2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ilginc o zMN yapacak bir sey yok bir sure bekleyeceksin de ne zaman aliyor sonra.. doymaz 10dk ya ... yeni dogan olunca haliyle cene kuvvetlenmesi Gerek
Benim bebeğim bazen 10 dakikadan az emiyor aktif bir şekilde, kilo alımı çok çok iyi çok şükür, bayağı doyuyor yani. Emerken ne kadar süt çektiklerini bilemeyiz.

Benim bebeğim bazen 10 dakikadan az emiyor aktif bir şekilde, kilo alımı çok çok iyi çok şükür, bayağı doyuyor yani. Emerken ne kadar süt çektiklerini bilemeyiz.
doymasa ağlar bence. benimki açken kuş yavrusu gibi sürekli açık ağız bi şeyler yakalamaya çalışıyor ama emerken 5 dk ancak emiyor. kilo alımı da iyi maşallah

canım bu her bebekten sonra oluyor ama özellikle ilk bebekte ilk 6-7 ay boşanmayı aklından geçirmeyen çok az kadın vardı kocalar göze frenkeştayn gibi görünüyor. her şey batıyor. sonra oturuyor. çocuk 2. evlilik gibi. hani evliliğin de ilk başında bi bocalama oluyor ya. sonra oturuyor. aynı işte

Kaldı 5 ay desene. Dayanırız inşallah

Hayırlı olsuna geldiler.. ya onlar gelince de işte diğerleri geliyor.. bugün kaynımın oğlu geldi ve hasta gelde dellenme.. sesi de değişik dedim abim (babası) salondan buraya geçmesin dedi bende yanındakilerin hiçbirini almam zaten bu tarafa dedim alınırlarsa alınsınlar el kadar bebek var evde getirmeyin işte hasta insanı ama yok! Çok sinirlerim bozuk
Canım bide kuru kayısı ye öyle ama 3-5 tane değil dün ben nerden baksan 20-25 tane yedim cocuk anında rahatladı. Bugünde yiycem bakalım
Kuru kayısı bende yiyeyim yaa çocuğum mahvoluyor resmen
Şuan kocam kişisini mesela bir kaşık suda boğasım var..her hareketi batıyor.. bide bana 3.için yer yapmaya çalışıyor. Babasıgil var diye sessizim ama bunların hepsini not alıyorum acısı çok fena çıkacak..

Ayy süpermiş bende mi yapsam acaba şimdi gerçi uyuyor ama bakalım uyansın evde kimse olmazsa yapmaya çalışayım

bnmki de 10dk hatta daha az emdiği bile oluyor kilo almasıda iyi, burayı okuyunca panık olmuyor değilim

3.müokdr yazılandan tek bu beynımde çınlıyor

bnm 6 sene önceki halım sanki ben yazmısım ama gel görki bu sefer güneşi tek bırakmim vicdan azabına gireceksin öylede deli öylede manyağızyine cocuk için

3.müokdr yazılandan tek bu beynımde çınlıyor

Adam ýer yapmaya çalışıyor kız olursa adı şu olabilir diye bende baktım öyle. 1 ay önce yaşadıklarımı unutmam lazım önce dedim sana göre hava hoş.. babasıgilden mi arkalanıyor napıyor. Ama hepsini yazıyorum soracam hesabını.. birikiyor böyle

bnm 6 sene önceki halım sanki ben yazmısım ama gel görki bu sefer güneşi tek bırakmim vicdan azabına gireceksin öylede deli öylede manyağızyine cocuk için

Hakkaten oğlumun ben arabanın arkasında neden tek oturuyorum. Herkesin kardeşi var benim neden yok sözleri 2.ye daha çok itti uzun süre de olmadı zaten tam ümidi kestiğim anda hamile kaldım aradan 8 sene geçmişti artık.. iyiki doğurmuşum çok şükür ama babasına tahammülüm yok şuan

Canımm çok haklısın ama maalesef eş kişilerinin çoğu böyle ben oğlum doğduğunda ağlayarak sanki başkasının çocuğunu doğurdum demiştim o derece fenaydı. Şimdi işleri çok yoğun gözüme görünmüyor zaten beklentimi sıfıra indirdim kendim ve oğlum için doğurdum ben eşim yıllardır istiyordu ben kendimi ne zaman hazır hissettiysem o zaman tamam dedim. Çünkü kadın hazır olmadan asla yapılmaması gereken bir şey çocuk. Beklentimi sıfırladım eşimden. Hal böyle olunca kızı alıp gezdirmesi susturmaya çalışması yada herhangi birşey yapması beni tatmin etmeye yetiyor. Biraz uzun olucak ama bir büyüğüm bana insanlardan beklentilerimiz için bir cümle kurdu ve aşırı etkilendim dedi ki “elindeki elma ağacıysa ve güzel elmalar veriyosa tadını çıkar ondan armut vermesini beklersen sadece üzülürsün” şu cümleyi duyduğumdan beri eşimin verebildiklerinin tadını çıkarmaya çalışıyorum tabii her zaman bu sakinlikte olmuyorum ama bu cümle aklıma her geldiğinde dönüp gidiyorum çünkü elmalarım güzel ama armut maalesef yok :) bilmem anlatabildim mi

Kızlar bugün biogaia yı d vitamini ile birlikte verdim. Ikınıp duruyor sabahtan beri. İkisini birlikte vermemle alakalı olabilkr mi

Güneş için isteyebilirim evet ama böyle babalık yapan adama değil ama 2. çocuklara eziyet ı ıh iyice düşünmüyorum. Bu yaşadıklarımı nasıl unuturum bilmem
Başkasının çocuğunu mu doğurdum hissi bana da sıklıkla gelmekte. Hayır yani bebek isterken isteniyor da, bu bir bebe, ağlayacak. Ne olmasını beklersin ki. Daha yazılabilecek çok şey var da, neyse. Anladım çiçeğim demek istediklerini..
bizim elma ağacı bu ara elma bile vermiyor, anlarsın ya..

arada ayarları bozuluyor hepsinin, ama bizde cok safız snr hemn bi unutma bi gevseme oluyoruz. bnde dr. a gitmiştm yumurtalar nasıl diye rahim filmi cekelim yumurtaların azalmış vitamın vericm dediği ay oldu, hazırmıydm bilmıorm bnm lohusa depresyonunu cok ağır boyutta geçiyor öyle böyle değil. aslında kardeşlik kavramına hiç inanmıyorum helede onların zmnında ne olur bilmiyorum ama yınede oğlum için yaptm inşallah güzel anlaşırlar.

bizde de annem sagolsun herseyi yaptigi icin ve kocama yaptirmaidgi esimde biraz korkuyor kucagina almaya vs. annem kizar bisi der die

mesela alti degiscek , hadi askim sen degistir diyorjm, adam ok yapicak , bizimkiler basliyor zaten calisiyor yoruluyor , ben yaparim diyor annem . bende dedim karismayin yapsin. bir bag kursunlar. sabah aksam calisiyor bir kac saat goruyor cocugunu yapicak tabikide.

boyle boyle adamin bir sure sonra birseyleri yaomak aklina bile gelmicek. 6 ay sonra bizimkiler gidince ozaman ben adama bilenip durcam yapmiyor die

Heeeh aynen bak çalışıyorsa çalışsın arkadaş her akşam kesintisiz uykusunu uyuyor mu uyuyor ne bu yani ben bu çocuğu kendime mi yaptım

Gebeliğimin ne kadar zor ve yıpratıcı geçtiğini biliyorsunuz az çok. Sadece bana değil onun için de öyleydi.
Bana önceki gün diyor ki, karnındayken daha kolaydı diyecek söz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…