2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
KIZLAR!! Temiz içerikli esaslı bir leke çıkarıcı tavsiyesine ihtiyacım var!

Zira her yerimiz poh.
Hacı şakır beyaz katı sabun. Üstüne leke çıkarıcı yok. Hemen boklu giysiyi al köy lavaboya ac suyu hemen beyaz sabunla ov çıktı gitti. Başka deterjan ne hacet. Benim evde bebek hep olduğu için banyo çekmecede yedekli olur hep

Ahahahahahah aynı hislerle gösteriyorum
Çok iyi anlıyorum seni benim eşim çocuğu kreşten getirip geri gidiyor gece 1-2 ye kadar çalışıyor her akşam
1 aylık olduk biz teyzelerii oğluşumuzla. Aşımızı sabah vurulduk geldik. 3 gündür kucak kucağa yaşıyoruz bakalım ne zaman gececek
Yaa birebir aynıyız :) bizde olduk aşımızı ama kucak olayın1 haftayı aştı vc ye zor gidiyorum

Kızlar bebişlere d vitaminini nasıl veriyorsunuz?
Ben mizlanirken agzina bi puf sıkıveriyorum hemen yalana yalana emiyor.
Benim bebek bazen gece çok güzel uyuyor, uyandırmam gerekiyor mu halen sizce? 5-6 saat uyuduğu oluyor, siz uyandırıyor musunuz beslemek için?
Ben uyandirmiyorum canim zaten genelde 3 saatte bir uyaniyor acikinca. Demek ki ac olsa uyanir diyip uyandirmiyorum acikcasi.
Ama etrafimdakiler kiziyor sekeri duser diye. Bilemiyorum yani yaptigim dogru mu yanlis mi.

Kizlar bi de bu atak haftalafi nasil hesaplaniyor? Internetten baktim 40 tan once dogarsa 40ta dogmus gibi hesaplamak gerekiyormus ama 40 tan sonrayla ilgili bir sey yazmiyor.

Ah sessiz dursalar keyiflerinden geçilmiyor izlemesi temas etmesi bakması çok güzell lakiin cırıl cırıl ağlayana kadaar
kiz yok hastane donusu yol ustundeydi. zaten araba fln kullanmiyorum ya esim ya abim getirip goturuyor bir yere benim de gitmem gerekiyorsa
7. Gün hangi cesaretse araba kullanmıştım bende ama sana 40 cıkmasına az kalan birisi tavsiyesi keşke nazlansaymısıım simdi artık şey diyorlar 40 cıkacak zaten toparlanmıssın diye başta da böyleydiim
KIZLAR!! Temiz içerikli esaslı bir leke çıkarıcı tavsiyesine ihtiyacım var!

Zira her yerimiz poh.
Çocuk yapar yapmax beyaz kalıp sabunu alıp suyun altında citiliyorsun bacım
Çok dediin ya annemde hafta sonu evine gidecek ben geçer diyordum o huysuzlukları hemencecik

Sabahın 4’ünde balık gibi bakıyorum, kalkıp boklu don mu çitileyem a dostlar.

Canım onunla mı ilgili bilmiyorum ama benimki de günde 1 kaka yapıyordu, kefir içtim, ertesi gün 3 kaka yaptı beline kadar

Okuya okuya sona ulaştım :) bizde 1. Ay aşımızı olduk kıyamet kopardı ama sonrasında hemen sakinleşti uyudu kucağımda 5 kilo olmuşuz çok şükür sadece 10 dakika emiyor bırakıyor ama 10 dakika boyunca aktif ve hızlı emiyor. Gaz bizimde sorunlu uykuda sürekli ıkınıyor kızarıyor genelde benim desteğimle çıkarıyor ama öyle ağlama krizine girmiyor symbiosis diye bir damla kullanıyoruz çokta işe yaramadı belki sancısını alıyordur ama hala benim yardımımla gaz çıkarıyor her duştan sonra zeytinyağı ve kantoron yağıyla karnına kasıklarına masaj yapıyorum bide hemşire bağırsakları hemen belinim arkasında oralara masaj yap demişti herşeyi yapıyorum anlayacağınız ama tamamen çözüm olmuyor ama bebeği rahatlatıp uyumasına vesile oluyor bizde durumlar böyle :))

Birde aşıdan önce buzluğa ıslak ağız mendili koyun aşıya gideceğiniz zaman çıkarın iğne yapılır yapılmaz hemen onu aşı yerine koyun biraz bekletin ağrısını acısını alıyormuş öyle yaptım sorun yaşamadım bana da biri söylemişti işe yaradı sanki bende paylaşıyım dedim sizinle:)

Sen güzel düşün benimki nazlı kötüyü çağırmaaa

Benimkide 3 saatte bir uyanır mamayla meme ise 2 saatte bir uyanıyor bence yeterli beslenme için gece 1-3-5-7-9 gibi oluyor beslenmesi zannetmiyorum aç kaldığını

Maşallah kilosu çok güzel. Kaç kilo doğmuştu

Bizimde sonuçlar çıkmış favizm isimli bir alerji çeşidi varmış G6PD isimli bir test enzim eksiliği ile anlaşılıyormuş -Sunshine doktorumuz ona bakmış ve temiz çıktı şükür anne sütü kaynaklı sarılığımız uzama nedeni 3 hafta daha diyete devam edelim dedi çünkü ciddi derecede azaldı çocuğumun yüzündekiler 3 gün sonra aşımız var 1 aylık olacağız bizde hope2022 siz atlatmışsınız oh

Eklentiler

• 2D4A6419-B4E4-4505-B646-FCC68747C31D.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…