2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldm 29 günlük anneyim bebeğim asla emip uyumuyor hep meme istiyor en fazla 10 dk uyuyup uyanıyor mama takviyesi yapıyorm bazen ozaman uyuyor sizde doymadığı içinmi uyumuyor iki memeyide emiyor ama uyumuyor sizin bebeklerde böyle mi ne zaman emip uyucak diye dualar ediyorum

İyi akşamlar arkadaşlar sezeryan olanlar yara izi için hangi kremi kullandiniz ve ne kadar süre kullandınız
Ben Fito kullandım çok düzenli kullanmadım ama bir hafta sonra kontrol de Dr dikişin kaynamış demişti eşim annem falan bişey kalmamış ince bir çizgi gibi duruyor dediler ben bakamıyorum hiç

Bende öyle memeyi başta bi algılamaya çalışıyor öyle emiyor sıpa

Her bebek farklı canım benim ilk bebeğim kolik ti ve çok az uyuyordu çok sık uyaniyordu ama 10 dk uyuyorsa çok az gerçekten mama verince uykuya kolay geçiyorsa takviye olarak verilebilir önemli olan anne sütünü de bı yandan almasi bence oğlum biberon verdiğimizde emmeyi reddediyordu o yüzden ben sadece emzirmistim

Benimki suan 2bucuk 3 saatte bir istiyor bazen 1 saatte istiyor ama ortalam 2 bucuk 3 saat arasi. Ama emme suremiz bizim en az 45 dk. Az cene kuvvetlendi ama 26gjnluk icin yeterli cene kasi mi bilmiyorum. Emzik vermedim sadece anne sutu ne yapsam bilmiyorum

benmki doydugu halde meme istiyor bazen o zamanlarda ben kisa sureli emzik veriyorum. yoksa emzirdikce kusuyor bu seferde

cnm artık siz sarılık dönemini atlattınız memene güven sık sık emzir, süt sağmaya başladıkca biberon kaşık herhangı birşey artk bebeğin aklını karıstırıcak ve herbırının emme seklı farklı olduğundan memeyı emme gücün azalıcak. hanı hiç emmezseydi evet kaşık kullanabilirdin ama emiyor. bna kalırsa sadece emzir daha hızlı kilo alıcak görürsün

Sleepynin yaptığı pişik hala geçmedi yara gibi kaldı öyle primaya geçtim ben de ama daha ekonomik bir şey varsa ona geçeceğim
molfiks canım molped yazmışım kızımda sıkıntı yaşadık bebekten sonra beslemeye başladım tekrar ona migros’un minies diye bi bezini aldım denemek için gayet iyi çıktı ama daha küçüklerde nasıl bilmiyorum oğlumda prima kullanıyorum hala onlar da abarttı fiyatları da yapacak bir şey yok istersen migros’u dene. kızım büyük ondan denedim de oğlana cesaret edemedim ben

Durmuyor ve uyumuyorrrr
Aynı durumdayız
Canım normalde gün içinde daha fazla verirdim dün sadece 2kere verdim kaşık biberonu ve akşama korkunç ağladı. Hatta gaz sancısı sandım ben, memeyi itiyor, çekiyor bir şeyler yapıyor vs. Sonra bir süt ısıtayım bakayım dedim ve mememde süt olmasına rağmen onu içince aydım mevzuya bazen ben dinleniyorum annemler kaşıkla veriyordu sağdıklarımı çok iyi oluyordu. Nolcak şimdi

Çok sevindim canım, ben de korktum reflü mü diye. Benimkinin burnunu serum fizyolojikle açıyorum, yine de ses geliyor, tıkalı oluyor yani. Şimdi nebülizatör aldım, içine serum fizyolojik koyup, burnuna tutuyorsun. Ama cesaret edip, kullanamadım. Kullanma klavuzunda doktora sormadan kullanmayın yazıyor. Poff ne zor ya gece kusacak diye de aklım gidiyor dediğin gibi. Çok geçmiş olsun canım. İnşallah tamamen biter kusmaları.

Bu çocuk kucağımda mışıl mışıl uyuyor, yatağında asla. Geceleri de memeyi veriyorum yanımda yatırıyorum ama çok riskli, çok korkuyorum. Ama yanıma yatırmasam ben hiç yatamıyor olacağım. Nasıl uyutucam bu bebeği yatağında bir şeyler yanlış mı gidiyor? Ben bu konuda yalnız mıyım? Sırtım koptu, uzanmak istiyorum 10 dakika da olsa

Hayyal kuzum acaba silikon göğüs ucu mu taksan biberon gibi sert diye alabilir diye düşündüm en azından süt sağ ısıt derdinden kurtarır..
Canım Doruk’a yeni güncelleme geldi biberonu reddediyor çok süt gelen parmak tipli bişdy lazım ona
Canım valla kendimden çok ona eziyet ettim sanırım 3 gün resmen hiç kilo almamış, şimdilik sadece onun gelişimine adadım kendimi. Varsın süreç böyle ilerlesin. Yarın sabah ten tene teması deneyeceğim Haklısın neler geldi geçti hemen unutma eğilimine geçiyoruz işte herşey hemen olsun istiyoruz.
Yapma ben de ne bulsam ağzıma atıyorum yoksa onun sıkıntısını mı çektim kaç zaman
anurkoc bebeğim bak iki foto ekliyorum biri yenidoğan aparatına kızı koyduğum hali diğeri de kanguruda :) Eki Görüntüle 3160910 Eki Görüntüle 3160911
Ay maşallah
Evet canım gerçekten büyüdükce daha güzel tutacak bak gördün mü danışman da söylemiş siz neler aştiniz Dorukla bu da geçecek
İnşallah papatyam bir an gaflete kapıldım işte. Şimdi şimdi toparladım öncelik yavrumun rahatlığı. O huzurlu olsun da.

Yavrucuk senin kokunu istiyor demek ki doruk yerinde yatmak istemeyince yastığımı ona verip kenarına kıvrılıyorum daha kolay uyuyor.

İçeride yaptığı hareketleri sana gösteriyor annesi o ellerle kollarla canım gelinim

Aynen kıyamadım kundak yapmaya doğduğunda, şimdi yapsa mıydım diyorum yüzünü çize çize uyandırıyor kendini cadı

Yatağı ısıtıp koyun demişti hope2022 canım öyle dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…