2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Bende o markayı kullanıyorum 3-4 gündür kakasını yaparken zorlanıyor günde 1 düştü kaka olayımız onda da o kadar zorlanıyor ki mamasına 1-2 damla zeytinyağı damlattım. Kendimde sürekli kuru kayısı vs yiyorum ama yok çok zorlanıyor çocuk

Geçmiş olsun kuzum

Canım yanında olması ne kadar güzel, ben kucağımdan alırken hemşire, yoğun bakıma yatırıcaz diyince kopmuştum vermemiştim, böyle olsaydı burada tedavi görürdü yavrum, çok şanslısın

Bu gece 6 saat uyudu 20 günlüğüz canım, ben de alarmı duymuyorum, nasıl yorgunsam bayılıp kalmışım

Ay bende kucaklayacaklar diye bir yere goturemiyorum ama kaçış yok

Ay evde durunca insan bunaliyor g zmek cidden iyi geliyor neyse yanlız değilmişim gezdirmeye devam

Haklısın bebek bakmak zaten yorucu. Bir de süt sağmak hele ki düzenli sağmak hayal.

O kaynana teröründen nasiplenmeyen var mı acaba?
Bence eski başlarına gelenin acısını çıkarıyorlar.
ya bir de geçen haftasonu illa gelmek istediler eltim kaynanam filan. Hayırlı olsuna bilmem kaçıncı tur.
Ben annemde kalıyorum şu an. O odaya çat kapı gelemezler diye dorukun reflü yatağını düzeneğini alıp annemlerin yatak odasına gittim.
Fakat bu besleme şeklim o kadar enteresan geldi ki, kapıyı açan odaya dalıyor.
ne kaynanam çıktı odadan ne eltim ne çocuğu 1 kere de değil her seferinde.
Surat yapmaktan da anlamıyorlar görgüsüzler.
Gerçekten insanı çileden çıkarıyorlar.
Neymiş bu beslemeyle gelişmezmiş kaynanan öyle diyor memeden almalıymış sütü sanki ben çok mutluyum böyle beslemekten. Gerçi gelişti işte, dün tarttırdık Doruk 2900 olmuş
Canım merak ettiğim için soruyorum, eds yerine neden şırınga kullanmıyorsun? Ben mi yanlış yapıyorum acaba? Kimse eds demedi bana şırıngayla doyuruyorum ben
Canım emme refleksini güçlendirmek için, çene kasları İçin böyle besliyorum. Enjektörle yani şırıngayla kendi çekiyor bu yöntemle.
Sen direkt ağzına mı sıkıyorsun?
Ay maşallah ne güzel büyümüş öyle Metehan kuş
Baby jorn hiç duymadım ama ben gündüzleri gözüm üzerindeyken bebek yastığında yüzü koyun yatırıyorum. Öyle çok rahat uyuyor.
Doğru düşünmüşsün sizinle yatırma tabii. Kaymaya başladı mı seninki doruk düz zeminde sadece ayaklarını hareket ettirerek aşağı iniyor o kadar. Reflü yatağında hareket edemiyor. Bir de kundak yapıyoruz onu tam bir fındık kurduna dönüyor hareketsiz yatıyor.
Sen klasik emZirme modunda mı emziriyosun? Dün inat ettim deneySel bir şekilde başka pozisyonlarda denedim, Doruk futbol topu pozisyonunda emzirilmek istiyormuş
İnşallah canım vallahi bu zor dönem gerçekten unutulmalı.
Canım benim çok teşekkür ederim Kaydettim damlayı.
Doktorlar ezbere konuşuyor farkındayım. Kusuyor hemen reflü teşhisi.
Doruk premature olduğu İçin özellikle birkaç birimde bizim randevumuz olacak.
Kalp, sindirim sistemi, nöroloji ve göz randevularımız var.
Gözde klasik rop randevusu vardı, izlemede olacağız.
Haftaya büyük ihtimal çocuk gastroentroloji bölümüne de yönlendirdiler. Orada ak koyun kara koyun belli olur, size de yazarım belki işe yarar bişey der doktoru. Size de faydamız olur.
Gaz problemi olan annelerim fikirlerine önem verdiğim biri şöyle bir gaz ilacı paylaşmış, belki doktoruna sorup kullanmak isteyen olur.

Benim bebek bazen gece çok güzel uyuyor, uyandırmam gerekiyor mu halen sizce? 5-6 saat uyuduğu oluyor, siz uyandırıyor musunuz beslemek için?
Yavrum benim kız 2 aylık oldu ama ben yine de 5 saati beklemem.
Şekeri çok düşünce de uyanmayabiliyorlar yine sen bilirsin

Canım genel sorun değil de bebeğin vücut ısısı bölgesel cok değişken o yüzden normal diye biliyorum
Güneşin de elleri hep soğuk cünkü
Geçen öğlen uyuyordu tek kat kıyafetle üzerinde de bi tane battaniye vardı. Alından ateşi 38.4 çıktı. Meğer sıcaklamış sadece battaniyeyi kaldırınca alın kuşum hemen 36.8 e filan düştü
Yavrucum çok geçmiş olsun. Biz de böyle beraber kalmıştık. Gözünün önünde olunca iyi oluyor
inşallah sabaha hemencecik toparlar prensesim
Takatimmkalmadı anlıyor musun
Valla su an seninkinin uykusu bizden iyi gibi duruyor maşallah diyeyim
6 dan beri uyumadı sadece 20 dk lık kıpırdanarak 2 kere göz kapadı diyeyim
Ve sürekli ama sürekli ağlıyor
Hangi oyun halısından aldınız peki

Çok çok geçmiş olsun canım

Hayyal senin ne yaşadığını ne zorluklar atlattığını sadece sen bilirsin her çocuk kendine özel ve annesi en iyi bilen ihtiyaçlarını isteklerini bizimle yaşadılar aylarca Hiç onlara bakma canım sen insanlar hiç hadlerini bilmiyorlar ya sinir oluyorum

Ben de devlet memuruyum ama mesaj falan gelmedi bana. Benim doktorun muayenehanesi vardı, anlaşmalı hastanede doğum yaptım ama hepsini de ben verdim sgk hiç karşılamadı galiba
Ben e devlet uzerinden is gormezlik raporu aldigim icin mesaj sistemine kaydolmustum. Maastan once pttye yatan paranin bilgisi mesaj olarak gelsin diye. Bu sayede de daha sonra recete mesajlari da geliyordu. En sonr 1 er hafta ara ile mesaj geldi sonra e devletten kontrol ettim . Tedavinin bir kısmını karsiliyor ama sıkıntı su hem sgk bir kismini karsiladi hemde ben mi para odedim bilmiyorum. Onu merak ediyorum iki rapor da toplam 1800tl cunku. Bunun icinde yogun bakimda bir gece yatmisti. Orda kullanilan ilaclar ve malzemeler var. Sezeryan diye de bir ibare var . Bir kontrol etsene tedavi kısmından

Kızlar şükür 4310gr olmuş kızım 54 cm :) kafa çevresi de büyümüş aşımızı da olduk artık kısmet ikinci ay aşılarına
Canim bizden daha tecrubelisin 23 gunluk oldu yusuf abrek de . Peki degisim olarak ne fark ettin. 10 gun sonra ne bekliyir beni :) gorme takip etme gulme gibi durumlarda değişiklik var mi

Bizimki iki gecedir kıpır kipir ama aglamiyor. Gunduz de uyuyor. Uyku düzeni degistirme sorunu yasar miyim ya gece niye uyumuyor anlamadim . Sonra kendi kendine sızıyor uyku duzeni icin ne zaman baslamam lazim ki ... uykuları ne zaman azalir malum full uyuyor simdi ama 22 saat uyuyorsa simdi 18 19 saat uyuyor

Kızlar şükür 4310gr olmuş kızım 54 cm :) kafa çevresi de büyümüş aşımızı da olduk artık kısmet ikinci ay aşılarına
Maşallah canım
Nurcum insanlar böyle işte, anlamak mümkün değil. Siz biliyorsunuz neler yaşadım, hoş onlar da şahit oldu…
O kadar surat yaptım ki sonrasında, çünkü Doruk akşamına da çok huysuzlandı.
Bırakmadılar çocuk tek başına sütünü içsin, o gerildi ben gerildim. Eşime de bir sürü laf soktum artık misafir yok dedi, inşallah öyle de olur.

canim her gelmek isteyenden her seferinde bir ceyrek altin istiyoruz deyin yada bir buyuk kutu bebek bezi. hemen gelmeyi keserler
Canım yanında olması ne kadar güzel, ben kucağımdan alırken hemşire, yoğun bakıma yatırıcaz diyince kopmuştum vermemiştim, böyle olsaydı burada tedavi görürdü yavrum, çok şanslısın
bende yogunbakim gbi bir yerfe kalicak biz kalmicaz saniyordum ama oyle degilmis. bizde rahat ettik . kocam sonra termosta cay cekirdek fln getirdi
sagol birtanem
Çok çok geçmiş olsun canım
sagol kuzum
ohh masallah

Baktım şimdi tedavi kısmına, doğum bile yazmıyor orada. En son eylulde gittigim doktor var sadece. Benimki kayıtlara hic gecmemis galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…