2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ya bu saat oldu 28 günlük bir bebek uyumaz mı vink vink sürekli ağlama da değil böyle.. emerken gözlerini dinlendiriyor yatırınca basıyor çığlığı.. 2 gündür bu yüklendi adama..

canim her gelmek isteyenden her seferinde bir ceyrek altin istiyoruz deyin yada bir buyuk kutu bebek bezi. hemen gelmeyi keserler
Canım çok geçmiş olsun inşallah minik kuşun bir an önce toparlar
çeyrekleri de bezleri de onların olsun istemiyorum vallahi. Bebek görmeye diye gelip yemek saatine denk getirip gitmek bilmiyorlar.

Canim bizden daha tecrubelisin 23 gunluk oldu yusuf abrek de . Peki degisim olarak ne fark ettin. 10 gun sonra ne bekliyir beni :) gorme takip etme gulme gibi durumlarda değişiklik var mi
Kuşum ya sadece uykusu azaldı uyanıklık süresi artıyo ek olarak evet bakışıyoruz zeka kartlarını gösteriyorum bakıyo kartlara ya da ben onlara baktığını düşünmek istiyorum bilmiyorum ama bana bakıyo inceliyo gibi geliyor:)

Canım çok geçmiş olsun inşallah minik kuşun bir an önce toparlar
çeyrekleri de bezleri de onların olsun istemiyorum vallahi. Bebek görmeye diye gelip yemek saatine denk getirip gitmek bilmiyorlar.
ay tam bizim sulaleden bahsediyorsun. birde bunlarin cay saatine denk geleni var

sagol canim

Bizimkine direk zeytinyağ verdiğim halde 3 günde 1 e dönüştü

Ay evde durunca insan bunaliyor g zmek cidden iyi geliyor neyse yanlız değilmişim gezdirmeye devam
daralıyorsun ya. bazı yerlerde 40 gün odadan çıkarmıyorlarmış kadınları. 40 gün dışarı çıkılmaz diye yanlış bir inanış da var. sonra kadınlar lohusa depresyonuna giriyor. e kadını resmen hapis ediyorsunuz doğurdun cezalısın der gibi. tabi depresyona girer

Cnm piyanolu aldık bide dönence aldım bizde öyleydik az kaldı birazdaha rahatlıcan merak etme ama yor dediğim gibi

ya ben bugun markete gittim ekmek aldim biraz fazla. dedim surekli araba kuallanamiyorum dolaba atayim.
afrikali bir kadin vardi kasada oda sasirdi ekmekleri gorunce , sohbet ettik . bende dedm kucuk bebegim var her zaman cikamiorm fln . o da dediki, onlardada bir ay ne bebek ne kadin kapinin onune bile cikmazmis.

Gündüz farkını anlamıyorlar henüz 3 aya kadar da çok düzene girmeyecek gibi bizim gündüz daha uzun uyuyor gece 12de bi başlıyoruz ta 4.30 a kadar yorgunluktan bayılıyor artık ben de ona ayak uyduruyorum o saate kadar uzanmıyorum bile çünkü yatıp uyanmak daha çok sinirlendiriyor beni

Ben annemden bile gerilmeye başladım ne zaman çocuk ağlasa tepemde gazı var deyip duruyo biz annesiyiz ne zaman neden ağladığını ben artık biliyorum ama öyle bi telaş yapıyo beni geriyo..geçen halam gelmiş bura çok sıcak deyip soydu çocuğu hepsi menopozlu gelen bura sıcak diyo halbuki ben üşüyosam el kadar bebe de üşüyodur bi an evvel evime dönüp 1 yaşına kadar kimseye gidip gelmicem bunaldım

Ya bu saat oldu 28 günlük bir bebek uyumaz mı vink vink sürekli ağlama da değil böyle.. emerken gözlerini dinlendiriyor yatırınca basıyor çığlığı.. 2 gündür bu yüklendi adama..
Sen atak haftasına girmişsin heralde ondan geçen haftaki halim o benim

e normal işte Afrika

Evet canım vm Medicalpark da yaptım Evet canım Keçiören medicalpark da yaptım. Oldukça memnun kaldım. İnşallah alerji değildir ama gidişat onu gösteriyor çünkü yüzü çok sivilcelendi. Korktuğum başıma geldi maalesef..
Büyük kızımda hasta kresten getiriyor ateş ve başım ağrıyor diyor. Eşim sabah gidip taa akşam gidiyor tek başıma kafayı yicem artık bir bardak sıcak çaya hasret kaldım.

34 gunluguz iki gündür yamuldum kaldim. Gunduz uyusa da aksam durmadan ağlıyor mübarek. Hic bir sekilde sakinlesmiyor sanki zarar vermişiz gibi. Kolik olmasindan korktuk cogunlukla da gazini cikartiyoruz atak haftasinda oldugumuzdan mi ki. Senin yavrunun ne zaman bitti o durumlari

Hemen bizimkisi de uyumuyor. Geceleri sag olsun esim yardimci yoksa benim isim harapti. Sut isi filan derken uykusuz kaliyirum. O da bir iki posta aliyor sag olsun. Dayanisma olmadan olmuyor. Eşim de cok uykusuz kalmiyor. Bende sabahlari uyurken bende uyuyorum . Oyle kurtariyorum. Gerci bugun uyumadim sersem gibiyim. Suan yatakta kipir kipr :))) ama aglamiyor o da guzel demi. Konusuyor şimdiden 23 gunluk bebe

Erken baslamis ataklari :) bizimki de kucak istiyor illa o gogus ustune yatacak :)

Böyle yazınca bitti gibi algılanmasın 1 hafta önce başladı bu noldu bu çocuğa böyle değildi dediğim durum hala devam yani :) tam bitmesi için sanırım gaz olaylarının bitmesi lazım canım

Bu da sürekli ağlamıyo o güzel işte yoksa ben çok sinirli bi insanım sabredemem yani devamlı ağlasa :/ gündüz uyumayacağı kadar ilgi duyabilse çevreye gece mecbur uyuyacaklar şuan yapcak işleri yok kısa süreli bir şeylere bakıyor bize gülüyor tekrar gaz uyku vs

Oy maşallah büyüyor paşamızz uyurken reflü yatağının başına bıraktığım çocuğu en aşağıda buluyorum kayıp gidiyor rahat pozisyon bul kuzum dene bol bol hepsini gerçekten eahatını buldu mu hem memeyi güzel kavrıyor hemde çok güzel emiyor. Milleti boşver bende eds yaptığımda her gelen bir şey dedi sanki deney yapıyormuşum gibi beni seyrediyorlardı geriliyordum. Büyüyorlar artık süreci biraz hızlandırmamız lazım. Şurda 1 aya rahata alışırlarsa iyice sıkıntı. Stressiz ama biraz daha üzerinde durarak ilerlemek lazım. 2 gündür ara ara parmakla eds yapıyorum gene bende biberon konforuna ciddi alıştı çünkü
Bizimkine direk zeytinyağ verdiğim halde 3 günde 1 e dönüştü
Çocuk mosmor oluyor ya ağlamaktan nasıl geçircez
Nazlan azıcık nazlan o halde markete gitmek ne demekk

Ay oda ne valla beni ev basıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…