Aaaa gerçekten ne çekmiştimİçeride yaptığı hareketleri sana gösteriyor annesi o ellerle kollarlacanım gelinim
Azalıyor biraz daha ama o kontrolsüz kol hareketleri ne zaman bitecek bilmemAynen kıyamadım kundak yapmaya doğduğunda, şimdi yapsa mıydım diyorumyüzünü çize çize uyandırıyor kendini cadı
Geçen gün radikal bi kararla bulgur pilavı yapayım süt de yapar dedim. Kızın ağlama krizleri gaz sancıları izin vermeyince korktum yapamadım. iyi giderdi HeKocam cips yerken bende kendime baharatlı bulgur pilavı yaptım bu aşk değilde neKimse için yapmayacağımız şeyler yapıyoruz analık ne garipmiş dostlar
-Sunshine Mehmet beyde kendine yumruk atmayı çok seviyor
Benimkide kundağı asla kabul etmiyorAaaa gerçekten ne çekmiştim
İçerde de durmuyordu bu çocuk
Azalıyor biraz daha ama o kontrolsüz kol hareketleri ne zaman bitecek bilmem
Kundak kesinlikle şarttı benim de yaram o
Geçen gün radikal bi kararla bulgur pilavı yapayım süt de yapar dedim. Kızın ağlama krizleri gaz sancıları izin vermeyince korktum yapamadım. iyi giderdi Hekarabuğday yetimi tutmasa da fena değil
2. Ay bitiminde yüz çizmeler bi tık azalıyor neyseki. önceden güneş de gözünü çıkarmaya kalkıyordu
Of ben de çok muzdaribim. Ben cesaret edemedim çok ani hareketler yapıyor altı açıkken. Popişini normal temizlerken bile zorlanıyorum resmen bacaklarını kitliyor ve açmıyor.kiz analari :) bebelerinizin vulvalarinin dudaklarini nasil temizliyorsunuz ?kulak cubuguyla temizleyeyim diyorum ama daha iyi bir yontemi olan varsa onuda denemek isterim
Söylediğin aralık çok iyi. Benmki geceleri kalktığında keyfini bozmadan 5 dk emip kucakta uyuduğu için yatağına almam yarım saati buluyor yarım saat sonra tekrar kalkıyor zaten. Gündüz de 10 dk emer bir buçuk saate tekrar emer yani tamamen onun keyfi. Şöyle uzun uzun emse de biraz uzun tok kalsaBenimki suan 2bucuk 3 saatte bir istiyor bazen 1 saatte istiyor ama ortalam 2 bucuk 3 saat arasi. Ama emme suremiz bizim en az 45 dk. Az cene kuvvetlendi ama 26gjnluk icin yeterli cene kasi mi bilmiyorum. Emzik vermedim sadece anne sutu ne yapsam bilmiyorum
Ben çoğu işimi ya kucakta ya da kanguruya koyup yapıyorum sadece bi ara saat 2 gibi bi uykusu oluyo yanına fön makinesi sesi açıyorum o arada da çamaşır as topla işini yapıyorum şuan bile kucağımda ve hala ağlıyorMemeyi ağlayarak bırakıp tekrar aranma, ağlarken kızarma bunlar kolik belirtisiymiş. Kolik benim bebe sanırım yaasla uyumuyor. Mamayı bastık şimdi hala meme istiyor, versem kusacak. Uzanmak istiyorum. Siz gün içinde uyutup iş yapabiliyor musunuz?
Oy kuzum ya… parmağınla dudaklarını düzeltiyor musunÖyle uyusa can kurban, illa meme ağzında olacak, yatarken inanılmaz canımı yakıyor emmesi
Kocam cips yerken bende kendime baharatlı bulgur pilavı yaptım bu aşk değilde neKimse için yapmayacağımız şeyler yapıyoruz analık ne garipmiş dostlar
-Sunshine Mehmet beyde kendine yumruk atmayı çok seviyor
Yok canım bulgur bana dokunmuyorOy kuzum ya… parmağınla dudaklarını düzeltiyor musunbelki öyle daha az canın acır.
gazdan korkmayan beri gelsin Nurcum. Sorun olmuyor değil mi sonrasında? Ben geçen gün karnabahar yedim zavallı dorukcuk gaz makinesine dönüştü ne sancı çekti yavrum
benimkide oyle , bacaklari kitliyor hanfendiOf ben de çok muzdaribim. Ben cesaret edemedim çok ani hareketler yapıyor altı açıkken. Popişini normal temizlerken bile zorlanıyorum resmen bacaklarını kitliyor ve açmıyor.
Kucağının sıcaklığına alısmıstır belki. Üzerine örteceğin battaniyeyi peteğin üzerine koy ısınsın ona sarıp yatağına yatırmayı dene bir bizde işte yarıyor sendede yarar inşallah.Bu çocuk kucağımda mışıl mışıl uyuyor, yatağında asla. Geceleri de memeyi veriyorum yanımda yatırıyorum ama çok riskli, çok korkuyorum. Ama yanıma yatırmasam ben hiç yatamıyor olacağım. Nasıl uyutucam bu bebeği yatağındabir şeyler yanlış mı gidiyor? Ben bu konuda yalnız mıyım? Sırtım koptu, uzanmak istiyorum 10 dakika da olsa
Yaa desene çocuk annesinin parmağının bağımlısı olduuCanım Doruk’a yeni güncelleme geldi biberonu reddediyorçok süt gelen parmak tipli bişdy lazım ona
Canım valla kendimden çok ona eziyet ettim sanırım 3 gün resmen hiç kilo almamış, şimdilik sadece onun gelişimine adadım kendimi. Varsın süreç böyle ilerlesin. Yarın sabah ten tene teması deneyeceğimHaklısın neler geldi geçti hemen unutma eğilimine geçiyoruz işte herşey hemen olsun istiyoruz.
Yapmaben de ne bulsam ağzıma atıyorum yoksa onun sıkıntısını mı çektim kaç zaman
Ay maşallah
İnşallah papatyambir an gaflete kapıldım işte. Şimdi şimdi toparladım öncelik yavrumun rahatlığı. O huzurlu olsun da.
Saç çekme versiyonu var bide bununBenim özgür kız kollarını kendine vura vuraa uyandırıyorkolları kundaklasam uykuya daldıktan sonra yine kıpırdanası geliyor, bu sefer de kolları serbest olmadığı için direkt bağırmaya başlıyor
Bu bıcırıklar cok fena yaaaa
Aynen hatta bazen kucakta uyuturken yastıkla tutuyoruz ya hiç ısısı kaçmasın diye o yastıkla koyuyoruz yastıgınaYatağı ısıtıp koyun demiştihope2022 canım öyle dene istersen
Ay o hatayı bende yaptım mahvoldu cocuk. Ama abur cuburu yeme dene bak rahatlayacak cocukOy kuzum ya… parmağınla dudaklarını düzeltiyor musunbelki öyle daha az canın acır.
gazdan korkmayan beri gelsin Nurcum. Sorun olmuyor değil mi sonrasında? Ben geçen gün karnabahar yedim zavallı dorukcuk gaz makinesine dönüştü ne sancı çekti yavrum
Ah o emziği bir tutsa beni özgür bırakacak daKucağının sıcaklığına alısmıstır belki. Üzerine örteceğin battaniyeyi peteğin üzerine koy ısınsın ona sarıp yatağına yatırmayı dene bir bizde işte yarıyor sendede yarar inşallah.
Canım bide uzun süre eğer memede durursa oda gaz problemi yapıyor. Hemşire bana arada gazını çıkar sonra emzirmeye devam et dedi. Hava yutuyorlardır ister istemez o emme anında. Emzik tutturmaya çalış sen birde
Yaa desene çocuk annesinin parmağının bağımlısı olduualdı tabi annesinin tadını süt bahane küçük beye bol bool teninde tut minik kuşu Doruk beyde hızla kilo almaya devam ediyor büyüdükce sığmayacaklar kucaklarımıza tadını çıkaralıım
Saç çekme versiyonu var bide bunun
Aynen hatta bazen kucakta uyuturken yastıkla tutuyoruz ya hiç ısısı kaçmasın diye o yastıkla koyuyoruz yastıgına
Ay o hatayı bende yaptım mahvoldu cocuk. Ama abur cuburu yeme dene bak rahatlayacak cocuk
Dudaklarda sorun olmuyor ama ben yatarken daha yukarıda kaldığım için sündürüyor memeyiOy kuzum ya… parmağınla dudaklarını düzeltiyor musunbelki öyle daha az canın acır.
Saçımız çekilecek kadar yok suan ama uzayınca onu da yapacak akıllı bıdıkKucağının sıcaklığına alısmıstır belki. Üzerine örteceğin battaniyeyi peteğin üzerine koy ısınsın ona sarıp yatağına yatırmayı dene bir bizde işte yarıyor sendede yarar inşallah.
Canım bide uzun süre eğer memede durursa oda gaz problemi yapıyor. Hemşire bana arada gazını çıkar sonra emzirmeye devam et dedi. Hava yutuyorlardır ister istemez o emme anında. Emzik tutturmaya çalış sen birde
Yaa desene çocuk annesinin parmağının bağımlısı olduualdı tabi annesinin tadını süt bahane küçük beye bol bool teninde tut minik kuşu Doruk beyde hızla kilo almaya devam ediyor büyüdükce sığmayacaklar kucaklarımıza tadını çıkaralıım
Saç çekme versiyonu var bide bunun
Aynen hatta bazen kucakta uyuturken yastıkla tutuyoruz ya hiç ısısı kaçmasın diye o yastıkla koyuyoruz yastıgına
Ay o hatayı bende yaptım mahvoldu cocuk. Ama abur cuburu yeme dene bak rahatlayacak cocuk
Dün gece bende onu yaptım uykusuzluk yüklenmiş bizim kıza sadeceBenimki beni yedi dün artık küçucuk çocuğa yalvariyordum ne olur uyu kızım şimdi tamam mı diye
Valla öyle oldu canımYaa desene çocuk annesinin parmağının bağımlısı olduualdı tabi annesinin tadını süt bahane küçük beye bol bool teninde tut minik kuşu Doruk beyde hızla kilo almaya devam ediyor büyüdükce sığmayacaklar kucaklarımıza tadını çıkaralıım
Benim yolunmadık saçım kalmadı tel tel koparıp ellerinden topluyorum bide toplu yani nasıl beceriyor bilmemSaçımız çekilecek kadar yok suan ama uzayınca onu da yapacak akıllı bıdık
Az önce kendine yumruk atıp ağlayarak uyandı
Cnm temizlenmiş satılıyor migrosta bi su geçsen yeterli oluyor büyük migroslarda genellikleGünaydın herkese bir tavsiye ile günü açmak istedim: ıspanak baya iyi geliyor hem süt kalitesi için, hem de bebişlerin bağırsaklarına.
Tabii yıkaması yapması bir dert ama yazmak istedim.
Onun agzini burnu yediğim masallah :) kusma az şekilde bende de oluyor. Normal diyorlar ama o süt kivamlisinabenmki doydugu halde meme istiyor bazen o zamanlarda ben kisa sureli emzik veriyorum. yoksa emzirdikce kusuyor bu seferde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?