sagol canimSpicelover canım geçmiş olsun..
Canım çok geçmiş olsun inşallah minik kuşun bir an önce toparlarcanim her gelmek isteyenden her seferinde bir ceyrek altin istiyoruz deyin yada bir buyuk kutu bebek bezi. hemen gelmeyi keserler
Kuşum ya sadece uykusu azaldı uyanıklık süresi artıyo ek olarak evet bakışıyoruz zeka kartlarını gösteriyorum bakıyo kartlara ya da ben onlara baktığını düşünmek istiyorum bilmiyorum ama bana bakıyo inceliyo gibi geliyor:)Canim bizden daha tecrubelisin 23 gunluk oldu yusuf abrek de . Peki degisim olarak ne fark ettin. 10 gun sonra ne bekliyir beni :) gorme takip etme gulme gibi durumlarda değişiklik var mi
ay tam bizim sulaleden bahsediyorsun. birde bunlarin cay saatine denk geleni varCanım çok geçmiş olsun inşallah minik kuşun bir an önce toparlar
çeyrekleri de bezleri de onların olsun istemiyorum vallahi. Bebek görmeye diye gelip yemek saatine denk getirip gitmek bilmiyorlar.
Bizimkine direk zeytinyağ verdiğim halde 3 günde 1 e dönüştüBende o markayı kullanıyorum 3-4 gündür kakasını yaparken zorlanıyor günde 1 düştü kaka olayımız onda da o kadar zorlanıyor ki mamasına 1-2 damla zeytinyağı damlattım. Kendimde sürekli kuru kayısı vs yiyorum ama yok çok zorlanıyor çocuk
daralıyorsun ya. bazı yerlerde 40 gün odadan çıkarmıyorlarmış kadınları. 40 gün dışarı çıkılmaz diye yanlış bir inanış da var. sonra kadınlar lohusa depresyonuna giriyor. e kadını resmen hapis ediyorsunuz doğurdun cezalısın der gibi. tabi depresyona girerAy evde durunca insan bunaliyor g zmek cidden iyi geliyor neyse yanlız değilmişim gezdirmeye devam
Cnm piyanolu aldık bide dönence aldım bizde öyleydik az kaldı birazdaha rahatlıcan merak etme ama yor dediğim gibiYavrum benim kız 2 aylık oldu ama ben yine de 5 saati beklemem.
Şekeri çok düşünce de uyanmayabiliyorlar yine sen bilirsin
Canım genel sorun değil de bebeğin vücut ısısı bölgesel cok değişken o yüzden normal diye biliyorum
Güneşin de elleri hep soğuk cünkü
Geçen öğlen uyuyordu tek kat kıyafetle üzerinde de bi tane battaniye vardı. Alından ateşi 38.4 çıktı. Meğer sıcaklamış sadece battaniyeyi kaldırınca alın kuşum hemen 36.8 e filan düştü
Yavrucum çok geçmiş olsun. Biz de böyle beraber kalmıştık. Gözünün önünde olunca iyi oluyor
inşallah sabaha hemencecik toparlar prensesim
Takatimmkalmadı anlıyor musun
Valla su an seninkinin uykusu bizden iyi gibi duruyor maşallah diyeyim
6 dan beri uyumadı sadece 20 dk lık kıpırdanarak 2 kere göz kapadı diyeyim
Ve sürekli ama sürekli ağlıyor
Hangi oyun halısından aldınız peki
ya ben bugun markete gittim ekmek aldim biraz fazla. dedim surekli araba kuallanamiyorum dolaba atayim.daralıyorsun ya. bazı yerlerde 40 gün odadan çıkarmıyorlarmış kadınları. 40 gün dışarı çıkılmaz diye yanlış bir inanış da var. sonra kadınlar lohusa depresyonuna giriyor. e kadını resmen hapis ediyorsunuz doğurdun cezalısın der gibi. tabi depresyona girer
Kuşum ya sadece uykusu azaldı uyanıklık süresi artıyo ek olarak evet bakışıyoruz zeka kartlarını gösteriyorum bakıyo kartlara ya da ben onlara baktığını düşünmek istiyorum bilmiyorum ama bana bakıyo inceliyo gibi geliyor:)
Bizimki iki gecedir kıpır kipir ama aglamiyor. Gunduz de uyuyor. Uyku düzeni degistirme sorunu yasar miyim ya gece niye uyumuyor anlamadim . Sonra kendi kendine sızıyor uyku duzeni icin ne zaman baslamam lazim ki ... uykuları ne zaman azalir malum full uyuyor simdi ama 22 saat uyuyorsa simdi 18 19 saat uyuyor
Maşallah canım
Nurcum insanlar böyle işte, anlamak mümkün değil. Siz biliyorsunuz neler yaşadım, hoş onlar da şahit oldu…
O kadar surat yaptım ki sonrasında, çünkü Doruk akşamına da çok huysuzlandı.
Bırakmadılar çocuk tek başına sütünü içsin, o gerildi ben gerildim. Eşime de bir sürü laf soktum artık misafir yok dedi, inşallah öyle de olur.
Sen atak haftasına girmişsin heralde ondan geçen haftaki halim o benimYa bu saat oldu 28 günlük bir bebek uyumaz mıvink vink sürekli ağlama da değil böyle.. emerken gözlerini dinlendiriyor yatırınca basıyor çığlığı.. 2 gündür bu yüklendi adama..
e normal işte Afrikaya ben bugun markete gittim ekmek aldim biraz fazla. dedim surekli araba kuallanamiyorum dolaba atayim.
afrikali bir kadin vardi kasada oda sasirdi ekmekleri gorunce , sohbet ettik . bende dedm kucuk bebegim var her zaman cikamiorm fln . o da dediki, onlardada bir ay ne bebek ne kadin kapinin onune bile cikmazmis.
Evet canım vm Medicalpark da yaptımCanım çok sağol :) hakkaten uykusuzluk zor dün gece beşiği sallayan kolumu kontrol edemiyodum kendiliğinden sallıyo artık
Aaaa keçiörendekindemi yaptın :) bende batıkent medicalpark da yaptım :)
Canım alerji şöyle ilerliyor yani 5.5 sene önce oğlumda öyleydi. Çocuk doktoru alerjiden dolayı yönlendirme yapıyor immunoloji bölümüne. Benim zamanımda direk randevu alamıyorduk illa doktor yönlendiricek. Sonra araştırma hastanesine gittik deri testi yapıldı çoğu alerjinin geçmiş olduğunu ama inek sütü ve ürünlerinin az da olsa devam ettiğini söylediler 2 ay daha diyete devam sonra gelin burda yoğurt yedircez 3 kavanoz getir dediler. Yarım saat arayla 3 kez yoğurt yedirildi takip edildi şükür geçmiştik o zamanlar. Ama şunu hatırlıyorum deri testi yapılırken odada 5-6 anneydik ama şuan pandemiden dolayı inşallah öyle olmaz. Biraz karışık yazdım sanırım ama evet hastanelerde bekleme süremiz vardı ama ordan oraya durumu yaşamamıştık.
Evet canım Keçiören medicalpark da yaptım. Oldukça memnun kaldım. İnşallah alerji değildir ama gidişat onu gösteriyor çünkü yüzü çok sivilcelendi. Korktuğum başıma geldi maalesef..Canım çok sağol :) hakkaten uykusuzluk zor dün gece beşiği sallayan kolumu kontrol edemiyodum kendiliğinden sallıyo artık
Aaaa keçiörendekindemi yaptın :) bende batıkent medicalpark da yaptım :)
Canım alerji şöyle ilerliyor yani 5.5 sene önce oğlumda öyleydi. Çocuk doktoru alerjiden dolayı yönlendirme yapıyor immunoloji bölümüne. Benim zamanımda direk randevu alamıyorduk illa doktor yönlendiricek. Sonra araştırma hastanesine gittik deri testi yapıldı çoğu alerjinin geçmiş olduğunu ama inek sütü ve ürünlerinin az da olsa devam ettiğini söylediler 2 ay daha diyete devam sonra gelin burda yoğurt yedircez 3 kavanoz getir dediler. Yarım saat arayla 3 kez yoğurt yedirildi takip edildi şükür geçmiştik o zamanlar. Ama şunu hatırlıyorum deri testi yapılırken odada 5-6 anneydik ama şuan pandemiden dolayı inşallah öyle olmaz. Biraz karışık yazdım sanırım ama evet hastanelerde bekleme süremiz vardı ama ordan oraya durumu yaşamamıştık.
34 gunluguz iki gündür yamuldum kaldim. Gunduz uyusa da aksam durmadan ağlıyor mübarek. Hic bir sekilde sakinlesmiyor sanki zarar vermişiz gibi. Kolik olmasindan korktuk cogunlukla da gazini cikartiyoruz atak haftasinda oldugumuzdan mi ki. Senin yavrunun ne zaman bitti o durumlariGündüz farkını anlamıyorlar henüz 3 aya kadar da çok düzene girmeyecek gibi bizim gündüz daha uzun uyuyor gece 12de bi başlıyoruz ta 4.30 a kadar yorgunluktan bayılıyor artık ben de ona ayak uyduruyorum o saate kadar uzanmıyorum bile çünkü yatıp uyanmak daha çok sinirlendiriyor beni
Ben annemden bile gerilmeye başladım ne zaman çocuk ağlasa tepemde gazı var deyip duruyo biz annesiyiz ne zaman neden ağladığını ben artık biliyorum ama öyle bi telaş yapıyo beni geriyo..geçen halam gelmiş bura çok sıcak deyip soydu çocuğu hepsi menopozlu gelen bura sıcak diyo halbuki ben üşüyosam el kadar bebe de üşüyodur bi an evvel evime dönüp 1 yaşına kadar kimseye gidip gelmicem bunaldım
Sen atak haftasına girmişsin heralde ondan geçen haftaki halim o benim
Hemen bizimkisi de uyumuyor. Geceleri sag olsun esim yardimci yoksa benim isim harapti. Sut isi filan derken uykusuz kaliyirum. O da bir iki posta aliyor sag olsun. Dayanisma olmadan olmuyor. Eşim de cok uykusuz kalmiyor. Bende sabahlari uyurken bende uyuyorum . Oyle kurtariyorum. Gerci bugun uyumadim sersem gibiyim. Suan yatakta kipir kipr :))) ama aglamiyor o da guzel demi. Konusuyor şimdiden 23 gunluk bebeGündüz farkını anlamıyorlar henüz 3 aya kadar da çok düzene girmeyecek gibi bizim gündüz daha uzun uyuyor gece 12de bi başlıyoruz ta 4.30 a kadar yorgunluktan bayılıyor artık ben de ona ayak uyduruyorum o saate kadar uzanmıyorum bile çünkü yatıp uyanmak daha çok sinirlendiriyor beni
Erken baslamis ataklari :) bizimki de kucak istiyor illa o gogus ustune yatacak :)34 gunluguz iki gündür yamuldum kaldim. Gunduz uyusa da aksam durmadan ağlıyor mübarek. Hic bir sekilde sakinlesmiyor sanki zarar vermişiz gibi. Kolik olmasindan korktuk cogunlukla da gazini cikartiyoruz atak haftasinda oldugumuzdan mi ki. Senin yavrunun ne zaman bitti o durumlari
34 gunluguz iki gündür yamuldum kaldim. Gunduz uyusa da aksam durmadan ağlıyor mübarek. Hic bir sekilde sakinlesmiyor sanki zarar vermişiz gibi. Kolik olmasindan korktuk cogunlukla da gazini cikartiyoruz atak haftasinda oldugumuzdan mi ki. Senin yavrunun ne zaman bitti o durumlari
Hemen bizimkisi de uyumuyor. Geceleri sag olsun esim yardimci yoksa benim isim harapti. Sut isi filan derken uykusuz kaliyirum. O da bir iki posta aliyor sag olsun. Dayanisma olmadan olmuyor. Eşim de cok uykusuz kalmiyor. Bende sabahlari uyurken bende uyuyorum . Oyle kurtariyorum. Gerci bugun uyumadim sersem gibiyim. Suan yatakta kipir kipr :))) ama aglamiyor o da guzel demi. Konusuyor şimdiden 23 gunluk bebe
Oy maşallah büyüyor paşamızzHaklısın bebek bakmak zaten yorucu. Bir de süt sağmak hele ki düzenli sağmak hayal.
O kaynana teröründen nasiplenmeyen var mı acaba?
Bence eski başlarına gelenin acısını çıkarıyorlar.
ya bir de geçen haftasonu illa gelmek istediler eltim kaynanam filan. Hayırlı olsuna bilmem kaçıncı tur.
Ben annemde kalıyorum şu an. O odaya çat kapı gelemezler diye dorukun reflü yatağını düzeneğini alıp annemlerin yatak odasına gittim.
Fakat bu besleme şeklim o kadar enteresan geldi ki, kapıyı açan odaya dalıyor.
ne kaynanam çıktı odadan ne eltim ne çocuğu1 kere de değil her seferinde.
Surat yapmaktan da anlamıyorlar görgüsüzler.
Gerçekten insanı çileden çıkarıyorlar.
Neymiş bu beslemeyle gelişmezmiş kaynanan öyle diyor memeden almalıymış sütü sanki ben çok mutluyum böyle beslemekten. Gerçi gelişti işte, dün tarttırdık Doruk 2900 olmuş
Canım emme refleksini güçlendirmek için, çene kasları İçin böyle besliyorum. Enjektörle yani şırıngayla kendi çekiyor bu yöntemle.
Sen direkt ağzına mı sıkıyorsun?
Ay maşallahne güzel büyümüş öyle Metehan kuş
Baby jorn hiç duymadım ama ben gündüzleri gözüm üzerindeyken bebek yastığında yüzü koyun yatırıyorum. Öyle çok rahat uyuyor.
Doğru düşünmüşsün sizinle yatırma tabii. Kaymaya başladı mı seninkidoruk düz zeminde sadece ayaklarını hareket ettirerek aşağı iniyor o kadar. Reflü yatağında hareket edemiyor. Bir de kundak yapıyoruz onu tam bir fındık kurduna dönüyor hareketsiz yatıyor.
Sen klasik emZirme modunda mı emziriyosun? Dün inat ettim deneySel bir şekilde başka pozisyonlarda denedim, Doruk futbol topu pozisyonunda emzirilmek istiyormuş
İnşallah canım vallahi bu zor dönem gerçekten unutulmalı.
Canım benim çok teşekkür ederimKaydettim damlayı.
Doktorlar ezbere konuşuyor farkındayım. Kusuyor hemen reflü teşhisi.
Doruk premature olduğu İçin özellikle birkaç birimde bizim randevumuz olacak.
Kalp, sindirim sistemi, nöroloji ve göz randevularımız var.
Gözde klasik rop randevusu vardı, izlemede olacağız.
Haftaya büyük ihtimal çocuk gastroentroloji bölümüne de yönlendirdiler. Orada ak koyun kara koyun belli olur, size de yazarım belki işe yarar bişey der doktoru. Size de faydamız olur.
Çocuk mosmor oluyor ya ağlamaktan nasıl geçircezBizimkine direk zeytinyağ verdiğim halde 3 günde 1 e dönüştü
Nazlan azıcık nazlan o halde markete gitmek ne demekkya ben bugun markete gittim ekmek aldim biraz fazla. dedim surekli araba kuallanamiyorum dolaba atayim.
afrikali bir kadin vardi kasada oda sasirdi ekmekleri gorunce , sohbet ettik . bende dedm kucuk bebegim var her zaman cikamiorm fln . o da dediki, onlardada bir ay ne bebek ne kadin kapinin onune bile cikmazmis.
Ay oda ne valla beni ev basıyor yadaralıyorsun ya. bazı yerlerde 40 gün odadan çıkarmıyorlarmış kadınları. 40 gün dışarı çıkılmaz diye yanlış bir inanış da var. sonra kadınlar lohusa depresyonuna giriyor. e kadını resmen hapis ediyorsunuz doğurdun cezalısın der gibi. tabi depresyona girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?