2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
morelini bozma inan bu minnoşlar çılgın arkadaşım 5 aylıkken alıstırdı. boşver sağlığı yerınde olsun mama da öcü değil ki eminim senin sağdığın sütlerle baya idare ederain snr ek gıda geliyor ztn bu zor dönguden cıkarsn

Ben de kimyon çayı içeceğim artık. Kaynar suya 1 kaşık atıp, biraz daha kaynatıyorsun değil mi

Gündüüz hemen uykuya geçen çocuk gece olunca fal taşı gibi gözler açıık diğer beslenme saati geliyor zateen ne ara uyuyup uyandırcaz şimdii
Dün sabah 7 ye kadar anamızı ağlattığı için şu an uyadırsam mı diye düşünüyorum hiç istemiyorum uyandırmayı, çok korkuyorum ertesi sabaha kadar uyumayacak yine diye

Damlayı saat kaçta veriyorsun cnm?
Canım damlayı akşam 7 gibi veriyorum, kaçta vermek lazım acaba?

Ben de kimyon çayı içeceğim artık. Kaynar suya 1 kaşık atıp, biraz daha kaynatıyorsun değil mi
Ben bi cezbede suya bi tatlı kaşığı atıp içinde kaynatıyorum beş dk sonra süzüyorum. Limon ve şekerle içiyorum. hope2022 canım demlemek mi lazım bu çayı da?

Sen harikasın :))
Ilginc o zMN yapacak bir sey yok bir sure bekleyeceksin de ne zaman aliyor sonra.. doymaz 10dk ya ... yeni dogan olunca haliyle cene kuvvetlenmesi Gerek
Hayır alakası yok doymamakla önemli olan 10 dk da ne kadar aktif emdiği. Benm kız 3 günlükten beri max 10 dk emer hatta genelde 8dk da bırakır ama o arada sürekli emer. 3 haftada 1.200gr aldı bin şükür yani direk doymaz diyemeyiz annenin emmeyi takip etmesi gerek

Dün sabah 7 ye kadar anamızı ağlattığı için şu an uyadırsam mı diye düşünüyorum hiç istemiyorum uyandırmayı, çok korkuyorum ertesi sabaha kadar uyumayacak yine diye
6.30 ben pes ettim babasına bıraktım uyuduum. Oda emziği vermiş koymuş beşiğe çocugu 7.20 gece bi uyandım emzik hala ağzında gözler açık yatıyordu yavrum sabah başladı maceramız tabii bezi açarken bir tur kaka faslıı ile ortalık batırıldı dedim açmısım bari bi lavobanın altına tutuyuum ordan odaya geri götürürken işeye işeye gittik tabi sonra üzerimizi değiştirdik peşine kusma seansı onun bitmesini bekledik şimdi giyindik temizlendiik uslu uslu gözlerim gene kocaman açık yatıyoruz hayattan bir şey kaçırcam sanıyor heralde çocugum
Bu tarz çaylar yanmasın diye demleme yapın diyorlar ya canım benim bildiğim o şekilde. Ama tam doğrusu ne bilmiyorum

En güzel saatte veriyorsun ben ilk defa öğlen 3 de verdim bütün gece 2 saatte bir uyanmalar delirtti bizi

yok kuzm sana daha cok erken, gözleri ile senı tam takıbe başlasın acarsin. şimdi koysan dıkkatını cekmez
Kucuk kucuk kartlara bakmaya calisti ama yeterli degil sanirim. Yine kurarim 4 5 gune gececegim eve zaten . Koye geldim oğlanın findiklari dikilecekti :)))

Ay canim ne bilim :) cenesinin masaallahi var desene . :))) darisi benimkinin basina

Benim 1 saat emiyor. Doyunca bırakıyor sanirim . Tabi simdi birak cikar isleri basladi ama 1 saat emdiyorum. Bekleyip tekrqr memeye vermeye calistin mi. Memeyi degistirip ama
Direk uyuyor doyduktan sonra ne yapsam da emmez zorlayınca kızar ağlar hemen uyumak istiyor

Ilginc o zMN yapacak bir sey yok bir sure bekleyeceksin de ne zaman aliyor sonra.. doymaz 10dk ya ... yeni dogan olunca haliyle cene kuvvetlenmesi Gerek
Çiş kaka ve kiloya bakarsak doyuyor çünkü ben mama hiç vermedim hemşire gayet güzel kilo alımı demişti bide 10 dakika boyunca çok güçlü ve durmadan çekiyor göğsü yumuşatıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…