Başaramadıkgece gece açlık ağlaması tuttu, mamayı verince sustu emzirme danışmanının gösterdiği gibi tüm gün emzirdim. 10 saat emdi neredeyse. Ama akşam mama istedi nasıl kopacağız bu mamadan biz?
Haklısın canımSabırlı olarak. Biz bile kocaman insanlar bir şeyleri zor bırakıyoruz. Tabi ki bebişin mamaya alışmadı orası ayrı ama mama daha yoğun bir şey olduğu için çabuk doyuyorlar ve sindirimi geç oluyor. Ama anne sütü hemen sindiriliyor ve hemen acıkıyorlar onlar ne kadar çok açıkır emerse sütümüz çoğalacak. Lütfen kendine ve bebeğine bu işkenceyi yapmasen strese girdikce yavruda strese giriyor. Sütten her şey onlara geçiyor sen iyi pozitif ol ki ods öyle olsun. Yolumuz çook uzun Rabbim nasip ederse yarın büyüdüklerinde daha ne sıkıntıları aşmak zorunda kalcaz şimdiden kendimizi çok yıpratmayalım
Evet canım-Sunshine canım sen kimyonla rezeneyi birlikte mi demleyip içiyorsun öyle bişey okudum sanki yanlış hatırlamıyorsam
Canım, ben bugün tam 1 saat emzirdim, 10 dakika sonra uyanıp yaygarayı bastı sonra 50 cc süt içti sustu. Sütüm var, çocuk memeyi kavrıyor ama etkin ememiyor ne yazık ki. Bu süreçlerin geçici olduğunu hatırlayıp kendimşzi rahatlatacağız. Ağlıyorsa daya memeyi, uyumuyorsa daya memeyi ben günlerce sabaha kadar memede tuttum, o emerken uyukladığım 10 dakikalarla ayakta durdum ama sonra sütün artıyor. Kendini sağıp kaşık biberonla sapdığın sütü verebilirsin. Ben süt sağmasam bitmiştim yani, hâlâ tam olarak emmeyi öğrenemedi ki 1 ay bitti bizim. Moralini bozma, sabret. Çok zor biliyorum ama yapabileceğimiz başka hiçbir şey yok ne yazık ki...Dün emzirme danışmanı geldi, bugün hiç mama vermedik, ama 4 çişimiz oldu bu saate kadar. Doyuyor mu, doğru emiyor mu bilmiyorum ama hiç uyumadı henüzmama vermemeye çalış pazartesine kadar dedi tartıcaz, ama uyumuyor bu
Bugün memeyi hiç bırakmadı, hiç uyumadı ki sağayımCanım, ben bugün tam 1 saat emzirdim, 10 dakika sonra uyanıp yaygarayı bastı sonra 50 cc süt içti sustu. Sütüm var, çocuk memeyi kavrıyor ama etkin ememiyor ne yazık ki. Bu süreçlerin geçici olduğunu hatırlayıp kendimşzi rahatlatacağız. Ağlıyorsa daya memeyi, uyumuyorsa daya memeyi ben günlerce sabaha kadar memede tuttum, o emerken uyukladığım 10 dakikalarla ayakta durdum ama sonra sütün artıyor. Kendini sağıp kaşık biberonla sapdığın sütü verebilirsin. Ben süt sağmasam bitmiştim yani, hâlâ tam olarak emmeyi öğrenemedi ki 1 ay bitti bizim. Moralini bozma, sabret. Çok zor biliyorum ama yapabileceğimiz başka hiçbir şey yok ne yazık ki...
Emzik tutmuyor mu canım. Ben tok oldugundan emin olduğum zaman emzikle uyutuyorum. Diğer türlü kusuyor. Karnı tok ama mama da versem gögsümü de versem emecek oda fazla geliyor. Emzik verip pış pışlıyorum hemen dalıyor geri çıkartıyorumHaklısın canımpeki neden uyumuyor bu bebek sence? Huzursuzdu kala yaptı rahatladı, uyudu. 20 dk sonra ağlayarak uyandı şimdi. Bütün gün uyumadı oysa. Ne derdi var acaba
Bende başlıyım o şekilde ikisinş ayrı ayrı iç gitmiyorEvet canım
Öylemi başınız sağ olsun. Allahım bu kuzuya uzun ömür versin bir ayda iki kilo alması mucize gibi (maşaAllah)3.100 gram doğduilk bebeğim 9 ay yaşadı hiç gelişmedi 2 kilo doğdu 3 bucuk kilo da kalmıştı oda hepsi ödemdi zaten şimdi herşeyi yeniden en güzel şekilde yaşamak bebeğimin böyle güzel gelişmesi bana büyük bir mucize gibi geliyor her gün her gece uyandığımda binbir şükürle bakıyorum bebeğime hiç beş dk daha uyusam demiyorum çok şükür Rabbime
Emzik tutmuyor mu canım. Ben tok oldugundan emin olduğum zaman emzikle uyutuyorum. Diğer türlü kusuyor. Karnı tok ama mama da versem gögsümü de versem emecek oda fazla geliyor. Emzik verip pış pışlıyorum hemen dalıyor geri çıkartıyorum
canim bizde dunden baslayarak iki gundur hope2022 gibi yapiyoruz.Başaramadıkgece gece açlık ağlaması tuttu, mamayı verince sustu emzirme danışmanının gösterdiği gibi tüm gün emzirdim. 10 saat emdi neredeyse. Ama akşam mama istedi nasıl kopacağız bu mamadan biz?
Mama vereceğin zaman mama yerine sagdigin sütünü versen belki de biberonla hızlı gelmesi hoşuna gidiyordur birde böyle mi denesen açanaBaşaramadıkgece gece açlık ağlaması tuttu, mamayı verince sustu emzirme danışmanının gösterdiği gibi tüm gün emzirdim. 10 saat emdi neredeyse. Ama akşam mama istedi nasıl kopacağız bu mamadan biz?
merhabaBende Esenler'de oturuyorum medipole gitmek istiyorum ama kime gideyim bilemedim
Amin inşallah teşekkür ederim :)Öylemi başınız sağ olsun. Allahım bu kuzuya uzun ömür versin bir ayda iki kilo alması mucize gibi (maşaAllah)
üzüldüğünz günlerin hediyesi gibi olsun her anınız
Biberon kullanıyoruz bizde kesinlikle anne sütü o kadar hızlı gelmiyor ya mesela 30 cc içse benim gögsümden gene 20 dk bulacak biberonda hemen 5 dk bile sürmüyor. Meme reddi değil de bu olay ordaki o yogun gelme hissi güzel doyurma yapıyor. Bizim hızlı hızlı yemek yemek gibi bir şey benceMama vereceğin zaman mama yerine sagdigin sütünü versen belki de biberonla hızlı gelmesi hoşuna gidiyordur birde böyle mi denesen açana
Evet canım. Bende bazen yorgun oluyorum eşime diyorum sagdigim sütü ver ertesi memeyi beğenmiyor çünkü meme emerken çenesi yoruluyor biberon kolayına geliyor o nedenle bende bir gün versem bir gün vermiyorum biberonla zaten günde bir kere yatmadan veriyim demiştim ama gün aşırı yaptım artıkBiberon kullanıyoruz bizde kesinlikle anne sütü o kadar hızlı gelmiyor ya mesela 30 cc içse benim gögsümden gene 20 dk bulacak biberonda hemen 5 dk bile sürmüyor. Meme reddi değil de bu olay ordaki o yogun gelme hissi güzel doyurma yapıyor. Bizim hızlı hızlı yemek yemek gibi bir şey bence
Evet canım. Bende bazen yorgun oluyorum eşime diyorum sagdigim sütü ver ertesi memeyi beğenmiyor çünkü meme emerken çenesi yoruluyor biberon kolayına geliyor o nedenle bende bir gün versem bir gün vermiyorum biberonla zaten günde bir kere yatmadan veriyim demiştim ama gün aşırı yaptım artık
birde meme de cabuk uykuya daliyorlar. vucut sicakligimiz fln iyice mayistiriyor bebeklerimiz. emme kuvvetli zaman gectikce azaliyorEvet canım. Bende bazen yorgun oluyorum eşime diyorum sagdigim sütü ver ertesi memeyi beğenmiyor çünkü meme emerken çenesi yoruluyor biberon kolayına geliyor o nedenle bende bir gün versem bir gün vermiyorum biberonla zaten günde bir kere yatmadan veriyim demiştim ama gün aşırı yaptım artık
Evet canım özelikle gece iki üç dk emip uyuyorbirde meme de cabuk uykuya daliyorlar. vucut sicakligimiz fln iyice mayistiriyor bebeklerimiz. emme kuvvetli zaman gectikce azaliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?