2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Maşallah kilosu çok güzel. Kaç kilo doğmuştu
3.100 gram doğdu ilk bebeğim 9 ay yaşadı hiç gelişmedi 2 kilo doğdu 3 bucuk kilo da kalmıştı oda hepsi ödemdi zaten şimdi herşeyi yeniden en güzel şekilde yaşamak bebeğimin böyle güzel gelişmesi bana büyük bir mucize gibi geliyor her gün her gece uyandığımda binbir şükürle bakıyorum bebeğime hiç beş dk daha uyusam demiyorum çok şükür Rabbime

Ay canım Allah razı olsun, deneyeceğim bunu mutlaka. Ben de hemen öne eğip sırtına vuruyorum, ama üflemeyi bilmiyordum. Bu durum inşallah kısa zaman içinde geçer. Hele geceleri ödüm kopuyor.

Benimkide 3 saatte bir uyanır mamayla meme ise 2 saatte bir uyanıyor bence yeterli beslenme için gece 1-3-5-7-9 gibi oluyor beslenmesi zannetmiyorum aç kaldığını
2 saatte bir besliyorsan zaten ac kalmaz bence de. Ben alismasin surekli uyanmaya diye uyuyorsa dokunmak istemiyorim acikcasi. Gerci 20 gunluk bebede aliskanlik olur mu onu da bilemiyorum ama uzun uyumaya alissa cok iyi olur.
Bi de cok zor uyaniyor benimki yani 2 saatte bir emzirmeye kalksam 30 dk uyandirmaya calis 30 dk emzir 30 dk dalsin diye bekleyip sonra yerine yatir zaten geriye 30 dk kaliyor

Canım bununla geçmiş gitmiş olsun o halde
Diyete devam bakalım kısa sürede geçer umarım

Ay canım Allah razı olsun, deneyeceğim bunu mutlaka. Ben de hemen öne eğip sırtına vuruyorum, ama üflemeyi bilmiyordum. Bu durum inşallah kısa zaman içinde geçer. Hele geceleri ödüm kopuyor.
Bogazda kalmayi ben de yasiyorum. Genelde farkettigim elimle mememi tutmadigim zaman oksuruyor. Bir de C seklinde tutmaktansa doktorlar yapmayin diyor ama ben makas seklinde tutuyorum memeyi o zaman kacmiyor bogazina sanki.

Aynı benim de böyle. Yarım saat uyanmıyor, uyandırdım diye kızıyor ağlıyor emmiyor, emince de uyumak bilmiyor. Hiç elleşmiyorum gece

Canım çok geçmiş olsun inşallah minik kuşun bir an önce toparlar
çeyrekleri de bezleri de onların olsun istemiyorum vallahi. Bebek görmeye diye gelip yemek saatine denk getirip gitmek bilmiyorlar.

Doğumdan önce gördüğüm herkese diyordum lohusa kadın rahatsız edilmez zaten doğumdan çıkmış hem bebek hem kendi hem hayat alışma süreci olur.. bebekte az büyür düzene girer falan diye anneme de diyordum kimseyi istemiyorum diye öyle deme kızım gelsinler ne olacak falan kimsenşn çenesini çekemem bem zaten nenhalde olcam bilmiyorum vs diye.. dediğim gibi oldu şimdilik kimse yok ama yarın kayınbabmgil geliyor 1 hafta burdalar.. bakalım beni ne bekliyor..

cnm dr kılosuna bişe dedi mi bnmkide 5dkka emiyor kilosu böle gdiyor, bnde korkmaya başladım. ilk bebeğim erken doğumdu 5.ay kilosuile şimdikinin 1 ay kılosu alısamadm herşei sorgular oldum

Sen atak haftasına girmişsin heralde ondan geçen haftaki halim o benim

Ne kadar sürüyor bu atak haftası inşAllah kalıcı olmaz yoksa ben sinir krizi geçircem.. 2 gün önce ağlama krizine girdim zaten eşim bakıyorniyi misin lohusa depresyonunda mısın sen diyor daha çok ağlıyordum.
Sen evine geçtin diye hatırlıyorum ben yanlış mı hatırlıyorum.. ayy gelen gidenin o çok bilmiş halleri insanı sinir ediyor hakkaten.. ben telefon çalınca bile sinir oluyorum

Bogazda kalmayi ben de yasiyorum. Genelde farkettigim elimle mememi tutmadigim zaman oksuruyor. Bir de C seklinde tutmaktansa doktorlar yapmayin diyor ama ben makas seklinde tutuyorum memeyi o zaman kacmiyor bogazina sanki.
Canım ben de bunu deniyorum artık, makas pozisyonunu bitti diyemem ama azaldı baya.
Aynı benim de böyle. Yarım saat uyanmıyor, uyandırdım diye kızıyor ağlıyor emmiyor, emince de uyumak bilmiyor. Hiç elleşmiyorum gece
Canım bana doktor dedi aç bebek uyumaz, uyanır diye bırak uyusun dedi ben de bırakıyorum açıkçası ama 4 saati de geçirmemeye çalışıyorum yine

Dün emzirme danışmanı geldi, bugün hiç mama vermedik, ama 4 çişimiz oldu bu saate kadar. Doyuyor mu, doğru emiyor mu bilmiyorum ama hiç uyumadı henüz mama vermemeye çalış pazartesine kadar dedi tartıcaz, ama uyumuyor bu

Darısı size insallah canımm. Bununla geçmiş olsun insallah tamamen geçer

cnm dr kılosuna bişe dedi mi bnmkide 5dkka emiyor kilosu böle gdiyor, bnde korkmaya başladım. ilk bebeğim erken doğumdu 5.ay kilosuile şimdikinin 1 ay kılosu alısamadm herşei sorgular oldum
Sağlık ocağı hemşiresi gayet iyi dedi sadece anne sütüyle güzel kilo almış dedi 5 dakika boyunca emiyor göğüsü yumuşatıyorsa sorun yoktur bence kimi bebek yarım saat emer durup durup emer kimisi de aktif emer kısa sürede boşaltırmış memeyi öyle dedi hemşire

Maflor probiyotik kullanan var mı kızlar ?
Ben ilk bebeğimde kullandım çok memnun kalmıştı nöbetçi eczane de mafloe yoktu symbiosis maflordan daha iyi en son çıkan o dedi içerikleri aynı hemen hemen dedi ama pek bişey anlamadım açıkçası damla bitmek üzere hala bebeğim kızara bozara ıkına ıkına gazla cebelleşiyor ben masaj yapar bacaklarını karnına ittirirsem çıkıyor gazlar

Başaramadık gece gece açlık ağlaması tuttu, mamayı verince sustu emzirme danışmanının gösterdiği gibi tüm gün emzirdim. 10 saat emdi neredeyse. Ama akşam mama istedi nasıl kopacağız bu mamadan biz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…