2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Sabırlı olarak. Biz bile kocaman insanlar bir şeyleri zor bırakıyoruz. Tabi ki bebişin mamaya alışmadı orası ayrı ama mama daha yoğun bir şey olduğu için çabuk doyuyorlar ve sindirimi geç oluyor. Ama anne sütü hemen sindiriliyor ve hemen acıkıyorlar onlar ne kadar çok açıkır emerse sütümüz çoğalacak. Lütfen kendine ve bebeğine bu işkenceyi yapma sen strese girdikce yavruda strese giriyor. Sütten her şey onlara geçiyor sen iyi pozitif ol ki ods öyle olsun. Yolumuz çook uzun Rabbim nasip ederse yarın büyüdüklerinde daha ne sıkıntıları aşmak zorunda kalcaz şimdiden kendimizi çok yıpratmayalım

Haklısın canım peki neden uyumuyor bu bebek sence? Huzursuzdu kala yaptı rahatladı, uyudu. 20 dk sonra ağlayarak uyandı şimdi. Bütün gün uyumadı oysa. Ne derdi var acaba

Canım, ben bugün tam 1 saat emzirdim, 10 dakika sonra uyanıp yaygarayı bastı sonra 50 cc süt içti sustu. Sütüm var, çocuk memeyi kavrıyor ama etkin ememiyor ne yazık ki. Bu süreçlerin geçici olduğunu hatırlayıp kendimşzi rahatlatacağız. Ağlıyorsa daya memeyi, uyumuyorsa daya memeyi ben günlerce sabaha kadar memede tuttum, o emerken uyukladığım 10 dakikalarla ayakta durdum ama sonra sütün artıyor. Kendini sağıp kaşık biberonla sapdığın sütü verebilirsin. Ben süt sağmasam bitmiştim yani, hâlâ tam olarak emmeyi öğrenemedi ki 1 ay bitti bizim. Moralini bozma, sabret. Çok zor biliyorum ama yapabileceğimiz başka hiçbir şey yok ne yazık ki...

Bugün memeyi hiç bırakmadı, hiç uyumadı ki sağayım halen uyumadı. Arabayla turladık demin, arabada uyudu, evde çığlık kıyamet. Öğlen12 den beri uyumuyor, göğüslerim çok acıyor çok uykum var, sırtım kopuyor. Bu arada 60 cc den fazla mama verdim uyumuyorrr

Haklısın canım peki neden uyumuyor bu bebek sence? Huzursuzdu kala yaptı rahatladı, uyudu. 20 dk sonra ağlayarak uyandı şimdi. Bütün gün uyumadı oysa. Ne derdi var acaba
Emzik tutmuyor mu canım. Ben tok oldugundan emin olduğum zaman emzikle uyutuyorum. Diğer türlü kusuyor. Karnı tok ama mama da versem gögsümü de versem emecek oda fazla geliyor. Emzik verip pış pışlıyorum hemen dalıyor geri çıkartıyorum

Öylemi başınız sağ olsun. Allahım bu kuzuya uzun ömür versin bir ayda iki kilo alması mucize gibi (maşaAllah)
üzüldüğünz günlerin hediyesi gibi olsun her anınız

canim bizde dunden baslayarak iki gundur hope2022 gibi yapiyoruz.
mama da versem meme de versem emecek ama sonra kusuyor. bizde emzik veriyoruz zaten sonra kendi kendine birakiyor, birakmazsa ise biz aliyoruz

Mama vereceğin zaman mama yerine sagdigin sütünü versen belki de biberonla hızlı gelmesi hoşuna gidiyordur birde böyle mi denesen açana

Mama vereceğin zaman mama yerine sagdigin sütünü versen belki de biberonla hızlı gelmesi hoşuna gidiyordur birde böyle mi denesen açana
Biberon kullanıyoruz bizde kesinlikle anne sütü o kadar hızlı gelmiyor ya mesela 30 cc içse benim gögsümden gene 20 dk bulacak biberonda hemen 5 dk bile sürmüyor. Meme reddi değil de bu olay ordaki o yogun gelme hissi güzel doyurma yapıyor. Bizim hızlı hızlı yemek yemek gibi bir şey bence

Evet canım. Bende bazen yorgun oluyorum eşime diyorum sagdigim sütü ver ertesi memeyi beğenmiyor çünkü meme emerken çenesi yoruluyor biberon kolayına geliyor o nedenle bende bir gün versem bir gün vermiyorum biberonla zaten günde bir kere yatmadan veriyim demiştim ama gün aşırı yaptım artık

Şimdi bide artık yavaş yavaş dış dünyayı algılamaya başlayacaklar. O dediğini 3 aylıkken filan yapsan her gün gene memeyi güzel emer şimdi yıruluyorlar

birde meme de cabuk uykuya daliyorlar. vucut sicakligimiz fln iyice mayistiriyor bebeklerimiz. emme kuvvetli zaman gectikce azaliyor

Uykusuz gecen bir gunun ardindan uykusuz gecen bir gece daha :) bir ara bebis emerken esimin yastigina yumulmusum esim yastigi cektigi gibi kafa asagi indi ama bizim veled hala meme ucunda yerim onu. Midesi büyüdü sanırım. Daha tez acikiyor. Cene de tam kuvvetlenmedi. 1 saat emse onun 10dk si bile kuvvetli degildir belki. Yalanci meme almak istemiyorum. Kuvvetlenir belki diye ne yapacağım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…