Allah kurtarsinValla bizde 3 haftdır var
Kesin
Aslında doğuma göre 9. Haftası bitti.
40 haftaya göre bakınca 5. Hafta bitti.
Anlayacağın Kesin ataktaydık zaten, double atak haftası
Biz suan yasamadik da o da korkulu ruyam olur filan diye :)Katlanır küvet ve kova birden katlanıyor ve islaniveriyor yerler aman dikkat her yer su oldu
Bunu ben de merak ediyorumKizlar emme suresini 4saatte bir ne zaman cikarttiniz 1 ay ustu olan bebislere soğuyorum
Aynı döngüdeyiz bizde hep bide bu ara fazlasıyla kucak kucağa ondan oturuyoruz bu şekilde bu aralarÇok şükür ikimizde iyiyiz sadece yoğun bi tempoda olduğumdan fazla telefonu elime alamıyorum malum durmadan emzir bez değiştir uyut döngüsündeyim izin verdiği takdirde insani ihtiyaçlarımı giderebiliyorumsen nasılsın bebeğin nasıl iyi misiniz
Ya 1 aydır uğraş veriyorum hepimiz gibi. Meme reddi sadece yenidoğan olarak düşünme 6 aylık bir bebekte meme reddi yapabiliyor. Ve bence bir kaç kez vermeyle meme reddi olmaz. Basından beri biberon kullanıyoruz, eds yöntemş denedim, kaşık denedim hepsinş denedim. Ben mama veriyorum takviye. Bıraktım ama uğrasmakla çocugun büyğmesine odaklanıyorum benide emiyor biberonlada yiyorKızlar yaa kaşık biberon meme reddi yapar mı? Bebiş 1 saattir ağlıyor, memeye takıyorum istemedi kıvranır gibi itti vs, gaz sancısı var sandım ama sonra sağdığım sütten verdim kaşık biberonla kana kana içti yine sustu. Acaba kaşığa alışıp memeyi bırakır mı ya çok panik oldum
Canım kaşık biberonu ben yanlış mı kullanıyorum acaba? Üst damağın altına yerleştiriyorum. Enjektör gibi. O emme hareketi gibi yaparken yavaş yavaş aktarıyorum. Nette dilinin altına koyun falan gibi bir şey gördüm bu zamana kadar hep yanlış mı kullanımışımAynı döngüdeyiz bizde hep bide bu ara fazlasıyla kucak kucağa ondan oturuyoruz bu şekilde bu aralar
Ya 1 aydır uğraş veriyorum hepimiz gibi. Meme reddi sadece yenidoğan olarak düşünme 6 aylık bir bebekte meme reddi yapabiliyor. Ve bence bir kaç kez vermeyle meme reddi olmaz. Basından beri biberon kullanıyoruz, eds yöntemş denedim, kaşık denedim hepsinş denedim. Ben mama veriyorum takviye. Bıraktım ama uğrasmakla çocugun büyğmesine odaklanıyorum benide emiyor biberonlada yiyor
Tam olarak nasıl bilmiyorum amaCanım kaşık biberonu ben yanlış mı kullanıyorum acaba? Üst damağın altına yerleştiriyorum. Enjektör gibi. O emme hareketi gibi yaparken yavaş yavaş aktarıyorum. Nette dilinin altına koyun falan gibi bir şey gördüm bu zamana kadar hep yanlış mı kullanımışım
ben sleepy hiç beğenmedim ya. prima kullandım kızımda sonra molpede döndüm. primadan sonra en iyisi molped bence. ama bebekten bebeğe değişir. oğlumda da biraz büyünce primadan molped e geçerim. prima aşırı pahalı zaten
Ben saat artırma yada azaltma yapmıyorum genelde uyandığında hemen veriyorum gündüz de aynı şekilde. Bazen çok uyanık kalıyor çabuk sindiriyor hemen istiyor bazen 5dk emil bırakıyor o sebeple ben her daim emzirmeye hazırımKizlar emme suresini 4saatte bir ne zaman cikarttiniz 1 ay ustu olan bebislere soğuyorum
Aynıııı kollarım koptuDurmuyor ve uyumuyorrrr
45 günlüğüz ben artık geceleri kendi haline bıraktım ne zaman uyanır ağlarsa o zaman emziriyorum 2-4 saat arası uyku süreleri bende dinleniyorum sütüm de arttı böyle yapıncaKizlar emme suresini 4saatte bir ne zaman cikarttiniz 1 ay ustu olan bebislere soğuyorum
Canım, evet dilinin altına koyulacakmışTam olarak nasıl bilmiyorum ama
Hastanede yatarken yenidoğan hemşiresi bebeğin dilinin altına yerleştirmekten bahsetmişti. Bebek o şekilde kendi emiyormuş galiba canım
Bir araştır bakalım
Ben 15 günden sonra başladım ne zaman isterse o zaman diye sarılık yoktuKizlar emme suresini 4saatte bir ne zaman cikarttiniz 1 ay ustu olan bebislere soğuyorum
Ben de mama takviye veriyorum hem emziriyorum şükür meme reddi vs olmadı ama şöyle oluyor biberondan sonra çocuk memeyi yanlış emiyor sesten anlıyorum çıkarıp tekrar veriyorumAynı döngüdeyiz bizde hep bide bu ara fazlasıyla kucak kucağa ondan oturuyoruz bu şekilde bu aralar
Ya 1 aydır uğraş veriyorum hepimiz gibi. Meme reddi sadece yenidoğan olarak düşünme 6 aylık bir bebekte meme reddi yapabiliyor. Ve bence bir kaç kez vermeyle meme reddi olmaz. Basından beri biberon kullanıyoruz, eds yöntemş denedim, kaşık denedim hepsinş denedim. Ben mama veriyorum takviye. Bıraktım ama uğrasmakla çocugun büyğmesine odaklanıyorum benide emiyor biberonlada yiyor
Ben başından beri molfix kullanıyorum öneririmKizlar ben de hamileyken 1 no prima premium almistim gercekten en iyi bez o.hem beden olarak buyuk, hem emici hem de pisik yapmiyor.
2 cocugumda teni asiri hassas ve garanti olsun diye prima premium almistim bu bebegime de..ancak devaminda deneyrek daha uygun bir beze gecerim diye dusunmustum 2 no ve 3 no sleepy almstim. Ancak sleepy sanki kizariklik ypti gibi daha yeni basladim ama emiciligi de bence cok iyi degil gibi kakalar primada daha alta geciyordu.
Ilk cocugimda prima premium disinda molfixi begenmistim hic pisik yapmayan bir o vardi bir de goon yapmamisti
Primanin aktifi bile yapmisti.
Simdi sanirim molfix ya da goon deneyecegim
Hassas ciltli bebegi olanlar icin belki ise yarar diye paylasmak istedimm
Evet ben de bazen bekliyorum ama esim sakin 3 saati gecirme, hollanda da kimsemiz yok, cocugu hasta etmeyelim, kucuk kalmasin diye diye bezdirdi benibende cogunlukla boyle yapiyorum ama kendisinin uyanmasini bekliyorum. 2.5-3 saatte bir uyaniyor.
Sadece meme de uyuya kaliyor sipa, o yuzden bende alt degsitirip diger memeye geciriyorum.
Genelde tekrar uyuya kaliyor , biraz mama ile destekliyorum.
Cankm bugün bizim gazda pik yaptı badem yagını nasıl kullanıyorsunBenim bebe de 1 aylık oldu 12 Ekim itibari ile bebeyi emzirirken 5 dakikada 3 dakikada bir gaz oluyor badem yağı vermeden rahatlayamıyor çocuk gaz beni helak etti sütüm bir anda çok geliyor ondan mı oluyor sağmaya da üşeniyorum bilemiyorum.
Iki bebeli yaşları yakın olan annelere sorum var bebek arabası işini nasıl yaptınız şimdilik puset sonrası için ikisini de taşıyacak bir araba lazım ama ağır da olmaması lazım lütfen bilen bulan yeşillendirsin.
Kiyamam damla etki etsede sancilari dinse bebisinizinCanım iki meme arasında alt değiştirme olayını ben de yapıyorum çünkü hiç sevmiyor alt değiştirmeyi uyanıyor. Zorluyorum elimden geldiğince ama etkin emdiğini düşünmüyorum yine de. Üstüne bir de son 2 gündür şiddetli kolik sancıları başladı. Biogaia kullanıyorduk iyi gelmişti, damla bitti 2 gün vermedik, hemen başladı sancılar. 2 gün önce tekrar başladık ama düzelmediböyle olunca memede de durmuyor sancıdan kıvranırken
Canim o mesaji yazdiktan sonra buraya girip tekrar yazmaya vakit bulamadim, gunler cok yogun geciyorCanım bu mesajını okudum şimdi, bizde de kusma ve burun tıkanıklığı var. Doktora götürebildin mi? Ne söyledi bunlar reflü belirtisi miymiş?
aslinda esin bunu bir hemsire veya dr dan duysa bence ikna olurEvet ben de bazen bekliyorum ama esim sakin 3 saati gecirme, hollanda da kimsemiz yok, cocugu hasta etmeyelim, kucuk kalmasin diye diye bezdirdi benisaat kuruyorum bazen mecbur. Aslinda bana soylenen artik geceleri bebek uyanmazsa 4-5 saate kadar illa uyandirmaniza gerek yok seklindeydi (bebek haftalik gelisimene gore boyle dediler) ama malesef uygulayamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?