- 7 Mart 2022
- 100
- 113
- 33
Benimki de yok valla sendenimPazar günü buralar çok sakin herkes kocasyıla ilgileniyor heralde :) sanırım bir tek benimki çalışıyor
Olur kuşum olur her bebek aynı değil sabırAy canim ne bilim :) cenesinin masaallahi var desene . :))) darisi benimkinin basina
Benim bebeğim bazen 10 dakikadan az emiyor aktif bir şekilde, kilo alımı çok çok iyi çok şükür, bayağı doyuyor yani. Emerken ne kadar süt çektiklerini bilemeyiz.Ilginc o zMN yapacak bir sey yok bir sure bekleyeceksin de ne zaman aliyor sonra.. doymaz 10dk ya ... yeni dogan olunca haliyle cene kuvvetlenmesi Gerek
doymasa ağlar bence. benimki açken kuş yavrusu gibi sürekli açık ağız bi şeyler yakalamaya çalışıyorBenim bebeğim bazen 10 dakikadan az emiyor aktif bir şekilde, kilo alımı çok çok iyi çok şükür, bayağı doyuyor yani. Emerken ne kadar süt çektiklerini bilemeyiz.
canım bu her bebekten sonra oluyor ama özellikle ilk bebekte ilk 6-7 ay boşanmayı aklından geçirmeyen çok az kadın vardıBebekten sonra eşlerinin performansından memnun kalıp, evliliğin devamlılığına dair motivasyonunu kaybetmeyenlere ve hatta devamında çocuk sayısını arttıranlara selam olsun.
Allah daim etsin arkadaşlar ben şimdiden arada yok ayrımını düşünüyorum
Kaldı 5 ay desene. Dayanırız inşallahcanım bu her bebekten sonra oluyor ama özellikle ilk bebekte ilk 6-7 ay boşanmayı aklından geçirmeyen çok az kadın vardıkocalar göze frenkeştayn gibi görünüyor. her şey batıyor. sonra oturuyor. çocuk 2. evlilik gibi. hani evliliğin de ilk başında bi bocalama oluyor ya. sonra oturuyor. aynı işte
Hayırlı olsuna geldiler.. ya onlar gelince de işte diğerleri geliyor.. bugün kaynımın oğlu geldi ve hasta gelde dellenme.. sesi de değişik dedim abim (babası) salondan buraya geçmesin dedi bende yanındakilerin hiçbirini almam zaten bu tarafa dedim alınırlarsa alınsınlar el kadar bebek var evde getirmeyin işte hasta insanı ama yok! Çok sinirlerim bozukdemek tek değiliz var böyle cinsler
hareketli kuş
Eds nin parmak besleme kısmı bugün itibariyle bitti. Çünkü doruk memeyi tamamen reddetti ve sadece parmak emmek istemeye başladı.
Şimdi fincan beslemeye geçtim. Bu da çok zormuş, hep dökülüyor yerlere, üstüne. Nasıl baş edeceğim bilmiyorum3-5 gün sabredersem memeye kesin dönüş yapar diyor danışman. Ama pek umudum kalmadı…
:) canım bu anlayışsızlık terörü bir an önce bitmeli. Çok doğru diyorsun lohusa kadına kafana göre gidilmez, bebek strese giriyor. Rahatsız oluyor ama anlayan kim…
Kayınbabanlar gelmek için ne de güzel zaman seçmişler.
Kuru kayısı bende yiyeyim yaa çocuğum mahvoluyor resmenCanım bide kuru kayısı ye öyle ama 3-5 tane değil dün ben nerden baksan 20-25 tane yedim cocuk anında rahatladı. Bugünde yiycem bakalım
Şuan kocam kişisini mesela bir kaşık suda boğasım var..her hareketi batıyor.. bide bana 3.için yer yapmaya çalışıyor. Babasıgil var diye sessizim ama bunların hepsini not alıyorum acısı çok fena çıkacak..canım bu her bebekten sonra oluyor ama özellikle ilk bebekte ilk 6-7 ay boşanmayı aklından geçirmeyen çok az kadın vardıkocalar göze frenkeştayn gibi görünüyor. her şey batıyor. sonra oturuyor. çocuk 2. evlilik gibi. hani evliliğin de ilk başında bi bocalama oluyor ya. sonra oturuyor. aynı işte
Ayy süpermiş bende mi yapsam acaba şimdiKuzu adını ben taktım yaaa
Küveti ağzına kadar doldurdum bebeği içine soktum. Kafa boyun kısmından bi elimle destekleyip bi süre içinde tuttum, belden altını mıncırdım her yanını, baktım masaj tepki vermiyor
Çok hoşuna gitti ama kıyamam
bnmki de 10dk hatta daha az emdiği bile oluyor kilo almasıda iyi, burayı okuyunca panık olmuyor değilimBenim bebeğim bazen 10 dakikadan az emiyor aktif bir şekilde, kilo alımı çok çok iyi çok şükür, bayağı doyuyor yani. Emerken ne kadar süt çektiklerini bilemeyiz.
3.müHayırlı olsuna geldiler.. ya onlar gelince de işte diğerleri geliyor.. bugün kaynımın oğlu geldi ve hasta gelde dellenme.. sesi de değişik dedim abim (babası) salondan buraya geçmesin dedi bende yanındakilerin hiçbirini almam zaten bu tarafa dedim alınırlarsa alınsınlar el kadar bebek var evde getirmeyin işte hasta insanı ama yok! Çok sinirlerim bozuk
Kuru kayısı bende yiyeyim yaa çocuğum mahvoluyor resmen
Şuan kocam kişisini mesela bir kaşık suda boğasım var..her hareketi batıyor.. bide bana 3.için yer yapmaya çalışıyor. Babasıgil var diye sessizim ama bunların hepsini not alıyorum acısı çok fena çıkacak..
bnm 6 sene önceki halım sanki ben yazmısım ama gel görki bu sefer güneşi tek bırakmim vicdan azabına gireceksin öylede deli öylede manyağızBebekten sonra eşlerinin performansından memnun kalıp, evliliğin devamlılığına dair motivasyonunu kaybetmeyenlere ve hatta devamında çocuk sayısını arttıranlara selam olsun.
3.müokdr yazılandan tek bu beynımde çınlıyor
bnm 6 sene önceki halım sanki ben yazmısım ama gel görki bu sefer güneşi tek bırakmim vicdan azabına gireceksin öylede deli öylede manyağızyine cocuk için
Canımm çok haklısın ama maalesef eş kişilerinin çoğu böyleBebekten sonra eşlerinin performansından memnun kalıp, evliliğin devamlılığına dair motivasyonunu kaybetmeyenlere ve hatta devamında çocuk sayısını arttıranlara selam olsun.
Güneş için isteyebilirim evet ama böyle babalık yapan adama değil ama 2. çocuklara eziyet ı ıh iyice düşünmüyorum. Bu yaşadıklarımı nasıl unuturum bilmembnm 6 sene önceki halım sanki ben yazmısım ama gel görki bu sefer güneşi tek bırakmim vicdan azabına gireceksin öylede deli öylede manyağızyine cocuk için
Başkasının çocuğunu mu doğurdum hissi bana da sıklıkla gelmekte. Hayır yani bebek isterken isteniyor da, bu bir bebe, ağlayacak. Ne olmasını beklersin ki. Daha yazılabilecek çok şey var da, neyse. Anladım çiçeğim demek istediklerini..Canımm çok haklısın ama maalesef eş kişilerinin çoğu böyleben oğlum doğduğunda ağlayarak sanki başkasının çocuğunu doğurdum demiştim o derece fenaydı. Şimdi işleri çok yoğun gözüme görünmüyor zaten beklentimi sıfıra indirdim kendim ve oğlum için doğurdum ben eşim yıllardır istiyordu ben kendimi ne zaman hazır hissettiysem o zaman tamam dedim. Çünkü kadın hazır olmadan asla yapılmaması gereken bir şey çocuk. Beklentimi sıfırladım eşimden. Hal böyle olunca kızı alıp gezdirmesi susturmaya çalışması yada herhangi birşey yapması beni tatmin etmeye yetiyor. Biraz uzun olucak ama bir büyüğüm bana insanlardan beklentilerimiz için bir cümle kurdu ve aşırı etkilendim dedi ki “elindeki elma ağacıysa ve güzel elmalar veriyosa tadını çıkar ondan armut vermesini beklersen sadece üzülürsün” şu cümleyi duyduğumdan beri eşimin verebildiklerinin tadını çıkarmaya çalışıyorum tabii her zaman bu sakinlikte olmuyorum ama bu cümle aklıma her geldiğinde dönüp gidiyorum çünkü elmalarım güzel ama armut maalesef yok :) bilmem anlatabildim mi
arada ayarları bozuluyor hepsinin, ama bizde cok safız snr hemn bi unutma bi gevseme oluyoruz. bnde dr. a gitmiştm yumurtalar nasıl diye rahim filmi cekelim yumurtaların azalmış vitamın vericm dediği ay oldu, hazırmıydm bilmıorm bnm lohusa depresyonunu cok ağır boyutta geçiyor öyle böyle değil. aslında kardeşlik kavramına hiç inanmıyorum helede onların zmnında ne olur bilmiyorum ama yınede oğlum için yaptm inşallah güzel anlaşırlar.Adam ýer yapmaya çalışıyor kız olursa adı şu olabilir diye bende baktım öyle. 1 ay önce yaşadıklarımı unutmam lazım önce dedim sana göre hava hoş.. babasıgilden mi arkalanıyor napıyor. Ama hepsini yazıyorum soracam hesabını.. birikiyor böyle
bizde de annem sagolsun herseyi yaptigi icin ve kocama yaptirmaidgi esimde biraz korkuyor kucagina almaya vs. annem kizar bisi der dieBebekten sonra eşlerinin performansından memnun kalıp, evliliğin devamlılığına dair motivasyonunu kaybetmeyenlere ve hatta devamında çocuk sayısını arttıranlara selam olsun.
Heeeh aynen bak çalışıyorsa çalışsın arkadaş her akşam kesintisiz uykusunu uyuyor mu uyuyorbizde de annem sagolsun herseyi yaptigi icin ve kocama yaptirmaidgi esimde biraz korkuyor kucagina almaya vs. annem kizar bisi der die
mesela alti degiscek , hadi askim sen degistir diyorjm, adam ok yapicak , bizimkiler basliyor zaten calisiyor yoruluyor , ben yaparim diyor annem . bende dedim karismayin yapsin. bir bag kursunlar. sabah aksam calisiyor bir kac saat goruyor cocugunu yapicak tabikide.
boyle boyle adamin bir sure sonra birseyleri yaomak aklina bile gelmicek. 6 ay sonra bizimkiler gidince ozaman ben adama bilenip durcam yapmiyor die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?