Kızlar biz doğduğundan beri hipp 1 kullanıyoruz ama bazen 2 gün bazen 3 gün yapmadığı oluyor 15 günlükten beri bu sorunumuz var doktor bebelac gold a geçin dedi ama çok kararsızım hipp kadar iyi yorumları yok bebelac goldun
Geçmiş olsun kuzumFototerapi den selamlar teyzeleri :)
Bugun haftalik kontrolumuz vardi. Dr iyi gozukuyor ama genede test yapalim dedi, iyiki de yapmis. 12-24 arasi burdayiz.
benim cocugum yiyp icip zicip ustune uykudan uyanan bir bebe. genede sarilik seviyesi yuksek. bir kez daha beslenmeyle alakali olmadiigni gorduk
Zor oluyor ya koltuk altı bencede. En azından alından kulaktan kolayca ölcüp riskli durumda koltuk altından ölcülebilinir
Geçmiş olsun canım benim. İnsallah hemeencecik toparlasın minik kuş
sagolun kizlarGeçmiş olsun kuzum
Canım yanında olması ne kadar güzel, ben kucağımdan alırken hemşire, yoğun bakıma yatırıcaz diyince kopmuştum vermemiştim, böyle olsaydı burada tedavi görürdü yavrum, çok şanslısınevet kuzum , annem de burda. esim de biraz dan cay fln bisiler getircek ama gece annemle ben kalicaz .
kuvez gibi olandan degil bu. eger durmaz cok aglarsa ona koyariz dediler ama suan iyi gidiyor.
normal odadayiz bir portatif isik getirip ayarlamislar.
tesekkur ederiz
degerini soylemedi ya doktor, baya yuksek dedi. hemen hastaneye gelin ben kayit islemlerini baslaticam dedi. bizde geldik.
zaten bekledigim birseydi . hic birimizi es gecmedi galiba
amin kuzum
Bu gece 6 saat uyuduUyandırma cnm sarılık dönemi bittikten sonra bebekler uyuyarakta büyür o nezaman isterse ama şöyle bir şey var bak biz 3 aylık olcaz eğer 1 aylıksa filan 4 saatten fazla kalmaması lazım bizimkisi zaten çalar saat gibi 4 saatten fazla bir kere 5 saat aç kalabildi aç kızım❤
Ay bende kucaklayacaklar diye bir yere goturemiyorumBiz de üç şehir değiştirdik şimdi ananedeyiz annemin evi de yol geçen hanı mübarek kimseye elletmem dediğim çocuğu kucaklamayan komşu kalmadı babalar da hep aynı sanırım diyorum hasta olmasından korkuyorum diyor bağışıklığı güçlenir bişe olmaz
Ay evde durunca insan bunaliyor g zmek cidden iyi geliyor neyse yanlız değilmişim gezdirmeye devamben de 10. gün parka çıkardım. göl kıyısına gittik geçen hafta 3-4 saat birkaç defa alış veriş merkezine gittik. markete de götürüyorumbiri bebek arabasında diğeri yanımda tin tin ama benimki sıcağı sevmiyor. böyle peluş takımımız var. 1 defa giydirdim. çığlık çığlığa bağırdı. daha serin tutuyorum inşallah hasta olmaz
Haklısın bebek bakmak zaten yorucu. Bir de süt sağmak hele ki düzenli sağmak hayal.Canım bilemiyorum ki wmw gerçekten çok bezdim artık. Dediğin gibi az olsa dert çok olsa dert. Emzirmeden önce sürekli sağmak da hiç pratik değil ki, sterilizasyonu bi sürü zaman alıyor zaten sağma makinesinin bebeyle onu hangi ara yapayım
‘Deney yapıyorum diyeceğim geldi’
Ay hayyalcim valla ne güldüm ya Allah da seni güldürsün. Bu kayınvalidelerin sütle derdi ne ben anlamadım az gelir dert çok gelir dert. Benimki de tazyikten dolayı memeden çıkıp duruyordu süt mü gelmiyor acaba diyor. Hayır şüphe ettim sıktırdım mememi geliyor. İnsanı psikopat yapıyorlar
Canım emme refleksini güçlendirmek için, çene kasları İçin böyle besliyorum. Enjektörle yani şırıngayla kendi çekiyor bu yöntemle.Canım merak ettiğim için soruyorum, eds yerine neden şırınga kullanmıyorsun? Ben mi yanlış yapıyorum acaba? Kimse eds demedi bana şırıngayla doyuruyorum ben
Ay maşallahBenim oğlan şöyle 1 haftadır kendine geldi canım. Şuan 3.450 olmusuz bugün kontrolümüz vardı. Pazartesi 3.330 duk bu hafta emme konusunda kendine geldi. Hissediyorum aktif emmesi arttı önceden 3 kez emme hareketi yaptıysa duruyordu şimdi biraz daha emiyor öyle dinlenmeye geçiyor. Biberonla mama vermeye devam. Sen sanırım mama değil kendi sütünğ veriyorsun. Valla damlatan varsa o daha kolay kuzum gögsün kahve yerine 2-3 damla damlatsınlar o süt geldikce kolayca cekiyor içine. Reflü bizde de var Lalalala1 canım bu kadar yoğun kusmayı ona bağladı. Aynı büyüklerdeki gibi sen ne yersen bebekte onu yemiş oluyor o yüzden asitli şeyler yeme işte domates, kola, portakal vs dedi. Emzirirken çocuk yatar pozistonda olmasın hafif eğimli olsun dedi. Emzirdikten sonra kesinlikle gazını çıkar dedi. 10-15 dk yatırmadan kolunda dik poziyında beklesin dedi. Reflğ yatagından kayıyorlar o yüzden yatagını dikleştir reflü yatagını altını vs değiştirken ytagı dısında bir yere koyacağın zaman kullan dedi. Reflü yatagındansa şu yataşın baby jorn mi neydi ismi öyle bi yatağı var o daha mantıklı geldi hemde kemeri var ya ona bakcam yada ana kucağı tarzı bir şey alcam bizimle birlikteyken yatarak durmasın diye. Öyle bir büyüyecekler kii canım arkadaşım her şey geçmiş olacak her şey güzel olacak
Canım benim çok teşekkür ederimGezdir gezdir ben 10. Gün başladım site içinde a da olsa gezdirmeye hala da geziyoruz bugün 2,5 saat sahilde gezdik
hope2022 kuzum alıntı yapmamışım bizim Eylül grubundaki @yumosamber arkadaşımızın bebeği de çok kusuyordu doktor bebeğin karın usgsini çekmiş çok gazlı alttan çıkaramadığı İçin üstten kusma şeklimde kusuyor deyip gaz ilacına ek bir ilaç daha vermiş. Paylaşır şimdi görünce. Bizim doktor da kusuyor deyince direkt reflü dedi ama ben doktora değiştirdim 2 hafta sonra kontrolümüz var o zaman bu olayı bi sorayım dedim senin de aklında olsun 2. Ay kontrolü İçin.
Hayyal cim sende okursun kusma ile alakalı şeyleri o yüzden etiketledim arkadaşım.
Gaz problemi olan annelerim fikirlerine önem verdiğim biri şöyle bir gaz ilacı paylaşmış, belki doktoruna sorup kullanmak isteyen olur.
Yavrum benim kız 2 aylık oldu ama ben yine de 5 saati beklemem.Benim bebek bazen gece çok güzel uyuyor, uyandırmam gerekiyor mu halen sizce? 5-6 saat uyuduğu oluyor, siz uyandırıyor musunuz beslemek için?
Canım genel sorun değil de bebeğin vücut ısısı bölgesel cok değişken o yüzden normal diye biliyorumBu ateş ölçerlerin genel sorunu o zaman o.?
Bir ara 40 yaşında doğum yapma modası vardıı dikkatli ol bakgaranti yok ki hiç bir yöntemde 1 damla bir şey yetiyor
Biz 1 aylık olduk ben gece 3 saatte bir uyandırmaya devam ediyorum
Yavrucum çok geçmiş olsun. Biz de böyle beraber kalmıştık. Gözünün önünde olunca iyi oluyorFototerapi den selamlar teyzeleri :)
Bugun haftalik kontrolumuz vardi. Dr iyi gozukuyor ama genede test yapalim dedi, iyiki de yapmis. 12-24 arasi burdayiz.
benim cocugum yiyp icip zicip ustune uykudan uyanan bir bebe. genede sarilik seviyesi yuksek. bir kez daha beslenmeyle alakali olmadiigni gorduk
Takatimmkalmadı anlıyor musunCnm misafir vardı bakamamışım cnm sana kötü bi haberim var her çocuk farklı ama bizimki halen 12 saat uyumuyor tek olayımız şu oldu inşallah böyle devam eder gece 11-12 gibi uyuyor 4-5 gibi kalkıyor sonra 7-8 gibi kalkıyor sonra 11-12 beslenmek için tabi sonra bidaha yok yani gündüz 12 gece 12 mesai biz oyun halısı aldık onda yüzü koyun yatırıp ayaklarının altından destekleyip emekletiyorum acayip yoruluyor oyun halısında oyuncaklarına vurruyor ondan 2 saat sonra uyuyor ama gündüz kucak bebesi
Çok çok geçmiş olsun canımFototerapi den selamlar teyzeleri :)
MaşallahKızlar şükür 4310gr olmuş kızım 54 cm :) kafa çevresi de büyümüşaşımızı da olduk artık kısmet ikinci ay aşılarına
Ben e devlet uzerinden is gormezlik raporu aldigim icin mesaj sistemine kaydolmustum. Maastan once pttye yatan paranin bilgisi mesaj olarak gelsin diye. Bu sayede de daha sonra recete mesajlari da geliyordu. En sonr 1 er hafta ara ile mesaj geldi sonra e devletten kontrol ettim . Tedavinin bir kısmını karsiliyor ama sıkıntı su hem sgk bir kismini karsiladi hemde ben mi para odedim bilmiyorum. Onu merak ediyorum iki rapor da toplam 1800tl cunku. Bunun icinde yogun bakimda bir gece yatmisti. Orda kullanilan ilaclar ve malzemeler var. Sezeryan diye de bir ibare var . Bir kontrol etsene tedavi kısmındanBen de devlet memuruyum ama mesaj falan gelmedi bana. Benim doktorun muayenehanesi vardı, anlaşmalı hastanede doğum yaptım ama hepsini de ben verdim sgk hiç karşılamadı galiba
Canim bizden daha tecrubelisin 23 gunluk oldu yusuf abrek de . Peki degisim olarak ne fark ettin. 10 gun sonra ne bekliyir beni :) gorme takip etme gulme gibi durumlarda değişiklik var miKızlar şükür 4310gr olmuş kızım 54 cm :) kafa çevresi de büyümüşaşımızı da olduk artık kısmet ikinci ay aşılarına
Maşallah canımKızlar şükür 4310gr olmuş kızım 54 cm :) kafa çevresi de büyümüşaşımızı da olduk artık kısmet ikinci ay aşılarına
Nurcum insanlar böyle işte, anlamak mümkün değil. Siz biliyorsunuz neler yaşadım, hoş onlar da şahit oldu…Hayyal senin ne yaşadığını ne zorluklar atlattığını sadece sen bilirsin her çocuk kendine özel ve annesi en iyi bilen ihtiyaçlarını isteklerini bizimle yaşadılar aylarca Hiç onlara bakma canım sen insanlar hiç hadlerini bilmiyorlar ya sinir oluyorum
canim her gelmek isteyenden her seferinde bir ceyrek altin istiyoruz deyin yada bir buyuk kutu bebek bezi. hemen gelmeyi keserlerMaşallah canım
Nurcum insanlar böyle işte, anlamak mümkün değil. Siz biliyorsunuz neler yaşadım, hoş onlar da şahit oldu…
O kadar surat yaptım ki sonrasında, çünkü Doruk akşamına da çok huysuzlandı.
Bırakmadılar çocuk tek başına sütünü içsin, o gerildi ben gerildim. Eşime de bir sürü laf soktum artık misafir yok dedi, inşallah öyle de olur.
bende yogunbakim gbi bir yerfe kalicak biz kalmicaz saniyordum ama oyle degilmis. bizde rahat ettik . kocam sonra termosta cay cekirdek fln getirdiCanım yanında olması ne kadar güzel, ben kucağımdan alırken hemşire, yoğun bakıma yatırıcaz diyince kopmuştum vermemiştim, böyle olsaydı burada tedavi görürdü yavrum, çok şanslısın
sagol birtanemYavrum benim kız 2 aylık oldu ama ben yine de 5 saati beklemem.
Şekeri çok düşünce de uyanmayabiliyorlar yine sen bilirsin
Canım genel sorun değil de bebeğin vücut ısısı bölgesel cok değişken o yüzden normal diye biliyorum
Güneşin de elleri hep soğuk cünkü
Geçen öğlen uyuyordu tek kat kıyafetle üzerinde de bi tane battaniye vardı. Alından ateşi 38.4 çıktı. Meğer sıcaklamış sadece battaniyeyi kaldırınca alın kuşum hemen 36.8 e filan düştü
Yavrucum çok geçmiş olsun. Biz de böyle beraber kalmıştık. Gözünün önünde olunca iyi oluyor
inşallah sabaha hemencecik toparlar prensesim
Takatimmkalmadı anlıyor musun
Valla su an seninkinin uykusu bizden iyi gibi duruyor maşallah diyeyim
6 dan beri uyumadı sadece 20 dk lık kıpırdanarak 2 kere göz kapadı diyeyim
Ve sürekli ama sürekli ağlıyor
Hangi oyun halısından aldınız peki
sagol kuzumÇok çok geçmiş olsun canım
ohh masallahKızlar şükür 4310gr olmuş kızım 54 cm :) kafa çevresi de büyümüşaşımızı da olduk artık kısmet ikinci ay aşılarına
Baktım şimdi tedavi kısmına, doğum bile yazmıyor orada. En son eylulde gittigim doktor var sadece. Benimki kayıtlara hic gecmemis galibaBen e devlet uzerinden is gormezlik raporu aldigim icin mesaj sistemine kaydolmustum. Maastan once pttye yatan paranin bilgisi mesaj olarak gelsin diye. Bu sayede de daha sonra recete mesajlari da geliyordu. En sonr 1 er hafta ara ile mesaj geldi sonra e devletten kontrol ettim . Tedavinin bir kısmını karsiliyor ama sıkıntı su hem sgk bir kismini karsiladi hemde ben mi para odedim bilmiyorum. Onu merak ediyorum iki rapor da toplam 1800tl cunku. Bunun icinde yogun bakimda bir gece yatmisti. Orda kullanilan ilaclar ve malzemeler var. Sezeryan diye de bir ibare var . Bir kontrol etsene tedavi kısmından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?