2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Çokta erken anne olmadım 22 evlendim 23te anne oldum. 36yim su an
Hamile kalmaktan korkuyorum artık Korunma yöntemlerine de güvenmiyorum.

Benim bebek bazen gece çok güzel uyuyor, uyandırmam gerekiyor mu halen sizce? 5-6 saat uyuduğu oluyor, siz uyandırıyor musunuz beslemek için?

Bu ateş ölçerlerin genel sorunu o zaman o.?
Çokta erken anne olmadım 22 evlendim 23te anne oldum. 36yim su an
Hamile kalmaktan korkuyorum artık Korunma yöntemlerine de güvenmiyorum.
Bir ara 40 yaşında doğum yapma modası vardıı dikkatli ol bak garanti yok ki hiç bir yöntemde 1 damla bir şey yetiyor
Benim bebek bazen gece çok güzel uyuyor, uyandırmam gerekiyor mu halen sizce? 5-6 saat uyuduğu oluyor, siz uyandırıyor musunuz beslemek için?
Biz 1 aylık olduk ben gece 3 saatte bir uyandırmaya devam ediyorum

Ayyy dilini ısır kız allah korusun artık kafayı siyiririm artık
Ama başka çocuk asla düşünmüyorum.

Fototerapi den selamlar teyzeleri :)
Bugun haftalik kontrolumuz vardi. Dr iyi gozukuyor ama genede test yapalim dedi, iyiki de yapmis. 12-24 arasi burdayiz.

benim cocugum yiyp icip zicip ustune uykudan uyanan bir bebe. genede sarilik seviyesi yuksek. bir kez daha beslenmeyle alakali olmadiigni gorduk

Eklentiler

• CA971544-6A2C-4AE6-9732-E8AA5E2AB160.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 66
Aa sen yanında mısın miniğin kuzum? Yoğun bakım değil sanırım burası, Çok geçmiş olsun bu arada.

Geçmiş olsun minnoşum, kaç çıktı değeri?

Bütün topik ne çektik şu illetten, adını bile duymak istemiyorum artık.

Geçmiş olsun canım, tez vakitte azalsın inşallah

Aa sen yanında mısın miniğin kuzum? Yoğun bakım değil sanırım burası, Çok geçmiş olsun bu arada.
evet kuzum , annem de burda. esim de biraz dan cay fln bisiler getircek ama gece annemle ben kalicaz .
kuvez gibi olandan degil bu. eger durmaz cok aglarsa ona koyariz dediler ama suan iyi gidiyor.
normal odadayiz bir portatif isik getirip ayarlamislar.
tesekkur ederiz
Geçmiş olsun minnoşum, kaç çıktı değeri?

Bütün topik ne çektik şu illetten, adını bile duymak istemiyorum artık.
degerini soylemedi ya doktor, baya yuksek dedi. hemen hastaneye gelin ben kayit islemlerini baslaticam dedi. bizde geldik.
zaten bekledigim birseydi . hic birimizi es gecmedi galiba
Geçmiş olsun canım, tez vakitte azalsın inşallah
amin kuzum

E ekim1903 kuzu nilkuşumun 12 saat uyumadığından bahsetmiştin. Düzeldi mi, düzeliyor mu, nolur düzelsin
Güneş 24 saatin 17 saatini uyanık geçirmeye başladıdüzeldiğini söyle bana
Cnm misafir vardı bakamamışım cnm sana kötü bi haberim var her çocuk farklı ama bizimki halen 12 saat uyumuyor tek olayımız şu oldu inşallah böyle devam eder gece 11-12 gibi uyuyor 4-5 gibi kalkıyor sonra 7-8 gibi kalkıyor sonra 11-12 beslenmek için tabi sonra bidaha yok yani gündüz 12 gece 12 mesai biz oyun halısı aldık onda yüzü koyun yatırıp ayaklarının altından destekleyip emekletiyorum acayip yoruluyor oyun halısında oyuncaklarına vurruyor ondan 2 saat sonra uyuyor ama gündüz kucak bebesi

Ben artık uyandırmıyorum saat kurup. Kaçta uyanırsa o zaman emiyo. Osman Gönülal bi videosunda eğer bebekte sarılık yoksa günde bes altı cisli bez çıkarıyosa ve kilo alımı iyiyse beş saate kadar uyuyabilir yenidoğan da demişti. Benimki de 4-5 saat kadar uyuyo bazen.

Kızlar biz doğduğundan beri hipp 1 kullanıyoruz ama bazen 2 gün bazen 3 gün yapmadığı oluyor 15 günlükten beri bu sorunumuz var doktor bebelac gold a geçin dedi ama çok kararsızım hipp kadar iyi yorumları yok bebelac goldun

Uyandırma cnm sarılık dönemi bittikten sonra bebekler uyuyarakta büyür o nezaman isterse ama şöyle bir şey var bak biz 3 aylık olcaz eğer 1 aylıksa filan 4 saatten fazla kalmaması lazım bizimkisi zaten çalar saat gibi 4 saatten fazla bir kere 5 saat aç kalabildi aç kızım❤

benim bebegim 5 gunluk . ona bile 4 saat gunde bir kere uyuyabilir dediler kuzum. ama zaten 2-3 saatte bir kendi uyaniyor

ay korku filmi gibi sen korunma yöntemlerini 3-4 kat yap canım. eşim 2. yi istemiyordu benim zorumla oldu ama Allahım olmayanlara versin artık çocuk istemiyorum. 2 tanede ben nakavt bayrağını çektim. doktorum sezeryan sırasında tüplerini bağlayalım mı demişti hangi mantıklı hayır dedim aklıma tüküreyim çocuk olayı zor ya. ömründen ömür gidiyor

ben de 10. gün parka çıkardım. göl kıyısına gittik geçen hafta 3-4 saat birkaç defa alış veriş merkezine gittik. markete de götürüyorum biri bebek arabasında diğeri yanımda tin tin ama benimki sıcağı sevmiyor. böyle peluş takımımız var. 1 defa giydirdim. çığlık çığlığa bağırdı. daha serin tutuyorum inşallah hasta olmaz

Zor oluyor ya koltuk altı bencede. En azından alından kulaktan kolayca ölcüp riskli durumda koltuk altından ölcülebilinir
Geçmiş olsun canım benim. İnsallah hemeencecik toparlasın minik kuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…