2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım 5-6 kere emiyor diyorsun ya, emmediği zaman ne yapıyor uyuyor mu? Bizim memeden koptuğu gibi ağlamaya başlıyor. 15 saat memede neredeyse
Gece mizmiz sadece gunduz direk bezini degistiriyorum. Gazini cikarinca. Istemiyor meme. Ama iki gundur daha erken istiyor. Benim avantajim belki 4kilo dogmasi. Suan da da en az 4200. 1 saat 1saat 20 ya kadar emiyor ama ortalama 50 55 dk seninki ne kadar emiyor

Ne kadar memede kaliyor peki . Gercek memede yani:) bakalim zorlarsa artik son care. Lokur lokur emiyor eskisi gibi degil ama yine tBi yeteri kadar kuvvetli degil . Meme hizlandiriyor. Bir sekilde

Ne kadar memede kaliyor peki . Gercek memede yani:) bakalim zorlarsa artik son care. Lokur lokur emiyor eskisi gibi degil ama yine tBi yeteri kadar kuvvetli degil . Meme hizlandiriyor. Bir sekilde
10 dakika hep sonra ne yapsam da asla emmiyor

Ben emzirirken kulağının altındaki kasın hafif hafif hareket ettiğini görüyorum ama yutkunma sesi duymuyorum, emmiyor mu yoksa benimki
Ben de saatlerce emziriyorum uyukluyor vs ama uyandırmaya çalışıyorum ama yine uyuklayıp uyuklayıp kalkıyor, memeden çektiğimde ağlayınca kaşık biberonla süt veriyorum acaba benimki de mi alıştı kolaya ya sürekli istiyor çünkü
Canım 5-6 kere emiyor diyorsun ya, emmediği zaman ne yapıyor uyuyor mu? Bizim memeden koptuğu gibi ağlamaya başlıyor. 15 saat memede neredeyse
Bende de aynı durum var. Memeden koptuğu gibi başlıyoruz ağlamaya

Benimki meme ağzında oynuyor saatlerce. Yani sen memeden ayırınca ne yapıyor? Uyuyor mu, kendi kendine oyalanıyor mu yattığı yerde? Yoksa kucakta mı meme olmayınca?

Kuzum benimki bile 2 günde alışmış yoğun bakımda biberona Dorukcum napsın bizimkide başta almak istemiyordu biberonla mama istiyordu hep sık sık emzirmeye çalıştım öyle düzene girdi darısı sana inşallah çabanın karşılığını alırsın

Benim sütü de 2 gün önce sağmıştım, içinde beyaz parçacıklar görünce vermedim, hani 3 gün duruyordu dolapta

-Sunshine oyun halısı aldın mı? trenyolda bı tanesı baya düşmüş onu aldım. sende almadıysan söylim dedm. dün bzmki bi yattı sbh neden bukdr yatıyor diye bi korktm gece acısını cıkardıhaın planları varmş. bzmkisi cok asık surat okdr nadr gülüoki genelde hep renk değiştrip gaz bombası. abisi domates diyip duruyorgazman koymus adını

Kuzu link vermiyorsun ayıp ediyorsun almadım henüz yaa. Baktım evde kışlar Çetin ve zor geçecek, Dün bebeye indirimden son dk kışlık alışveriş yaptım
Valla uyuyan bebe candır be
Çok zordayım benim minik resmen şiddetli kolik oldu.
Karnından çok şiddetli sesler geliyo hep. Kabız da değil ama eskisi kadar tuvalet de yapamıyor. Allahım cok zor
Normalde benimki de sürekli ıkınma ve ağlama inleme halinde, güldüğünü pek göremiyorum.
Bugün ev tipi spa yaptık bi cesaretle, tek başıma. Soktum suyun içine. İki kere gülücük attı, gözleri bana dikmiş hem mutlu hem tedirgin yakamdan da tuttu uyudu 1 saat ama bitiğim bitik.

Benim sütü de 2 gün önce sağmıştım, içinde beyaz parçacıklar görünce vermedim, hani 3 gün duruyordu dolapta
Canım o parçacıklar sütün yağı olabilir bende de öyle oluyor , biraz yatay düzlemde sallarsan karışıyor birbirine, ben veriyorum öyle bir şey olmuyor ama dikey sallama gaz birikiyormuş. 3 gün öncenin sütünü de veriyorum, ısıtırken sıcaklığa dikkat etmek lazım soğuk olursa midesini üşütebiliyor bebeler

Kızzz ev tipi spa nasılmışşş. Nasıl yaptın anlat bakalım

Kızzz ev tipi spa nasılmışşş. Nasıl yaptın anlat bakalım
Kuzu adını ben taktım yaaa
Küveti ağzına kadar doldurdum bebeği içine soktum. Kafa boyun kısmından bi elimle destekleyip bi süre içinde tuttum, belden altını mıncırdım her yanını, baktım masaj tepki vermiyor
Çok hoşuna gitti ama kıyamam

Dolapta üç gün kalır diyorlar aslında. Belki usutmustur denk gelmiştir canım geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…