Çokta erken anne olmadım 22 evlendim 23te anne oldum. 36yim su anBide dik tutmak lazımmıs beslenmeden sonra 10-15 dk kadar ona da dikkat edelim
Ay senin olay eskilerin ceket atma muhabbetine dönmüşdikkat et sen genede koca kişisinden uzun bir süre uzak kal. Yaşın kaç bu arada merak ettim erken mi anne oldun
Bu ateş ölçerlerin genel sorunu o zaman o.?Yüzüstü cok seviyordu cok uyurdu ama artık çığlık çığlığa bağırıyor
Gerçekten anlayabilmiş değilim. Komple huy değiştirdi.
Kuzu gerçekten bağıra çağıra ağlamayı keşfetti. Kundak da denedim. Her şeyi deniyorum. Çıldırarak ağlıyor.
Normalde de kilo alımı azalmıştı zaten yine benzer sorunlar öff
Eskiden bizde de 2 saat uyanık peşine 1-2 saat uyurdu bazen 3 saat uyuduğu bile olurdu ama cok fenadayzı bu ara anlamadım
Tıpışlama ne kız
Valla insan böyle zamanda yapmam dediği ne varsa yapıyormuş
Gün boyu ayakta ve omuzda olacak, bazen bu şekilde bile ağlıyor durmaksızın.
Gerçekten saatlerce ayakta geziyorum o yüzden bacakta sallamak suan benim için lütuf
Az önce omzumda çırpınıyordu bi anda bayıldı. Gerçekten bayıldıx yatırdım yerine gözünü açtı hemen. Uyuyacak inşallah
Kuzu son mesajını okudum bizde de o kadar fark çıkıyor.
Omron 720 kullanıyorum
Bence sen mesela doktora gittiğin bi gün ateşleri ölçüp karşılaştır cihazları. En sağlıklısı bu olur
Bir ara 40 yaşında doğum yapma modası vardıı dikkatli ol bakÇokta erken anne olmadım 22 evlendim 23te anne oldum. 36yim su an
Hamile kalmaktan korkuyorum artıkKorunma yöntemlerine de güvenmiyorum.
Biz 1 aylık olduk ben gece 3 saatte bir uyandırmaya devam ediyorumBenim bebek bazen gece çok güzel uyuyor, uyandırmam gerekiyor mu halen sizce? 5-6 saat uyuduğu oluyor, siz uyandırıyor musunuz beslemek için?
Ben braun kulaktan ölçer kullanıyorum. Memnunum baya (büyük çocuğumda da kullandığım için hiç yanlışını görmedimAteş ölçerde hangi marka kullanıyorsunuz kızlar
Ayyy dilini ısır kız allah korusun artık kafayı siyiririm artıkBu ateş ölçerlerin genel sorunu o zaman o.?
Bir ara 40 yaşında doğum yapma modası vardıı dikkatli ol bakgaranti yok ki hiç bir yöntemde 1 damla bir şey yetiyor
Biz 1 aylık olduk ben gece 3 saatte bir uyandırmaya devam ediyorum
canm benm damlam da 10 mcg var her bir damlasin da. gogus ucuna bir damla damlatiyorum meme emerken emiyor. gunde bir damla dedi drKızlar bebişlere d vitaminini nasıl veriyorsunuz?
Aa sen yanında mısın miniğin kuzum? Yoğun bakım değil sanırım burası, Çok geçmiş olsun bu arada.Fototerapi den selamlar teyzeleri :)
Bugun haftalik kontrolumuz vardi. Dr iyi gozukuyor ama genede test yapalim dedi, iyiki de yapmis. 12-24 arasi burdayiz.
benim cocugum yiyp icip zicip ustune uykudan uyanan bir bebe. genede sarilik seviyesi yuksek. bir kez daha beslenmeyle alakali olmadiigni gorduk
Geçmiş olsun minnoşum, kaç çıktı değeri?Fototerapi den selamlar teyzeleri :)
Bugun haftalik kontrolumuz vardi. Dr iyi gozukuyor ama genede test yapalim dedi, iyiki de yapmis. 12-24 arasi burdayiz.
benim cocugum yiyp icip zicip ustune uykudan uyanan bir bebe. genede sarilik seviyesi yuksek. bir kez daha beslenmeyle alakali olmadiigni gorduk
Geçmiş olsun canım, tez vakitte azalsın inşallahFototerapi den selamlar teyzeleri :)
evet kuzum , annem de burda. esim de biraz dan cay fln bisiler getircek ama gece annemle ben kalicaz .Aa sen yanında mısın miniğin kuzum? Yoğun bakım değil sanırım burası, Çok geçmiş olsun bu arada.
degerini soylemedi ya doktor, baya yuksek dedi. hemen hastaneye gelin ben kayit islemlerini baslaticam dedi. bizde geldik.Geçmiş olsun minnoşum, kaç çıktı değeri?
Bütün topik ne çektik şu illetten, adını bile duymak istemiyorum artık.
amin kuzumGeçmiş olsun canım, tez vakitte azalsın inşallah
Cnm misafir vardı bakamamışım cnm sana kötü bi haberim var her çocuk farklı ama bizimki halen 12 saat uyumuyor tek olayımız şu oldu inşallah böyle devam eder gece 11-12 gibi uyuyor 4-5 gibi kalkıyor sonra 7-8 gibi kalkıyor sonra 11-12 beslenmek için tabi sonra bidaha yok yani gündüz 12 gece 12 mesai biz oyun halısı aldık onda yüzü koyun yatırıp ayaklarının altından destekleyip emekletiyorum acayip yoruluyor oyun halısında oyuncaklarına vurruyor ondan 2 saat sonra uyuyor ama gündüz kucak bebesi
Ben artık uyandırmıyorum saat kurup. Kaçta uyanırsa o zaman emiyo. Osman Gönülal bi videosunda eğer bebekte sarılık yoksa günde bes altı cisli bez çıkarıyosa ve kilo alımı iyiyse beş saate kadar uyuyabilir yenidoğan da demişti. Benimki de 4-5 saat kadar uyuyo bazen.Benim bebek bazen gece çok güzel uyuyor, uyandırmam gerekiyor mu halen sizce? 5-6 saat uyuduğu oluyor, siz uyandırıyor musunuz beslemek için?
Uyandırma cnm sarılık dönemi bittikten sonra bebekler uyuyarakta büyür o nezaman isterse ama şöyle bir şey var bak biz 3 aylık olcaz eğer 1 aylıksa filan 4 saatten fazla kalmaması lazım bizimkisi zaten çalar saat gibi 4 saatten fazla bir kere 5 saat aç kalabildi aç kızım❤Benim bebek bazen gece çok güzel uyuyor, uyandırmam gerekiyor mu halen sizce? 5-6 saat uyuduğu oluyor, siz uyandırıyor musunuz beslemek için?
benim bebegim 5 gunluk . ona bile 4 saat gunde bir kere uyuyabilir dediler kuzum. ama zaten 2-3 saatte bir kendi uyaniyorBen artık uyandırmıyorum saat kurup. Kaçta uyanırsa o zaman emiyo. Osman Gönülal bi videosunda eğer bebekte sarılık yoksa günde bes altı cisli bez çıkarıyosa ve kilo alımı iyiyse beş saate kadar uyuyabilir yenidoğan da demişti. Benimki de 4-5 saat kadar uyuyo bazen.
ay korku filmi gibiEşim korunurken oldu ilk kızım, doğum kontrol hapiyla 2. Kızım, spiral ile 3. Gebeliğin, takvim+geri çekme yöntemiyle 3. Kızım , emziriyorum dikkat ediyorum daha olmaz artık derken 4. Kızım oldu. Yetti artık korunma yöntemi kalmadı. Deri altına implant varmış ama.kucuk operasyonlaymis korkuyorum onu mu denesem ya yine hamile kalırsam naparim
ben de 10. gün parka çıkardım. göl kıyısına gittik geçen hafta 3-4 saat birkaç defa alış veriş merkezine gittik. markete de götürüyorumKızlar ben bu kızı çok gezdiriyorum kız gezmeci olacak. Ankara da hafta sonu hava iyiydi parka gittik saatlerce gezdik . Alışverişe zaten her hafta sonu çıkıyoruz . Üşütür mu diye telaş yapıyorum bazen eşim kızıyor ona kalsa şehir dışına ailelere gidecektik kavga dövüş durduruyorum sizde durumlar nasıl
Zor oluyor ya koltuk altı bencede. En azından alından kulaktan kolayca ölcüp riskli durumda koltuk altından ölcülebilinirBen braun kulaktan ölçer kullanıyorum. Memnunum baya (büyük çocuğumda da kullandığım için hiç yanlışını görmedim) yenidoğan için koltukları dediler bana da ama çok zor o; bence kulaktan da gösterir ateşi çıksa…
Geçmiş olsun canım benim. İnsallah hemeencecik toparlasın minik kuşFototerapi den selamlar teyzeleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?