2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar bu sağarak süt çoğaltma olayını bana anlatabilir misiniz ya. İnternette bebek emdikten sonra 10-15 dakika sağın diyor sağıyorum 5 cc anca cıkıyor ne içiyor o zaman bizim oğlan

Ben saatleri yaziyorum canim tavsiyem yaz derim. O sekilde en azjndan ne zaman emme zamani geldiğini anlıyorsun. Ben alarmla calisiyorum. 2 gündür duzeni degisti mesela. Aglama durumu veya hareketlenme aninda veriyorum artik. Yazdigim programa gore de araliklari sıklaştı ve bir de gunluk emme suresi 2 gundur 5ten 6ya cikti. Bugun de 6 saat ustu olursa midesi buyudu ve hemen aciktigini kesinlestircem. Dunden beri mide buyudu diyordum zaten. Bugun emin olacagim bakalim. Gece de gunduz de o uyanmadan uyandirmiyorum. Bazilari sekeri duser diyor uyanmaz diyir ama kuzenim cocuk doktoru. Uyanmiyorsa uyandirma 3 saate kadar emmese de olur dedi. Baslarda iki saatte bir uyandiriyordum cunku.

Sürekli memede süt sağacak vakit bulamadım dün, hiç uyumadı hep memedeydi
Ben sut ilk basta sagdim sertlesiyordu cunku. Ama daha sagmiyorum. Bazen tasiyor da sut ama emdiriyorum direk artik. Sagma isi ile cok ugrasamam gibi ya. Ne de olsa evdeyim. Yesin icsin s.çsın sonra ise baslayinca zaten bulamayacak :))) 8 aylik olacak yazin baslarim . Cok emin değilim ama 8 aylikken sabah oglene kadar emmese de olur herhalde

Cnm bebelac maceramız kısa sürdü aç yattı ama yediremedik yarım gün aç kaldı velet başka mama yemiyor zeytinyağ kat mamasına yapcak hiçbir şeyimiz yook

Bogazda kalmayi ben de yasiyorum. Genelde farkettigim elimle mememi tutmadigim zaman oksuruyor. Bir de C seklinde tutmaktansa doktorlar yapmayin diyor ama ben makas seklinde tutuyorum memeyi o zaman kacmiyor bogazina sanki.
Canim pozisyon da degistirebilirsin atayim kitaptan . Ben tutma isini iki gun sonra biraktim. Destek vermeden o aliyor. Sen hic denedin mi kendi halinde emmeyi denettin mi . Ben memeyi desteklemiyorum da

Eklentiler

• 16682491501719020034903039447888.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar bu sağarak süt çoğaltma olayını bana anlatabilir misiniz ya. İnternette bebek emdikten sonra 10-15 dakika sağın diyor sağıyorum 5 cc anca cıkıyor ne içiyor o zaman bizim oğlan
Sağdığımızda elde ettiğimiz süt miktarı memedeki süt miktarını göstermez minnoşum, memede süt derya deniz.

Emerken yutkunuyor mu, çişli bez sayısı ve kilo artışı yeterli mi? Eğer yeterliyse böyle düşünüp de strese sokma kendini.

ay tam bizim sulaleden bahsediyorsun. birde bunlarin cay saatine denk geleni var

sagol canim
demek tek değiliz var böyle cinsler
hareketli kuş
Eds nin parmak besleme kısmı bugün itibariyle bitti. Çünkü doruk memeyi tamamen reddetti ve sadece parmak emmek istemeye başladı.
Şimdi fincan beslemeye geçtim. Bu da çok zormuş, hep dökülüyor yerlere, üstüne. Nasıl baş edeceğim bilmiyorum 3-5 gün sabredersem memeye kesin dönüş yapar diyor danışman. Ama pek umudum kalmadı…

:) canım bu anlayışsızlık terörü bir an önce bitmeli. Çok doğru diyorsun lohusa kadına kafana göre gidilmez, bebek strese giriyor. Rahatsız oluyor ama anlayan kim…
Kayınbabanlar gelmek için ne de güzel zaman seçmişler.

Cnm bebelac maceramız kısa sürdü aç yattı ama yediremedik yarım gün aç kaldı velet başka mama yemiyor zeytinyağ kat mamasına yapcak hiçbir şeyimiz yook
Canım bide kuru kayısı ye öyle ama 3-5 tane değil dün ben nerden baksan 20-25 tane yedim cocuk anında rahatladı. Bugünde yiycem bakalım

Ben de çok gerginim artık, Doruk durmadıkça annem biberon verelim deyip duruyor iyice moralim bozulmaya başladı. Sütüm var ama Doruk memeden emmiyor. galiba emmeyecek de. Gerçekten zormuş .
Bizde de ben üşüyorum kaloriferi yaktıkça burası sıcak deyip söndürüyorlar.
Haklısın valla her kafadan bir ses var. En iyisi yalnız olmak.

Cop cop yutkunmaya tamamen ne zaman başlayacak acaba :) ortalama 1 saat emiyor beyfendi :) simdi de doymuyor :) illa da meme illa da meme istiyor :)

Hepsi var çok şükür de her emme sonrasına mama veriyorum ya ben onu azaltmak istiyorum. Sağdığım sütten veriyim bir öğün mama bir öğün o şeklinde. Çocuk alıştı bu düzene sanırım emdikten sonra böyle bir yoğun şekilde bir şey gelmeyince aşırı ağlıyor sakinleşmiyor

Gögse damlatmayı denedin mi canım

Son düzenleme:
Canım sağarak süt çoğaltmak bebeği yanında olan insanlar İçin çok uygun bir yöntem değil. 2 saatte bir 15 dakika sağabilirsen düzenli olarak ancak süt akışı belli miktarda çoğalıyor. Fakat bu çok kolay bişey değil, ben bebek 2.5 haftadır yanımda süt sağmayı rutin hale getiremedim hala.
Senin tek yapacağın şey sürekli emzirmek. Eskilerin takibiyle gak dedi meme guk dedi meme şeklinde.

Anladım minnoşum, doktorla görüşüp minik minik azaltsanız, bebito da yavaş yavaş alışır.

Iki gündür bizimki de uyumuyor simdi de 3 saat oldu uyuyor. Gek de sinir olma :))) bunun hesabi buyuyunce çekilecek

Bizde de annem var şükür iyi gidiyor cok karismiyor. Arada yine diyor bir seyler ama artik o da olacak. Ama bende duzene girmek istiyorum. Babam da biz de rahat rahat salonda emdirmek istiyorum. Cay desen en basitinden icemiyorum. Caya basliyorum 1 tane ic bebis agliyor. Yatak odasina gidiyorum mecbur. Babam olmasa en azından oturdugumuz odadan emdirswm tvde acik olur esimle de sohbet ederim cocukla da ilgilenirim. Cay da icerim :) bence lohusalik doneminin en alasini yasatan onlar :) bazilari gitmek bilmez bazilari gelmez. Orta halli olmuyor millet . Annem de cumartesi giderim diyor artik bunu iki kere daha dedi ne zaman git dersem giderim diyor. Gel de git de :) diyemem ki

Cop cop yutkunmaya tamamen ne zaman başlayacak acaba :) ortalama 1 saat emiyor beyfendi :) simdi de doymuyor :) illa da meme illa da meme istiyor :)
Ohhh yarasın tosun paşaya. Şimdilik minik minik yutkunuyorlar beybi, azıcık daha büyüsünler istediğin kıvama gelir. Vakumlanırsın.

Emzik ben verdim hastanede kuvvetlendirdi gerçekten bazen doysada sadece emme güdüsü olduğu için memede kalmak uyumak istiyor işte o zaman hemen emzik veriyorum rahatlayıp uyuyor sonra emziği atıyor öyle bağımlı değil çok rahat oluyor benim içinde

Canım 5-6 kere emiyor diyorsun ya, emmediği zaman ne yapıyor uyuyor mu? Bizim memeden koptuğu gibi ağlamaya başlıyor. 15 saat memede neredeyse

Ohhh yarasın tosun paşaya. Şimdilik minik minik yutkunuyorlar beybi, azıcık daha büyüsünler istediğin kıvama gelir. Vakumlanırsın.
1 aylikken gelir mi ki acaba uyudu uyudu arkadas 3saat oldu yanina gittim bir 10 dk sonra uyandi bir gerildi aglamaya basladi viyakliyor bir de ac birakti diye... gece uyumazsan kyle olur diyorum bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…