Ilginc o zMN yapacak bir sey yok bir sure bekleyeceksin de ne zaman aliyor sonra.. doymaz 10dk ya ... yeni dogan olunca haliyle cene kuvvetlenmesi Gerek10 dakika hep sonra ne yapsam da asla emmiyor
Çok teşekkürler canım, uykuya dalamıyor tam gitti diyorum krampla uyanıyor yineBiz veriyoruz kuzum ama asitinin alınması gerekiyormuş azcık ısıtıyorum soğumadan veriyorum birde ağlarken sakın deneme soluk borusuna kaçabiliyormuş sakin bir anında dene
1 kaşık zeytinyağ içir cnm 2 saat sonra yaptı benimkiAy canım tevafuka bak ben de şimdi bebeğim sabahtan beri kakasını yapmaya çalışıyor ama yapamıyor kıvranıyor yavrum napsam yazacaktım. Acı elma yağı demek, bir deneyeyim yarın
O oyun halisini ne zaman kurmak lazim . Erken mi canim . Bana da hediye gelmisti ama acmadim daha-Sunshine oyun halısı aldın mı? trenyolda bı tanesı baya düşmüş onu aldım. sende almadıysan söylim dedm. dün bzmki bi yattı sbh neden bukdr yatıyor diye bi korktm gece acısını cıkardı haın planları varmş. bzmkisi cok asık surat okdr nadr gülüoki genelde hep renk değiştrip gaz bombası. abisi domates diyip duruyor gazman koymus adını
Dogdugunda kac kilo idi. Bakalim bizimki kac kilo oldu haftaya pazartesi gidecegiz doktora . 2 haftalik iken 4200 du :) Daha 24 olduk teyzesi :) sana da bebise de masallah bu aradaBizim ufaklık 5 kg olmuş1,5 ay önce doğsamda yakalarım yaşıtlarımı diyor bizim nil kuş
Katlanir mi aldin kuveti canim . File soguk geliyor. Bizimki viyakliyor ya :) derece mi alsam acaba diyorumbiz bugun ilk banyomuzu yaptik
Katlanir mi aldin kuveti canim . File soguk geliyor. Bizimki viyakliyor ya :) derece mi alsam acaba dihorumbiz bugun ilk banyomuzu yaptik
Onemli olan kalaninin gelmesi varsin az olsun canim. Guclu sagim diye bir yontem varmis bu arada sütünü artirmak istersen hemsireden ogrendim gercekten artti canim.- 20 dk pompa 10 dk ara, 10 dk pompa sonra 10 dk daha ara, 10 dk pompa- bu şekilde.Kızlar bu sağarak süt çoğaltma olayını bana anlatabilir misiniz ya. İnternette bebek emdikten sonra 10-15 dakika sağın diyor sağıyorum 5 cc anca cıkıyor ne içiyor o zaman bizim oğlan
Küvete battaniye ustune biraz su doldurup koyuyoruz cok seviyor tavsiye ederim. File ileriki aylar icin iyi olur bence titrerler korkarlar simdi bizimkilerKatlanir mi aldin kuveti canim . File soguk geliyor. Bizimki viyakliyor ya :) derece mi alsam acaba diyorum
canim bana kuveti arkadasim verdi , herseyi veridgi gibiKatlanir mi aldin kuveti canim . File soguk geliyor. Bizimki viyakliyor ya :) derece mi alsam acaba diyorum
Nasıl kullanıyorsunuz canımBio gia aldın mı bitti bizim gaz problemimiz onla hiç olmadı bidaha oyun halısınla günde 1 saat oyalıyorum valla
Ne denebilir ki helal olsunBizim ufaklık 5 kg olmuş1,5 ay önce doğsamda yakalarım yaşıtlarımı diyor bizim nil kuş
Bi aldırayım inşallah fırsat olursa-Sunshine kızlar acı elma yağını denediniz mi. Kızım iki günde bir kaka yapmaya başlamıştı. Karnı gurul gurul ve hep gazı oluyor. Sabah karnına ve ayaklarının altına masaj yaptım yağ ile. Artık ondan mı olacağından mi bir saat sonra sırtına kadar mıçtı. Her zaman anlardım sesinden yüz ifadesinden falan zorlanirdi ama bu sefer anlamadım bile. Gürültü gitti ve akşama kadar gaz olmadı. İşe yaramıştır inşallah
Cnm hemen etki etti günde 5 damla daha fazlası zaten verilmiyor 165 tl bide aldığında buzluk veriliyor dolapta saklama mecburiyeti var ama çevremdeki bütün kolik bebekler onun sayesinde rahatlıyor her doktorda veriyor bilgin olsunNasıl kullanıyorsunuz canım
Hemen etki etti mi yoksa bi kaç gün sürdü mü?
Haftaya çarşamba perşembe filan bi doktora gitmek istiyorum bakalım inşallah idare edebilirim o zamana kadar
Ne denebilir ki helal olsun
Bi aldırayım inşallah fırsat olursa
Heh gerçi pazartesi aşılar var en kötü o zmaan alırım
Ben de çok gerginim artık, Doruk durmadıkça annem biberon verelim deyip duruyor iyice moralim bozulmaya başladı. Sütüm var ama Doruk memeden emmiyor.galiba emmeyecek de. Gerçekten zormuş .
Bizde de ben üşüyorum kaloriferi yaktıkça burası sıcak deyip söndürüyorlar.
Haklısın valla her kafadan bir ses var. En iyisi yalnız olmak.
Kuzum sakin kaal siz Doruk kuşla neler neler atlattınız bunuda atlatacaksınız. Ağlarken teklif etme meme sakinkten teklif et canım. Gerekirse şu slikon uçlarla başla denemeye. Biberon hissi verir belki emmesi kolaylaşıR amaç memeye bir tık daha yakınlaşırCanım sağarak süt çoğaltmak bebeği yanında olan insanlar İçin çok uygun bir yöntem değil. 2 saatte bir 15 dakika sağabilirsen düzenli olarak ancak süt akışı belli miktarda çoğalıyor. Fakat bu çok kolay bişey değil, ben bebek 2.5 haftadır yanımda süt sağmayı rutin hale getiremedim hala.
Senin tek yapacağın şey sürekli emzirmek. Eskilerin takibiyle gak dedi meme guk dedi meme şeklinde.
Bunlar çok fena yaa. Şimdi bide dış dünyayı algılsmaya başlayacaklar iyice hazırcı olurlarBen emzirirken kulağının altındaki kasın hafif hafif hareket ettiğini görüyorum ama yutkunma sesi duymuyorum, emmiyor mu yoksa benimki
Ben de saatlerce emziriyorum uyukluyor vs ama uyandırmaya çalışıyorum ama yine uyuklayıp uyuklayıp kalkıyor, memeden çektiğimde ağlayınca kaşık biberonla süt veriyorum acaba benimki de mi alıştı kolaya ya sürekli istiyor çünkü
Bende de aynı durum var. Memeden koptuğu gibi başlıyoruz ağlamaya
Anladım kuzumm. Zeytinyağı takviyesi yapacaksın sürekli o zamanAh cnm ben emziremiyorumki benimki mama bebesi sütüm hiç gelmedi benim 10 günden sonra
Teşekkür ederim canım bakıyorummben gece valla direk bir ogunu mama veriyorum. cunku bende uyuya kaliyorun. tehlikeli bir durum.
canim bana arkadas bir link vermisti onu yollim sana , ben ben bir kac hafta onu denicem daha baslayamadm . kendisi bunu yapmis bir ay suresincr sonrasinda baya dolmus gogusleri devam etmemis zaten kizi emdikcede daha da sutu gelmis.
canim peki gogus ucun sert oluyor mu meme emmeden once ? bana hemsire demistiki sutun cogaldikca gogus ucun sert oldugundan almakta zorlanicaktir bebek. elle masaj yaparak yumusatip oule ver memeyi dedi.
simdikik benim kiz emmeden once bir kac kez ezerek yumusatiyor sonra emmeye basliyor. daha hic elle yumusatmadm ama oyle bir durum varsa direk sut gelmiyor die de belki almiyordur memeni Doruk cum
Ben verdim zeytinyağı dün ama ısıtıp soğtup verdim asiti gitsin diye. Birde poposuna birazcık sürdüm gene ısıtıp soğutulmus. Yüzeyden sürdüm orayaKızlar 1 aylık bebeğe kakasını yapabilmesi için 1 çay kaşığı zeytinyağı verilir mi? Katılıyor yavrum sürekli meme istiyor bu sefer daha çok gaz birikiyor, uyumuyor sabahtan beri sürekli ağlıyor, acı elma yağını şu an alamam hızlı çözüm olabilecek bir şey bilen var mı aranızda
Ben yalancı memeye batırıyorum ordan emiyorBiz veriyoruz kuzum ama asitinin alınması gerekiyormuş azcık ısıtıyorum soğumadan veriyorum birde ağlarken sakın deneme soluk borusuna kaçabiliyormuş sakin bir anında dene
Teşekkür ederim canım bakcam o yönteme deOnemli olan kalaninin gelmesi varsin az olsun canim. Guclu sagim diye bir yontem varmis bu arada sütünü artirmak istersen hemsireden ogrendim gercekten artti canim.- 20 dk pompa 10 dk ara, 10 dk pompa sonra 10 dk daha ara, 10 dk pompa- bu şekilde.
Teşekkür ederim minnoş doktora gidene kadar dayanamazsak alcam mecburCnm hemen etki etti günde 5 damla daha fazlası zaten verilmiyor 165 tl bide aldığında buzluk veriliyor dolapta saklama mecburiyeti var ama çevremdeki bütün kolik bebekler onun sayesinde rahatlıyor her doktorda veriyor bilgin olsun
Ben de bunu veriyorum ama dolapta saklama gerektiğini bilmiyordum hep dışarıdaydı benimki, bişey olmuş mudur acabaCnm hemen etki etti günde 5 damla daha fazlası zaten verilmiyor 165 tl bide aldığında buzluk veriliyor dolapta saklama mecburiyeti var ama çevremdeki bütün kolik bebekler onun sayesinde rahatlıyor her doktorda veriyor bilgin olsun
Açılana kadar dolapta kalması gerek, açtıktan sonra 25 derece oda sıcaklığında saklanabiliyor bebeğim.Ben de bunu veriyorum ama dolapta saklama gerektiğini bilmiyordum hep dışarıdaydı benimki, bişey olmuş mudur acaba
Korkuyor bizimkisi deneyim bir dahakine bakalimKüvete battaniye ustune biraz su doldurup koyuyoruz cok seviyor tavsiye ederim. File ileriki aylar icin iyi olur bence titrerler korkarlar simdi bizimkiler
Oh ne iyiymiş valla :)canim bana kuveti arkadasim verdi , herseyi veridgi gibi
5 sene once 4moms kuveti. ustunde derecesi var.
Senin bebeğine de yaradı mı canım?Ben de bunu veriyorum ama dolapta saklama gerektiğini bilmiyordum hep dışarıdaydı benimki, bişey olmuş mudur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?