2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Birde benim listemde natural flavors yazıyor yani tüm doğala özdeş aromalar yani paketli herşey dimi Hiçbirini yemiyorum artık sanırım böyle olacak bebişim rahatladı bunlardan sonra cips çikolata kekler kola meyve suları hep yalan oldu

İçeride yaptığı hareketleri sana gösteriyor annesi o ellerle kollarla canım gelinim
Aaaa gerçekten ne çekmiştim
İçerde de durmuyordu bu çocuk

Aynen kıyamadım kundak yapmaya doğduğunda, şimdi yapsa mıydım diyorum yüzünü çize çize uyandırıyor kendini cadı
Azalıyor biraz daha ama o kontrolsüz kol hareketleri ne zaman bitecek bilmem
Kundak kesinlikle şarttı benim de yaram o
Geçen gün radikal bi kararla bulgur pilavı yapayım süt de yapar dedim. Kızın ağlama krizleri gaz sancıları izin vermeyince korktum yapamadım. iyi giderdi He karabuğday yetimi tutmasa da fena değil
2. Ay bitiminde yüz çizmeler bi tık azalıyor neyseki. önceden güneş de gözünü çıkarmaya kalkıyordu

Benimkide kundağı asla kabul etmiyor hatta doğar doğmaz alışsın diye kundakladık onda bile bağrış çığrış bezini değiştirirken bile zıbınıyla kollarını sabitliyorum haykırıyor hiç sevmiyor

Memeyi ağlayarak bırakıp tekrar aranma, ağlarken kızarma bunlar kolik belirtisiymiş. Kolik benim bebe sanırım ya asla uyumuyor. Mamayı bastık şimdi hala meme istiyor, versem kusacak. Uzanmak istiyorum. Siz gün içinde uyutup iş yapabiliyor musunuz?

kiz analari :) bebelerinizin vulvalarinin dudaklarini nasil temizliyorsunuz ? kulak cubuguyla temizleyeyim diyorum ama daha iyi bir yontemi olan varsa onuda denemek isterim

kiz analari :) bebelerinizin vulvalarinin dudaklarini nasil temizliyorsunuz ? kulak cubuguyla temizleyeyim diyorum ama daha iyi bir yontemi olan varsa onuda denemek isterim
Of ben de çok muzdaribim. Ben cesaret edemedim çok ani hareketler yapıyor altı açıkken. Popişini normal temizlerken bile zorlanıyorum resmen bacaklarını kitliyor ve açmıyor.

Söylediğin aralık çok iyi. Benmki geceleri kalktığında keyfini bozmadan 5 dk emip kucakta uyuduğu için yatağına almam yarım saati buluyor yarım saat sonra tekrar kalkıyor zaten. Gündüz de 10 dk emer bir buçuk saate tekrar emer yani tamamen onun keyfi. Şöyle uzun uzun emse de biraz uzun tok kalsa
Ben çoğu işimi ya kucakta ya da kanguruya koyup yapıyorum sadece bi ara saat 2 gibi bi uykusu oluyo yanına fön makinesi sesi açıyorum o arada da çamaşır as topla işini yapıyorum şuan bile kucağımda ve hala ağlıyor

Öyle uyusa can kurban, illa meme ağzında olacak, yatarken inanılmaz canımı yakıyor emmesi
Oy kuzum ya… parmağınla dudaklarını düzeltiyor musun belki öyle daha az canın acır.
gazdan korkmayan beri gelsin Nurcum. Sorun olmuyor değil mi sonrasında? Ben geçen gün karnabahar yedim zavallı dorukcuk gaz makinesine dönüştü ne sancı çekti yavrum

Yok canım bulgur bana dokunmuyor

Kucağının sıcaklığına alısmıstır belki. Üzerine örteceğin battaniyeyi peteğin üzerine koy ısınsın ona sarıp yatağına yatırmayı dene bir bizde işte yarıyor sendede yarar inşallah.

Canım bide uzun süre eğer memede durursa oda gaz problemi yapıyor. Hemşire bana arada gazını çıkar sonra emzirmeye devam et dedi. Hava yutuyorlardır ister istemez o emme anında. Emzik tutturmaya çalış sen birde
Yaa desene çocuk annesinin parmağının bağımlısı olduu aldı tabi annesinin tadını süt bahane küçük beye bol bool teninde tut minik kuşu Doruk beyde hızla kilo almaya devam ediyor büyüdükce sığmayacaklar kucaklarımıza tadını çıkaralıım
Saç çekme versiyonu var bide bunun
Yatağı ısıtıp koyun demişti hope2022 canım öyle dene istersen
Aynen hatta bazen kucakta uyuturken yastıkla tutuyoruz ya hiç ısısı kaçmasın diye o yastıkla koyuyoruz yastıgına
Ay o hatayı bende yaptım mahvoldu cocuk. Ama abur cuburu yeme dene bak rahatlayacak cocuk

Ah o emziği bir tutsa beni özgür bırakacak da aynen dün emzirmedim gece sadece koynuma aldım, uyudu sıpa. Biraz önce korkuyla uyandım, iyi ki ezmedim ya battaniyeyi ısıtmayı deneyeceğim

Dudaklarda sorun olmuyor ama ben yatarken daha yukarıda kaldığım için sündürüyor memeyi ucunu çekiştiriyor inanılmaz canım yanıyor.

Saçımız çekilecek kadar yok suan ama uzayınca onu da yapacak akıllı bıdık
Az önce kendine yumruk atıp ağlayarak uyandı

Valla öyle oldu canım yanağını yanağıma koyup durmayı çok seviyor, -Sunshine tavsiyesi
Ten tene teması da anneannesi sabote etmezse bugün yapcam
Annelik tuhaf bişey hem hemen büyüsün istiyorsun hem de doya doya minikliğinin tadını çıkarmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…