceviz vs hazırla. Alerji yoksa bebe bisküvisi öneririm ceviz üzüm ile harika gidiyor
Çorba yaparsan fazladan yap sıcaktan kavanozla içersin.
Benim ev genelde açıkbüfe gibi çatkapı misafire hiç müsait değilimbuna rağmen açım çünkü yiyemiyorum bebeyle..
Allah kolaylık versin neyseki ilk Ay aşısı en kolayıymış
Allah kolaylık versin bi de yanına büyük su alsu almaya kalkamıyor insan
Daha yeni yaptırdık canım hatta eşim belgeleri yarın gönderecekEşin ve çocuğa ne zaman yaptırdınız canım?
Teşekkürler canim deneyeyim ikisinide insaallah ise yarar inan büyükleri hasta olsa bu kadar üzülmem en azından birşeyler verebiliyorum ama çok küçük ya insanın elinden birşey gelmemesi çok kotugecmiş olsun, odasına soğan kesip koyun içinede karanfil birde zeytınyağının asidini alıp göğsünü ayaklarının altını yağlayın. bu sene cok salgın var bn 2aydr büyüğü ile uğraşıyorum artık bgn dayanamadm devlete götrdüm. bu sene maskelerın cıkmasıyla cok virus var dedi belki 1.2.cocuk getiriyordur
Şehir neresi canım? Acaba şehire göre fiyat mı oynuyor? Bizden 9000 istemiş allianz. Bir de tek çocuk şansın olsaydı tek çocuk yaptırır mıydın?Daha yeni yaptırdık canım hatta eşim belgeleri yarın gönderecek
İstanbul'dayım ben canım. Bu biraz eş ve çocuğun geçmişiyle de ilgili oluyor kuzum. Benim eşim çok nadir doktora gider. Konulmuş bi tanısı vs de yok sanırım bunlar etkili. Biz de 8000 küsur verdik hatta 9bine yakındı. Eğer çok doktora giden biri değilsen sadece çocuğa yaptırmak mantıklı olabilir. Biz eşimin sırtı son zamanlarda çok ağrıyor ve devlet hastanesinde randevu bulunmuyor diye garanti olsun diye yaptırdık açıkçası. Ama kendin içinse kadın doğum vs randevu bulmak, gitmek çok sorun olmuyorsa yaptırmayabilirsin.Şehir neresi canım? Acaba şehire göre fiyat mı oynuyor? Bizden 9000 istemiş allianz. Bir de tek çocuk şansın olsaydı tek çocuk yaptırır mıydın?
Canım anamın gitmesine az kaldı çıık kırkıyırıımKuzum düştüğü kiloyu hangi gün tartmıştınız. O günden bu güne kaç kilo almış ve kaç günde almış ona bak. Günlük 25 gr sınırını aşması önemli diye hatırlıyorum. Kaça düştünüz hatırlamıyorum ama Anladığım kadarıyla 35 gr üzerinde sizin. Maşallah diyelim
Şimdi birtanem öncelikle cok geçmiş olsun. Güneş de antibiyotik kullanıyor bi miktar sarstı bizimkini de.
Alerjinin hastalığa olan etkisini bilmiyorum ama emilim bozuklukları ve ishal durumlarından dolayı kilo alımını düşürebiliyor.
Ama sizin Bebiş hasta olduğu için de kilo alımı azalmış olabilir. Doktorunuz bir şey demedi mi?
Alerjik bebişlere özel mamalar var onlardan kullanmak gerekiyor. Benim de evde mama var ama veremiyorum su Anda.
Kakada köpük, ishal, mukus var mı? İlerledikçe kan da görülebiliyor ama cok noktasal gözden kaçabiliyor. Bunlar alerji belirtileri olabiliyor ama kilosu iyiyse kan yoksa ciltte belirtisi yoksa diyet verilmeyebilir anneye. O yüzden süreci bir doktor kontrolünde yönetmeniz cok daha iyi. Gaita tahlili vermiştik, kan çıkmıştı bizde. Kilo alımı da azalmıştı. Ve eskisi kadar verimli emmiyordu. Hala aynı ve gaz da eklendi buna.
Evin zaten sıcak ise sıkı kundak yapma lütfen Belki sıcaktan ciltte kızarıklıklar oluşuyordur.
Kendini kötü hissedip suçlama lütfen, bebişlerimizin tek yapabildiği şey ağlamak. Ve bundan tüm dertlerini çözmeye çalışıyoruz.
İlk yapacağın şey boş anında hemen meyveleri yıkayıp ortaya bi tabağa almak. Kapalı bi kaseye fındık ceviz vs hazırla. Alerji yoksa bebe bisküvisi öneririm ceviz üzüm ile harika gidiyor
Benim ev genelde açıkbüfe gibi çatkapı misafire hiç müsait değilimbuna rağmen açım çünkü yiyemiyorum bebeyle..
Ay sorma yok emmiyordu yok ağrım vardı derkeen uzak kaldıkaa ne demis tepkisi ne olmus peki ??
kendi derdimize dustuk dedikodulari bosladik valla
Ben cocugun derdinden hepten unutuyorum ya decavit ve ferritin için bi ilaç vermiştşKizlar gebelikte kullandiginiz vitaminleri kullanmaya devam ediyor musunuz??
Ay insan torunum oldu der yapmaz ne fena kaynanan yaArsız alınmamış bile, ayda yılda bir arayan kadın her gün arar oldu, kaç defa kavga etmemize sebep oldu sayamadım ama sonunda biz kazandık tabii.
Ektiği nifak tohumlarını oturup afiyetle yesin şimdi.
Cnmm 2300 le 7. Gün küveze girdik 5 kiloyuz küm nederse takmaStres işte hep bunların sebebii. Ağlamasının huzursuz olmasının sebebi çoğu zaman bizim stresimizden dolayı oluyor. Tek değilsin o konuda çoğumuz öyleyiz. Her gün farklı oluyorlar bir gün sakinken bir değiller oda bizi çok bocalatıyor
Olabiliir kucakta tutarken bile onlar daha rahat tutuyor biz belki bir yerini acıtıyoruzdur
Canım ben gideceğim yerden değilde ordan çıkıp eve gelirken hasta ederim diye korkuyorum malum ankara sert havası 40 ı çıkana kadar havalar iyice soğurBende çok istiyorum hatta randevu aldım bizimkide kuvoze girmişti böyle yazınca kafam karıştı simdi birsey olur mu ya
Bende yaa hatta oturup kalkarken bile zorlanıyorum altını alamıyorumBen korse varken bebişi emziremiyorum
Şu sıralar benim kız da böyle kıvranmaktan ememiyor. Ben de sabah ilk sütümü sağıyorum 100cc gibi bişi çıkıyor onu akşam 9-9:30 civarında veriyorum çünkü gün içinde sürekli memeye alabiliyorum öyle böyle az az da olsa emiyor. Ama geceye geçiş tok olsun diye akşam veriyorum o sütü. Dünden beri yapıyorum bunu daKızlar bebeği gazdan süt ememeyen var mı? Nasıl bir çözüm buldunuz? Gaz damlası verdim sabah bebeğime uyudu. Daha fazla gazla uyandı sanki hiç süt içemiyor, sürekli emip geri bırakıyor kıvranıyor. Ne yapabilirim? Mama ile desteklesem mi acaba yoksa beklesem mi? Bilemedim. Başıma ağrılar girdi artık. Nasıl bir gazmış bu bitmek bilmiyor. Üstelik henüz bir aylığızbez sayısı da azaldı, beslenemiyor bebeğim belli ki
Ay hala anlayamadınız kız, kadında insani duygular yok diyorum.Ay insan torunum oldu der yapmaz ne fena kaynanan ya
Canim kusura bakma görüntü için ben anlamadigim için ekledim dedim belki sen anlarsın. Altını yeni değiştirmiştim baktım tekrar yapmış tek cis olmuyor hiç hep böyle.Kuzum düştüğü kiloyu hangi gün tartmıştınız. O günden bu güne kaç kilo almış ve kaç günde almış ona bak. Günlük 25 gr sınırını aşması önemli diye hatırlıyorum. Kaça düştünüz hatırlamıyorum ama Anladığım kadarıyla 35 gr üzerinde sizin. Maşallah diyelim
Maşallah Nil kuzuyaaCnmm 2300 le 7. Gün küveze girdik 5 kiloyuz küm nederse takma
Pipilin iyi olsun boşver gerilme sen bir daha o kadın için. Hele şu halinle hiç gerilmeAy hala anlayamadınız kız, kadında insani duygular yok diyorum.Bir kaşık suda boğmalık, ahh.
benimkide meme de uyuma keyfini kesfettiKuzum, memede uyukluyor sadece. Sonra yatırayım diyorum hop gözler açılıyor. Yine memeye alıyorum, 2 dakika sonra yine uyuyor. Uyansa da doğru düzgün çekmiyor, tam uyanmıyor çünkü, keyif yapıyor. Bu bir kısır döngü ve kazananı yokEmmedi ama en azından uyudu da diyemiyorum yani
sizin kazancaginizdan suphem yoktu canimArsız alınmamış bile, ayda yılda bir arayan kadın her gün arar oldu, kaç defa kavga etmemize sebep oldu sayamadım ama sonunda biz kazandık tabii.
Ektiği nifak tohumlarını oturup afiyetle yesin şimdi.
canim memeni guzel tutuyor mu ? bazen sadece ucunu tutan bebekler cok hava da emdigi icin gaz cok olurmus.Kızlar bebeği gazdan süt ememeyen var mı? Nasıl bir çözüm buldunuz? Gaz damlası verdim sabah bebeğime uyudu. Daha fazla gazla uyandı sanki hiç süt içemiyor, sürekli emip geri bırakıyor kıvranıyor. Ne yapabilirim? Mama ile desteklesem mi acaba yoksa beklesem mi? Bilemedim. Başıma ağrılar girdi artık. Nasıl bir gazmış bu bitmek bilmiyor. Üstelik henüz bir aylığızbez sayısı da azaldı, beslenemiyor bebeğim belli ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?