2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ay evet niye böyleyiz biz yaa
Tabi tabi sen çektin sanki dicen işte anlayamıyorlar canım az beklenti çok mutluluk diyorum napalım.. bana da hamileyken sadece bana aitmiş gibi oğlun falan dedi babamın evinden getirmedim tek başıma da yapmadım yani dedim..
Biz saniyesinde anne oluyoruz da onlar geriden gelen zekalarından dolayı geç baba oluyorlar
Ayy çok güldüm hissetmeleri uzun zaman alıyor.. bu neden ağlıyor diye sorması hele ağzına kürekle vurasım geliyor o zaman. Bu dediği bebek yani ne bekliyorsa..
Yavvv yazılanlara bakıyorum herkes kocasıyla yatıyor bi ben mi yatak ayırdım rahat rahat emziririm altını alırım diye tek yatıyorum
Yok ben yanımda dursun duysun istiyorum ama uyanmıyor zaten hakkını yemeyeyim o geç yatıyor en azından diğerine bakıyor ben yatıyorum
Kız benimki direk isim buldu var sen düşün
Yok valla hizmet etmiyorum onlar bana bakıyor sağolsun oğlumda durmuyor zaten arada diyordum kulağına bak oğlum biri gelince durmaki onlarda rahatsız olsun onşar gidince susabilirsin dinliyor sanırım sıpa kayınababmda sıkıntı yok Allah razı olsun kocama akıl veriyor bana karşı nasıl davranması gerektiğiyle ilgili bana evlendiğimizde sen bunu nasıl idare ediyorsun zor bir karakter demişti oğlu için eşide (2.eşi kayınbabamın) gözümün içine bakıyor Allah var kendi kaynanam olsa böyle olmazdı diyorum
Beni yoran anne babalar değil onlar var diye gelenler.. neyse buda geçecek.

Ayy bu hafta kocalardan dertlendik bol

Yastığa baktım şimdi canım alıcam fiyatı çok iyiymiş, benim gibi tombişe de olur di mi

Cinnetnurdan selam,
1.çok rahat ettiğiniz emzirme yastığı var mı
2.Bu velet bibs ve wee baby emziği almadı, Allah rızası için emzik tavsiyesi
Minnoş nuk emzik var bende benim kız tutmuyor.
Ama tutmaması tamamen benimkiyle alakalı bence. suan her şeyi reddediyor zaten

Emzirme yastığı da yataşın kullanıyorum
Şahsen memnunum
Arada da reflü yatağında emziriyorum tavsiye ederim
Yataş Bedding Emzirme ve Destek Minderi
Maşallah Mehmetciğim ne güzel kilo almış
güneş de bugün 4.5 kg çıktı evde tarttım
Kuzu alerji için özel mama harici de alerji yapıyor diyete girdiysen o mamaları da bırakmak lazım
Ama sen zaten alerjş için mama almamış mıydın? Doktor rapor çıkardı diye hatırlıyorum. Ebenin bahsettiği normal mamalardır
Şifa olsun oğluşa
anurkoc bebeğim bak iki foto ekliyorum biri yenidoğan aparatına kızı koyduğum hali diğeri de kanguruda :) Eki Görüntüle 3160910 Eki Görüntüle 3160911
Ya durmazsa ya sevmezse diye diyeee alamıyorum
sokaktan tuttuk bi bebe eve soktuk sanki

Koca fitilini güzel ateşledim yalnız
Sırada görümce, elti ve kayın fitili var

Canım aynı durumdayım. Sanırım sütümğz tazyikli ve çok gaz yapıyor bebeklerde. Boğazda kalması da cabası. Sütü biraz sağmak lazım diyorlar ama insan ona her an fırsat bulamıyor

Kızlar şöyle saatli ve 15 dk bi meme 15 dk diğeri uygulamasını yapabilen var mı? Ben kaçtır pes ettim artık geliyor uyuyor uyanmıyor, güçlü emmiyor, ama Memedem çekince basıyor çığlığı. Gün içinde sürekli memede neredeyse o yüzden saate bakmıyorum bilr. Ekstra sağdıpım sütlerden veriyorum çok ağladığında ama bu iş ne zaman bitecek? Burada bir arkadaş ayıyla değil kilosuyla ilgili demişti güçlü emiş için. Kaç kilo olması lazım ki acaba

Bahsettim özel mama olduğundan kuşum ama ebe tamamen mamalara karşı sanırım
Çok sinirlendi doktorunuzu değiştirin falan dedi hatta

Öncelikle bebisinizin dil bağı olabilir mi kontrol ettiniz mi

Birde ilk on sakika bir meme
Sonra diğer meme

Farzedelim ki en son sol memede kaldınız ya
Sonraki emme saatinde o kaldığınız memeden başlamalısınız bir de
Ayrı ayrı doktorlara girip çıkıp sordum guvenebilirsniz

Rpobiyotikleri şöyle ayirabilirsiniz
En iyisi forbieminnies bu arada

Hayır dil bağı göremiyorum, doktorlar da bir şey demedi kaç kere muayeneye gittik. Ama 2 kilo 900 Gr doğdu. Şu an 3 kilo 400 gram gibi bir şey. 35 günlük oldu bugün. 10 dakikaya 10 dakika olduğunu biliyorum canım ama onu bile etkin emmiyor ne yazık ki bebeğim ancak 2, 3 saat uyursa o zaman biraz etkin emiyor gün içinde yok ne yazık ki çünkü uyumuyor hiç ,

tesekkur ederim canim

Biz emzik olarak avent ultra air kullanıyoruz tabi en fazla 3 dakika emiyor.. Bu gece aşırı gaz sorunu yaşadık damla da işe yaramadı 3.30 gibi o bi yana ben bi yana bitap düşmüşüz tam 6 saat uyanmamışız çok üzüldüm kalkınca denemediğim bi biogaia kaldı onu da alayım bari

Maalesef denemeden bilemiyoruz kuzum yaa

Hayır dil bağı göremiyorum, doktorlar da bir şey demedi kaç kere muayeneye gittik. Ama 2 kilo 900 Gr doğdu. Şu an 3 kilo 400 gram gibi bir şey. 35 günlük oldu bugün. 10 dakikaya 10 dakika olduğunu biliyorum canım ama onu bile etkin emmiyor ne yazık ki bebeğim ancak 2, 3 saat uyursa o zaman biraz etkin emiyor gün içinde yok ne yazık ki çünkü uyumuyor hiç ,

Bende biraktim canim cunku besinci dakikada falan uyuyor zaten istesem de yapamiyorum. Cozumu her istediginde vermekte buldum ama ona da hemsire oyle yapma dedi hatta 15-15 de yapmamak lazimmis o en bastaymis. Artik buyudukleri icin tek memeyi yarim saat emzirmeliymisiz cunku ilk 10-15 dk gelen sut onsut denen seymis ve suluymus esas yagli kisim ondan sonra geliyormus bi 10-15 dk onu da emmeliymis. Iyi hos da bebek uyuyor.
Senin mesajlarini arada goruyorum ama tam bilmiyorum hikayeni. Bebis kac kg aldi 1 ayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…