Evet demir hapı ve vitamin kullanıyorum benKizlar gebelikte kullandiginiz vitaminleri kullanmaya devam ediyor musunuz??
soyle bisi cnm , arkadasim bu firmada calisiyorda . daha yeni kullanmaya basladm bir kac gun bakicam . cunku cok demir yogunlugu olan vitaminler mide bulantisi yapiyor bendeNey o canım ne kullanicaksin? Ben regenesis max kullanıyordum birde velbon diye içinde magnezyum, kalsiyum ve d vitamini olan bı vitamin kullanıyordum doktorum bana bunlara 6 ay boyunca emzirme döneminde de devam edeceksin dedi
Ben de aynı sorularla boğuşuyorum. Bana 3 saatte bir 30cc mama ver demişlerdi. Şimdi kafama göre uyandığı saatlerde 30 cc veriyorum. Yanında emziriyorum. Ama dediğiniz gibi ne kadsr emiyor bilemiyorum. Acaba gününe göre az mı mama veriyorum? Çok ağlıyor çünkü, aç belli ki. 19 günlüğüz. Siz 80 cc bir seferde mi veriyorsunuz? Yoksa bir günde toplam 80 cc mi?Merhaba kızlar size birşey danışmak istiyorum şimdi benim kızım da çok şükür emmeyi öğrendi anne sütü alıyor ancak ilk günler yüzde 10 kg kaybı olduğu için mama takviyesi verdik bugün 18 günlük oldu günde 3 kez ortalama 80cc mama içiyor ve mamayı alınca uyuyor, oğlumu 6 ay yanlız anne sütü ile beslemiş biri olarak bu kadar küçükken anne sütünün yetmemesini anlayamıyorum açıkçası birde kızım bir memeyi emerken diğerinden süt akıyor sütüm az olsa akar mi? acaba memedeki sütun tamamını ememiyor mu? yada mama verdiğim için kendini mi zorlamak istemiyor ? Zamanla anne sütü almaktan vazgeçer mi hem mama hem emen bebekler yoksa ikisi birlikte mi gider böyle
Ne kadar da uykusuna düşkün bi bebeKuzum, 2900'den 2700'e düştük. Şimdi 3600 olmuş ama aynı yerde tarttırmadık. Sağlık merkezini değiştirdik, ama çok çok da fark etmez diye düşünüyorum. Bugün bebişin etkin ememediğini de söyledim. Dedi ki anne ile bebek arasında o, uyandıracaksın mutlaka. Ama uyanmıyor, uyanmıyorneyse sağdığımı vereceğim napayım
Rica ederm yalnız annelik zor maalesefCok dogru söylüyorsun hatta her odaya bi kumanya hazirlamak lazim ve su tabiki kankamizpratiklige en ihtiyac duydugumuz zaman bu zaman.. onerilerin icin teşekkürler
Evet canım elenatal 3, d vitamini, Demir ilacı devam. Şimdi bi de kalsiyum alacağım süt ve süt ürünlerini komple kesince, mecbur.Kizlar gebelikte kullandiginiz vitaminleri kullanmaya devam ediyor musunuz??
Kuzum soğan+karanfil ne işe yarıyor tam olarakgecmiş olsun, odasına soğan kesip koyun içinede karanfil birde zeytınyağının asidini alıp göğsünü ayaklarının altını yağlayın. bu sene cok salgın var bn 2aydr büyüğü ile uğraşıyorum artık bgn dayanamadm devlete götrdüm. bu sene maskelerın cıkmasıyla cok virus var dedi belki 1.2.cocuk getiriyordur
Kuzum ilk ay kilo alımı cok güzel işte maşallah. 1200 almış görünüyor.Teşekkürler canim doktor birşey demedi kilosu ile ilgili 2850 doğdu 2700 e düştü hastanede 41 gunluktu 4 kilo çıktı ama bir hafta öncesi 3900 du belkide hastalıktan almamış olabilir. Emmesi benim de çok azaldı ona bağladım ben sagip veriyorum arada. Ne yapacagimi şaşırmış durumdayim logusaligim çok zor geçti 3. Sezeryan diye zaten geç iyilestim enfeksiyon kaptı dikislerim üstüne hastalandim tam iyi oldum derken şimdide bebegim böyle.
Kendimi sucladigim kısım çok küçük simdiden iki defa hasta etmem o oksurdukce benim içim gidiyorkendimi çok kötü hissediyorum iki cocuk buyutmeme ragmen ona bakamamaktan korkuyorum burnunu günde iki defa temizliyorum yeterlimi acaba?
Alerji kanda belli olurmu mukus az biraz var gibi ama baya kötü kokuyor bide baya gürültülu yapıyor zaten huzursuz baya gazi da çok fazla. Olmadı yarın tekrar götürelim hastaneye çünkü cigerlerine çabuk indiği söyleniyor korkuyorum o yüzden. Teşekkür ederim cevapların için.
Canım allianz anne bebek Kocaeli 9100 gibi bi şey ödedik biz.Şehir neresi canım? Acaba şehire göre fiyat mı oynuyor? Bizden 9000 istemiş allianz. Bir de tek çocuk şansın olsaydı tek çocuk yaptırır mıydın?
Gaz damlası hariç hepsini yaşadık yaşıyoruz. Alerjik mevzulardan çekinip kimyon içmeyi bırakmıştım. Dün gece bir bardak, bugün 3 bardak içtim. Masajlar eşliğinde günlerdir çıkarmadığı gazı aşağıdan çıkarabildi. Bir de kendini Batırmış biraz o yüzden 1 saat önce sıcak su dolu kovaya batırdık. Biraz da içinde karnını ovdum. Güzel bir emiş ardından su an biraz mıkırdansa da uykuya geçti. Gerçi 18 saatte 4 saat uyudu bugün. Umuyorum ki 4 e kadar uyur. Sürekli kollar hareket halinde bakalım..Kızlar bebeği gazdan süt ememeyen var mı? Nasıl bir çözüm buldunuz? Gaz damlası verdim sabah bebeğime uyudu. Daha fazla gazla uyandı sanki hiç süt içemiyor, sürekli emip geri bırakıyor kıvranıyor. Ne yapabilirim? Mama ile desteklesem mi acaba yoksa beklesem mi? Bilemedim. Başıma ağrılar girdi artık. Nasıl bir gazmış bu bitmek bilmiyor. Üstelik henüz bir aylığızbez sayısı da azaldı, beslenemiyor bebeğim belli ki
Bak görüyorsun süreçlerimizi. bordo bereli gibi hazırlan bunaaaaCanım anamın gitmesine az kaldı çıık kırkıyırıım
Suan bizim bundan beter durumda ama evet mukus var canım. Tek başına bi anlam ifade etmeyebiliyor sen listele belirtilerinizi. Fotoyu da Çek doktoruna göster hepsiniCanim kusura bakma görüntü için ben anlamadigim için ekledim dedim belki sen anlarsın. Altını yeni değiştirmiştim baktım tekrar yapmış tek cis olmuyor hiç hep böyle.
Evet şişko doğdusenin minnoşundu dimi tosun paşa olanşuan kilo alımı nasıl.?
Kızkardeş benim daha pembe kanamam 2 gün önce kesildi, henüz fırsat bulamadımBi insan osurunca neden mutlu oluyoruz anneliğe bak deli işi gerçekten bu arada nurse harveys işe yarıyo bizde verdikten yarım saat sonra gümbürt diye ses geliyor
Bir diğer olay aramızda kırklanıp gerdeğe giren var mı benm üç günüm kaldı lakin hayla temizlenemedim ben ne zaman gerdeğe gircem seda abla ya
Merhaba kızlar size birşey danışmak istiyorum şimdi benim kızım da çok şükür emmeyi öğrendi anne sütü alıyor ancak ilk günler yüzde 10 kg kaybı olduğu için mama takviyesi verdik bugün 18 günlük oldu günde 3 kez ortalama 80cc mama içiyor ve mamayı alınca uyuyor, oğlumu 6 ay yanlız anne sütü ile beslemiş biri olarak bu kadar küçükken anne sütünün yetmemesini anlayamıyorum açıkçası birde kızım bir memeyi emerken diğerinden süt akıyor sütüm az olsa akar mi? acaba memedeki sütun tamamını ememiyor mu? yada mama verdiğim için kendini mi zorlamak istemiyor ? Zamanla anne sütü almaktan vazgeçer mi hem mama hem emen bebekler yoksa ikisi birlikte mi gider böyle
Kızkardeş benim daha pembe kanamam 2 gün önce kesildi, henüz fırsat bulamadımuyuyup dinlenirsem başka
Siz bu damlaları nasıl veriyorsunuz güneş mümkün değil ağzını ya açmıyor ya da tüküre tüküre öğüre öğüre atıyor. Bazen de o kadar zorluyor ki boğazına kaçıyor öksür öksür mahvoluyoruz
Genetik konusu da elimde patladıHanımlar ben mi yanlış yapıyorum hiç kaç cc yiyo hesaplamıyorum uyuyosa uyandırmıyorum ne bileyim aç olsa kalkar diyorum sütlerim fışkırmıyo da öyle bazen 40 cc mama yiyo iki kez filan inşallah aç bırakmıyorumdur 80 nasıl yiyor ya kusar benimki hemen
Ohoo sen de olmasan kim önden yaşayıp bizi aydınlatacaktıama kanamam kesildi demeni beklerdim hoaaff gayrı canıma yetti koca isterük
Çay kaşığıyla veriyorum buruşuyo öğk yapıyo ama yutuyo benimki de biberonda boğulup duruyo onu bi çözemedi
ben bu yaasadiklarimdan sonra saglam bir korunma yontemi bulana kadr zincir vurmayi planliyorumBi insan osurunca neden mutlu oluyoruz anneliğe bak deli işi gerçekten bu arada nurse harveys işe yarıyo bizde verdikten yarım saat sonra gümbürt diye ses geliyor
Bir diğer olay aramızda kırklanıp gerdeğe giren var mı benm üç günüm kaldı lakin hayla temizlenemedim ben ne zaman gerdeğe gircem seda abla ya
Evet canım güzel aslında benim kafamı kurcalayan son bir haftada 120 gram almasi.Ne kadar da uykusuna düşkün bi bebe
Eklemleri arasına ıslak pamuklar koymayı denedin mi bazı öğünlerde böyle yaparak emdiği miktarı artırabilirsin en azından. Biz de bi 20 -25gün filan cok cok zorlanmıştık maalesef
Rica ederm yalnız annelik zor maalesef
Evet canım elenatal 3, d vitamini, Demir ilacı devam. Şimdi bi de kalsiyum alacağım süt ve süt ürünlerini komple kesince, mecbur.
Kuzum soğan+karanfil ne işe yarıyor tam olarak
Kuzum ilk ay kilo alımı cok güzel işte maşallah. 1200 almış görünüyor.
Ya bak bu sene ülkede yabancı insanı çoğaldı hastalığı çoğaldı maskeler çıktı çeşit çeşit salgın hastalık var herkes hasta.. sen ne kadar korusan da bulaşıyor. El kadar bebeme amip bulaşmış yani. ve el hijyenime cok dikkat ediyorum meme ucumu hep temizliyorum ama maalesef olmuş. Belki benden bile bulaşmadı.
YouTube da dr Osman gönülal var. Burun temizleme videosu var bi izle istersen. Orda Her emzirme öncesi burun temizlenmesinden bahsediyor günde 7-8 defaya kadar. Burun açık olmayınca aktif de ememiyor bebek.Başka videoları da var bu hastalıkla alakalı.
Alerji kanda çıkması için biraz erken ama gaitaya bi baktır istersen. Fotoyu gördüm evet mukus var.
İyi bi doktor değerlendirmesi süreç için önemli geçmiş olsun.
Canım allianz anne bebek Kocaeli 9100 gibi bi şey ödedik biz.
Gaz damlası hariç hepsini yaşadık yaşıyoruz. Alerjik mevzulardan çekinip kimyon içmeyi bırakmıştım. Dün gece bir bardak, bugün 3 bardak içtim. Masajlar eşliğinde günlerdir çıkarmadığı gazı aşağıdan çıkarabildi. Bir de kendini Batırmış biraz o yüzden 1 saat önce sıcak su dolu kovaya batırdık. Biraz da içinde karnını ovdum. Güzel bir emiş ardından su an biraz mıkırdansa da uykuya geçti. Gerçi 18 saatte 4 saat uyudu bugün. Umuyorum ki 4 e kadar uyur. Sürekli kollar hareket halinde bakalım..
Bizimkinin de bez doluluk oranı cok azaldı. Kilo alımı da eskisi gibi değil. Ama antibiyotik süreci ve alerji durumları da eşlik ediyor. Gazdan dolayı da aktif ememedi maalesef yapıyor.
Bak görüyorsun süreçlerimizi. bordo bereli gibi hazırlan bunaaaadolabı buzluğa doldurun
Suan bizim bundan beter durumda ama evet mukus var canım. Tek başına bi anlam ifade etmeyebiliyor sen listele belirtilerinizi. Fotoyu da Çek doktoruna göster hepsini
Canım geçen gün dediğin şey aklımı karıştırdı. Beşiğin içinde bir şey olmaması gerekiyormuş ya, ben beşiğe reflü yatağı koyuyorum, iki de battaniye. Reflü yatağından kayıyor, bir kez battaniyenin altında kalmıştıben bu yaasadiklarimdan sonra saglam bir korunma yontemi bulana kadr zincir vurmayi planliyorumcitcitli zibin atletlere geri donecegim
Uykusuna düşkün değil teyzesiii, tembel benim kızım tembel :) günde toplasan 2 saat ya uyuyordur ya uyumuyordur. Memeye gelince hemen şekerleme yapar, emmez ama doğru düzgün uyumaz da :) iki cokcoklar uyur, uyanır bi cokcok yapar, sonra 2 dakika daha yok, sonra uyanıp sinirlenip saldırır, 3 cokcoklar yine gider. Ama alıp yerine yatırayım, doğru düzgün uyusun bari dersem hoop uyanır, sinirlenir memeye saldırıp çekiştirip yumruklayıp yine 2 cokcoklar, sonra yine uyuklarNe kadar da uykusuna düşkün bi bebe
Eklemleri arasına ıslak pamuklar koymayı denedin mi bazı öğünlerde böyle yaparak emdiği miktarı artırabilirsin en azından. Biz de bi 20 -25gün filan cok cok zorlanmıştık maalesef
Rica ederm yalnız annelik zor maalesef
Evet canım elenatal 3, d vitamini, Demir ilacı devam. Şimdi bi de kalsiyum alacağım süt ve süt ürünlerini komple kesince, mecbur.
Kuzum soğan+karanfil ne işe yarıyor tam olarak
Kuzum ilk ay kilo alımı cok güzel işte maşallah. 1200 almış görünüyor.
Ya bak bu sene ülkede yabancı insanı çoğaldı hastalığı çoğaldı maskeler çıktı çeşit çeşit salgın hastalık var herkes hasta.. sen ne kadar korusan da bulaşıyor. El kadar bebeme amip bulaşmış yani. ve el hijyenime cok dikkat ediyorum meme ucumu hep temizliyorum ama maalesef olmuş. Belki benden bile bulaşmadı.
YouTube da dr Osman gönülal var. Burun temizleme videosu var bi izle istersen. Orda Her emzirme öncesi burun temizlenmesinden bahsediyor günde 7-8 defaya kadar. Burun açık olmayınca aktif de ememiyor bebek.Başka videoları da var bu hastalıkla alakalı.
Alerji kanda çıkması için biraz erken ama gaitaya bi baktır istersen. Fotoyu gördüm evet mukus var.
İyi bi doktor değerlendirmesi süreç için önemli geçmiş olsun.
Canım allianz anne bebek Kocaeli 9100 gibi bi şey ödedik biz.
Gaz damlası hariç hepsini yaşadık yaşıyoruz. Alerjik mevzulardan çekinip kimyon içmeyi bırakmıştım. Dün gece bir bardak, bugün 3 bardak içtim. Masajlar eşliğinde günlerdir çıkarmadığı gazı aşağıdan çıkarabildi. Bir de kendini Batırmış biraz o yüzden 1 saat önce sıcak su dolu kovaya batırdık. Biraz da içinde karnını ovdum. Güzel bir emiş ardından su an biraz mıkırdansa da uykuya geçti. Gerçi 18 saatte 4 saat uyudu bugün. Umuyorum ki 4 e kadar uyur. Sürekli kollar hareket halinde bakalım..
Bizimkinin de bez doluluk oranı cok azaldı. Kilo alımı da eskisi gibi değil. Ama antibiyotik süreci ve alerji durumları da eşlik ediyor. Gazdan dolayı da aktif ememedi maalesef yapıyor.
Bak görüyorsun süreçlerimizi. bordo bereli gibi hazırlan bunaaaadolabı buzluğa doldurun
Suan bizim bundan beter durumda ama evet mukus var canım. Tek başına bi anlam ifade etmeyebiliyor sen listele belirtilerinizi. Fotoyu da Çek doktoruna göster hepsini
canim reflu yataginin bebegi tutmasi icin bandi yok mu ?Canım geçen gün dediğin şey aklımı karıştırdı. Beşiğin içinde bir şey olmaması gerekiyormuş ya, ben beşiğe reflü yatağı koyuyorum, iki de battaniye. Reflü yatağından kayıyor, bir kez battaniyenin altında kalmıştıama üstünü örtmem lazım, Ankara soğuk. Reflü yatağı olmadığında da kusmuğunu yutar diye korkuyorum
Ay ben çok çekiniyorum o işten. Birde korunmayı napcam bilmiyorum. Evleneli 2 yıl oldu 2 yıldır hiç korunmadık onunda bocalamasını yaşarıızBi insan osurunca neden mutlu oluyoruz anneliğe bak deli işi gerçekten bu arada nurse harveys işe yarıyo bizde verdikten yarım saat sonra gümbürt diye ses geliyor
ben galiba spiral taktircam ama dun konustugum hemsire , eger emzirmeye devam edicekse en az 4-6 ay sonra korunma yontemlerine basla dedi . cunku bazi haplar sut kalitesini vs dusuruyormusAy ben çok çekiniyorum o işten. Birde korunmayı napcam bilmiyorum. Evleneli 2 yıl oldu 2 yıldır hiç korunmadık onunda bocalamasını yaşarıız
Benim kızımı anlattın galiba. Yerinde ağlayıp kendini açım diye paralayıp meme.geliyor sonra emip uyuyor 3 yudum.icin miydi bu tantana. Dün bir el uyumadı yerin deUykusuna düşkün değil teyzesiii, tembel benim kızım tembel :) günde toplasan 2 saat ya uyuyordur ya uyumuyordur. Memeye gelince hemen şekerleme yapar, emmez ama doğru düzgün uyumaz da :) iki cokcoklar uyur, uyanır bi cokcok yapar, sonra 2 dakika daha yok, sonra uyanıp sinirlenip saldırır, 3 cokcoklar yine gider. Ama alıp yerine yatırayım, doğru düzgün uyusun bari dersem hoop uyanır, sinirlenir memeye saldırıp çekiştirip yumruklayıp yine 2 cokcoklar, sonra yine uyuklartam bir troliçe benim kızım
Canım benimki yeteri kadar emmiyor yani memede ben bunu artık kabullendim. Ne yapsam uyanmıyor, saat fark etmez. O yüzden ben de bol bol süt sağıyorum, gün içinde onlardan da veriyorum ki doysun. Zaten şimdi yeni sorunumuz emerken boğulma. Dün akşam 10 yıl yaşlandım emerken boğazında kaldı, hep oluyor zaten de bu seferki baya sıkıntılıydı çocuğum gitti sandım ödüm koptu. Yani bu bebeler doğru düzgün emmeyi öğrenene kadar mücadele edeceğiz bazen ek süt vs gibi şeylerle yapacak bir şey yok buna ne yazık kiBenim kızımı anlattın galiba. Yerinde ağlayıp kendini açım diye paralayıp meme.geliyor sonra emip uyuyor 3 yudum.icin miydi bu tantana. Dün bir el uyumadı yerin de
Kucağımda uyuttum.2 kere 2ser saat. Kollarım ellerim.uyustu artık. Ya ac mo bırakıyorum.anlamadim.ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?