2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Biz veriyoruz kuzum ama asitinin alınması gerekiyormuş azcık ısıtıyorum soğumadan veriyorum birde ağlarken sakın deneme soluk borusuna kaçabiliyormuş sakin bir anında dene
Çok teşekkürler canım, uykuya dalamıyor tam gitti diyorum krampla uyanıyor yine şimdi yine daldı, uyanınca yapayım hemen

O oyun halisini ne zaman kurmak lazim . Erken mi canim . Bana da hediye gelmisti ama acmadim daha

Bizim ufaklık 5 kg olmuş 1,5 ay önce doğsamda yakalarım yaşıtlarımı diyor bizim nil kuş
Dogdugunda kac kilo idi. Bakalim bizimki kac kilo oldu haftaya pazartesi gidecegiz doktora . 2 haftalik iken 4200 du :) Daha 24 olduk teyzesi :) sana da bebise de masallah bu arada

Kızlar bu sağarak süt çoğaltma olayını bana anlatabilir misiniz ya. İnternette bebek emdikten sonra 10-15 dakika sağın diyor sağıyorum 5 cc anca cıkıyor ne içiyor o zaman bizim oğlan
Onemli olan kalaninin gelmesi varsin az olsun canim. Guclu sagim diye bir yontem varmis bu arada sütünü artirmak istersen hemsireden ogrendim gercekten artti canim.- 20 dk pompa 10 dk ara, 10 dk pompa sonra 10 dk daha ara, 10 dk pompa- bu şekilde.

Katlanir mi aldin kuveti canim . File soguk geliyor. Bizimki viyakliyor ya :) derece mi alsam acaba diyorum
Küvete battaniye ustune biraz su doldurup koyuyoruz cok seviyor tavsiye ederim. File ileriki aylar icin iyi olur bence titrerler korkarlar simdi bizimkiler

Katlanir mi aldin kuveti canim . File soguk geliyor. Bizimki viyakliyor ya :) derece mi alsam acaba diyorum
canim bana kuveti arkadasim verdi , herseyi veridgi gibi
5 sene once 4moms kuveti. ustunde derecesi var.

Eklentiler

• AB8FC42F-6386-447A-84AD-FF3391FB50CA.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 45
Bio gia aldın mı bitti bizim gaz problemimiz onla hiç olmadı bidaha oyun halısınla günde 1 saat oyalıyorum valla
Nasıl kullanıyorsunuz canım
Hemen etki etti mi yoksa bi kaç gün sürdü mü?
Haftaya çarşamba perşembe filan bi doktora gitmek istiyorum bakalım inşallah idare edebilirim o zamana kadar
Bizim ufaklık 5 kg olmuş 1,5 ay önce doğsamda yakalarım yaşıtlarımı diyor bizim nil kuş
Ne denebilir ki helal olsun
Bi aldırayım inşallah fırsat olursa
Heh gerçi pazartesi aşılar var en kötü o zmaan alırım

Cnm hemen etki etti günde 5 damla daha fazlası zaten verilmiyor 165 tl bide aldığında buzluk veriliyor dolapta saklama mecburiyeti var ama çevremdeki bütün kolik bebekler onun sayesinde rahatlıyor her doktorda veriyor bilgin olsun

Kuzum sakin kaal siz Doruk kuşla neler neler atlattınız bunuda atlatacaksınız. Ağlarken teklif etme meme sakinkten teklif et canım. Gerekirse şu slikon uçlarla başla denemeye. Biberon hissi verir belki emmesi kolaylaşıR amaç memeye bir tık daha yakınlaşır
Bunlar çok fena yaa. Şimdi bide dış dünyayı algılsmaya başlayacaklar iyice hazırcı olurlar
Ah cnm ben emziremiyorumki benimki mama bebesi sütüm hiç gelmedi benim 10 günden sonra
Anladım kuzumm. Zeytinyağı takviyesi yapacaksın sürekli o zaman
Teşekkür ederim canım bakıyorumm
Ben verdim zeytinyağı dün ama ısıtıp soğtup verdim asiti gitsin diye. Birde poposuna birazcık sürdüm gene ısıtıp soğutulmus. Yüzeyden sürdüm oraya
Biz veriyoruz kuzum ama asitinin alınması gerekiyormuş azcık ısıtıyorum soğumadan veriyorum birde ağlarken sakın deneme soluk borusuna kaçabiliyormuş sakin bir anında dene
Ben yalancı memeye batırıyorum ordan emiyor
Teşekkür ederim canım bakcam o yönteme de

Teşekkür ederim minnoş doktora gidene kadar dayanamazsak alcam mecbur
Çok zordayız

Ben de bunu veriyorum ama dolapta saklama gerektiğini bilmiyordum hep dışarıdaydı benimki, bişey olmuş mudur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…