Daha tez de acikiyorlar bir de artik.durte durte bir hal oldum . Uyanikken de 5 snde bir memeden aliyor nerdeyseEvet canım özelikle gece iki üç dk emip uyuyor
Sürekli memede süt sağacak vakit bulamadım dün, hiç uyumadı hep memedeydiMama vereceğin zaman mama yerine sagdigin sütünü versen belki de biberonla hızlı gelmesi hoşuna gidiyordur birde böyle mi denesen açana
Ben saatleri yaziyorum canim tavsiyem yaz derim. O sekilde en azjndan ne zaman emme zamani geldiğini anlıyorsun. Ben alarmla calisiyorum. 2 gündür duzeni degisti mesela. Aglama durumu veya hareketlenme aninda veriyorum artik. Yazdigim programa gore de araliklari sıklaştı ve bir de gunluk emme suresi 2 gundur 5ten 6ya cikti. Bugun de 6 saat ustu olursa midesi buyudu ve hemen aciktigini kesinlestircem. Dunden beri mide buyudu diyordum zaten. Bugun emin olacagim bakalim. Gece de gunduz de o uyanmadan uyandirmiyorum. Bazilari sekeri duser diyor uyanmaz diyir ama kuzenim cocuk doktoru. Uyanmiyorsa uyandirma 3 saate kadar emmese de olur dedi. Baslarda iki saatte bir uyandiriyordum cunku.Canım ben de bunu deniyorum artık, makas pozisyonunu bitti diyemem ama azaldı baya.
Canım bana doktor dedi aç bebek uyumaz, uyanır diye bırak uyusun dedi ben de bırakıyorum açıkçası ama 4 saati de geçirmemeye çalışıyorum yine
Ben sut ilk basta sagdim sertlesiyordu cunku. Ama daha sagmiyorum. Bazen tasiyor da sut ama emdiriyorum direk artik. Sagma isi ile cok ugrasamam gibi ya. Ne de olsa evdeyim. Yesin icsin s.çsın sonra ise baslayinca zaten bulamayacak :))) 8 aylik olacak yazin baslarim . Cok emin değilim ama 8 aylikken sabah oglene kadar emmese de olur herhaldeSürekli memede süt sağacak vakit bulamadım dün, hiç uyumadı hep memedeydi
Cnm bebelac maceramız kısa sürdü aç yattı ama yediremedik yarım gün aç kaldı velet başka mama yemiyor zeytinyağ kat mamasına yapcak hiçbir şeyimiz yookOy maşallah büyüyor paşamızzuyurken reflü yatağının başına bıraktığım çocuğu en aşağıda buluyorum kayıp gidiyor rahat pozisyon bul kuzum dene bol bol hepsini gerçekten eahatını buldu mu hem memeyi güzel kavrıyor hemde çok güzel emiyor. Milleti boşver bende eds yaptığımda her gelen bir şey dedi sanki deney yapıyormuşum gibi beni seyrediyorlardı geriliyordum. Büyüyorlar artık süreci biraz hızlandırmamız lazım. Şurda 1 aya rahata alışırlarsa iyice sıkıntı. Stressiz ama biraz daha üzerinde durarak ilerlemek lazım. 2 gündür ara ara parmakla eds yapıyorum gene bende biberon konforuna ciddi alıştı çünkü
Çocuk mosmor oluyor ya ağlamaktan nasıl geçircez
Nazlan azıcık nazlan o halde markete gitmek ne demekk
Canim pozisyon da degistirebilirsin atayim kitaptan . Ben tutma isini iki gun sonra biraktim. Destek vermeden o aliyor. Sen hic denedin mi kendi halinde emmeyi denettin mi . Ben memeyi desteklemiyorum daBogazda kalmayi ben de yasiyorum. Genelde farkettigim elimle mememi tutmadigim zaman oksuruyor. Bir de C seklinde tutmaktansa doktorlar yapmayin diyor ama ben makas seklinde tutuyorum memeyi o zaman kacmiyor bogazina sanki.
Sağdığımızda elde ettiğimiz süt miktarı memedeki süt miktarını göstermez minnoşum, memede süt derya deniz.Kızlar bu sağarak süt çoğaltma olayını bana anlatabilir misiniz ya. İnternette bebek emdikten sonra 10-15 dakika sağın diyor sağıyorum 5 cc anca cıkıyor ne içiyor o zaman bizim oğlan
ay tam bizim sulaleden bahsediyorsun. birde bunlarin cay saatine denk geleni var
sagol canim
Oy maşallah büyüyor paşamızzuyurken reflü yatağının başına bıraktığım çocuğu en aşağıda buluyorum kayıp gidiyor rahat pozisyon bul kuzum dene bol bol hepsini gerçekten eahatını buldu mu hem memeyi güzel kavrıyor hemde çok güzel emiyor. Milleti boşver bende eds yaptığımda her gelen bir şey dedi sanki deney yapıyormuşum gibi beni seyrediyorlardı geriliyordum. Büyüyorlar artık süreci biraz hızlandırmamız lazım. Şurda 1 aya rahata alışırlarsa iyice sıkıntı. Stressiz ama biraz daha üzerinde durarak ilerlemek lazım. 2 gündür ara ara parmakla eds yapıyorum gene bende biberon konforuna ciddi alıştı çünkü
:) canım bu anlayışsızlık terörü bir an önce bitmeli. Çok doğru diyorsun lohusa kadına kafana göre gidilmez, bebek strese giriyor. Rahatsız oluyor ama anlayan kim…Doğumdan önce gördüğüm herkese diyordum lohusa kadın rahatsız edilmez zaten doğumdan çıkmış hem bebek hem kendi hem hayat alışma süreci olur.. bebekte az büyür düzene girer falan diyeanneme de diyordum kimseyi istemiyorum diye öyle deme kızım gelsinler ne olacak falan kimsenşn çenesini çekemem bem zaten nenhalde olcam bilmiyorum vs diye.. dediğim gibi oldu şimdilik kimse yok ama yarın kayınbabmgil geliyor 1 hafta burdalar.. bakalım beni ne bekliyor..
Canım bide kuru kayısı ye öyle ama 3-5 tane değil dün ben nerden baksan 20-25 tane yedim cocuk anında rahatladı. Bugünde yiycem bakalımCnm bebelac maceramız kısa sürdü aç yattı ama yediremedik yarım gün aç kaldı velet başka mama yemiyor zeytinyağ kat mamasına yapcak hiçbir şeyimiz yook
Ben de çok gerginim artık, Doruk durmadıkça annem biberon verelim deyip duruyor iyice moralim bozulmaya başladı. Sütüm var ama Doruk memeden emmiyor.Ben annemden bile gerilmeye başladım ne zaman çocuk ağlasa tepemde gazı var deyip duruyo biz annesiyiz ne zaman neden ağladığını ben artık biliyorum ama öyle bi telaş yapıyo beni geriyo..geçen halam gelmiş bura çok sıcak deyip soydu çocuğu hepsi menopozlu gelen bura sıcak diyo halbuki ben üşüyosam el kadar bebe de üşüyodur bi an evvel evime dönüp 1 yaşına kadar kimseye gidip gelmicem bunaldım
Cop cop yutkunmaya tamamen ne zaman başlayacak acaba :) ortalama 1 saat emiyor beyfendi :) simdi de doymuyor :) illa da meme illa da meme istiyor :)Sağdığımızda elde ettiğimiz süt miktarı memedeki süt miktarını göstermez minnoşum, memede süt derya deniz.
Emerken yutkunuyor mu, çişli bez sayısı ve kilo artışı yeterli mi? Eğer yeterliyse böyle düşünüp de strese sokma kendini.
Hepsi var çok şükür de her emme sonrasına mama veriyorum ya ben onu azaltmak istiyorum. Sağdığım sütten veriyim bir öğün mama bir öğün o şeklinde. Çocuk alıştı bu düzene sanırım emdikten sonra böyle bir yoğun şekilde bir şey gelmeyince aşırı ağlıyor sakinleşmiyorSağdığımızda elde ettiğimiz süt miktarı memedeki süt miktarını göstermez minnoşum, memede süt derya deniz.
Emerken yutkunuyor mu, çişli bez sayısı ve kilo artışı yeterli mi? Eğer yeterliyse böyle düşünüp de strese sokma kendini.
demek tek değiliz var böyle cinsler
hareketli kuş
Eds nin parmak besleme kısmı bugün itibariyle bitti. Çünkü doruk memeyi tamamen reddetti ve sadece parmak emmek istemeye başladı.
Şimdi fincan beslemeye geçtim. Bu da çok zormuş, hep dökülüyor yerlere, üstüne. Nasıl baş edeceğim bilmiyorum3-5 gün sabredersem memeye kesin dönüş yapar diyor danışman. Ama pek umudum kalmadı…
:) canım bu anlayışsızlık terörü bir an önce bitmeli. Çok doğru diyorsun lohusa kadına kafana göre gidilmez, bebek strese giriyor. Rahatsız oluyor ama anlayan kim…
Kayınbabanlar gelmek için ne de güzel zaman seçmişler.
Canım sağarak süt çoğaltmak bebeği yanında olan insanlar İçin çok uygun bir yöntem değil. 2 saatte bir 15 dakika sağabilirsen düzenli olarak ancak süt akışı belli miktarda çoğalıyor. Fakat bu çok kolay bişey değil, ben bebek 2.5 haftadır yanımda süt sağmayı rutin hale getiremedim hala.Kızlar bu sağarak süt çoğaltma olayını bana anlatabilir misiniz ya. İnternette bebek emdikten sonra 10-15 dakika sağın diyor sağıyorum 5 cc anca cıkıyor ne içiyor o zaman bizim oğlan
Anladım minnoşum, doktorla görüşüp minik minik azaltsanız, bebito da yavaş yavaş alışır.Hepsi var çok şükür de her emme sonrasına mama veriyorum ya ben onu azaltmak istiyorum. Sağdığım sütten veriyim bir öğün mama bir öğün o şeklinde. Çocuk alıştı bu düzene sanırım emdikten sonra böyle bir yoğun şekilde bir şey gelmeyince aşırı ağlıyor sakinleşmiyor
Iki gündür bizimki de uyumuyor simdi de 3 saat oldu uyuyor. Gek de sinir olma :))) bunun hesabi buyuyunce çekilecekGündüz farkını anlamıyorlar henüz 3 aya kadar da çok düzene girmeyecek gibi bizim gündüz daha uzun uyuyor gece 12de bi başlıyoruz ta 4.30 a kadar yorgunluktan bayılıyor artık ben de ona ayak uyduruyorum o saate kadar uzanmıyorum bile çünkü yatıp uyanmak daha çok sinirlendiriyor beni
Ben annemden bile gerilmeye başladım ne zaman çocuk ağlasa tepemde gazı var deyip duruyo biz annesiyiz ne zaman neden ağladığını ben artık biliyorum ama öyle bi telaş yapıyo beni geriyo..geçen halam gelmiş bura çok sıcak deyip soydu çocuğu hepsi menopozlu gelen bura sıcak diyo halbuki ben üşüyosam el kadar bebe de üşüyodur bi an evvel evime dönüp 1 yaşına kadar kimseye gidip gelmicem bunaldım
Ohhh yarasın tosun paşaya.Cop cop yutkunmaya tamamen ne zaman başlayacak acaba :) ortalama 1 saat emiyor beyfendi :) simdi de doymuyor :) illa da meme illa da meme istiyor :)
Emzik ben verdim hastanede kuvvetlendirdi gerçekten bazen doysada sadece emme güdüsü olduğu için memede kalmak uyumak istiyor işte o zaman hemen emzik veriyorum rahatlayıp uyuyor sonra emziği atıyor öyle bağımlı değil çok rahat oluyor benim içindeUykusuz gecen bir gunun ardindan uykusuz gecen bir gece daha :) bir ara bebis emerken esimin yastigina yumulmusum esim yastigi cektigi gibi kafa asagi indi ama bizim veled hala meme ucundayerim onu. Midesi büyüdü sanırım. Daha tez acikiyor. Cene de tam kuvvetlenmedi. 1 saat emse onun 10dk si bile kuvvetli degildir belki. Yalanci meme almak istemiyorum. Kuvvetlenir belki diye ne yapacağım bilmiyorum
Canım 5-6 kere emiyor diyorsun ya, emmediği zaman ne yapıyor uyuyor mu? Bizim memeden koptuğu gibi ağlamaya başlıyor. 15 saat memede neredeyseBen saatleri yaziyorum canim tavsiyem yaz derim. O sekilde en azjndan ne zaman emme zamani geldiğini anlıyorsun. Ben alarmla calisiyorum. 2 gündür duzeni degisti mesela. Aglama durumu veya hareketlenme aninda veriyorum artik. Yazdigim programa gore de araliklari sıklaştı ve bir de gunluk emme suresi 2 gundur 5ten 6ya cikti. Bugun de 6 saat ustu olursa midesi buyudu ve hemen aciktigini kesinlestircem. Dunden beri mide buyudu diyordum zaten. Bugun emin olacagim bakalim. Gece de gunduz de o uyanmadan uyandirmiyorum. Bazilari sekeri duser diyor uyanmaz diyir ama kuzenim cocuk doktoru. Uyanmiyorsa uyandirma 3 saate kadar emmese de olur dedi. Baslarda iki saatte bir uyandiriyordum cunku.
1 aylikken gelir mi ki acabaOhhh yarasın tosun paşaya.Şimdilik minik minik yutkunuyorlar beybi, azıcık daha büyüsünler istediğin kıvama gelir. Vakumlanırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?