Ay evet niye böyleyiz biz yaaarada ayarları bozuluyor hepsinin, ama bizde cok safız snr hemn bi unutma bi gevseme oluyoruz. bnde dr. a gitmiştm yumurtalar nasıl diye rahim filmi cekelim yumurtaların azalmış vitamın vericm dediği ay oldu, hazırmıydm bilmıorm bnm lohusa depresyonunu cok ağır boyutta geçiyor öyle böyle değil. aslında kardeşlik kavramına hiç inanmıyorum helede onların zmnında ne olur bilmiyorum ama yınede oğlum için yaptm inşallah güzel anlaşırlar.
Tabi tabi sen çektin sanki dicen işteHeeeh aynen bak çalışıyorsa çalışsın arkadaş her akşam kesintisiz uykusunu uyuyor mu uyuyorne bu yani ben bu çocuğu kendime mi yaptım
Gebeliğimin ne kadar zor ve yıpratıcı geçtiğini biliyorsunuz az çok. Sadece bana değil onun için de öyleydi.
Bana önceki gün diyor ki, karnındayken daha kolaydıdiyecek söz yok
Ayy çok güldümBiz saniyesinde anne oluyoruz da onlar geriden gelen zekalarından dolayı geç baba oluyorlar
Yok ben yanımda dursun duysun istiyorum ama uyanmıyor zatenYavvv yazılanlara bakıyorum herkes kocasıyla yatıyor bi ben mi yatak ayırdımrahat rahat emziririm altını alırım diye tek yatıyorum
Kız benimki direk isim buldu-Sunshine bugün ayrı bir kuduruk bu kocalar sanırım bizimkide yardım ediyor bana bugün çok şanslısın iyi ki benimle evlisin nasıl bakacaktın yoksa çocuğa diyor tek başıma yapmadım ki tek bakayım dedim bende birde dönmüş kız çocukları çok tatlı değil mi diyor bir bakış atmışım ki
Yok valla hizmet etmiyorum onlar bana bakıyor sağolsun oğlumda durmuyor zatenHayırlı olsuna diye gelip kalmak ve hizmet beklemek ne diyeyim. Bizim nesile nasip olmadı inşallah çocuklarımızın zamanında bişeyler değişir.
Çok iyi yapmışsın. Bu insanlara sessiz ve ılımlı olmaya gelmiyor.
Yastığa baktım şimdi canım alıcam fiyatı çok iyiymiş, benim gibi tombişe de olur di miEmzirme ve Destek Minderi Asortili
Mycey Emzirme ve Destek Minderi Asortili - ebebek
Ben bunu kullanıyorum çok memnun kaldım indirimdeymiş şuan kaçırma bence. Ben mağazadan aldım farklı rengi vardı onu aldım markası mycey.
Emzik avent ultra air almıştım ben kullanıyoruz sıkıntı yaşamadık
Sağol canım bende deneyeyim çok rahat gözüküyoranurkoc bebeğim bak iki foto ekliyorum biri yenidoğan aparatına kızı koyduğum hali diğeri de kanguruda :) Eki Görüntüle 3160910 Eki Görüntüle 3160911
Minnoş nuk emzik var bende benim kız tutmuyor.Cinnetnurdan selam,
1.çok rahat ettiğiniz emzirme yastığı var mı
2.Bu velet bibs ve wee baby emziği almadı, Allah rızası için emzik tavsiyesi
Maşallah Mehmetciğim ne güzel kilo almışAşı olup geldik çok cesur bir erkek bu ya azcık ağladı
Ebe hemşiremiz 4.500 olduğunu söyledi mamayı tamamen bırakın dedi alerjiler onlardan kaynaklanıyor olabilir dedi kızlar
Mama vermeden de durmuyor basıyor çığlığı
Umarım gecemizde böyle güzel geçer ilk ayımızı tamamladık oğluşumla
Ya durmazsa ya sevmezse diye diyeee alamıyorumanurkoc bebeğim bak iki foto ekliyorum biri yenidoğan aparatına kızı koyduğum hali diğeri de kanguruda :) Eki Görüntüle 3160910 Eki Görüntüle 3160911
sokaktan tuttuk bi bebe eve soktuk sankiAy evet niye böyleyiz biz yaa
Tabi tabi sen çektin sanki dicen işteanlayamıyorlar canım az beklenti çok mutluluk diyorum napalım.. bana da hamileyken sadece bana aitmiş gibi oğlun falan dedi babamın evinden getirmedim tek başıma da yapmadım yani dedim..
Ayy çok güldümhissetmeleri uzun zaman alıyor.. bu neden ağlıyor diye sorması hele ağzına kürekle vurasım geliyor o zaman. Bu dediği bebek yani ne bekliyorsa..
Yok ben yanımda dursun duysun istiyorum ama uyanmıyor zatenhakkını yemeyeyim o geç yatıyor en azından diğerine bakıyor ben yatıyorum
Kız benimki direk isim bulduvar sen düşün
Yok valla hizmet etmiyorum onlar bana bakıyor sağolsun oğlumda durmuyor zatenarada diyordum kulağına bak oğlum biri gelince durmaki onlarda rahatsız olsun onşar gidince susabilirsin dinliyor sanırım sıpa kayınababmda sıkıntı yok Allah razı olsun kocama akıl veriyor bana karşı nasıl davranması gerektiğiyle ilgili bana evlendiğimizde sen bunu nasıl idare ediyorsun zor bir karakter demişti oğlu için eşide (2.eşi kayınbabamın) gözümün içine bakıyor Allah var kendi kaynanam olsa böyle olmazdı diyorum
Beni yoran anne babalar değil onlar var diye gelenler.. neyse buda geçecek.
Ayy bu hafta kocalardan dertlendik bol
Canım aynı durumdayım. Sanırım sütümğz tazyikli ve çok gaz yapıyor bebeklerde. Boğazda kalması da cabası. Sütü biraz sağmak lazım diyorlar ama insan ona her an fırsat bulamıyorCanım benim kızda sağ memeyle kavga ediyor bir sıktım süt havaya bızzzt diye sağa sola bızzzt diye gidiyor sanırım boğazına kaçıyor ondan. Ben de değişik pozisyonlarda emzirmeye çalışıyorum futbol topu yatarak ayakta Allah ne verdiyse bı de güçsüz emiyor
Kaynana fitili de benden.Koca fitilini güzel ateşledim yalnız
Sırada görümce, elti ve kayın fitili var
Katlanır küvet ve kova birden katlanıyor ve islaniveriyor yerler aman dikkat her yer su olduKatlanir mi aldin kuveti canim . File soguk geliyor. Bizimki viyakliyor ya :) derece mi alsam acaba dihorum
Bahsettim özel mama olduğundan kuşum ama ebe tamamen mamalara karşı sanırımMinnoş nuk emzik var bende benim kız tutmuyor.
Ama tutmaması tamamen benimkiyle alakalı bence. suan her şeyi reddediyor zaten
Emzirme yastığı da yataşın kullanıyorum
Şahsen memnunum
Arada da reflü yatağında emziriyorum tavsiye ederim
Yataş Bedding Emzirme ve Destek Minderi
Maşallah Mehmetciğim ne güzel kilo almış
güneş de bugün 4.5 kg çıktı evde tarttım
Kuzu alerji için özel mama harici de alerji yapıyor diyete girdiysen o mamaları da bırakmak lazım
Ama sen zaten alerjş için mama almamış mıydın? Doktor rapor çıkardı diye hatırlıyorum. Ebenin bahsettiği normal mamalardır
Şifa olsun oğluşa
Ya durmazsa ya sevmezse diye diyeee alamıyorum
sokaktan tuttuk bi bebe eve soktuk sanki
Koca fitilini güzel ateşledim yalnız
Öncelikle bebisinizin dil bağı olabilir mi kontrol ettiniz miKızlar şöyle saatli ve 15 dk bi meme 15 dk diğeri uygulamasını yapabilen var mı? Ben kaçtır pes ettim artık geliyor uyuyor uyanmıyor, güçlü emmiyor, ama Memedem çekince basıyor çığlığı. Gün içinde sürekli memede neredeyse o yüzden saate bakmıyorum bilr. Ekstra sağdıpım sütlerden veriyorum çok ağladığında ama bu iş ne zaman bitecek? Burada bir arkadaş ayıyla değil kilosuyla ilgili demişti güçlü emiş için. Kaç kilo olması lazım ki acaba
Nasıl kullanıyorsunuz canım
Hemen etki etti mi yoksa bi kaç gün sürdü mü?
Haftaya çarşamba perşembe filan bi doktora gitmek istiyorum bakalım inşallah idare edebilirim o zamana kadar
Ne denebilir ki helal olsun
Bi aldırayım inşallah fırsat olursa
Heh gerçi pazartesi aşılar var en kötü o zmaan alırım
tesekkur ederim canimKızlar selam özledim sizleri nasılsınız öyle bir tempo ki Allah yetişmeye çalışıyorum sürekli.
@Ygmr37 çok geçmiş olsun hemencecik hallolsun inşallah
Spicelover hayırlı uğurlu olsun canm bebeğini sağlıcakla büyüt
Vallahi çok bakamıyorum denk gelince görüyorum kusura bakmayın kim ne oldu hiç bilmiyorum
Maalesef denemeden bilemiyoruz kuzum yaaMinnoş nuk emzik var bende benim kız tutmuyor.
Ama tutmaması tamamen benimkiyle alakalı bence. suan her şeyi reddediyor zaten
Emzirme yastığı da yataşın kullanıyorum
Şahsen memnunum
Arada da reflü yatağında emziriyorum tavsiye ederim
Yataş Bedding Emzirme ve Destek Minderi
Maşallah Mehmetciğim ne güzel kilo almış
güneş de bugün 4.5 kg çıktı evde tarttım
Kuzu alerji için özel mama harici de alerji yapıyor diyete girdiysen o mamaları da bırakmak lazım
Ama sen zaten alerjş için mama almamış mıydın? Doktor rapor çıkardı diye hatırlıyorum. Ebenin bahsettiği normal mamalardır
Şifa olsun oğluşa
Ya durmazsa ya sevmezse diye diyeee alamıyorum
sokaktan tuttuk bi bebe eve soktuk sanki
Koca fitilini güzel ateşledim yalnız
Hayır dil bağı göremiyorum, doktorlar da bir şey demedi kaç kere muayeneye gittik. Ama 2 kilo 900 Gr doğdu. Şu an 3 kilo 400 gram gibi bir şey. 35 günlük oldu bugün. 10 dakikaya 10 dakika olduğunu biliyorum canım ama onu bile etkin emmiyor ne yazık ki bebeğimÖncelikle bebisinizin dil bağı olabilir mi kontrol ettiniz mi
Birde ilk on sakika bir meme
Sonra diğer meme
Farzedelim ki en son sol memede kaldınız ya
Sonraki emme saatinde o kaldığınız memeden başlamalısınız bir de
Ayrı ayrı doktorlara girip çıkıp sordum guvenebilirsniz
Bende biraktim canim cunku besinci dakikada falan uyuyor zaten istesem de yapamiyorum. Cozumu her istediginde vermekte buldum ama ona da hemsire oyle yapma dedi hatta 15-15 de yapmamak lazimmis o en bastaymis. Artik buyudukleri icin tek memeyi yarim saat emzirmeliymisiz cunku ilk 10-15 dk gelen sut onsut denen seymis ve suluymus esas yagli kisim ondan sonra geliyormus bi 10-15 dk onu da emmeliymis. Iyi hos da bebek uyuyor.Kızlar şöyle saatli ve 15 dk bi meme 15 dk diğeri uygulamasını yapabilen var mı? Ben kaçtır pes ettim artık geliyor uyuyor uyanmıyor, güçlü emmiyor, ama Memedem çekince basıyor çığlığı. Gün içinde sürekli memede neredeyse o yüzden saate bakmıyorum bilr. Ekstra sağdıpım sütlerden veriyorum çok ağladığında ama bu iş ne zaman bitecek? Burada bir arkadaş ayıyla değil kilosuyla ilgili demişti güçlü emiş için. Kaç kilo olması lazım ki acaba
ben atiyorum canim ama yuksek derecede degil. bakiyorum yetmemisse bir kes daha calistiriyorumKizlar bebislerin kiyafetlerini kurutmaya atiyor musunuz? Ceker diye atmiyorum ben ama evde kurutmak da zor oluyor
Bende ayırdım canım oğlumla birlikte yatıyorumYavvv yazılanlara bakıyorum herkes kocasıyla yatıyor bi ben mi yatak ayırdımrahat rahat emziririm altını alırım diye tek yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?