2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kizlar devlet memuru olup ozel hastanede doguran var mi ... sgkdan mesaj gelmisti. Devlet bir kismini karşılamis da ozel hastane fazla mi aliyor anlamadim . Sormak istedim
Ben de devlet memuruyum ama mesaj falan gelmedi bana. Benim doktorun muayenehanesi vardı, anlaşmalı hastanede doğum yaptım ama hepsini de ben verdim sgk hiç karşılamadı galiba

cdden mi yoksa sana mı öle geliyor
Sıfır şaka. En uzun uykusu 45 dk 2 kere uyudu. 1 kere 20 dk uyudu. Kalanında tam uykuya dalıyo sıçrıyor filan. Suan 5 ten beri uyanık uyuyamıyor baya yorgun. Bacakta sallıyorum dalıyor uyanıyor sürekli.
2-3 gündür cok fenayız ben De iptalim:)
Atak diye düşünüyorum ve yan alerjisi antibiyotik bitti ama etkisi sürüyor olabilir. Gazı da var filan oy oy

Benim arkadaş tüp bebek yaptırdı. Bebeği doğdu nasılsa olmuyor diye korunmadı bı daha oldu. Sonra korundu, nasılsa korunuyorum dedi bı daha oldu şimdi üç bebesi var
Eşim korunurken oldu ilk kızım, doğum kontrol hapiyla 2. Kızım, spiral ile 3. Gebeliğin, takvim+geri çekme yöntemiyle 3. Kızım , emziriyorum dikkat ediyorum daha olmaz artık derken 4. Kızım oldu. Yetti artık korunma yöntemi kalmadı. Deri altına implant varmış ama.kucuk operasyonlaymis korkuyorum onu mu denesem ya yine hamile kalırsam naparim

Anlaşılan en garanti korunma yolu, boşanmak.

Ay vallahaa yan yana olcakmışız :)
Canım benim kızımda da var aynısı. Son gittiğimde söyledim doktora o da diyor ki kusması geliyordur ama yutuyodur o da öğürmeye sebep olur dedi. Bazem görüyorum öğürüyo sonra ağzına çiğner gibi bişiler yapıyor sanırım kusmadan kalanları çiğniyor
Canım ya yüz üstü yatırmayı denedinmi hiç?

elini hafif kundaklasan cok uzun bir süre bukdr uyanık kalması kılo alması azalırsa emin ol beslenmeden değil az uyumasından. gecicek üzülme bzmkide belirli aralıklarda uzun süre yatmıyor yanı şöyle 2saat uyanık 2saat uyku şeklinde.ayakta sallarsan alısırsa ozmn işin zor olur tıpışlama yapsan cok daha rahat olur nasihatlı msj olduen sevmediğim ama inan snr sen zorlanırsn

Bide dik tutmak lazımmıs beslenmeden sonra 10-15 dk kadar ona da dikkat edelim
Ay senin olay eskilerin ceket atma muhabbetine dönmüş dikkat et sen genede koca kişisinden uzun bir süre uzak kal. Yaşın kaç bu arada merak ettim erken mi anne oldun

Ya ben hic giremiyorum artik buraya cok mesaj var okuyamadigim direk son sayfaya geldim.
Anne olmak gercekten cok yorucuymus yemek yapmaya vakit bulamiyorum ve bu bebek daha 20 gunluk zaten gunun cogunda uyuyor. Buyuk cocugu hatta cocuklari olanlar nasil hem yemek hem temizlik yapip hem o cocukla ilgilenebiliyor inanin akil sir erdiremiyorum hep bunu dusunuyorum.
Allah hepimize yardim etsin

Bugün hiç durmadı kızlar ya dün geceden beri yeni uyudu kaka yapamıyordu gazda aynı d vit yeni başladım ben o mu zorlaştırdı acaba kaka yapmasını Dışarı çıktık dün hepimiz yıkanmıştık diyetten dolayı tavuk yedim sadece dokundu mu diyorum yada üşüttü mü acaba çok yorgun ve bitkinim ağzıma lokma koymadım
Kaynanamda kalıcaz yine gece için korkuttu bizi

Canim ben braun aldim kulaktan iyi gibi bence dogru olcuyor.
Ama gecen gun bebek hemsiresi yenidoganlarda kulak ve alin termometreleri dogru sonuc vermez kol altindan olc dedi aklinda olsun seninde
Koltuk altından ölçtüm bende dün vücudu sürekli sıcaktı kontrol edeyim diye ölçmeye çalıstım ama sürekli ağladı huysuzluk yaptı bende aşı zamanları yada acil anlarda hemen ölçüp bir fikir olsun yüksek gelirse kol altından ölçerim diye bugün kanz marka aldım e bebekten oda yalnış ölçüyor aide yada değişimde yaptırmıyyorlar bide onunla uğraştırcaklar/ denemek amacıyla bilejten ölçüyorum 34 diyor alından ölçüyorum 36 küsür diyor o kadar farkra çok ama

Yüzüstü cok seviyordu cok uyurdu ama artık çığlık çığlığa bağırıyor
Gerçekten anlayabilmiş değilim. Komple huy değiştirdi.

Kuzu gerçekten bağıra çağıra ağlamayı keşfetti. Kundak da denedim. Her şeyi deniyorum. Çıldırarak ağlıyor.
Normalde de kilo alımı azalmıştı zaten yine benzer sorunlar öff
Eskiden bizde de 2 saat uyanık peşine 1-2 saat uyurdu bazen 3 saat uyuduğu bile olurdu ama cok fenadayzı bu ara anlamadım
Tıpışlama ne kız
Valla insan böyle zamanda yapmam dediği ne varsa yapıyormuş
Gün boyu ayakta ve omuzda olacak, bazen bu şekilde bile ağlıyor durmaksızın.
Gerçekten saatlerce ayakta geziyorum o yüzden bacakta sallamak suan benim için lütuf
Az önce omzumda çırpınıyordu bi anda bayıldı. Gerçekten bayıldıx yatırdım yerine gözünü açtı hemen. Uyuyacak inşallah
Ateş ölçerde hangi marka kullanıyorsunuz kızlar
Kuzu son mesajını okudum bizde de o kadar fark çıkıyor.
Omron 720 kullanıyorum
Bence sen mesela doktora gittiğin bi gün ateşleri ölçüp karşılaştır cihazları. En sağlıklısı bu olur

6.5 saatte sadece yarım saat kadar uyudu. Şimdi de Tam uykuya daldı dedim kiii Çocuğun karnından hava yapmış boş borudan fokur fokur su sesi gelir ya aynı öyle ses geliyo oy oy

Biz de üç şehir değiştirdik şimdi ananedeyiz annemin evi de yol geçen hanı mübarek kimseye elletmem dediğim çocuğu kucaklamayan komşu kalmadı babalar da hep aynı sanırım diyorum hasta olmasından korkuyorum diyor bağışıklığı güçlenir bişe olmaz

Canım benim de süt ya fazla akıyor ya şiddetli geliyor kızım da tamamını içemiyor o yüzden mastit oldum ya boğazında kalmayı ben de çok yaşıyorum. Önce hemen ters çevirip sırtına vuruyorum, sonra yüzünü döndürüp suratına kuvvetlice üflüyorum. Bu yöntemi doktor söylemişti bana. Yüzüne üfleyince refleks olarak hemen yutkunuyorlar. Önce sırtına vurup benzindekini alıp yutkunmasını sağladın mı hızlıca toparlıyor. Bu yöntemi öneririm o yüzden. Çok iyi anlıyorum seni aynı dertten çekince…

Ben de gaz cikarurke.n cok zorlaniyorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…