Canım artık memeyi tamamen terketti tanımıyor gibi davranıyor memeyi görünce. Eds yapalım derken parmak bağımlısı olduGögse damlatmayı denedin mi canım
Kuzum benimki bile 2 günde alışmış yoğun bakımda biberona Dorukcum napsın bizimkide başta almak istemiyordu biberonla mama istiyordu hep sık sık emzirmeye çalıştım öyle düzene girdi darısı sana inşallah çabanın karşılığını alırsın
Ben de link istiyorum-Sunshine oyun halısı aldın mı? trenyolda bı tanesı baya düşmüş onu aldım. sende almadıysan söylim dedm. dün bzmki bi yattı sbh neden bukdr yatıyor diye bi korktm gece acısını cıkardı haın planları varmş. bzmkisi cok asık surat okdr nadr gülüoki genelde hep renk değiştrip gaz bombası. abisi domates diyip duruyor gazman koymus adını
Ay yavrumKuzu link vermiyorsun ayıp ediyorsunalmadım henüz yaa. Baktım evde kışlar Çetin ve zor geçecek, Dün bebeye indirimden son dk kışlık alışveriş yaptım
Valla uyuyan bebe candır be
Çok zordayım benim minik resmen şiddetli kolik oldu.
Karnından çok şiddetli sesler geliyo hep. Kabız da değil ama eskisi kadar tuvalet de yapamıyor. Allahım cok zor
Normalde benimki de sürekli ıkınma ve ağlama inleme halinde, güldüğünü pek göremiyorum.
Bugün ev tipi spa yaptık bi cesaretle, tek başıma. Soktum suyun içine. İki kere gülücük attı, gözleri bana dikmiş hem mutlu hem tedirgin yakamdan da tuttuuyudu 1 saat ama bitiğim bitik.
Kuzu buKuzu adını ben taktım yaaa
Küveti ağzına kadar doldurdum bebeği içine soktum. Kafa boyun kısmından bi elimle destekleyip bi süre içinde tuttum, belden altını mıncırdım her yanını, baktım masaj tepki vermiyor
Çok hoşuna gitti ama kıyamam
sbh aldığımda 329du, artık yatağındaki kuzulara bakmaya başladı brz oyalansa neala,bzmki bgn brz öksürüyor banyo yaptrmaya bile korkuyorum. ama cok iyi yapmıssın ohh sefası olsun. sbh nese dayanıormda gece uykusuzluğa hiç gelemıyorm. az kaldı 2ay snr gecicek inş gaz sancılarıKuzu link vermiyorsun ayıp ediyorsunalmadım henüz yaa. Baktım evde kışlar Çetin ve zor geçecek, Dün bebeye indirimden son dk kışlık alışveriş yaptım
Karnından çok şiddetli sesler geliyo hep. Kabız da değil ama eskisi kadar tuvalet de yapamıyor. Allahım cok zor
Normalde benimki de sürekli ıkınma ve ağlama inleme halinde, güldüğünü pek göremiyorum.
Bugün ev tipi spa yaptık bi cesaretle, tek başıma. Soktum suyun içine. İki kere gülücük attı, gözleri bana dikmiş hem mutlu hem tedirgin yakamdan da tuttuuyudu 1 saat ama bitiğim bitik.
yok nerde meme ucuyla emiordu arabada emiyordu, öle cok aktif emmiyordu hatta bni eliyle resmen itekliyordu. 19ay aktif sağdım baya baya süt stokluyordum.hadi dıodum ztn erken doğdu bari sütten mahrum kalmasın diyordum. hatta emzirmekten kolay geliodu birden biberonla verince yiyıp yatıyordu emzirince emerken uykusu kacıyordu. rop nasıl gecti ahh walla Allah sağlık versin hiç erken doğdu üzülme inan okdr güzel büyüyecekki sen bile şaşıracaksın..Canım artık memeyi tamamen terketti tanımıyor gibi davranıyor memeyi görünce. Eds yapalım derken parmak bağımlısı oldu
Kaşık biberon aldık onu da kullanmayı beceremedim. Fincan ile her yere döküldü, kaşık ile vereyim desen Doruk’un eli kolu durmuyor. Dökmek için bir çaba içinde.
anne bebek dostu hastaneler çoğalacak mı bir gün?
Bebekleri biberona alıştırıp taburcu etmek değil çözüm. Gerçekten çok yorucu, inşallah bir sonuç elde edebilirim ama umudumu kaybettim yalan yok.
Ben de link istiyorum
Canım sen ilk oğlunu taburcu ettiklerinde meme emmeyi biliyor muydu? Ya da nasıl döndürdün memeye?
Ay yavrumnasıl rahatlamıştır
Kuzu bu
Ah cnm ben emziremiyorumki benimki mama bebesi sütüm hiç gelmedi benim 10 günden sonraCanım bide kuru kayısı ye öyle ama 3-5 tane değil dün ben nerden baksan 20-25 tane yedim cocuk anında rahatladı. Bugünde yiycem bakalım
ben gece valla direk bir ogunu mama veriyorum. cunku bende uyuya kaliyorun. tehlikeli bir durum.Evet canım özelikle gece iki üç dk emip uyuyor
canim bana arkadas bir link vermisti onu yollim sana , ben ben bir kac hafta onu denicem daha baslayamadm . kendisi bunu yapmis bir ay suresincr sonrasinda baya dolmus gogusleri devam etmemis zaten kizi emdikcede daha da sutu gelmis.Kızlar bu sağarak süt çoğaltma olayını bana anlatabilir misiniz ya. İnternette bebek emdikten sonra 10-15 dakika sağın diyor sağıyorum 5 cc anca cıkıyor ne içiyor o zaman bizim oğlan
canim peki gogus ucun sert oluyor mu meme emmeden once ? bana hemsire demistiki sutun cogaldikca gogus ucun sert oldugundan almakta zorlanicaktir bebek. elle masaj yaparak yumusatip oule ver memeyi dedi.Ben de çok gerginim artık, Doruk durmadıkça annem biberon verelim deyip duruyor iyice moralim bozulmaya başladı. Sütüm var ama Doruk memeden emmiyor.galiba emmeyecek de. Gerçekten zormuş .
Bizde de ben üşüyorum kaloriferi yaktıkça burası sıcak deyip söndürüyorlar.
Haklısın valla her kafadan bir ses var. En iyisi yalnız olmak.
Bio gia aldın mı bitti bizim gaz problemimiz onla hiç olmadı bidaha oyun halısınla günde 1 saat oyalıyorum vallaKuzu link vermiyorsun ayıp ediyorsunalmadım henüz yaa. Baktım evde kışlar Çetin ve zor geçecek, Dün bebeye indirimden son dk kışlık alışveriş yaptım
oyy masallahBizim ufaklık 5 kg olmuş1,5 ay önce doğsamda yakalarım yaşıtlarımı diyor bizim nil kuş
Maşallah diyeyim gerçekten sen çok azimlisin. Şu an gerçekten çok moralim bozuk, acayip enerjim çekilmiş hissediyorum. O kadar inancım vardı ki sadece memeyle besleyeceğime dair, şu an çok mutsuz hissediyorum. Dediğin gibi sadece stres anında memeye sarılıyor onun dışında tanımıyor. Süt sağmak üstüne çocuk bakmak çok zor gerçekten seni kutlarım.yok nerde meme ucuyla emiordu arabada emiyordu, öle cok aktif emmiyordu hatta bni eliyle resmen itekliyordu. 19ay aktif sağdım baya baya süt stokluyordum.hadi dıodum ztn erken doğdu bari sütten mahrum kalmasın diyordum. hatta emzirmekten kolay geliodu birden biberonla verince yiyıp yatıyordu emzirince emerken uykusu kacıyordu. rop nasıl gecti ahh walla Allah sağlık versin hiç erken doğdu üzülme inan okdr güzel büyüyecekki sen bile şaşıracaksın..
Canım benim memem çok yumuşak meme değil, tabi biraz yumuşatmak iyi olabilir.ben gece valla direk bir ogunu mama veriyorum. cunku bende uyuya kaliyorun. tehlikeli bir durum.
canim bana arkadas bir link vermisti onu yollim sana , ben ben bir kac hafta onu denicem daha baslayamadm . kendisi bunu yapmis bir ay suresincr sonrasinda baya dolmus gogusleri devam etmemis zaten kizi emdikcede daha da sutu gelmis.
canim peki gogus ucun sert oluyor mu meme emmeden once ? bana hemsire demistiki sutun cogaldikca gogus ucun sert oldugundan almakta zorlanicaktir bebek. elle masaj yaparak yumusatip oule ver memeyi dedi.
simdikik benim kiz emmeden once bir kac kez ezerek yumusatiyor sonra emmeye basliyor. daha hic elle yumusatmadm ama oyle bir durum varsa direk sut gelmiyor die de belki almiyordur memeni Doruk cum
Ay canım tevafuka bak ben de şimdi bebeğim sabahtan beri kakasını yapmaya çalışıyor ama yapamıyor kıvranıyor yavrum napsam yazacaktım. Acı elma yağı demek, bir deneyeyim yarın-Sunshine kızlar acı elma yağını denediniz mi. Kızım iki günde bir kaka yapmaya başlamıştı. Karnı gurul gurul ve hep gazı oluyor. Sabah karnına ve ayaklarının altına masaj yaptım yağ ile. Artık ondan mı olacağından mi bir saat sonra sırtına kadar mıçtı. Her zaman anlardım sesinden yüz ifadesinden falan zorlanirdi ama bu sefer anlamadım bile. Gürültü gitti ve akşama kadar gaz olmadı. İşe yaramıştır inşallah
anladm kuzum . insallah gecer aliskanligi yaMaşallah diyeyim gerçekten sen çok azimlisin. Şu an gerçekten çok moralim bozuk, acayip enerjim çekilmiş hissediyorum. O kadar inancım vardı ki sadece memeyle besleyeceğime dair, şu an çok mutsuz hissediyorum. Dediğin gibi sadece stres anında memeye sarılıyor onun dışında tanımıyor. Süt sağmak üstüne çocuk bakmak çok zor gerçekten seni kutlarım.
Gelişimi iyi Doruk’un Allah’a şükür 3 kiloya ulaştık.
Canım benim memem çok yumuşak meme değil, tabi biraz yumuşatmak iyi olabilir.
Yok onun memeyi almaması meme ucuna değil, parmak ucuna alışmasından. Biberondan kurtuldu şimdi de parmağa bağımlı oldu. Şaka gibi.
Canım bozma moralini. Ben de pes ettim ama takmıyorum. Memeyi emiyo benimki ama öyle güçsüz ki. Mecbur sağıyorum. Birkaç önce annem gitti. İnan gün içinde sağım yapacak vakit bulamıyorum. Kız emiyor ama boşalmiyor sütün azaldığını hissettim. Kızın da doymadigini o kadar belli ki mama da veriyorum biberonda veriyorum kaşıkla da veriyorum. 6. Ayda zaten başlayacaklar şurada ne kaldı ki kafasindayim artıkMaşallah diyeyim gerçekten sen çok azimlisin. Şu an gerçekten çok moralim bozuk, acayip enerjim çekilmiş hissediyorum. O kadar inancım vardı ki sadece memeyle besleyeceğime dair, şu an çok mutsuz hissediyorum. Dediğin gibi sadece stres anında memeye sarılıyor onun dışında tanımıyor. Süt sağmak üstüne çocuk bakmak çok zor gerçekten seni kutlarım.
Canım benim memem çok yumuşak meme değil, tabi biraz yumuşatmak iyi olabilir.
Yok onun memeyi almaması meme ucuna değil, parmak ucuna alışmasından. Biberondan kurtuldu şimdi de parmağa bağımlı oldu. Şaka gibi.
Mama tarifinde 90cc olması gerektiği yazıyor biz gunde 3 kez 90 cc yapıyoruz tabi hepsini içmiyor gunde 1 kez 80 içiyor bazen 30 bazen 50 içiyor ne kadar içerse artık yanlış anlaşılmış her seferinde 80 değil ayrıca anne sütünün bu kadar küçük bebeğe yetmemesi garip bence memedeki sütü bitiremiyorlar cunkut ilk çocuğum 6ay dolana dek sadece anne sütü aldı ki gelişimi de gayet iyiydi yani 6 aylık bir çocuk bile sadece anne sütü ile doyuyor aslında. Ben çalışmayi düşündüğüm için biberona alıştırmak istedim ama vicdan yapıyorum şimdi deBen de aynı sorularla boğuşuyorum. Bana 3 saatte bir 30cc mama ver demişlerdi. Şimdi kafama göre uyandığı saatlerde 30 cc veriyorum. Yanında emziriyorum. Ama dediğiniz gibi ne kadsr emiyor bilemiyorum. Acaba gününe göre az mı mama veriyorum? Çok ağlıyor çünkü, aç belli ki. 19 günlüğüz. Siz 80 cc bir seferde mi veriyorsunuz? Yoksa bir günde toplam 80 cc mi?
Hanımlar ben mi yanlış yapıyorum hiç kaç cc yiyo hesaplamıyorum uyuyosa uyandırmıyorum ne bileyim aç olsa kalkar diyorum sütlerim fışkırmıyo da öyle bazen 40 cc mama yiyo iki kez filan inşallah aç bırakmıyorumdur 80 nasıl yiyor ya kusar benimki hemen
Ohoo sen de olmasan kim önden yaşayıp bizi aydınlatacaktıama kanamam kesildi demeni beklerdim hoaaff gayrı canıma yetti koca isterük
Çay kaşığıyla veriyorum buruşuyo öğk yapıyo ama yutuyo benimki de biberonda boğulup duruyo onu bi çözemedi
Mama tarifinde 90cc olması gerektiği yazıyor biz gunde 3 kez 90 cc yapıyoruz tabi hepsini içmiyor gunde 1 kez 80 içiyor bazen 30 bazen 50 içiyor ne kadar içerse artık yanlış anlaşılmış her seferinde 80 değil ayrıca anne sütünün bu kadar küçük bebeğe yetmemesi garip bence memedeki sütü bitiremiyorlar cunkut ilk çocuğum 6ay dolana dek sadece anne sütü aldı ki gelişimi de gayet iyiydi yani 6 aylık bir çocuk bile sadece anne sütü ile doyuyor aslında. Ben çalışmayi düşündüğüm için biberona alıştırmak istedim ama vicdan yapıyorum şimdi deBen de aynı sorularla boğuşuyorum. Bana 3 saatte bir 30cc mama ver demişlerdi. Şimdi kafama göre uyandığı saatlerde 30 cc veriyorum. Yanında emziriyorum. Ama dediğiniz gibi ne kadsr emiyor bilemiyorum. Acaba gününe göre az mı mama veriyorum? Çok ağlıyor çünkü, aç belli ki. 19 günlüğüz. Siz 80 cc bir seferde mi veriyorsunuz? Yoksa bir günde toplam 80 cc mi?
Canım Hayyalim öncelikle sakin ol olur mu ? Sen neleri aştin hey yavrum heyMaşallah diyeyim gerçekten sen çok azimlisin. Şu an gerçekten çok moralim bozuk, acayip enerjim çekilmiş hissediyorum. O kadar inancım vardı ki sadece memeyle besleyeceğime dair, şu an çok mutsuz hissediyorum. Dediğin gibi sadece stres anında memeye sarılıyor onun dışında tanımıyor. Süt sağmak üstüne çocuk bakmak çok zor gerçekten seni kutlarım.
Valla ben kapının önüne çıkamadım daha Birak marketi falanCanım biz kirkini beklemedik yirmi beş gunluktu sanırım öyle bir aşağıya indirdik hava aldırdık markete falan gittikben çok korkuyorum da eşim beni cesaretlendiriyor ama çocuk ordan gelince bir güzel uyuyor mis disardayken de uyuyor valla bana da iyi geliyor
Biz veriyoruz kuzum ama asitinin alınması gerekiyormuş azcık ısıtıyorum soğumadan veriyorum birde ağlarken sakın deneme soluk borusuna kaçabiliyormuş sakin bir anında deneKızlar 1 aylık bebeğe kakasını yapabilmesi için 1 çay kaşığı zeytinyağı verilir mi? Katılıyor yavrum sürekli meme istiyor bu sefer daha çok gaz birikiyor, uyumuyor sabahtan beri sürekli ağlıyor, acı elma yağını şu an alamam hızlı çözüm olabilecek bir şey bilen var mı aranızda
Uyuyor evet ama durtuyorum nefes aldiktan sonraBenimki meme ağzında oynuyor saatlerce. Yani sen memeden ayırınca ne yapıyor? Uyuyor mu, kendi kendine oyalanıyor mu yattığı yerde? Yoksa kucakta mı meme olmayınca?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?